Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، محمدرضا پورمحمدی در بیست و چهارمین جلسه ستاد استانی مدیریت و مقابله با کرونا، با ادای احترام به شهدای مدافع سلامت و قدردانی از خدمات و تلاش‌های کادرهای درمان و مدیران دستگاه‌های مسئول در امر مبارزه با کرونا، افزود: برگزاری مراسم ماه محرم در شرایط فعلی، مسئولیت خطیری است که در تاریخ ثبت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی با اشاره به تلاش‌های دشمنان اسلام و انقلاب برای تخطئه شعائر مذهبی و آموزه‌های دینی به بهانه سلامت مردم، گفت: در این شرایط، جامعه ما در کنار سلامت جسمانی، به معنویت و تقویت باورهای دینی بیش از هر زمان دیگری نیاز دارد و نباید اجازه دهیم که دشمنان از این موضوع سوءاستفاده کنند.
 
پورمحمدی افزود: شبکه‌های معاند شبانه‌روز القا می‌کنند که برگزاری مراسم محرم مغایر با مقوله سلامت است، در حالی که این هیأت‌های مذهبی و دوستداران اهل بیت بودند که از روزهای اول شیوع کرونا، برای پشتیبانی از مدافعان سلامت و کمک به سلامت مردم تلاش کرده‌اند.
 
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به ابلاغ پروتکل‌های بهداشتی مراسم ماه محرم از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا، گفت: خوشبختانه هیأت‌های مذهبی، همراهی خوبی با مسئولان اجرایی دارند و قطعاً این هیأت‌ها که در عرصه مبارزه با کرونا و پشتیبانی از مدافعان سلامت و کمک به نیازمندان نیز پیشگام بودند، مراسم ماه محرم را با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار خواهند کرد.
 
وی با بیان اینکه مراسم روز عرفه و عید قربان تجربه و تمرین خوبی برای مراسم ماه محرم بود، افزود: تأکید ستاد مقابله با کرونا بر مسئولیت اجتماعی خود هیأت‌های مذهبی نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی است و البته دستگاه‌های مسئول هم وظایف نظارتی خود را انجام خواهند داد.
 
پورمحمدی با تأکید بر اینکه هیچ مراسمی قبل از شروع ماه محرم در استان برگزار نخواهد شد، گفت: تمامی مراسم‌ها در مدت زمان محدود و ترجیحاً در فضای باز برگزار می‌شود و در فضای بسته نیز برگزاری مراسم با یک‌چهارم ظرفیت امکان‌پذیر است.
 
وی از صداوسیمای استان نیز خواست تا با تولید و پخش برنامه‌های باکیفیت و پرمحتوا، امکان استفاده آن دسته از افرادی را که نمی‌توانند در آئین‌های عزاداری ماه محرم شرکت کنند، فراهم آورد.
 
استاندار آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: همان‌طور که بارها تأکید شده، بیماری کرونا تا زمان نامعلومی با ما خواهد بود و باید با این شرایط، همزیستی کنیم؛ البته عادی‌انگاری این شرایط نیز خطرناک است و باید تغییراتی در سبک زندگی انجام دهیم.
 
وی افزود: تعویق رویدادهایی مثل کنکور و موکول کردن آن به آینده‌ای مبهم، عملاً امکان‌پذیر نیست، ولی در عوض باید با رعایت الزامات و پروتکل‌های بهداشتی، حواشی این رویدادها را مدیریت کنیم تا مشکلی به وجود نیاید.
 
پورمحمدی با بیان اینکه کنکور مقطع دکترا بدون هیچ مشکل خاصی برگزار شد، افزود: دستگاه‌های مسئول باید تلاش کنند تا با آمادگی بیشتر، کنکور سراسری و کارشناسی ارشد هم به نحو شایسته برگزار شود.
 
رئیس ستاد استانی مقابله با کرونا درخصوص آغاز فعالیت‌های آموزشی دانشگاه‌ها و مدارس در سال تحصیلی جدید هم گفت: با توجه به اینکه پروتکل‌های متفاوتی برای فعالیت مراکز آموزشی از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا ابلاغ شده و از طرفی وضعیت شهرستان‌ها نیز در دوره‌های زمانی مختلف، تغییر می‌کند، بنابراین باید آمادگی لازم وجود داشته باشد تا متناسب با وضعیت هر شهرستان، پروتکل مخصوص به آن وضعیت اجرایی شود.
 
پورمحمدی با قدردانی از توجه مردم به توصیه‌های بهداشتی، گفت: اطلاع‌رسانی دقیق و شفاف مسئولان امر موجب شده است که میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی تا ۸۰ درصد افزایش یابد و قطعاً این موضوع به کنترل روند بیماری کمک خواهد کرد.
 
وی، رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی اصناف و مراکز کسب‌وکار را نیز ضروری دانست و گفت: رفع برخی محدودیت‌ها در فعالیت‌های اقتصادی نباید موجب سهل‌انگاری شود و با مراکزی که پروتکل‌ها را رعایت نمی‌کنند برخورد خواهد شد.
 
استاندار آذربایجان شرقی همچنین بر تحلیل آمارها و اطلاعات مربوط به کرونا از سوی کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا تأکید کرد و گفت: خوشبختانه این آمارها بسیار دقیق و با نکته‌سنجی تهیه می‌شود، اما آمارهای خام و توصیفی، کمک چندانی به تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری نمی‌کند.
 
وی افزود: برای تصمیم‌گیری لازم است همبستگی بین متغیرهایی مانند مسائل ژنتیکی، شرایط مبتلایان و رفتارهای اجتماعی و کاهش یا افزایش آمار مبتلایان و قربانیان کرونا مورد تحلیل قرار گیرد و مشخص شود که کدام یک از تصمیم‌ها درست بوده یا تأثیری در کنترل روند بیماری نداشته است.
 
پورمحمدی با بیان اینکه آمارهای ارائه شده از سوی مسئولان، کاملاً مبتنی بر واقعیت است، افزود: شائبه‌هایی که در این خصوص از سوی دشمنان مطرح می‌شود به خاطر وضعیت ناخوشایند خود آنها در مقابله با این بیماری است، در حالی که مردم ما به‌رغم همه مشکلاتی که وجود دارد، به صورت جدی در این زمینه احساس مسئولیت می‌کنند و پروتکل‌های بهداشتی را مورد توجه قرار می‌دهند.
 
استاندار آذربایجان شرقی همچنین با اشاره به شروع مرحله دوم رزمایش کمک مؤمنانه، گفت: آذربایجان شرقی و تبریز با همت ستاد پتشیبانی مدافعان سلامت و پویش رحمت و هدایت‌های نماینده ولی فقیه در استان، در مرحله اول این رزمایش خوش درخشیدند و امیدواریم این دستاورد موفق در مرحله دوم این رزمایش هم حاصل شود.
 
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با اشاره به وضعیت قرمز کرونا در برخی از شهرستان‌های استان، گفت: همه دستگاه‌ها باید وظایف و مأموریت‌های خود را بر اساس مصوبات ستادهای استانی و ملی مقابله با کرونا انجام دهند.
 
علیار راستگو با اشاره به ابلاغ مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا درخصوص شروع سال تحصیلی جدید، گفت: فعالیت مدارس در مناطق سفید به صورت حضوری، در مناطق کم‌خطر با کاهش تعداد دانش‌آموزان و رعایت پروتکل‌ها و در مناطق پرخطر به صورت غیرحضوری انجام خواهد شد.
 
وی درخصوص پروتکل‌های بهداشتی مراسم محرم نیز گفت: مدیران هیأت‌ها، مسئول رعایت این پروتکل‌ها هستند و طبق مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، مراسم ماه محرم حدالامکان باید در فضاهای باز و محصور برگزار شود.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز هم در این جلسه گزارشی از آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان ارائه کرد و گفت: آمار مبتلایان و فوتی‌ها در هفته جاری نسبت به هفته گذشته کاهش داشته است.
 
محمدحسین صومی با بیان اینکه برآوردها نشان می‌دهد که ۸۰ درصد پروتکل‌های بهداشتی در فضاهای عمومی رعایت می‌شود، افزود: رعایت پروتکل‌های بهداشتی تأثیر چشمگیری در کاهش میزان ابتلا و فوت ناشی از این بیماری داشته است.
 
وی با اشاره به میانگین سن ابتلا به کرونا در استان، ۵۲ سال و میانگین فوت، ۶۹ سال است، گفت: سیر بیماری به سمت سنین بالاست که از نظر ما یک تهدید محسوب می‌شود و می‌تواند آمار فوتی‌ها را افزایش دهد.
 
صومی اظهار داشت: شانس ابتلا به کرونا در مردان و زنان تقریباً یکسان است، اما درصد فوت در مردان بیشتر است و از نظر سنی نیز همچنان افراد مسن بالای ۶۰ سال، بیشترین میزان ابتلای گزارش‌شده و فوت را دارند.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز همچنین بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در برگزاری مراسم ماه محرم تأکید کرد و گفت: برای برگزاری کنکور هم آماده‌ایم همه امکانات دانشگاه را برای تأمین آرامش روانی دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان در اختیار دستگاه‌های مسئول قرار دهیم.
 
شعبانی، مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی نیز با تأکید بر همراهی هیأت‌های مذهبی با مصوبات ستاد مقابله با کرونا، گفت: تفاهم‌های خوبی بین هیأت‌ها و دستگاه‌های مسئول برقرار شده و پیش‌بینی می‌کنیم که مشکل جدی در محرم نداشته باشیم.
 
سایر اعضای ستاد استانی مقابله با کرونا نیز در این جلسه دیدگاه‌های خود را درخصوص برگزاری مراسم ماه محرم، برگزاری کنکور سراسری و شروع فعالیت‌های آموزشی در سال تحصیلی جدید بیان کردند.

48

کد خبر 1418513

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان آذربایجان شرقی رعایت پروتکل های بهداشتی ستاد ملی مقابله با کرونا استاندار آذربایجان شرقی دستگاه های مسئول رعایت پروتکل ها هیأت های مذهبی مراسم ماه محرم برگزاری مراسم دستگاه ها خواهد شد هیأت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۴۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد

زی‌سان: این مرد ۷۲ ساله ناشناس زمانی که در سال ۲۰۲۲ و پس از دریافت چندین واکسن کووید، به نوع اومیکرون (Omicron) ویروس کرونا مبتلا شد، دچار نقص ایمنی شدید بود.

به گزارش زی‌سان، از آن زمان، وی در مجموع ۶۱۳ روز تا زمان مرگش در اکتبر سال گذشته، به طور مداوم تستش به ویروس کرونا مثبت بود.
اگرچه موارد بسیار طولانی کووید-۱۹ در گذشته گزارش شده، اما این طولانی‌ترین موردی است که تاکنون وجود داشته است.

در طول ۲۰ ماه عفونت، پزشکان تمام تلاش خود را برای کمک به مرد مسن انجام دادند، اما هیچ نتیجه‌ای حاصل نشد. بدن او حتی با کمک دارو‌های آنتی‌بادی نمی‌توانست پاسخ ایمنی کافی برای مبارزه با ویروس داشته باشد و سال گذشته به دلیل تشدید یک بیماری زمینه‌ای درگذشت.

بیماران مبتلا به “SARS-CoV-۲” معمولاً ویروس را ظرف چندروز یا چند هفته از بین می‌برند، اما در این حالت شدید، عفونت تقریباً دو سال ادامه داشت.

در طول دوره عفونت، پزشکان مکرراً از مرد نمونه‌برداری کردند تا مواد ژنتیکی ویروس کرونا را تجزیه و تحلیل کنند و دریافتند که نوع اصلی Omicron BA۱ در بدن او بیش از ۵۰ جهش داشته است؛ جهش‌هایی که می‌توانستند از سیستم ایمنی بدن انسان فرار کنند.

خوشبختانه، «هیچ انتقال مستندی» از این مرد به سایر اعضای جامعه وجود نداشت، اما این مورد بر خطرات طولانی‌مدت عفونت SARS-CoV-۲ تاکید دارد.

محققان نوشتند: «این مورد بر خطر عفونت‌های پایدار SARS-CoV-۲ در افراد دارای نقص ایمنی تاکید می‌کند، زیرا ممکن است انواع منحصر به فرد ویروس کووید به دلیل تکامل گسترده، درون میزبان ظاهر شود.»

tags # کرونا سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • موضوع عفاف و حجاب از ارزش‌های ملی، مذهبی و سنتی ماست
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • فعالیت مجامع اجلاسیه بین المللی پیرغلامان حسینی
  • وزیر کشور: عفاف و حجاب از ارزش‌های ملی مذهبی ماست
  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است
  • گشت ارشاد تنها راه مقابله با بی‌حجابی عامدانه/ امر به معروف با نگاه از بالا به پایین منجر به بی‌نظمی اجتماعی می‌شود
  • چرا باید حتما از پروتکل TLS (SSL سابق) استفاده کنیم؟
  • اولین دوره مسابقات فوتسال جام هیأت مذهبی زاهدان برگزار می‌شود
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است
  • بانک ملی ایران پیشگام در حمایت توسعه خدمات بهداشتی و درمانی