Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-25@06:42:29 GMT

گفت‌وگوی تلفنی وزرای بهداشت ایران و لبنان

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۷۶۶۰۸

گفت‌وگوی تلفنی وزرای بهداشت ایران و لبنان

وزیر بهداشت در تماس تلفنی با همتای لبنانی خود، ضمن ابراز سلام و تسلیت به مردم و دولت لبنان، از آمادگی ایران برای کمک در همه زمینه‌ها به این کشور خبر داد.

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، سعید نمکی وزیر بهداشت در تماس تلفنی با همتای لبنانی خود ضمن ابراز سلام و تسلیت به مردم و دولت لبنان، با بیان اینکه ضایعه انفجار شب گذشته بیروت برای مردم و دولت لبنان ضایعه بسیار سختی بود و ما را داغدار کرد، گفت: در همه زمینه‌ها آمادگی داریم تا به مردم و دولت لبنان در این حادثه غم‌انگیز کمک کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: امروز با همکاری هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، مرحله اول کم. های انسان دوستانه شامل امکانات، دارو و تجهیزات را به لبنان ارسال کردیم و آمادگی داریم که در این مصیبت در همه لحظه‌ها در کنار شما و ملت عزیز لبنان باشیم. 
 
وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: امیدوارم که از این مرحله سخت با سرافرازی و صبوری عبور کنید اما همیشه دولت و ملت جمهوری اسلامی ایران را در کنار خود بدانید. ما منتظریم تا هر کمکی که نیاز داشته باشید به سرعت برای خدمت به مردم لبنان، بسیج کنیم. 
 
نمکی اضافه کرد: به شما و خانواده‌های داغدار این حادثه تسلیت می گویم. در تمام سال‌های بعد از انقلاب اسلامی، خودمان را از مردم لبنان جدا ندیدیم و همواره تلاش می کنیم که در کنار شما باشیم تا شاید قسمتی از مشکلات و دردهای ملت و دولت لبنان را بکاهیم. 
 
وی افزود: از شما تقاضا دارم که بعد از دریافت اولین مرحله کمک‌های انسان دوستانه جمهوری اسلامی ایران، موارد اورژانسی و مورد نیاز شامل نیروی انسانی، تجهیزات، امکانات و دارو را سریعا اعلام کنید. اطمینان داریم که به سرعت این بحران را سپری می‌کنید و دوباره با شما در کمال آرامش دیدار و گفت‌وگو خواهم کرد. 
 
حمد حسن وزیر بهداشت لبنان نیز ضمن تشکر از اعلام آمادگی وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران برای کمک به لبنان، گفت: کشور ایران همیشه در شرایط سخت با دولت و ملت لبنان همراه بوده و ما را همراهی کرده و در این زمینه نیز اطمینان داریم که ایران در کنار ما خواهد بود. 
 
وی خاطرنشان کرد: از ایران بابت ارسال مرحله اول تجهیزات و امکانات به لبنان تشکر می کنیم و در ایمیلی که به وزارت بهداشت ایران ارسال خواهیم کرد، موارد مورد نیاز خودمان را اعلام می‌کنیم و حتما دولت دوست و برادر خودمان یعنی ایران را در جریان نیازمندی‌ها می‌گذاریم. 

حمد حسن همچنین از مقام معظم رهبری، دولت و ملت جمهوری اسلامی ایران به صورت ویژه تقدیر کرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سعید نمکی وزیر بهداشت لبنان جمهوری اسلامی ایران مردم و دولت لبنان وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۶۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار روزنامه جمهوری اسلامی درباره اختلاف میان ایران و کشور‌های عربی

روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله خود به تحلیل سیاست های خارجی ایران پرداخت.

ا‌ین روزنامه نوشت: نمی‌خواهیم بگوئیم وضعیت به وجود آمده فقط نتیجه اشتباهات جمهوری اسلامی ایران است. در طرف مقابل، توطئه‌های زیادی وجود داشت که تحمیل جنگ بر ایران توسط صدام با دستور آمریکا و حمایت سران چند کشور عربی یکی از آن‌ها بود. با اینحال، مسئولان نظام جمهوری اسلامی اگر با درایت بیشتر عمل می‌کردند می‌توانستند توطئه‌ها را خنثی کنند و روابط ایران با دولت‌های عربی را به نقطه‌ای از همزیستی دوستانه برسانند که معادلات سیاسی منطقه بطور کلی به گونه‌ای دیگر و کاملاً به نفع ملت‌های مسلمان باشد و آمریکا و صهیونیست‌ها امکان تحقق اهدافشان را نداشته باشند.

ایران، به تنهائی به اندازه اکثر کشور‌های عربی امکانات مادی، ثروت‌های زیرزمینی، سرزمین متنوع، جمعیت مستعد و جاذبه‌های منحصر به فرد دارد. انقلاب اسلامی با آرمان‌های اعلام شده‌اش می‌توانست این جاذبه‌ها را چند برابر کند و راه را برای وحدت توصیه شده در قرآن میان مسلمین هموار نماید. این همبستگی با توجه به نگاه باز و عمیقی که اسلام دارد می‌توانست فراتر از مسلمین باشد و پیروان تمام ادیان را در منطقه و سپس در سایر نقاط شامل شود و اهداف بسیار بلندی را محقق سازد.

در اواخر دهه ۷۰ و اوائل دهه ۸۰ حرکت موفق و تاثیرگذاری در این زمینه توسط آیت‌الله هاشمی رفسنجانی صورت گرفت. او با اینکه در آن زمان رئیس جمهور نبود، با نفوذی که به خاطر شخصیت بین‌المللی و دوراندیشی ستودنی داشت توانست بسیاری از زنگار‌های به وجود آمده تا آن زمان را بزداید و گام‌های بلندی برای نزدیک ساختن دولت‌های منطقه با ایران بردارد که در راس آن‌ها عربستان سعودی بود.

این حرکت بلافاصله به افزایش قیمت نفت که با توطئه غرب به زیر ۵ دلار رسیده بود منجر شد. عربستان که قرار بود میزبانی سران سازمان کنفرانس اسلامی را عهده‌دار باشد به نفع ایران کنار رفت، پادشاه این کشور و بسیاری از روسای جمهور و سران کشور‌های عربی و اسلامی برای شرکت در این کنفرانس به تهران آمدند و فصل جدیدی در روابط جمهوری اسلامی با این کشور‌ها آغاز شد.

همین سیاست اگر ادامه پیدا می‌کرد، امروز رژیم صهیونیستی اینهمه نفوذ در کشور‌های عربی نداشت، دولت‌های عربی در برابر جنایات بی‌سابقه این رژیم در غزه منفعل و تماشاچی نبودند و ایران می‌توانست به عنوان محور تصمیم‌ساز در منطقه اقدام به جریان سازی‌های سرنوشت‌ساز کند.

متاسفانه افراطیون داخلی که همواره مصالح مردم و منافع ملی کشور را قربانی قدرت‌طلبی‌های خود می‌کنند، با توسل به انواع ترفند‌ها ازجمله به آتش کشیدن سفارت عربستان و جریان‌سازی‌های تبلیغاتی و سیاسی مانع استمرار سیاست تحکیم روابط میان ایران و دولت‌های عربی شدند و زمینه را برای گسترش نفوذ رژیم صهیونیستی در منطقه فراهم ساختند.

این وضعیت نزدیک به یک دهه ادامه پیدا کرد و در این مدت طولانی آمریکا و صهیونیست‌ها به هرچه خواستند دست یافتند و ضرر‌های هنگفتی متوجه ایران و جریان‌های همسو با ایران شد. قطعاً اگر سیاست ابتکاری آیت‌الله هاشمی رفسنجانی ادامه می‌یافت، امروز رژیم صهیونیستی جرات ارتکاب اینهمه جنایت در غزه را نداشت.

صهیونیست‌ها در ۶ ماه و نیم اخیر با جنایاتی که در غزه مرتکب شدند نشان دادند که شایستگی حاکمیت در هیچ قالب و قواره‌ای را ندارند و چیزی بیش از یک مشت جنایتکار دوره‌گرد نیستند. این غده سرطانی که خاورمیانه را به جنگ و ناآرامی مبتلا کرده نمی‌تواند سرنوشتی غیر از زوال داشته باشد. زوال رژیم صهیونیستی به دو طریق می‌تواند اتفاق بیفتد، نظامی و دیپلماسی. تردیدی نیست که طریق دیپلماسی، هم امکان‌پذیر است و هم کم‌هزینه. برای نجات یافتن منطقه از شر صهیونیست‌ها عاقلانه‌ترین راه اینست که دولت‌های عربی و اسلامی در یک جبهه متحد و مستحکم به صورت جدی فعال شوند و با تلاش‌های مضاعف و برنامه‌ریزی دقیق و متکی به تفکر جمعی به سوی این هدف مقدس به پیش بروند.

برای رسیدن به این مقصود قطعاً به قدرت دفاعی و پشتوانه مردمی نیاز است. خوشبختانه ملت‌های مسلمان همگی در نهایت آمادگی برای حمایت از چنین طرحی هستند و قدرت دفاعی نیز در عین حال که تقویت می‌شود باید تحت امر دیپلماسی باشد و در این عرصه، دیپلماسی باید حرف اول را بزند.

شکل‌گیری چنین جبهه متحدی با دشواری‌ها و کارشکنی‌های زیادی مواجه خواهد شد، ولی قطعاً امکان‌پذیر است. جمهوری اسلامی ایران می‌تواند با تکیه بر دیپلماسی فعال در این زمینه پیشقدم شود. پیشتازی در این عرصه یک جهاد بزرگ است که، چون ملت‌ها را به همراه دارد می‌تواند به نتیجه برسد.

دیگر خبرها

  • درخواست‌های تلفنی مردم در سفر رئیس جمهور به سمنان پیگیری می‌شود
  • ۴۷ هزار درخواست تلفنی در سفر رییس جمهور به استان سمنان ثبت شد
  • گفت‌وگوی کامالا هریسر با رئیس رژیم صهیونیستی
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • روزنامه جمهوری اسلامی: دشمن غدار جمهوری اسلامی، فقر است؛ مسئولان مراقب باشند
  • دشمن غدار جمهوری اسلامی، فقر است؛ مسئولان مراقب باشند
  • مقام‌های ایران و پاکستان ۸ سند همکاری امضا کردند
  • هشدار روزنامه جمهوری اسلامی درباره اختلاف میان ایران و کشور‌های عربی
  • آقای رئیسی! قرار نبود مشکل بورس و دلار یک هفته ای حل شود؟/مقاومت در برابر تغییر وزرای اقتصادی دولت به قیمت بدترشدن معیشت مردم
  • اتحادیه اروپا درباره تحریم ایران تشکیل جلسه می‌دهد