Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد- آیین نامه شماره ۷۷/۱ که مکمل آیین نامه شرایط عمومی بیمه نامه مسافرتی اتباع خارجی متقاضی ورود به ایران، به شمار می رود از سوی شورای عالی بیمه به تصویب رسید.

به گزارش اداره کل پایگاه خبری امتداد، در مکمل این آیین نامه که برای اجرا به شرکت های بیمه ابلاغ شده، اصلاحاتی صورت گرفته است.

بر این اساس، در صورتی که بیمه شده در مدت بیمه دچار بیماری یا صدمات بدنی ناشی از حادثه شده و یا به ضرورت پزشکی به شکل اجباری قرنطینه شود، بیمه گر موظف است خدماتی نظیر پذیرش و انتقال به مراکز درمانی مجهز، انتقال مجدد به مراکز درمانی تخصصی تر و پرداخت هزینه های پزشکی بر اساس تعهدات بیمه نامه و در نهایت بازگرداندن بیمه شده به کشور متبوع در صورتی که پزشک معالج و همچنین پزشک معتمد تایید کنند که شرایط جسمی بیمار به گونه ای نیست که امکان سفر عادی را داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این آیین نامه مکمل، خدمات مربوط به هزینه سفر و اقامت یک همراه برای بیمه گذار بستری در بیمارستان و همچنین خدمات متعارف در صورت فوت بیمه گذار نیز پیش بینی شده است.

این گزارش حاکی است، برابر این آیین نامه، حداکثر کارمزد فروش بیمه نامه مسافرتی اتباع خارجی عازم به ایران ده و نرخ کارمزد اجباری بیمه نامه مسافرتی اتباع خارجی دوازده درصد تعیین شده است.

جزییات آیین نامه مکمل یادشده در بخش مصوبات شورای عالی بیمه در پورتال رسمی بیمه مرکزی قابل دسترسی است.

 

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: اتباع خارجی بیمه نامه آیین نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۷۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایرانی‌ها، رتبه ۲ خرید خانه در ترکیه

ایرانی‌ها در رتبه دوم خرید خانه در ترکیه از سوی شهروندان خارجی هستند. روس‌ها در مقام اول هستند.

به گزارش آناتولی، فروش خانه به اتباع خارجی در ترکیه در ماه مارس سال جاری (اسفند/ فروردین) به نسبت دوره مشابه سال گذشته کاهش یافت، اما شهروندان روسیه و ایران همچنان در صدر خریداران هستند.

فروش خانه به اتباع خارجی در ماه مارس ۲۰۲۴ با ۴۷.۹ درصد کاهش در مقایسه با مدت مشابه سال قبل به ۱۷۷۸ باب رسید.

براساس داده‌های سازمان آمار ترکیه (TÜİK)، سهم فروش مسکن به اتباع خارجی در کل میزان فروخته شده در ماه مارس ۱.۷ درصد ثبت شد.

بیشترین تعداد خانه‌های فروخته شده به اتباع خارجی با ۶۱۸ باب در استانبول ثبت شد. آنتالیا با ۶۱۸ باب خانه رتبه دوم را به خود اختصاص داد. مرسین نیز با ۱۵۱ باب خانه در رده سوم قرار گرفت.

میزان فروش مسکن به اتباع خارجی در ترکیه طی ژانویه - مارس با ۴۸ درصد نزول در مقایسه با دوره مشابه سال قبل به ۵۶۸۵ باب رسید.

طی ماه مارس به ترتیب اتباع روسیه، ایران، عراق و اوکراین بیشترین خرید مسکن را از ترکیه انجام دادند.

روس‌ها ۴۱۱ باب خانه، ایرانی‌ها ۱۸۲ باب خانه، اوکراینی‌ها ۱۲۹ باب خانه و عراقی‌ها نیز ۸۲ باب خانه خریدند.

منبع:‌آناتولی

tags # ترکیه سایر اخبار (تصاویر) عجیب‌ترین موجودات دریایی جهان؛ از شیطان دریایی تا ماهی خون‌آشام! حقایقی عجیب درباره اژد‌های کومودو؛ از بچه‌داری بدون جفت‌گیری تا شنیدن بوی خون از ۴ کیلومتری! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟!

دیگر خبرها

  • «آیین‌نامه پیشگیری و مبارزه با رشوه» اصلاح و بازنویسی شود
  • ایرانی ها چه تعداد خانه در ترکیه خریدند؟/ اتباع این کشور رتبه اول را دارند
  • نشست مدیران کل اتباع و بیمه سلامت استان بوشهر
  • انسداد مرزها در استان خراسان رضوی
  • ایرانی‌ها رتبه ۲ خرید خانه در ترکیه
  • ایرانی‌ها، رتبه ۲ خرید خانه در ترکیه
  • آیین‌نامه‌های شورا‌های عالی آموزش و پرورش استان‌ها بازنگری می‌شوند
  • صحت سنجی ادعای ورود ۵۰ هزار خودروی خارجی به گمرکات
  • ثبت نام ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان
  • آمار جدید از ورود خودروهای وارداتی به کشور | وزیر صنعت: مردم برای خرید خودرو خارجی عجله نکنند؛ سرعت تحویل به زودی افزایش می‌یابد