Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-25@15:00:41 GMT

عمر ناوگان اتوبوسرانی اصفهان یک سال کاهش می‌یابد

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۶۸۵۳۹

عمر ناوگان اتوبوسرانی اصفهان یک سال کاهش می‌یابد

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و فناوری اطلاعات شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: عمر ناوگان اتوبوسرانی اصفهان اکنون به ۱۰ سال رسیده و با ورود ۸۰ دستگاه اتوبوس جدید که عید غدیر رونمایی می‌شود، عمر ناوگان یک سال کاهش می‌یابد

امیراحمد زندآور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به رونمایی از ۸۰ دستگاه اتوبوس شهری اصفهان به مناسب عید غدیر، اظهار کرد: ناوگان اتوبوسرانی باید به‌طور سالانه و با تزریق اتوبوس‌های خریداری شده تقویت شود اما چندسالی می‌شود که به دلیل شرایط موجود در کشور، تعداد قابل توجهی اتوبوس به ناوگان حمل‌ونقل عمومی اصفهان تزریق نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از افتخارات شورا و شهرداری اصفهان در دوره پنجم ساماندهی حوزه اتوبوسرانی شهر بوده و هدف این است که اتوبوس‌های شهری از وضعیت نامطلوبی که در سال‌های اخیر پیدا کرده، خارج شوند.

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و فناوری اطلاعات شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه امیدواریم تا یک سال آینده برنامه کوتاه مدت و میان مدت در حوزه اتوبوسرانی اصفهان محقق شود، تصریح کرد: ۸۰ دستگاه از اتوبوس‌هایی که پیشتر توسط مدیریت شهری خریداری شده بود، روز عید غدیر برای ورود به ناوگان اتوبوسرانی اصفهان رونمایی خواهد شد.

وی با بیان اینکه علاوه بر این ۸۰ دستگاه، ۲۰ دستگاه دیگر نیز در مرحله دیگر بهره برداری شده و وارد ناوگان می‌شود، ادامه داد: مزیت خاص این اتوبوس‌ها دارا بودن استانداردهای یورو چهار است که در کاهش ذرات معلق و آلودگی هوای شهر تأثیرگذار خواهد بود.

زندآور با بیان اینکه عمر ناوگان اتوبوسرانی اصفهان اکنون به ۱۰ سال رسیده و با ورود ۸۰ دستگاه اتوبوس جدید، عمر ناوگان یک سال کاهش می‌یابد، اضافه کرد: این اتوبوس‌ها در نقاط مختلف شهر و حتی نقاط کم برخوردار شهر توزیع می‌شود و بدین سبب ورود این اتوبوس‌ها رضایتمندی مردم را به دنبال خواهد داشت.

وی با بیان اینکه عمر اتوبوس‌های شهر بالا رفته و میزان فرسودگی افزایش یافته است، افزود: امیدواریم بخش مغفول مانده برای توسعه اتوبوسرانی اصفهان با خرید اتوبوس‌های جدید توسط مدیریت شهری جبران شود.

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل و فناوری اطلاعات شورای اسلامی شهر اصفهان با تاکید بر اینکه نوسازی ناوگان اتوبوسرانی به عنوان یکی از خدمات شایسته به شهروندان توسط مدیریت شهری دنبال می‌شود، خاطرنشان کرد: افزوده شدن این تعداد اتوبوس به ناوگان اتوبوسرانی اصفهان سبب افزایش سرعت حمل‌ونقل عمومی، کاهش اتلاف وقت و انرژی در مسافرت‌های دورن شهری و کاهش سرفاصله اتوبوس‌ها می‌شود.

نوسازی ۹۵۰ اتوبوس شهری

وی همچنین با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه‌ای برای بازسازی و نوسازی ۷۰۰ دستگاه اتوبوس شهری میان مدیریت شهری اصفهان و سازمان برنامه و بودجه کشور، اظهار کرد: هر دستگاه اتوبوس ۲۸۰ میلیون تومان برای بازسازی نیاز به اعتبار دارد که این اعتبار لازم از صندوق امید و در قالب اوراق مشارکت تأمین می‌شود.

زندآور با بیان اینکه طبق این تفاهم‌نامه شرکت‌های سازنده اتوبوس به امر بازسازی اتوبوس‌ها ورود می‌کنند، تصریح کرد: پیشتر ۲۵۰ اتوبوس بازسازی شده و در سال جدید با بازسازی ۷۰۰ دستگاه دیگر در مجموع ۹۵۰ دستگاه از ناوگان اتوبوسرانی اصفهان بازسازی می‌شوند.

وی تاکید کرد: با مجموع این اقدامات به طور تقریبی ۹۰ درصد از ناوگان اتوبوسرانی اصفهان را یا اتوبوس‌ها خریداری شده تشکیل می‌دهد یا اتوبوس‌هایی که بازسازی شده‌اند.

کد خبر 437308

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شورای شهر اصفهان حمل و نقل عمومي اتوبوس خريد اتوبوس شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ناوگان اتوبوسرانی اصفهان دستگاه اتوبوس مدیریت شهری عمر ناوگان اتوبوس ها ۸۰ دستگاه حمل ونقل یک سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۸۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود ۵ هزار اتوبوس فعال به حمل و نقل عمومی تا پایان سال

مهدی علیزاده مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران با تاکید بر اینکه بیش از ده سال است که ناوگان اتوبوسرانی نوسازی نشده است و این وقفه زیاد سبب شده که تولید کنندگان داخلی اتوبوس تقریبا خط تولید را نیمه تعطیل یا تعطیل کنند، اظهار کرد: در سالجاری بیش از۵۰ درصد بودجه شهرداری تهران به حوزه حمل ونقل اختصاص داده شد و براساس برنامه چهارم توسعه تا پایان سال ۱۴۰۴ باید ۷۵۰۰ اتوبوس فعال داشته باشیم، اما اتفاقی که در سال گذشته رخ داد این بود که قرارداد خرید ۲۵۰۰ اتوبوس با تولید کنندگان داخلی منعقد شد که از این تعداد ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس دیزلی و ۵۰۰ دستگاه برقی خواهد بود که بنا است تا پایان سال تحویل شهرداری تهران شود.

وی با بیان اینکه سال گذشته شهرداری تهران قرار دادی با یکی از شرکت‌های چینی برای خرید ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس ۱۲ متری برقی منعقد شدگفت: مجموعا اتوبوس‌های نو تولید داخل و وارداتی به ۵۰۰۰ دستگاه اتوبوس می‌رسد و در حال مذاکره هستیم که خدمات پس از فروش اتوبوس‌های چینی را به شرکت‌های تولید داخلی داشته باشیم و به محض توافق و بعد از اولین پرداخت، بنا است که ظرف مدت ۵ الی ۶ ماه، ۲۵۰۰ اتوبوس را تحویل دهند و براساس برنامه ریزی‌ها تا پایان سال این اتوبوس‌ها وارد می‌شود که ۵ هزار اتوبوس فعال و نوسازی شده وارد چرخه شود.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در مورد ورود اتوبوس‌های نو به ناوگان حمل ونقل عمومی با بیان اینکه در سال گذشته ۴۰۰ اتوبوس نوسازی شد گفت: از ابتدای این دوره مدیریت شهری تاکنون ۹۰۰ دستگاه اتوبوس نو از طریق خرید‌های شهرداری تهران و تعهدات وزارت کشور وارد چرخه حمل ونقل عمومی تهران شد و این روند ادامه خواهد داشت بگونه‌ای که در آینده‌ای نزدیک آنقدر اتوبوس خواهیم داشت که دچار کمبود راننده خواهیم شد.

وی در مورد وضعیت اورهال اتوبوس‌های شرکت واحد با بیان اینکه براساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته در سالجاری ۵۰۰ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری بازسازی خواهد شد افزود: در کنار نوسازی و اورهال اتوبوس ها، ورود مینی بوس به چرخه فعالیت را نیز خواهیم داشت چراکه نسبت به مهندسی خطوط اتوبوس اقدام کردیم به این علت که برخی از خطوط اتوبوسرانی مسافر کمی دارند و فعالیت اتوبوسهای۱۲ متری در این خطوط به صرفه نیست به همین علت در این خطوط کم مسافر از مینی بوس استفاده می‌کنیم و اتوبوس‌ها به خطوط پرمسافر تزریق می‌شوند.

علیزاده در مورد کمبود حقوق رانندگان اتوبوس بخش خصوصی با تاکید بر اینکه ۱۷ شرکت بخش خصوصی با شرکت واحد قرارداد دارند گفت: بخشی از اتوبوس‌های شهر تهران ملکی شهرداری تهران هستند و بخش دیگر نتعلق به بخش خصوصی است که شرکت واحد دخل وتصرفی در حقوق رانندگان بخش خصوصی ندارد و تنها به صورت ماهانه براساس خدمات و پیمایش یارانه پرداخت خواهد شد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در مورد چرایی تغییر جایگاه زنان و مردان در اتوبوس‌های بی. آر. تی با بیان اینکه از سال گذشته برنامه ریزی برای خطوط تندور آغاز شد و ما شکایت‌های زیادی وهم تصافات جرحی در مورد این خصوص داشتیم گفت: در خطوط تندور با وجود کمک و همکاری پلیس راهور نتوانستیم نسبت به ساماندهی موتورسیکلت‌ها اقدام کنیم و این ترمز‌های ناگهانی اتوبوس‌ها و تعداد بالای مسافران زن در اتوبوس‌های تندرو موجب بروز تصادفات می‌شود.

علیزاده با بیان اینکه آسیب پذیری بانوان بیشتر است و در تصادفات دچار جرح می‌شوند گفت: دقت داشته باشید که تعداد مسافران زن در خطوط تندرو در ساعات پیک بیشتر از آقایان است و نیاز به فضای بیشتری داشتند و قسمت انتهایی اتوبوس نیز فضای بیشتری به نسبت فضای جلو دارند و این تغییر مکان موجب رضایت نسبی مسافران شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • تمدید خدمات خطوط شبانه ناوگان اتوبوسرانی شیراز
  • ورود ۵ هزار اتوبوس نو به حمل و نقل عمومی تا پایان سال
  • تعیین تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • تعیین و تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • ◄ تعیین و تکلیف اتوبوس های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال انتظار
  • اتوبوس های گازسوز درون شهری تعیین و تکلیف شد
  • ورود ۵ هزار اتوبوس فعال به حمل و نقل عمومی تا پایان سال
  • اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال انتظار تعیین و تکلیف شد
  • امسال ۵۰۰ اتوبوس شهری اورهال می‌شود
  • ورود ۵۰۰۰ اتوبوس نو تا پایان سال به شهر تهران