Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-16@17:45:48 GMT

۲۲۵ ریال سود در مجمع فولاد تصویب شد

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۷۴۸۹۸

۲۲۵ ریال سود در مجمع فولاد تصویب شد

مجمع سالانه شرکت فولاد مبارکه برگزار و ضمن تصویب صورت های مالی، مقرر شد ۲۲۵ ریال سود برای هر سهم توزیع شود.

به گزارش ایمنا، مجمع سالانه شرکت فولاد مبارکه امروز _۱۵ مرداد_ با حضور ۶۸.۲ درصد سهامداران در محل شرکت برگزار شد.

در این مجمع پس از قرائت گزارش عملکرد هیأت مدیره برای سال مالی منتهی به اسفند ۹۸ و نظر حسابرس و بازرس قانونی شرکت، صورت‌های مالی تصویب و بنا به پیشنهاد هیأت مدیره مقرر شد از ۷۰۸ ریال سود محقق شده، ۲۲۵ ریال سود نقدی برای هر سهم معادل ۳۲ درصد توزیع شود و مابقی برای افزایش سرمایه ۴۵ درصدی از محل سود انباشته که طی دو ماه آینده انجام خواهد شد، منظور شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین سود سهام کلیه سهامداران حقیقی از یک شهریور تا ۲۸ اسفند از طریق سجام و سهامداران حقوقی دارای کمتر از ۳۰۰ میلیون سهم از یک دی تا ۲۸ اسفند و سهامداران داراغی بیش از ۳۰۰ میلیون سهم از یک تا ۲۸ اسفند ماه واریز می‌شود.

منبع: بورس پرس

کد خبر 437414

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مجمع فولاد مبارکه مجمع عادی سالیانه شرکت فولاد مبارکه اصفهان سهامداران بورس سهامداران شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ریال سود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۴۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقت مرزبانی از ریال و پایان هژمونی اقتصادی آمریکا رسیده است

آمریکا از دلار برای بسط تسلط خود بر کشورها و تحت‌فشار قرار دادن نظام‌های مشروع و مردمی که در عرض راهبردهای واشنگتن قرار دارند، بهره می‌برد و  اقتصاد وابسته به دلار، همیشه در معرض و گزند تلاطمات است و دکمه کنترل آن در وزارت خزانه‌داری آمریکا قرار دارد. لذا پایان دادن به «جادوی پولی و مالی دشمن»‌ می‌تواند رکن اصلی پالایش سیاست‌های مالی و پولی در راستای حفظ ارزش ریال باشد که باید به‌ صورت متعهدانه نسبت به اجرای آن اهتمام داشت و بانک مرکزی به عنوان «مرزبان ریال» باید در این میدان پیشتاز باشد. 

سقوط دلار یا کاهش ارزش دلار یا خروج دلار از سلطه‌ای که دارد و تبدیل آن به یک پول متداول، کاهش نفوذ سیاسی آمریکا را به دنبال خواهد داشت و به دنبال آن قطعا روی سلطه اقتصادی آمریکا در جهان اثر منفی دارد. افول اقتصاد آمریکا به معنای افول اقتصاد غرب تلقی خواهد بود و به نظر می‌رسد که پیامدهای آن بسیار فراتر از حوزه اقتصاد است.

بسیاری باور دارند که «بریکس» راهکار تقابل با تحریم‌های غربی، سلطه دلار و بدهی‌های سنگین است. اما در عین حال کارشناسان آن را یک شبه ممکن نمی‌دانند. اما برای شروع کشورهای عضو بریکس تبادلات تجاری خود را با ارزهای جایگزین مرتبط با خود یا ارز چینی یوان شروع کرده‌اند و شاید در میان مدت بریکس یک ارز تجاری واحد را نیز معرفی کند.

اما این تغییر به صورت تدریجی رخ خواهد داد و بدون شک می‌تواند بتدریج سیاست‌های تحریمی غربی را نیز کم اثر و حتی شاید بی‌اثر کند. دلایل عملی شدن این فرضیه اقتصادی را می توان در چهار مورد خلاصه کرد:

اول اینکه اتکای صرف به یک ارز واحد که می‌تواند با سیاست‌های مالی امریکا تغییر کرده و با اعمال تحریم‌ها و محدودیت‌های واشنگتن خطر رکود اقتصادی را در کشورها افزایش دهد، یکی از مهم‌ترین دلایل به شمار می‌رود. ضمن اینکه دولت امریکا با کسری مالی سنگینی روبه‌رو است که به مرور می‌تواند علاوه بر افزایش ارزش دلار، تورم را نیز در شاخصی صعودی‌تر قرار دهد.

دومین دلیل آن است که امریکا در سال‌های اخیر در جنگ‌های ژئوپلیتیکی بسیاری درگیر شده است که یکی از مهم‌ترین آنها عراق و افغانستان بود. این نبردها در نتیجه افزایش تنش‌ها میان کشورها و امریکایی‌ها رخ داده است که می‌تواند دولت‌ها را برای استفاده از دلار به عنوان ارز اصلی امریکا به تردید بیندازد.

سوم آنکه؛ چین دومین قدرت اقتصادی بزرگ جهان و بازیگر تأثیرگذار نوظهور در دنیای تجاری است که همین امر استفاده از ارز این کشور را برای جایگزین دلار جدی‌تر می‌کند.

چهارم اینکه ارزهای دیجیتالی مانند بیت کوین که از کنترل دولت‌ها خارج هستند، در سال‌های اخیر بشدت مورد توجه قرار گرفته و بیش از گذشته برای جایگزینی دلار مطرح شده‌اند.

در حال حاضر، بریکس ۳۰ درصد از اقتصاد جهانی را کنترل می‌کند و اگر اتکای کشورهای عضو این بلوک اقتصادی به دلار آمریکا به طور کامل پایان یابد، ممکن است این میزان افزایش یابد. اقتصاد آمریکا احتمالاً سقوط خواهد کرد؛ زیرا این کشور هیچ وسیله‌ای برای جبران کسری بودجه خود نخواهد داشت. قیمت همه کالاها به طور سرسام‌آوری افزایش خواهد یافت که به بی‌ثباتی اقتصاد این کشور در سال‌های آینده منجر خواهد شد.

در خاتمه، اگر اقدامات کشورهای بریکس تا سال ۲۰۲۶ میلادی با موفقیت پیش برود، دلار آمریکا قدرت خود را در بازارهای بین‌المللی از دست خواهد داد، ارزهای محلی بر بخش مالی تسلط خواهند یافت و یکی از آن‌ها احتمالاً ارز ذخیره جهانی خواهد شد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • واشنگتن: ما به دنبال ممانعت از گسترش مناقشه در منطقه هستیم
  • جریمه سنگین باشگاه فولاد خوزستان 
  • وضع تحریم جدید نفتی علیه ایران توسط کنگره امریکا؟
  • فخاس اسفند خوبی را پشت سر گذاشت
  • مجمع پی پاد ۱۴۰۳
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب شد
  • جمع آوری ۱۵۰ میلیارد ریال در جشن های گلریزان کردستان
  • به وقت مرزبانی از ریال و پرتاب سنگ به خزانه داری آمریکا
  • وقت مرزبانی از ریال و پایان هژمونی اقتصادی آمریکا رسیده است
  • محکومیت استقلال و فولاد در کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال