Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-25@17:22:26 GMT

دستگاه شمارنده گلبول‌های خون تولید شد

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۶۹۲۹۸

دستگاه شمارنده گلبول‌های خون تولید شد

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، علی اسلامی فر مدیر عامل یک شرکت دانش‌بنیان گفت: این دستگاه برای شمارش گلبول‌های خون و اندازه‌گیری دیگر شاخص‌ها و مواد مرتبط با خون انسان به کار می‌رود. این مسئله باعث شده است که این دستگاه حیاتی و مواد مصرفی مرتبط با آن در تشخیص بیماری‌های مختلفی کاربرد داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از بیماری‌هایی که این دستگاه می‌تواند در فرایند درمان و تشخیص آن کاربرد داشته، باشد کرونا است. امیدواریم این دستگاه از سوی کادر درمان مورد استفاده قرار بگیرد.
تامین نیاز داخلی با محصول ایران ساخت

مدیر عامل شرکت دانش‌بنیان در ادامه گفت: یکی از مزایای استفاده از این محصول دانش‌بنیان، کاهش زمان نتیجه‌گری نسبت به روش‌های قدیمی و معمول است. در واقع کادر درمان در زمان بسیار سریعتری از نتیجه تجزیه و تحلیل‌های مرتبط با خون بیمار مطلع می‌شود و همین موضوع فرایندهای درمانی را سرعت می‌بخشد. قیمت این دستگاه حدود یک پنجم نمونه‌ مشابه خارجی است و مواد مصرفی آن یک هشتم مشابه خارجی است. سالانه برای ورود این دستگاه و مواد مصرفی آن، معادل 700 میلیارد تومان ارز از کشور خارج می‌شود.

اسلامی‌فر تصریح کرد: به همین دلیل خروج ارز برای واردات این محصول، توسعه تولید محصول و افزایش تولید داخلی آن یک ضرورت است که این شرکت تلاش دارد آن را محقق سازد تا بازار داخلی به جای دستگاه وارداتی با استفاده از محصول ایرانی، نیازهای خود را تامین کند.

به گفته وی، فعلا صادرات نداشته‌ایم اما متقاضیان بالقوه‌ای از چندین کشور برای خرید این دستگاه وجود دارد که امیدواریم با حل برخی مسائل بتوانیم این محصول را به دیگر کشورها نیز صادر کنیم. با توجه به اینکه این دستگاه در تمام آزمایشگاه‌های تشخیص طبی و پاتولوژی، مراکز تحقیقاتی، دانشگاهی، دامپزشکی و تمام بیمارستان‌ها و مراکز اورژانسی و مراکز بیماری‌های خاص کاربرد داد، در تلاش هستیم تا سطح تولید آن را افزایش دهیم.

اسلامی‌فر گفت: پیش از این با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، برای کسب دانش فنی و ساخت پیش نمونه دستگاه، تسهیلات دریافت کردیم. امیدوار هستیم با کسب حمایت‌های بیشتر تولید مواد مصرفی مرتبط با دستگاه را توسعه دهیم.

انتهای پیام/

169 / 336 دانش بنیان دستگاه شمارنده گلبول خون ایران ساخت دستگاه وارداتی صادرات

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانش بنیان گلبول خون ایران ساخت دستگاه وارداتی صادرات مواد مصرفی دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۹۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز تولید تخم اصلاح شده ماهی قزل‌آلا در اصفهان

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت:   تولید تخم «تریپلویید» ماهی قزل‌آلا (تخم تمام ماده عقیم) با هدف اصلاح و بهبود نژاد این محصول در اصفهان آغاز شد.

محمدرضا عباسی افزود:  تولید تخم تریپلویید ماهی قزل‌آلا با حمایت سازمان شیلات ایران و پشتیبانی علمی دانشگاه صنعتی اصفهان انجام می‌شود.

او گفت: اقدامات دیگر برای اصلاح نژاد (ایجاد لاین) نیز در حال انجام است و جزو طرح‌های علمی و تحقیقاتی ما محسوب می‌شود.

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان خاطرنشان کرد: اقدام‌های مورد اشاره، افزایش کمی و کیفی تولید را در پی خواهد داشت.

عباسی افزود: تخم تریپلویید ماهی قزل‌آلا از جمله محصولات صادراتی است و کشور‌های مختلف از آن استقبال می‌کنند لذا در صورت رفع موانع، قادر خواهیم بود بخش قابل توجهی از آنها را صادر کنیم.

اوتصریح کرد: «تخم چشم‌زده» ماهی قزل‌آلا به‌عنوان یک محصول راهبردی در تامین گوشت سفید نیز از جمله محصولات تولیدی اصفهان است و سالانه بیش از ۱۰۰ میلیون قطعه از آن تولید می‌شود.

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: با تلاش مجموعه تولیدی «آبزی نگین شایان» فریدونشهر نخستین محموله تخم چشم‌زده تمام ماده به تعداد ۳۰۰ هزار قطعه در یک سال اخیر به تاجیکستان صادر شد.

عباسی ادامه داد: وابستگی شدید به تخم چشم زده خارجی در سال‌های گذشته در کشور وجود داشت، اما این شرکت از نخستین مجموعه‌های ایرانی است که توانست محصول مذکور را تولید کند و در راه کاهش وابستگی گام بردارد.


باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • هشدار شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز در خصوص بیماری بابزیوز در دام‌ها
  • تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف
  • پیچیده شدن عطر خوش گل‌های محمدی در خراسان جنوبی + فیلم
  • دستگاه بلوک زنی
  • دانش ایرانی در خدمت امنیت حفاری
  • برداشت ۱۶ هزار تن سیر در طارم
  • اقلید ، قطب تولید پیاز استان فارس
  • ۱۷ هزار تن توت فرنگی در مازندران تولید می‌شود
  • بومی سازی صفحه ضدگلوله برای دستگاه مه ساز امنیتی در اصفهان
  • آغاز تولید تخم اصلاح شده ماهی قزل‌آلا در اصفهان