Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-25@05:55:37 GMT

داروی روسی ضد کرونا مؤثر است؟

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۷۵۲۸۵

ساعت 24 - روسیه دارویی به نام "آویفایر" برای درمان کووید ۱۹ وارد بازار کرده است. ترکیب این دارو شباهت زیادی به آویگان تولید ژاپن دارد که در برخی کشورها، از جمله آلمان برای درمان کووید ۱۹ استفاده می‌شود.

داروی روسی چقدر مؤثر است؟ کریل دمیتریف، رئیس صندوق سرمایه گذاری مستقیم روسیه (RDIF) چندی پیش در تلویزیون روسیه گفت: «ما موفقیت خوبی در تولید دارو داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دارو در حال حاضر به بیش از ۱۵ کشور جهان صادر می‌شود.» او تأکید کرد که در عمل تنها دو داروی شناخته شده برای مقابله با یروس کرونا وجود دارد: رمدسیویر آمریکایی و آویفاویر روسیه.دیمیتریف گفت از آنجا که آمریکا ۹۰ درصد رمدسیویر  موجود در بازار را خریده، جای تعجب ندارد که ۱۵  کشور در حال خرید دارو از ما هستند. به گفته او هفت کشور در آمریکای لاتین و آفریقای جنوبی از جمله کشورهای خریدار این دارو هستند.

این دارو که "فاویپیراویر" دارد، اواخر ماه مه مجوز تولید گرفت. صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه و شرکت دارویی "خیم‌رار" مستقر در شهر خیمکی این داور را تولید می‌کنند. ترکیب این دارو به داروی ژاپنی ضد آنفولانزا با همین نام شباهت دارد است که با مارک تجاری آویگان شناخته می‌شود.دیمیتریف در دیدار با ولادمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه گفته بود که دستور ساخت این داروی ژاپنی در روسیه "کمی تغییر داده شده" است. از ماه ژوئن کلینیک‌های روسیه برای اولین‌بار استفاده از این دارو را با نام "آویفاویر" برای درمان بیماران آلوده به ویروس کرونا آغاز کردند.

نبود تحقیقات بالینی قابل اطمینان

هلموت هان، مدیر موسسه روسی آلمانی "کخ-مچنیکوف" به دویچه‌وله می‌گوید خوب است که چنین داروی امیدبخشی که مشابه رمدسیور است، تولید شده اما هنوز داده‌های گسترده تحقیقاتی بر اساس معیارها قابل اطمینان‌ در مورد تأثیر این دارو ندارد.هان استفاده از این دارو در روسیه را به دلیل آلودگی گسترده ویروس کرونا و ضرورت انجام اقدامات لازم نسبت می‌دهد و همزمان تأکید می‌کند که "کنترل و مقررات در روسیه به اندازه آلمان سختگیرانه نیست". نکته‌ای که هم درباره مطالعات بالینی و هم در تأیید محصولات دارویی صدق‌ می‌کند.گرد گلسکه، متخصص داروشناس از دانشگاه برمن آلمان به دویچه‌وله می‌گوید: «با فاویپیراویر گزینه قابل مقایسه‌ای با رمدسیور وجود دارد که حداقل می‌تواند روند بیماری را کاهش دهد.» گلسکه البته توصیه می‌کند به دستورات درج شده در بسته‌بندی دارو باید توجه شود.در مجوز صادره شده توسط توسط وزارت بهداشت روسیه برای تولید فاویپیراویر، دارویی با "تأثیر مستقیم ضدویروسی" اشاره شده است.در وب‌سایت دولتی ثبت داروها اما از اصطلاح عمومی "دارویی ضد ویروسی" به کار برده شده که استفاده از آن تنها در بیمارستان مجاز است و تجویز آن باید ثبت و تأثیر آن مستند شود. در این سایت تأکید شده که  "گزارش مطالعه‌ای بالینی" درباره تأثیر دارو در درمان کووید۱۹ باید به وزارت بهداشت ارسال شود.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۵۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟

ایتنا - اولین دارویی که روند آلزایمر را کند می‌کند، بیش از یک سال است که در ایالات متحده به بازار آمده، اما فروش آن کم بوده است. همچنین ماه‌ها طول کشید تا سیستم‌‌های بیمارستانی بزرگ استفاده از این دارو را آغاز کنند و برخی شرکت‌های بیمه هم آن را تحت پوشش قرار ندادند.
پزشکان می‌گویند برخی بیماران احتمالا به دلیل تاثیر محدود و عوارض جانبی احتمالی داروی لکمبی (Leqembi) در مصرف این دارو تردید دارند زیرا سال‌ها طول می‌کشد تا بهترین شکل مصرف این دارو و عوارض آن مشخص شود و برای بهبود روش‌های تشخیص آلزایمر نیز باید پیشرفت‌هایی صورت بگیرد و نیازمند تحقیقات بیشتر است.

بیش از شش میلیون نفر در آمریکا و میلیون‌ها نفر در سراسر جهان به بیماری آلزایمر مبتلا هستند که شایع‌ترین نوع زوال عقل است. برای این بیماری هیچ درمانی وجود ندارد اما لکمبی می‌تواند پروتئین چسبنده مغز به نام آمیلوئید را که عامل اصلی بیماری آلزایمر است، از بین می‌برد.

تحقیقات نشان می‌دهد افراد دارای علائم خفیف این بیماری با مصرف این دارو می‌توانند پیشرفت بیماری‌ را تا چند ماه به تاخیر بیندازند. هرچند برخی کارشناسان می‌گویند این تاخیر ممکن است آنقدر نامحسوس باشد که بیماران متوجه نشوند.

 
سازمان غذا و داروی ایالات متحده تابستان ۲۰۲۳ مصرف داروی لکمبی را برای بیماران در مراحل اولیه به طور کامل تایید کرد. شرکت ژاپنی ایزای (Eisai)، سازنده این دارو، هم ابتدا انتظار داشت که تا پایان ماه مارس، ۱۰ هزار بیمار از این دارو به شکل تزریق با سرم استفاده کنند اما مدیران این شرکت کمی بعد این پیش‌بینی را کاهش دادند؛ البته می‌گویند فروش رو به رشد است.

دکتر علی‌رضا عطری، متخصص مغز و اعصاب که مشاور حقوقی شرکت ایزای است، می‌گوید: «این رویکرد بسیار مرحله‌ای و گام به گام است. هرچه بیشتر درباره آن یاد بگیریم‌، آن را بیشتر گسترش و بسط خواهیم داد.»

به گفته پزشکان، برای شناسایی سریع بیماران و شروع درمان قبل از پیشرفت بیماری، باید اقدام‌های بیشتری انجام شود که روندی مبهم است. از طرفی ممکن است برخی بیماران واجد شرایط استفاده از داروی لکمبی نباشند، زیرا با داروهایی که برای جلوگیری از سکته مصرف می‌شود، تداخل دارویی دارد. وقت گرفتن از متخصص مغز و اعصابی هم که این دارو را تجویز می‌کند، احتمال دارد چند ماه‌ طول بکشد.

دیگر خبرها

  • مقام روسی: آمریکا جنگ را انتخاب کرده است
  • «متفورمین» پرفروش‌ ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • «متفورمین» پرفروش‌ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • اوکراین فقط شش ماه وقت دارد
  • چگونه داروی تلخ به کودک بدهیم؟ از گول زدن حس چشایی تا مذاکره با کودک!
  • چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟
  • کارت‌های بانکی اعتباری روسی به زودی به ایران می‌آیند
  • اعتصاب داروسازان فرانسویدر روز سی ام مه
  • ۲۲ عطاری متخلف در قم طی سال گذشته پلمب شدند
  • ۲۲ عطاری متخلف در قم طی سال گذشته پلمپ شدند