Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-23@15:07:22 GMT

خبرنگاران در امر ایثار اجتماعی پیشگام باشند

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۷۵۰۳۷

خبرنگاران در امر ایثار اجتماعی پیشگام باشند

ایسنا/گیلان مدیرکل بنیاد شهید گیلان، مدافعان عرصه سلامت را مصداق بارز ایثار اجتماعی دانست و گفت: از رسانه ها می خواهیم در امر ایثار اجتماعی پیشگام بوده و به انعکاس این فرهنگ در جامعه بپردازند.

عبدالله پاکاری در جریان بازدید از خبرگزاری ایسنا و ایکنا که به مناسبت ۱۷ مرداد، روز خبرنگار انجام شد، خبرنگاری را یک حرفه خطیر دانست و اظهار کرد: رسانه بهترین ظرفیت در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی رسانه ها را کمک کار بنیاد شهید و امور ایثارگران دانست و افزود: خبرنگاری عشق است و خبرنگاران پل ارتباطی بین مردم و مسئولان هستند و می توانند به عنوان مطالبه گر، صدای جامعه به ویژه ایثارگران را به گوش مسئولان برسانند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان، با بیان اینکه کارگزاران نظام باید رسانه را یک فرصت بدانند و از انتقاد خبرنگاران ناراحت نشوند، گفت: رسانه ها عملکرد خوبی در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دارند و امروز جامعه بیش از هر زمان دیگری نیازمند این فرهنگ است.

پاکاری، ایثار اجتماعی را ماموریت جدید بنیاد شهید در امر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دانست و عنوان کرد: ایثار اجتماعی می تواند گره گشای مشکلات کشور باشد و در جریان شیوع بیماری کرونا، شاهد نقش آفرینی ایثارگرانه کادر درمانی هستیم.

وی مدافعان عرصه سلامت را مصداق بارز ایثار اجتماعی دانست و ادامه داد: گیلان جزو استان های دارای بیشترین شهدای خدمت است. کمک های مومنانه در قالب رزمایش مواسات نیز جلوه ای دیگر از ایثار اجتماعی در روزهای کرونایی است.

مدیرکل بنیاد شهید گیلان، ایثار اجتماعی را مقدم دانستن منافع دیگران بر منافع شخصی دانست و اظهار کرد: ایثار اجتماعی به رشد و پیشرفت و شکوفایی و بالندگی کشور در همه ابعاد کمک می کند. از رسانه ها می خواهیم در امر ایثار اجتماعی پیشگام بوده و به انعکاس این فرهنگ در جامعه بپردازند.

وی با بیان اینکه افزایش میانگین سنی خانواده ها و فرزندان شاهد و ایثارگر ماموریت های بنیاد شهید را دچار تغییر کرده است، گفت: جامعه هدف بنیاد شهید گیلان یک خانواده ۳۲ هزار نفری است و لذا برای جلب رضایتمندی این قشر معزز باید خدمات و برنامه هایمان را به روز و در حد توان مشکلات معیشتی درمانی و اشتغال آنان را برطرف کنیم.

پاکاری، با اشاره به سهم چهار درصدی گیلان در جامعه ایثارگری کشور، یادآور شد: یکی از ابزارهای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، برگزاری یادواره های شهداست و لذا به واسطه شیوع بیماری کرونا به سمت برگزاری یادواره های مجازی و تلویزیونی رفتیم و برای سایر استان ها الگو هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی بنیاد شهید ایسنا ایثار اجتماعی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ایثار اجتماعی بنیاد شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۵۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اکثر پرسنل بنیاد شهید به دلیل عدم آشنایی با مشکلات ایثارگران، جانبازان و آزادگان، ناکارآمدند

آفتاب‌‌نیوز :

رضا شرفخانی دبیر کل کانون کهنه سربازان جنگ ایران و عراق در مصاحبه با خبرنگار آفتاب نیوز گفت: عدم تطابق رشد بی رویه تعداد شاغلین بنیاد با وظایف و اموری که باید انجام پذیرد، یکی از عوامل اصلی عدم رسیدگی شایسته به امور ارباب رجوع است.

وی افزود: اکثر پرسنل پرشمار بنیاد به دلیل عدم آشنایی و قرابت با روحیات و مشکلات جانبازان و آزادگان و نداشتن تخصص لازم، ناکارامد بوده و فقط از بودجه بنیاد ارتزاق می‌کنند. در صورتی که این بودجه می‌تواند صرف حل معضلات این جامعه شریف باشد. این به نحوی است که شاغلین پرشمار غیر متخصص با مراجعه ایثارگران به بنیاد، تنها نقش یک اپراتور را ایفا و توان حل مشکلات جامعه هدف را ندارند.

شرفخانی اذعان کرد: به دلایل مطرح شده معلولین، مجروحین و آزادگان جنگ تحمیلی خواستار منفک شدن کامل از بنیاد شهید و امور ایثارگران و تجمیع در قالب انجمن یا سازمان مستقل کهنه سربازان وطن، ذیل وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح و با حضور موثر نمایندگان انجمن کهنه سربازان وطن، قرار گیریم. چون ما مدافع وطن، ناموس و مرز‌های مقدس و تمامیت ارضی کشور در زمان جنگ تحت فرمان و زیرمجموعه وزارت دفاع بوده ایم.

 دبیرکل کانون کهنه سربازان جنگ ایران و عراق گفت: بار دیگر بر این حق مشهود، قانونی، غیر قابل کتمان و پیشرانه اقتصاد کل کشور (غرامات جنگ) به فضل خداوند منان و اراده و خواست قاطبه بزرگ آسیب دیدگان جنگ تحمیلی (کهنه سربازان وطن) تاکید نموده و تا رسیدن به هدف غائی خویش از پای نخواهیم نشست. وقت آن رسیده تا همه آنان که در صدد ایجاد موانع و کاشتنن بذر ناامیدی در دل‌ها و اراده‌های آهنین جامعه بزرگ ایثارگران و جانبازان بودند نا امید شوند.

دیگر خبرها

  • پیش بینی حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان ایثارگران
  • باشگاه دانش آموزی خبرنگار پلیس، پیشگام در حوزه‌های انتظامی و انضباط اجتماعی است
  • اعزام ۵۵ ایثارگر زنجانی به سفر معنوی حج تمتع
  • اختصاص ۵ میلیارد تومان به بنیاد شهید ایلام در سفر اول رییس جمهوری
  • اعزام ۵۵ ایثارگر زنجانی به سفر معنوی حج
  • ۵۵ ایثارگر زنجانی به سفر معنوی حج تمتع اعزام می‌شوند
  • ایثارگری‌های جبهه مقاومت ‌برای نسل جدید بازگو شود
  • اکثر پرسنل بنیاد شهید به دلیل عدم آشنایی با مشکلات ایثارگران، جانبازان و آزادگان، ناکارآمدند
  • اصحاب رسانه چشمان تیزبین و نافذ جامعه هستند
  • افزایش حقوق ایثارگران و خانواده شهدا