Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-23@13:31:47 GMT

خرید زودهنگام اتوبوس آورده مالی برای اصفهان داشت

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۶۹۷۶۶

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: اگر حداقل تفاوت قیمت کنونی خرید هر دستگاه اتوبوس نسبت به گذشته را یک میلیارد تومان محاسبه کنیم، اقدام زودهنگام برای خرید اتوبوس‌ها حداقل ۱۰۰ میلیارد تومان برای شهرداری آورده مالی داشته است.

علیرضا نصراصفهانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با بیان اینکه اگر به‌روزرسانی ناوگان اتوبوسرانی اتفاق نیفتد باعث سختی مسافران و افزایش آلودگی‌های زیست محیطی می‌شود، اظهار کرد: ناوگان اتوبوسرانی اصفهان با ظرفیت حدود یک هزار و ۲۰۰ دستگاه اتوبوس روزانه حدود ۶۰۰ هزار مسافر را جابه‌جا می‌کند که برای خدمت‌رسانی شایسته‌تر به شهروندان باید به‌روزرسانی و بازسازی و نوسازی این ناوگان در دستورکار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه یکی از وظایف مدیریت شهری ترویج حمل‌ونقل عمومی است، افزود: گاهی به مردم می‌گوئیم از وسایل نقلیه شخصی استفاده نکنند درحالی که هنوز سازوکارهای لازم برای استفاده از حمل‌ونقل عمومی فراهم نشده است بنابراین اگر به دنبال کاهش حضور خودروهای تک سرنشین در شهر هستیم لازم است زیرساخت‌های حمل‌ونقل عمومی را در شأن مردم اصفهان آماده کنیم.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: آلایندگی بالا، ضعف در سیستم سرمایشی و گرمایشی و آلودگی بصری ناشی از وضعیت نامناسب فضای فیزیکی درونی و بیرونی اتوبوس‌ها باعث شده دغدغه نوسازی اتوبوسرانی اصفهان را داشته باشیم.

وی ادامه داد: قبل از شرایط تحریم، هر تعداد اتوبوس که شهرداری‌ها تقاضا می‌کردند به آن‌ها تحویل می‌شد و برای پرداخت آن نیز محدودیت زمانی چندانی وجود نداشت اما هنگام خرید هر دستگاه اتوبوس جدید برای اصفهان باید یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان هزینه پرداخت شده و شهرها در نوبت تحویل می‌ماندند.

نصراصفهانی خاطرنشان کرد: در شورای دوره سوم شهر اصفهان بابت خرید هر دستگاه اتوبوس ۱۰۰ میلیون تومان پرداخت می‌شد که ۱۷ میلیون تومان آن سهم شهرداری بود و ۸۳ میلیون تومان را نیز دولت پرداخت می‌کرد اما اکنون شرایط برای خرید اتوبوس با گذشته بسیار متفاوت است.

وی با بیان اینکه اکنون قیمت خرید هر دستگاه اتوبوس حدود سه میلیارد تومان است، اضافه کرد: با این قیمت‌های سرسام‌آور اگر ۱۰۰ دستگاه اتوبوسی که ۸۰ دستگاه از آن روز عید غدیر رونمایی می‌شود، پیشتر برای اصفهان خریداری نشده بود، خرید آن در شرایط کنونی هزینه مالی بسیاری را به شهرداری تحمیل می‌کرد.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: اگر حداقل تفاوت قیمت کنونی خرید هر دستگاه اتوبوس نسبت به گذشته را یک میلیارد تومان محاسبه کنیم، اقدام زودهنگام برای خرید اتوبوس‌ها حداقل ۱۰۰ میلیارد تومان برای شهرداری آورده مالی داشته است.

لذت بیشتر مردم در استفاده از حمل‌ونقل عمومی

وی ادامه داد: اتوبوس‌هایی که روز عید غدیر از آن‌ها رونمایی می‌شود استانداردهای لازم را دارا بوده و امیدواریم با توسعه ناوگان اتوبوسرانی از طریق اضافه شدن این تعداد اتوبوس، لذت استفاده از حمل‌ونقل عمومی بیش از پیش برای مردم محقق شود.

نصراصفهانی خاطرنشان کرد: در سال گذشته از محل اوراق مشارکت ۲۰۰ میلیارد تومان به توسعه ناوگان اتوبوسرانی اصفهان اختصاص یافت که در کوتاه‌ترین زمان ممکن این اعتبار وصول و پس از آن برای خرید اتوبوس‌های جدید اقدام شد.

وی اضافه کرد: کارخانه سازنده اتوبوس‌ها به دلیل آنکه مانند بقیه کارخانجات دستخوش تحریم بوده و این امر مانع از خرید قطعات ساخت اتوبوس می‌شود همین تعداد اتوبوس را داشت و اگر امکان خرید تعداد بیشتری بود بنا به نیاز شهر و برای توسعه ناوگان حمل‌ونقل عمومی اتوبوس‌های بیشتری خریداری می‌شد

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان ابراز امیدواری کرد: با توجه به گرمای هوا در فصل تابستان هرچه زودتر ۸۰ دستگاه اتوبوس جدید وارد ناوگان اتوبوسرانی اصفهان شود.

وی با بیان اینکه نیاز به فراهم شدن شرایطی که حمل‌ونقل عمومی شهر از وضعیت کنونی فاصله گیرد، اضافه کرد: امیدواریم شرایطی فراهم شود تا با تخصیص اعتبارات از محل بودجه شهرداری و دولت تا پایان سال جاری بتوانیم تعداد بیشتری اتوبوس خریداری کنیم.

کد خبر 437332

منبع: ایمنا

کلیدواژه: رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان شورای شهر اصفهان خريد اتوبوس اتوبوسرانی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان خرید هر دستگاه اتوبوس اتوبوسرانی اصفهان ناوگان اتوبوسرانی برای خرید اتوبوس حمل ونقل عمومی میلیارد تومان میلیون تومان اتوبوس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۹۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال ۵۰۰ اتوبوس شهری اورهال می‌شود

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران گفت: امسال ۵۰۰ دستگاه از اتوبوس‌های شهری اورهال خواهند شد و ۵۰۰ دستگاه مینی‌بوس نیز در خطوطی که مسافران کمی دارند، به شهروندان خدمات رسانی خواهند کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مهدی علیزاده با اشاره به اینکه ناوگان اتوبوسرانی شهر تهران بیش از 10 نوسازی نشده بود، اظهار کرد: بر اساس برنامه چهارم توسعه باید تا پایان سال آینده 7500 دستگاه اتوبوس فعال داشته باشیم این در حالی است که با عقد قرارداد خرید 2500 دستگاه اتوبوس از تولیدکنندگان داخلی که 2000 دستگاه آن دیزلی و 500 دستگاه آن برقی است و همچنین قرارداد خرید 2500 دستگاه اتوبوس 12 متری برقی از شرکت‌های چینی مجموعاً تعداد اتوبوس‌های تولید داخل و وارداتی به 5000 دستگاه می‌رسد. 

وی ادامه داد: طبق توافقات صورت گرفته قرار است طی 5 الی 6 ماه، 2500 دستگاه اتوبوس به شهرداری تهران تحویل داده شود و به تدریج تا پایان سال، 5000 دستگاه اتوبوس فعال و نوسازی شده وارد ناوگان اتوبوسرانی خواهد شد. 

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران تصریح کرد: در سال گذشته 400 دستگاه اتوبوس نوسازی شد و از ابتدای دوره مدیریت فعلی شهر تهران تاکنون 900 دستگاه اتوبوس از طریق شهرداری تهران و تعهدات وزارت کشور وارد این ناوگان شده است.

به گفته علیزاده، در آینده‌ آنقدر تعداد اتوبوس‌ها افزایش می‌یابد که با کمبود راننده پایه یک مواجه خواهیم شد و با ورود اتوبوس‌های جدید تلاش می‌کنیم معطلی مردم به حداقل ممکن برسد.

وی در ادامه به وضعیت اورهال اتوبوس‌ها اشاره کرد و گفت: امسال 500 دستگاه اتوبوس 18 متری بازسازی خواهد شد این در حالی است که در کنار نوسازی و اورهال اتوبوس‌ها، شاهد ورود مینی‌بوس‌ها به چرخه خدمات رسانی به شهروندان خواهیم بود زیرا نسبت به مهندسی خطوط اتوبوسرانی اقدام کرده‌ایم و از آنجایی که برخی خطوط مسافران کمی دارند، استفاده از مینی‌بوس در دستور کار قرار می‌گیرد تا اتوبوس‌های 12 متری در خطوط پرمسافر خدمات رسانی کنند. 

علیزاده در بخش دیگری از سخنان خود درباره کمبود حقوق رانندگان اتوبوس بخش خصوصی نیز اظهار کرد: بخشی از اتوبوس‌های شهر تهران متعلق به شهرداری و بخش دیگر متعلق به بخش خصوصی هستند که شرکت واحد دخل و تصرفی در حقوق رانندگان آن ندارد و فقط به صورت ماهانه خدمات بر اساس پیمایش انجام شده، یارانه پرداخت می‌کند. 

وی درباره تغییر جایگاه حضور زنان و مردان در اتوبوس‌های بی آر تی نیز گفت: در این زمینه شکایات زیاد و تصادفات جرحی داشتیم و از آنجایی که با همکاری پلیس راهور هم نتوانستیم نسبت به ساماندهی موتورسیکلت‌ها اقدام کنیم، ترمزهای ناگهانی اتوبوس‌ها و تعداد بالای زنان مسافر موجب بروز تصادفات می‌شود بنابراین با توجه به اینکه آسیب‌پذیری بانوان بیشتر است نسبت به تغییر حل حضور آنها اقدام شد. 

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران تصریح کرد: علاوه بر این تعداد زنان مسافر در خطوط تندرو در ساعات پیک بیشتر از آقایان است و به فضای بیشتری نیاز دارند که قسمت انتهایی اتوبوس فضای بیشتری دارد.

به گفته وی، تغییر جایگاه زنان و مردان موجب رضایت نسبی مسافران شده است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ورود ۵ هزار اتوبوس نو به حمل و نقل عمومی تا پایان سال
  • امسال ۵۰۰ اتوبوس شهری اورهال می‌شود
  • تصادف در جاده حیران با ۵ مصدوم
  • تبادل تجربیات حمل‌ونقل همگانی اصفهان و سن‌پترزبورگ
  • وام خرید خودرو؛ شرایط جدید و مبلغ وام خودرو بانک‌ها اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اختصاص ۵۹ دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی مشهد
  • تزریق تدریجی ۵۹ دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل و نقل مشهد
  • تزریق اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی مشهد آغاز شد
  • تزریق اتوبوس به ناوگان حمل ونقل عمومی مشهد آغاز شد
  • کمبود اتوبوس قم به اصفهان درددل مسافران شد