Web Analytics Made Easy - Statcounter

فلاحی گفت: یکی از نیازهای اساسی در صنعت گردشگری کشور تشکیل صندوق حمایت از گردشگری در راستای حمایت از فعالان و سرمایه‌گذاران این حوزه است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل به نقل از روابط‌ عمومی میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل، «نادر فلاحی» در جلسه بررسی چالش‌ها و فرصت‌های گردشگری کشور با محوریت اردبیل که در کمیسیون اقتصادی مجلس برگزار شد، گفت: یکی از نیازهای اساسی در صنعت گردشگری کشور تشکیل صندوق حمایت از گردشگری در راستای حمایت از فعالان و سرمایه‌گذاران این حوزه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان اردبیل تصریح کرد: همان گونه که در بخش کشاورزی صندوقی به منظور حمایت از کشاورزان در صورت وارد شدن ضرر و زیان به این بخش ایجاد شده و فعالیت می کند، با راه‌اندازی صندوق حمایت از گردشگران می‌توانیم زمینه برای حمایت از فعالان این حوزه را در مواقع بحرانی نظیر شیوع ویروس کرونا که بیشترین خسارات را صنعت گردشگری و فعالان این حوزه متحمل شده‌اند، فراهم آوریم.

 

این مقام مسئول با اشاره به فعالیت بانک گردشگری، خاطر نشان کرد: انتظار می‌رود تا نیاز فعالان گردشگری به امور بانکی نظیر ارائه تسهیلات و برخی موارد حمایتی از طریق بانک گردشگری برطرف شود و بانک گردشگری به عنوان یک بانک تخصصی تنها نام بانک را یدک نکشد.

 

فلاحی راه‌اندازی شبکه گردشگری به صورت مستقل در صدا و سیما را ضروری دانست و ادامه داد: پیشنهاد می‌شود تا با همکاری صداوسیما و مجلس شبکه گردشگری در راستای معرفی قابلیت‌ها و ظرفیت‌های گردشگری در صداوسیما ایجاد و با تولید برنامه به زبان‌های مختلف گامی در راستای رونق صنعت گردشگری بداشته شود.

 

وی با اشاره به شعار سال، بیان کرد: برای توسعه و رونق تولید و اشتغال به ویژه در بخش گردشگری، محدودیت اعتبارات وزارت میراث‌فرهنگی مانع تحقق تمامی اهداف و برنامه‌ها در این حوزه می‌شود و انتظار می‌رود تمامی دستگاه‌ها برای ایجاد اشتغال و رونق فضای کسب و کار پای کار بیایند.

 

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل خواستار تصویب تعطیلات زمستانی توسط مجلس برای خروج گردشگری کشور از حالت فصلی و رونق گردشگری شد و افزود: با تدوین تقویم گردشگری در کشور به صورت جامع که تمامی فصول را در بر گرفته و تمامی ظرفیت‌های گردشگری چهارفصل را در نظر گیرد، می توانیم شاهد خروج گردشگری از حالت فصلی باشیم.

 

فلاحی عنوان کرد: برای تبدیل گردشگری به صنعتی پرسود در کشور با توجه به قابلیت‌های موجود در این بخش، انتظار می‌رود تا در تدوین برنامه هفتم توسعه کشور نگاه ویژه حمایتی به بخش گردشگری انجام شده و از مشورت بخش خصوصی در این زمینه استفاده شود.

 

وی با اشاره به نقش آب‌های گرم معدنی در رونق گردشگری، اظهار داشت:‌ آب‌های گرم معدنی در بخش گردشگری و رونق این بخش تاثیر داشته و با توجه به این نقش نباید رویکرد به آن به دید کالا و سرمایه باشد بلکه از آن به عنوان ظرفیتی برای جذب سرمایه‌گذار بهره برداری شود که در راستای تحقق این امر خواستار انتقال مدیریت آب‌های گرم از وزارت نیرو به وزارت میراث فرهنگی هستیم.

پایان پیام/365

منبع: شبستان

کلیدواژه: صنعت گردشگری اشتغال و کارآفرینی توسعه گردشگری اردبیل صندوق حمایت گردشگری کشور صنعت گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۹۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حاتم بخشی بیات از جیب کارکنان نفت؟

سال هاست که قرار بوده باشگاه های پرسپولیس و استقلال از ید دولت خارج شده و به سهامداران جدید واگذار شود؛ پس از چندین بار تلاش ناموفق حالا دولت تصمیم دارد مالکیت باشگاه استقلال را به هلدینگ خلیج فارس واگذار کند.

به گزارش میزنفت، گویا هلدینگ خلیج فارس هم به این معامله علاقه دارد و به همراه چند پتروشیمی دیگر، به دنبال سهامداری این باشگاه هستند ولی پرسش مهم این است که چرا صندوق بازنشستگی صنعت نفت با این تصمیم موافق است؟

هر ماهه بخشی از حقوق و دستمزد کارکنان صنعت نفت به حساب این صندوق واریز می شود تا این صندوق با سرمایه گذاری این مبالغ در پروژه های پرسود، هم بتواند فعالیت های خود در کسب و کار رو رونق بخشد و هم حقوق بازنشستگان صنعت نفت را پرداخت کند.

در این میان مشخص نیست باشگاه استقلال چه مزیت اقتصادی دارد که صندوق بازنشستگی صنعت نفت به خرید این باشگاه ابراز تمایل کرده است و قرار شده 85 درصد این باشگاه را مالک شود.

به دنبال ابقا در صندلی مدیریت!

 گویا مسئولان صندوق بازنشستگی صنعت نفت فراموش کرده اند اموال و دارایی این صندوق، امانتی است در دست آنها و باید در محافظت و افزایش آن تصمیم بگیرند و نه ریختن اموال کارکنان نفت به پای بازیکنان چند ده میلیارد تومانی فوتبال!

نکته بعدی این است که چنین تصمیمی تا چه میزان با موافقت سهامداران دیگر این شرکت همراه بوده است؟ کدام سهامداری راضی است تا پولش به پای چند بازیکن فوتبال ریخته شود و در ازای آن هیچ نفعی از نظر مالی نداشته باشد؟ مثلا قرار است با خرید باشگاه استقلال، درآمد هلدینگ خلیج فارس و سایر سهامداران افزایش یابد؟

چنین اتفاق تلخی فقط این گزاره را تقویت می کند که کارکنان نفت، باید بخشی از درآمد خود را برای بازیکنان استقلال تهران به صورت منظم کنار بگذارند تا مسئولان صندوق بازنشستگی صنعت نفت رضایت بالادستی های خود را جلب کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • توسعه گردشگری نیازمند توجه به آموزش اصولی است/نبود برنامه ریزی چالش بزرگ گردشگری
  • وزیر خارجه مصر: باید از تشکیل کشور فلسطین حمایت شود
  • حاتم بخشی بیات از جیب کارکنان نفت؟
  • جهش تولید را در حوزه های مختلف اقتصادی باید دنبال کرد
  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد
  • بانک مرکزی پدر تولید و تولیدکننده را درآورده است؛ به داد بخش خصوصی برسید!
  • حمایت ۴ میلیارد تومانی بخش صنعتی از پژوهشگران امیرکبیر
  • افشاگری دبیر ستاد امر به معروف:رئیسی دستور تشکیل ستاد حجاب را داد /رئیس ستاد، وزیر کشور است /از طرح نور حمایت می کنیم اما از مأموران متخلف نه!
  • توسعه گردشگری اراضی عباس آباد نیازمند حمایت شورا و شهرداری تهران است
  • بوم‌گردی کلید تحقق اشتغال روستاها/جوانان کارآفرین حمایت مالی شوند