Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-19@20:09:39 GMT

رونق کشاورزی در کردستان فرصتی برای رسیدن به توسعه است

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۷۰۱۶۶

رونق کشاورزی در کردستان فرصتی برای رسیدن به توسعه است

به گزارش خبرنگار مهر، خالد جعفری پیش از ظهر امروز چهارشنبه در دومین جلسه نشست هم اندیشی نخبگان و سرآمدان مسائل اقتصادی استان کردستان، اظهار داشت: وضعیت موجود و اقدامات انجام شده باید در جلسات این کارگروه مطرح شود تا نخبگان اقتصادی دانشگاهی و بخش خصوصی استان از آن مطلع شده و واقعیت‌ها را ببینند.

وی با اشاره به اینکه به دلیل ضعف در زیرساخت‌ها نتوانسته‌ایم به اهداف مدنظر برسیم، افزود: باید اعتمادسازی میان بخش خصوصی و دولت به وجود بیاید تا فضای مناسب برای جذب سرمایه گذاری در استان ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان در این جلسه که با دستور کار بررسی چالش‌ها و مشکلات حوزه کشاورزی استان و ارائه راهکارهای اجرایی برگزار شد، ادامه داد: در حوزه کشاورزی به دنبال برنامه‌های درازمدت نیستیم بلکه باید با توجه به واقعیت‌های موجود نسخه بپیچیم؛ امروز جامعه مطالبه گر است و ما به راه حل نیاز داریم.

جعفری با اشاره به ظرفیت بالای آب و خاک استان، یادآور شد: از لحاظ سطح اراضی کشاورزی رتبه دوم کشور را داریم و در تولید ارقام مختلف گندم به خوبی عمل کرده‌ایم لذا می‌خواهیم در این جلسات بررسی کنیم که چگونه از ثروت بزرگی که داریم استفاده کنیم.

وی بیان کرد: ضریب مکانیزاسیون در کشاورزی افزایش پیدا کرده اما باید ببینیم این توسعه مکانیزاسیون تا چه حد توانسته موجب صنعتی شدن کشاورزی، افزایش تولیدات و بهره وری شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان گفت: کشورهای جهان از کشاورزی به صنعت و توسعه رسیده‌اند اما بسیاری از چالش‌های بخش کشاورزی ما نتیجه مشکلات امروز است و عدم پیشرفت‌های اقتصادی استان، نه به دلیل ناتوانی بلکه به این دلیل است که تحریم‌ها دست ما را بسته است.

جعفری با بیان اینکه در این شرایط تحریم که بر کشور حاکم است، کشاورزی به دلیل درون زا بودن یک فرصت است، اظهار داشت: قانون یکپارچه سازی اراضی، در کشور وجود دارد اما نتوانسته‌ایم آن را اجرایی کنیم چون همه چیز ریشه در فقر دارد و افراد حاضر نیستند از احساس مالکیت‌های اندک خود بگذرند.

وی در این خصوص افزود: ۲.۲ اسب بخار در هکتار مکانیزاسیون کشاورزی استان اگر در زمین‌های یکپارچه استفاده شود افزایش بهره وری را به دنبال خواهد داشت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار ادامه داد: بانوان در کشاورزی استان تأثیر بسزایی دارند و جا دارد فعالان و صاحب نظران این عرصه در جلسات کارگروه حضور پیدا کنند.

کد خبر 4991610

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری کردستان توسعه کشاورزی ویروس کرونا شیراز بوشهر شیوع کرونا عید سعید قربان گرگان قزوین شهرکرد ستاد ملی مقابله با کرونا ماه محرم بیرجند شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کمک مومنانه بارش باران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۰۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهنگ و آداب و رسوم هورامان شایسته معرفی به جهان است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی کوشا عصر چهارشنبه در نشست هم اندیشی با اعضای انجمن فرهنگی قلم هورامان که در محل سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، اظهار کرد: احداث دهکده گردشگری می‌تواند اقدامی ماندگار در راستای تقویت فعالیت‌های انجمن قلم و نیز الگویی برای مشارکت مردم در رونق اقتصادی منطقه باشد.

وی با تأکید بر اینکه فرهنگ، زبان و آداب و رسوم هورامان آوازه جهانی دارد، اظهار داشت: این ظرفیت‌ها می‌تواند پتانسیلی برای برگزاری رویدادی بین‌المللی در راستای معرفی فرهنگ و تاریخ این منطقه باشد.

استاندار کردستان با اشاره به فعالیت‌های عمرانی در سطح استان و منطقه هورامان، اظهار کرد: در راستای توسعه فعالیت‌های عمرانی تمام سعی و تلاش مجموعه این است که پروژه‌های نیمه تمام سالیان گذشته که بالغ بر ۶۰ هزار میلیارد تومان است به اتمام برسد.

زارعی کوشا با اشاره به برخی از فعالیت‌های حوزه توسعه روستایی، خاطر نشان کرد: در راستای طرح‌های محرومیت زدایی و توسعه عدالت اجتماعی در روستاها در طول دو سال گذشته، بیش از ۳۷۵ کیلومتر راه روستایی در دولت سیزدهم احداث شده است.

وی به نقش گردشگری در توسعه کردستان گریزی زد و گفت: توسعه استان نیازمند تسهیل حضور گردشگران داخلی و خارجی است و در همین راستا مراسم اربعین در باشماق مریوان سال گذشته در جذب گردشگران و معرفی نقاط گردشگری و جاذبه‌های استان نقش حائز اهمیتی داشته کما اینکه آمار قابل توجه گردشگران در نوروز امسال بیانگر این ادعا است.

استاندار کردستان تصریح کرد: طبق اعلام نهادهای مسؤول کردستان جزو سه استان اول کشور در ورود مسافران نوروزی بوده و این می‌تواند به عنوان یک پدیده کم نظیر و امید بخش در حوزه گردشگری استان باشد.

زارعی کوشا ادامه داد: در راستای توسعه زیرساخت‌های گردشگری تمامی تمهیدات برای جذب سرمایه گذار و برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گرفته است و امیدواریم در سال آتی شاهد حضور هرچه بیشتر هموطنان در کردستان باشیم.

وی در پایان با اشاره بر لزوم توسعه فعالیت‌های رسانه‌ای برای معرفی فرهنگ هورامان، گفت: رسانه‌ها نقش مهمی در جریان اطلاع رسانی دارند و در همین راستا با توسعه زیرساخت‌های رسانه‌ای و ایجاد تلویزیون اینترنتی هورامان می‌توانیم فرهنگ و اصالت هورامان را به تمام مردم دنیا معرفی کنیم.

در پایان این نشست هم اندیشی، اعضای انجمن فرهنگی قلم هورامان ضمن بیان ایده، درخواست‌ها و مطالبات خود به بحث و تبادل نظر در این باره پرداختند.

کد خبر 6081441

دیگر خبرها

  • اختصاص بیش از ۶۰۰ هزار هکتار از اراضی کردستان به کشت گندم
  • صندوق‌های توسعه بخش کشاورزی در قزوین تقویت شوند
  • راه اندازی رصدخانه ی تحقق شعار سال در اتاق بازرگانی سنندج
  • معرفی ظرفیت‌های کردستان با استفاده از حوزه ورزش
  • معرفی ظرفیت‌های کردستان بهره گیری از ظرفیت حوزه ورزش برای
  • فرهنگ و آداب و رسوم هورامان شایسته معرفی به جهان است
  • رونق اقتصادی در روز بازارها با مشارکت مردمی
  • رونق صنعت کشاورزی و گردشگری روستای کرد علیا
  • رویکرد دولت سیزدهم توسعه بخش تعاون است/ تحقق شعار سال با رونق تعاونی‌ها
  • توسعه صنعت فرآوری محصولات کشاورزی در بوشهر اولویت است