Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از روابط عمومی شرکت شهر سالم، دکتر حمید چوبینه در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه با توجه به افزایش آمار ابتلا به کرونا در بین کارمندان شهرداری تهران آیا برنامه‌ای برای غربالگری هدفمند در نظر گرفته شده است، گفت: کرونا موضوع خاصی است و غربالگری انجام گرفته تا همان زمانی که انجام می‌شود، مورد نظر است و بعد از آن نمی‌توان تایید کرد که چه اتفاقی می‌افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نتیجه آنچه که مهم است رعایت پروتکل‌های بهداشتی است.

او ادامه داد: همه شهروندان و کارمندان شهرداری باید ورود و خروج از منزل را به حداقل برسانند و اگر هر کدام از همکاران ما مشکوک به علائمی هستند، باید سریعا مورد سنجش قرار گیرند که اگر مبتلا بودند، سریعا جداسازی صورت گیرد. 

دکتر چوبینه گفت: مهمترین مساله این است که همکاران ما تغییرات کوچکی که در وضعیت جسمی خود می‌بینند را مورد پایش قرار دهند.

مدیرعامل شرکت شهر سالم با بیان اینکه دیگر به صورت فراگیر غربالگری نداریم، افزود: به لحاظ اپیدمولوژیکی نیز اکنون این مسئله مطرح نیست که بخواهیم تست‌های فراگیر را برای آحاد افراد انجام دهیم، بلکه علامت‌دارها را مورد سنجش و ارزیابی قرار می‌دهیم.

او افزود: شهرداری دو مرکز پایش دارد و سامانه ۱۸۴۲ نیز موجود است و هر کدام از همکاران ما که به علائمی مبتلا شوند می‌توانند مراجعه کنند و یا مشورت‌های لازم را دریافت کنند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص برنامه‌ها و راهبردهای پیش‌بینی شده برای مقابله با موج کرونا در پاییز گفت: یک پروتکل ساده به لحاظ مفهومی و سخت به لحاظ اجرایی وجود دارد؛ تا جایی که ممکن است در مراکز شلوغ و پرتردد حضور پیدا نکنیم و تردد غیرضروری نداشته باشیم. اگر ضرورتی برای بیرون رفتن از منزل است، حتما با ماسک بیرون برویم و اگر کسی علامت‌دار بود، خودقرنطینگی انجام شود.

او با تاکید بر اینکه همچنان باید جلوی برگزاری مراسم‌های پرتردد و اجتماعات را گرفت، گفت: تعداد قابل توجهی از مردم اکنون این موارد را رعایت می کنند، اما آنهایی که رعایت نمی‌کنند، باعث می‌شوند تا دود آن به چشم خودشان و جامعه برود. این چرخه را عده‌ای در جامعه زنده نگه داشته‌اند و اگر درست مدیریت بشود فروکش می‌کند.

دکتر چوبینه با بیان اینکه پیک بدی از کرونا را در جامعه تجربه می‌کنیم که به مدیریت نیاز دارد، افزود: زمانی که رهبر معظم انقلاب می‌گویند تابع پروتکل‌ها هستم، در نتیجه باید برنامه‌های عملیاتی سازمان‌های دولتی و حکومتی نیز در همین راستا باید باشد تا کنترل‌ها، مراقبت‌ها و رسیدگی بیشتر شود، چرا که کادر درمان خسته می‌شود، تخت‌های بیمارستانی در حال رو به رو شدن با بحران هستند و فرسودگی شغلی برای همکاران ما ایجاد می‌شود و جلوگیری از آن نیازمند همکاری همه مردم است.

مدیرعامل شرکت شهر سالم با بیان اینکه مراجعه به مراکز درمانی شهرداری تهران به نسبت اسفند ۹۸ و فروردین امسال بیشتر شده است، گفت: این شرایط تابعی از وضعیت جامعه است و در کل کشور شاهد چنین شرایطی هستیم.

کد خبر 537590 برچسب‌ها كرونا در ايران شهرداری تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران شهرداری تهران شهرداری تهران همکاران ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۸۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام سرانه بیمه درمان پرداختی دهک‌های اول تا نهم/ فرانشیز بستری مددجویان «صفر» شد

مجتبی احمدلو با اشاره به تسهیلات درمانی درنظر گرفته شده در مصوبه تعرفه‌های درمانی سال ۱۴۰۳، اظهار کرد: ۲۶ فروردین‌ماه هیات وزیران مصوبه تعرفه‌های خدمات پزشکی را در بخش‌های دولتی، خصوصی، خیریه و عمومی غیردولتی ابلاغ کرد که نسبت به سال گذشته با رشد متوسط ۳۰ درصدی همراه بوده است. در این مصوبه خودپرداخت (فرانشیز) خدمات درمانی برای مددجویان کمیته امداد و بهزیستی و همچنین دهک‌های پایین درآمدی قابل ملاحظه است.

وی ادامه داد: براساس مصوبه هیات وزیران، خودپرداخت (فرانشیز) مراجعه بیماران در طرح نظام ارجاع برای مددجویان شهری کمیته امداد تحت پوشش بیمه سلامت ایران ۱۳ هزار تومان است. حدود یک میلیون نفر از مددجویان شهری کمیته امداد دارای بیمه نظام ارجاع یک هستند.

مدیرکل بهداشت، بیمه‌های اجتماعی و درمان کمیته امداد یادآور شد: دارو، ملزومات پزشکی و خدمات پیراپزشکی مورد نیاز بیماران نیز باید توسط مرکز ارائه کننده خدمت تامین شود و مراکز درمانی حق ارجاع بیماران جهت تهیه اقلام و خدمات فوق خارج از زنجیره ارجاع به بیرون از مراکز را ندارند.

احمدلو با اشاره به دیگر موارد مورداهمیت در ابلاغ تعرفه‌های درمانی سال ۱۴۰۳ برای مددجویان، بیان کرد: سهم پرداختی سازمان بیمه سلامت برای بیمه‌شدگان آن سازمان در سه دهک درآمدی برای خدمات بستری و سرپایی (به استثنای داروی سرپایی) در مراجعه به مراکز دولتی و دانشگاهی ۱۰۰ درصد تعرفه دولتی است و خودپرداخت (فرانشیز) بیماران سه دهک رایگان است.

وی با اشاره به قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت (مصوبه سال ۱۴۰۰)، گفت: از سال گذشته هیات وزیران تصویب کرده که خدمات بستری و سرپایی (به استثنای داروی سرپایی) برای کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی رایگان است که این موضوع در لایحه بودجه ۱۴۰۳ و این مصوبه نیز لحاظ شده است.

مدیرکل بهداشت، بیمه‌های اجتماعی و درمان کمیته امداد با اشاره به فرانشیز مددجویان، تصریح کرد: همچنین مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی که دارای بیمه سلامت هستند در سال جاری نیز همچون سال گذشته خدمات بستری و خدمات اورژانسی که دارای پرونده هستند، با نظام ارجاع در مراکز دولتی ۹۵ درصد توسط بیمه و ۵ درصد از محل منابع تعیین شده در قانون بودجه تامین می‌شود و به عبارتی فرانشیز خدمات بستری و اورژانسی دارای پرونده برای مددجویان صفر است. برای خدمات سرپایی در تمامی مراکز طرف قرارداد بیمه سلامت نیز سهم سازمان از ۷۰ درصد به ۸۵ درصد ارتقا یافته است و خودپرداخت بیماران خاص و صعب‌العلاج برای مددجویان کمیته امداد تحت پوشش بیمه سلامت ایران در قالب نظام ارجاع و مددجویان بهزیستی برای دارو و خدمات سرپائی مرتبط با بسته بیماری‌های مذکور رایگان است.

احمدلو در بخش دیگری از سخنان خود این را هم گفت که دولت همچنان در سال جاری بیمه سلامت را مکلف کرده که سهم بیمه برای افراد فاقد بیمه درمانی در پنج دهک اول درآمدی همچنان رایگان باشد و دهک ۶، ۲۰ درصد حق بیمه، دهک ۷، ۳۰ درصد حق بیمه، دهک ۸، ۴۰ درصد حق بیمه، دهک ۹، ۵۰ درصد حق بیمه سرانه درمان را پرداخت کنند. حق سرانه بیمه خدمات درمانی نیز در سال جاری ماهانه ۱۶۱ هزار و ۵۰۰ تومان به ازای هر نفر است.

منبع: ایسنا 

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • برخی سازمان‌ها به آتش نشانی اجازه بازدید ایمنی نمی‌دهند
  • ارائه ۵۰۰ هزار خدمت آزمایشگاهی
  • اعلام سرانه بیمه درمان پرداختی دهک‌های اول تا نهم/ فرانشیز بستری مددجویان «صفر» شد
  • تکلیف مددجویان کمیته امداد و بهزیستی با افزایش تعرفه‌های درمانی چه می شود؟
  • ساخت دستگاهی که میزان اکسیژن بیمارستان‌ها را مدیریت می‌کند
  • تحویل ۵ دستگاه آمبولانس به مرکز درمانی خوزستان+فیلم
  • تقابل جذاب گرگان و مهرام در بازی نخست
  • شهرداری زباله‌های قابل بازیافت شهروندان تهرانی را می‌خرد!
  • برخورد قاطع با پیمانکاران متخلف
  • برخورد با پیمانکاران متخلف و عوامل غیرقانونی زباله‌گردی