Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-25@18:52:52 GMT

تأسی از امام هادی (ع)؛ گره گشای مقابله با جبهه استکبار

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۷۱۴۰۴

تأسی از امام هادی (ع)؛ گره گشای مقابله با جبهه استکبار

حجت الاسلام محمد علی فتحی گفت: شکیل شبکه هادیان در کشور ایران اسلامی که اعضای آن شامل نخبگان، مبلغان، اساتید حوزه و دانشگاه می تواند باشد، برای رویارویی با حجم سنگین تهاجم فرهنگی ضروری است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کارشناس مذهبی در گفتگو با "تیتریک" گفت: امام  علی بن محمد، مشهور به امام هادی (ع) و علی النقی (ع)، دهمین امام شیعیان است که در سن 8 سالگی به مقام امامت رسید و حدود33 سال امامت امت اسلامی را بر عهده داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام محمد علی فتحی ادامه داد: هدایتگری ویژه امام در زمان خود، باعث شد ایشان به امام هادی (ع)  مشهور شوند.

وی افزود: همزمانی ایشان با چند تن از خلفای عباسی مثل معتصم و متوکل که به ظاهر احترام امام را نگه می داشتند ولی با دسیسه سد راه امام می شدند، باعث شد آن حضرت استراتژی خاصی را برای ارتباط با شیعیان در اقصی نقاط جهان اسلام پدید آورد. این نوع استراتژی برپایه تشکیل سازمان وکالت بود.

 دبیر اجرایی بنیاد بین المللی غدیر استان البرز تصریح کرد:ایشان برای هدایت عامه مردم و نیز حفظ ارتباط تنگاتنگ حاکم الهی و حجت خدا با مردم، از انسان های وارسته ای که امین ایشان در مناطق مختلف بودند بهره جست وآنان را به عنوان وکیل خود معرفی فرمودند که به رتق و فتق امور مسلمین می پرداختند.

حجت الاسلام فتحی گفت: این اقدام امام نشان می دهد که هدایتگری حاکم الهی توقف بردار نیست و مردم نیز بدون هادی و سرپرست نیستند. از طرفی جایگاه ویژه خواص از علما و دانشمندان اسلامی را در هدایتگری مردم و وظیفه آنان در این قبال نشان می دهد.

وی ادامه داد: در واقع وکلای امام انسان های محدث، فقیه و متقی بودند که نیابت عامه امام را بر عهده داشتند و این نشان می دهد که می شود فقیهی نائب امام و وکیل ایشان باشد و مردم نیز از آنان پیروی نمایند. شاید ولایت فقیه را بتوان همانند ولایت وکلای امام بر مردم تلقی کرد.اگر چه نظریه ولایت فقیه چیزی فراتر از نظریه وکالت است.

این کارشناس افزود: امام هادی (ع)  در زمان خود با فرقه های ضاله و خصوصا غالیان - که مقامات خاندان عصمت را بیشتر از آنچه خدای عزوجل ترسیم و توصیف کرده است می دانستند- مبارزه نمود. این اقدام امام مسئولیت سنگینی حاکم الهی را در رویارویی با جریان های انحرافی مخصوصا در حوزه اعتقادات نشان می دهد.

حجت الاسلام فتحی تاکید کرد: از طرفی امام هادی (ع)  با  انشای  زیارت جامعه کبیره و نیز زیارت غدیریه امیر المؤمنین (ع)، اهتمام خود را برای پاسداشت و معرفی و شناساندن جایگاه امامت و مقام امام، نشان دادند.

وی گفت: به جرأت می توان گفت که این دو زیارت، بهترین اسناد در زمینه امام شناسی است و جا دارد اندیشمندان اسلامی و مبلغان دینی در تبلیغ و ترویج و تعلیم آموزه های آن دو، اهتمام ویژه نمایند.

این کارشناس ادامه داد: درس بزرگ امام هادی (ع)  برای نسل جدید در زمان فعلی ما این است که حکمت آموزی و معرفت افزایی و تقوی ورزی را می توان از سنین کودکی شروع کرد و تا به اوج آن در جوانی رساند. نکته دیگر این که همواره باید در برابر انحرافات روحیه روشنگری و بصیرت افزایی داشت و با ایجاد گروه های ایمانی و تشکل های منسجم و منظم و قوی  جلوی انحرافات موجود در زمانه را گرفت.

حجت الاسلام فتحی در خاتمه خاطر نشان کرد: تشکیل شبکه هادیان در کشور عزیز ایران اسلامی که اعضای آن شامل نخبگان، مبلغان، اساتید حوزه و دانشگاه می تواند باشد،برای رویارویی با حجم سنگین تهاجم فرهنگی ضروری است و متولیان فرهنگی در این راستا می توانند با تأسی به امام هادی (ع)  اقدامات مهمی را در برابر جبهه استکبار انجام دهند.

 

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: حجت الاسلام نشان می دهد امام هادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۱۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرانه باختری، میدان وحدت در جبهه مقاومت

به‌طوری‌که مقامات تل‌آویو و سران ارتش اسرائیل نتوانستند مأموریت خود را برای اشغال شهر رفح آغاز کنند. اما در روزهای اخیر بخشی از بدنه ارتش رژیم صهیونیستی بازسازی شده و حملات نسبتاً شدیدی به کرانه باختری در حال وقوع است. رژیم صهیونیستی پس از عملیات وعده صادق، جایگاه خود را در عرصه نظامی در منطقه و حتی جهان از دست داده و قادر به تغییر قواعد درگیری در جنگ نیست. از این رو با جمع‌آوری نیروهای خود در سرزمین‌های اشغالی، تمام توان خود را برای تصرف شهر رفح و حمله به غزه به کار گرفته تا بتواند با یک پیروزی زودگذر در کشتن مردم غزه، چهره خود را به‌عنوان یک ارتش قدرتمند در منطقه بازسازی کند.

در ۲۰۰روز از عملیات طوفان‌الاقصی، بیشترین فشارهای رژیم صهیونیستی بر مردم غزه و رفح بوده و مردم در کرانه غربی کمترین آسیب و نقش را داشته‌اند. در این مدت بیش از ۳۴هزار نفر از مردم در غزه به شهادت رسیده‌اند؛ جنبش حماس و جهاد اسلامی سعی دارند از ظرفیت‌های جوانان انقلابی کرانه باختری به نفع مردم غزه استفاده کنند تا فشارها در این منطقه کاهش یابد. با توجه به اینکه کرانه باختری دارای جمعیت بالا و امکانات زیادی است، رژیم صهیونیستی سعی می‌کند مردم این منطقه را نسبت به مسائل مردم غزه و رفح بی‌اعتنا نگه دارد و اجازه هیچ‌گونه تحرکی را به جوانان مبارز در کرانه باختری ندهد. متأسفانه علاوه بر فشار اسرائیل به کرانه باختری، کشورهای عرب پیرامونی سرزمین‌های اشغالی و تشکیلات خودگردان فلسطین نیز از شکل‌گیری هسته‌های مقاومت در کرانه باختری جلوگیری می‌کنند. 

حال سؤال مهم اینجاست، آیا اعلام موجودیت یگان ویژه استشهادی در کرانه باختری می‌تواند صحنه نبرد میدانی را تغییر دهد؟

از سال ۲۰۲۳ میلادی روند درگیری‌ها در کرانه باختری شدت یافته، به‌طوری‌که این منطقه در حال حاضر به‌عنوان «فعال‌ترین» و «مهم‌ترین» جبهه علیه رژیم صهیونیستی محسوب می‌شود. منشأ هر عملیات استشهادی در سرزمین‌های اشغالی که توسط مبارزان جوان صورت می‌گیرد بیشتر در شهرهای جنین و نابلس است. برای نخستین بار رهبر معظم انقلاب اسلامی در ۲۳ جولای ۲۰۱۴ (۱ مرداد ۱۳۹۳) مسئله تبدیل کرانه باختری به مرکز مقاومت در فلسطین اشغالی و «تسلیح و تجهیز» آن را مطرح فرمودند و این یکی از اهداف مهم و راهبردی محور مقاومت و جنبش حماس و جهاد اسلامی فلسطین است.

اما تشدید و شکل‌گیری هسته‌های مقاومت در کرانه باختری می‌تواند سه پیامد قابل توجه‌ برای آینده رژیم صهیونیستی داشته باشد.

نخست: هرگونه تحولات نظامی توسط هسته‌های مقاومت در این منطقه می‌تواند برای رژیم صهیونیستی به‌عنوان یک 
«تهدید موجودیتی» محسوب شود، به‌طوری‌که شاکله امنیتی اسرائیل را فرو بریزد. امروز بزرگ‌ترین صحنه برای قدرت‌نمایی و نمایش بازدارندگی و انسجام گروه‌های مقاومت در اراضی اشغالی کرانه باختری است.

دوم: بر اثر تشدید روند عملیات گروه‌های مقاومت در کرانه باختری، ارتش رژیم صهیونیستی عملاً در وضعیت «انفعال» و «استیصال» قرار خواهد گرفت و ابتکار عمل و کنشگری در عرصه میدانی در غزه و حتی رفح را از دست خواهد داد.

سوم: وحدت میدانی میان نیروهای جهاد و حماس در عین حال که روند پیشبرد راهبردهای مقاومت در کرانه باختری را تسریع و تسهیل می‌کند، می‌تواند سبب تحکیم و تثبیت ایده «وحدت میدان» میان گروه‌های مقاومت فلسطین و حتی محور مقاومت در منطقه ‌شود.

دیگر خبرها

  • چرایی برابری فضیلت زیارت عبدالعظیم(ع) و امام حسین(ع)
  • کرانه باختری، میدان وحدت در جبهه مقاومت
  • ذلت، تنها دستاورد آمریکا در عملیات پنجه عقاب
  • جبهه مقاومت، میهمان بیست و یکیمین اجلاس پیرغلامان حسینی
  • حضرت عبدالعظیم (ع) پرچمدار جهاد تبیین بود
  • علل انتخاب حضرت عبد العظیم حسنی (ع) برای وکالت در ری
  • همدلی نخبگان و مدیران گره‌گشای مشکلات استان است
  • مقابله با معضلات فرهنگی به کمک کاربردی‌سازی سیره حضرت عبدالعظیم(ع)
  • همدلی بین نخبگان و مدیران گره‌گشای مشکلات استان است
  • ضرورت تقویت جبهه فرهنگی در سطح بین‌الملل برای مقابله با تهاجم رژیم صهیونیستی