Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمالیان گفت: علاوه بر شهر اراک شهرهای خمین، دلیجان و ساوه نیز در وضعیت قرمز قرار گرفت.

سید «محمد جمالیان» با اشاره به قرمز شدن وضعیت 4 شهر استان مرکزی بر رعایت اصول بهداشتی از سوی مردم تاکید کرد و به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک، گفت: اگر مردم همکاری کنند می توانیم این بیماری ناشناخته را مدیریت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی اراک با بیان اینکه استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی عاملی مهم در راستای جلوگیری از شیوع این بیماری است، افزود: متاسفانه به کرات دیده شده بعضی از مردم از ماسک استفاده نمی کنند و یا ماسک خود را بر روی صورت جابجا می کنند و یا برای خوردن و آشامیدن و یا بهتر صحبت کردن برای مدتی آن را روی چانه آورده که چنین مواردی بر خلاف پروتکل های بهداشتی است و باعث از بین رفتن اثر بخشی ماسک می شود.

 

وی با اشاره چهار شهر استان مرکزی در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفته اند، افزود: بر اساس آخرین آمار وضعیت شهرستانهای استان از لحاظ میزان شیوع کرونا، اراک همچنان قرمز است و شهرستان های خمین، ساوه و دلیجان نیز به شهرستانهای قرمز ملحق شده اند.

 

این مقام مسئول با بیان اینکه در آخرین تقسیم بندی شهرهای کشور، آشتیان، شازند، فراهان و کمیجان در وضعیت نارنجی و یا خطر قرار گرفته اند، ادامه داد: شهرستان های تفرش، خنداب زرندیه نیز بر اساس این تقسیم بندی در وضعیت زرد قرار دارند.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی با تاکید بر اینکه رعایت پروتکل های بهداشتی ضامن سلامتی هموطنان و کمک شایانی به کادر بهداشت و درمان است، بیان کرد: متاسفانه شهر اراک همچنان در وضعیت قرمز قرار دارد و به این مجموع شهرستانهای ساوه، دلیجان و خمین نیز اضافه شده است که این نشان از عدم توجه به هشدارها و توصیه های بهداشتی است.

 

جمالیان خاطر نشان کرد: در سایه این بی توجهی ها کرونا ویروس در حال جمع آوری قربانیان خود است که این سبب ایجاد خسارت جانی و مالی برای هموطنان و خستگی بیش از پیش کادر بهداشت و درمان می شود.

 

 

وی با بیان اینکه شهرستان های فراهان و کمیجان هفته پیش در وضعیت زرد قرار داشتند، اظهار کرد: متاسفانه این شهرستانها به نارنجی یعنی وضعیت خطر تبدیل شده اند و شهر های خمین، ساوه و دلیجان نیز هم از وضعیت نارنجی به قرمز پرخطر تغییر وضعیت داده اند که متاسفانه این بسیار خطرناک و ناراحت کننده است.

 

این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه متاسفانه بعد از گذشت نزدیک به ۶ ماه از شیوع کرونا به جای کاهش بیماری، روز به روز به شهر های پرخطر ما افزوده می شود، افزود: این افزایش ها که بر اثر عدم رعایت پروتکل های بهداشتی و خروج بی مورد افراد از منزل به وجود می آید، فشاری مضاعف بر کادر بهداشت و درمان استان مرکزی است.

 

جمالیان در خصوص وضعیت استان در هفته های آتی بیان کرد: با وجود این افزایش ها برای هفته های آینده وضعیت خوبی را پیش بینی نمی کنیم و اگر شرایط به همین منوال ادامه پیدا کند، روزهای بسیار بحرانی را در پیش رو داریم و متاسفانه باید منتظر روزهای نفس گیر و هولناکی باشیم.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه شهرستان محلات تنها شهرستان سفید استان مرکزی است، گفت: در صورت هر گونه سهل انگاری و عدم توجه به دستورالعمل های بهداشتی هر لحظه امکان تغییر وضعیت در این شهرستان نیز احساس می گردد و از مردم این شهرستان و دیگر هم استانی ها تقاضا داریم که با رعایت پروتکل ها دیگر شهرستان ها را نیز به وضعیت شهرستان محلات برسانند.

پایان پیام/177

منبع: شبستان

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی اراک استان مرکزی شهرستان ها پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۹۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح نهضت ملی مسکن دلیجان ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

به گزارش خبرنگار مهر، وحید صفاری آشتیانی ظهر چهارشنبه در شورای اداری شهرستان دلیجان، اظهار کرد: فاز نخست طرح نهضت ملی این شهرستان ۳۲۰ واحد با ۵۸ درصد پیشرفت فیزیکی و فاز دوم با ۱۷۶ واحد با پیشرفت فیزیکی ۵۳ درصد که هر ۲ فاز در مرحله نازک کاری قرار دارند.

وی با اشاره به اینکه بنیاد مسکن از صدقات جاری امام راحل به منظور ایجاد مسکن برای اقشار کم درآمد تأسیس شده است، افزود: در حوزه بازسازی و مسکن روستایی ۴۳۲ فقره تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی با کارمزد ۵ درصد و بازپرداخت ۲۰ ساله به شهرستان دلیجان اختصاص یافته است که تاکنون ۱۹۷ نفر به بانک‌های عامل معرفی شده و از این تعداد نفر ۱۱۱ مورد انعقاد قرارداد انجام شده و در حال ساخت است.

وی اجرای پروژه ۹۰ واحدی را یکی دیگر از اقدامات بنیاد مسکن در حوزه روستایی دانست و ادامه داد: ۳۰ واحد در روستای راوه، ۳۰ واحد روستای دودهک و ۳۰ واحد در روستای رباط ترک در دستور کار قرار دارد همچنین ۱۳۳ فقره تسهیلات کم بهره و کمک بلاعوض جهت احداث مسکن محرومین به مبلغ ۳ میلیارد و ۹۹۰ میلیون تومان پرداخت شده است.

تصویب یک میلیارد و ۸۵۳ میلیون تومان اعتبار در حوزه عمران روستایی

وی افزود: از محل اعتبارات تملک دارایی و کمیته برنامه ریزی شهرستان، یک میلیارد و ۸۵۳ میلیون تومان در حوزه عمران روستایی برای بنیاد مسکن مصوب شده است که بر این اساس، ۶ پروژه روستایی انجام شده است که اعتبار برخی روستاها تخصیص پیدا کرده و برای سایر روستاها مرحله دوم اعتبار تخصیص می‌یابد.

صفاری با اشاره به تصویب و ابلاغ طرح هادی ۹ روستای شهرستان دلیجان، تصریح کرد: با اجرای این مهم، طرح هادی تمام روستاهای دلیجان جدید خواهد شد همچنین طرح هادی ۲ روستای فاقد دهیاری نیز مورد بازنگری قرار گرفت.

۱۷۴ تن قیر رایگان برای ۶ روستا جذب شد

وی گفت: سال گذشته از محل اعتبارات سال ۱۴۰۱ حدود ۱۷۴ تن قیر رایگان برای ۶ روستا جذب شده و معابر این روستاها از محل قیر رایگان آسفالت شده‌اند.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان دلیجان گفت: با همکاری اداره ثبت اسناد شهرستان ۲۱۲ جلد سند مالکیت تحویل متقاضیان شده است همچنین با تعامل و همکاری اداره منابع طبیعی ۹۸ هکتار تملک زمین برای واگذاری به متقاضیان احداث مسکن در روستاها نیز انجام شده است.

صفاری با اشاره به اینکه در روستای راوه نیز ۸۰ هکتار زمین به منظور احداث مسکن در طرح نهضت ملی انجام شده است، افزود: در حوزه مسکن شهری بنیاد مسکن به عنوان کارگزار اداره راه و شهرسازی، احداث مسکن در شهرهای دلیجان و نراق را برعهده دارد که در دلیجان به شکل انبوه سازی و در نراق واگذاری به صورت گروه ساخت انجام می‌شود.

ثبت نام ۴۴۳۰ نفر در طرح نهضت ملی مسکن دلیجان

وی با اشاره به ثبت نام ۴۴۳۰ نفر در طرح نهضت ملی مسکن در شهرستان دلیجان، اظهار کرد: از این تعداد ۱۹۶۵ نفر تائید نهایی شده که بنیاد مسکن احداث ۸۳۱ واحد را در دست اقدام دارد.

صفاری گفت: در فاز نخست این طرح ۳۲۰ واحد با ۵۸ درصد پیشرفت فیزیکی و فاز دوم ۱۷۶ واحد با پیشرفت فیزیکی ۵۳ درصد که هر ۲ طرح در مرحله نازک کاری قرار دارند و باید اذعان داشت پروانه فاز سوم این طرح نیز صادر شده و ۳۳۵ واحد با انتخاب پیمانکار در مرحله احداث فنداسیون قرار دارد.

وی ادامه داد: در شهر نراق نیز ۲۵۲ نفر ثبت نام کردند که ۱۱۵ نفر واجد شرایط شناخته شده و ۳۷ قطعه زمین تحویل متقاضیان شده است و باید اذعان کرد که تسهیلات اختصاص یافته به این واحدها در دلیجان و نراق ۵۵۰ میلیون تومان خواهد بود.

کد خبر 6081197

دیگر خبرها

  • نساجی در خانه دوباره قرمز می‌پوشد
  • ۱۵ میلیارد ریال برای مرمت کاروانسرای تاریخی آوه ساوه تخصیص یافت
  • ۴۷ هزار و ۶۸۶ تن محصولات دامی در خمین تولید شد
  • بهره‌مندی نیمی از مردم خمین از استخر؛ در صورت افتتاح!
  • گوشت قرمز در وضعیت سفید | چرا قیمت گوشت قرمز کاهشی شد؟
  • پاک‌ترین هوا سهم بوشهر و سنندج است
  • وضعیت مطلوب دلیجان در حوزه فنی و حرفه‌ای و کار و دانش
  • طرح نهضت ملی مسکن دلیجان ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • ۹۸ درصد از اعتبارات مشاغل خانگی خمین جذب شد
  • بررسی مشکلات صنایع شهرستان‌های دلیجان و محلات