Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اقتصادی وزیر کشور با اشاره به چرخه معیوب اخذ استعلام ها خواستار حذف استعلام‌های بی‌مورد در بخش صنعت و تولید شد.

به گزارش ایسنا، بابک دین پرست، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور در جریان بازدید از واحد فرآورده‌ای لبنی و پالایشگاه شیر در شهرستان شهریار که معان هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران نیز وی را همراهی می کرد گفت: جهش تولید با جهش در برنامه و تفکر مدیران اجرایی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی سرگردانی سرمایه گذاران بین دستگاه های اجرایی را مهمترین مسله روز توصیف کرد و گفت: صنعتگران و سرمایه گذاران را نباید بین این اداره و آن اداره سرگردان کرد و موانع جدی پیش روی شان گذاشت.

وی در ادامه پس از حضور در شرکت الیاف تولیدکننده نخ‌های پلاستیکی و پلی‌استری ضمن بازدید و شنیدن گلایه کارگران محدود و نظرات مدیران این واحد نیمه تعطیل تصریح کرد: با توجه به محدودیت‌هایی که از دو سال پیش در نتیجه تحریم‌ها در کشور ایجاد شده است تا از ورود تولیدات مشابه خارجی جلوگیری شود متاسفانه از این فرصت گرانبها در برخی پروژه های بزرگ استفاده نشده است.

این مقام ارشد در وزارت کشور گفت: احیا و راه اندازی واحدهای بزرگ بلا تکلیف نیازمند استفاده مدیران و سرمایه گذاران این واحدها از فرصتهای ایجاد شده است.

به گفته بابک دین پرست ضعف مدیریتی در حال حاضر علت اصلی رکود و توقف خطوط تولید این پروژه هاست.

وی با نام بردن از رکود حاکم بر خطوط تولید واحد عظیم الیاف ایران گفت این واحد بزرگ که روزگاری ۱۲۰۰ نیرو در استخدام داشت هم اکنون داری ۶ نفر نیرو می باشد که بسیار جای تاسف دارد.

وی با تاکید بر ضرورت احیاء کارخانه الیاف گفت: بنیاد مستضعفان می تواند با ارایه طرح احیاء این مجموعه عظیم را به چرخه تولید باز گرداند. وی افزود هر گونه مساعدت در روند اجرایی این مجموعه منوط به ارایه طرح احیاء ظرف یکماه آینده از سوی بنیاد مستضعفان خواهد بود.

دین پرست در ادامه با حضور در جلسه کارگروه تسهیل استان در محل شرکت صنایع بهشهر، با اشاره به چرخه معیوب اخذ استعلام ها خواستار حذف استعلام‌های بی مورد در بخش صنعت و تولید شد.

وی با انتقاد از این شیوه غلط استعلام گیری بی مورد به عنوان مانعی در مسیر جهش تولید گفت: اگر مدیران بتوانند استعلام ها را شخصا تا نتیجه نهایی پیگیری و درگیر نامه نگاری‌های اداری نشوند آن وقت جهش تولید شکل خواهد گرفت.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، معاون هماهنگی امور اقتصادی وزارت کشور عدم هماهنگی بین بخشی، ترخیص ماشین آلات صنایع و مواد اولیه و تامین ارز مورد نیاز واحدهای تولیدی را از جمله مهم ترین مسایل این واحدهای صنعتی و به مراتب در کشور بیان کرد و گفت: این موارد هم اکنون پاشنه آشیل واحدهای تولیدی ماست که باید با هماهنگی و درایت مدیران تسهیل و تسریع گردد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزارت كشور استعلام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۶۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر اول رئیس‌جمهور به استان ایلام ۱۴۵ مصوبه داشته است

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام گفت: سفر اول رئیس‌جمهور به استان ایلام دارای ۱۴۵ مصوبه، ۳۰۱ پروژه و بیش از شش هزار میلیارد مصوبه است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، جلسه بررسی مصوبات سفر ریاست جمهوری و آخرین وضعیت پروژه‌های آن امروز _سه شنبه چهارم اردیبهشت_ با حضور معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام و مدیران مرتبط برگزار شد.

سعید هژبری، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام در این جلسه سفر رئیس‌جمهور به ایلام را دارای خیر و برکت و آورده برای استان دانست و اظهار کرد: اتمام پروژه‌های سفر و تحقق مصوبات در اولویت برنامه‌های دستگاه‌های اجرایی قرار بگیرد.

وی افزود: سفر اول آیت الله رئیسی به استان ایلام دارای ۱۴۵ مصوبه، ۳۰۱ پروژه و بیش از شش هزار میلیارد مصوبه است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام خاطرنشان کرد: پروژه‌هایی که دارای درصد پیشرفت بالایی است باید هرچه زودتر تکمیل شود که این مهم یکی از ملاک‌های ارزیابی مدیران در استان و در نهاد ریاست جمهوری خواهد بود.

هژبری ادامه داد: مصوبات خوبی برای سفر دوم ریاست جمهوری پیش‌بینی و تنظیم شده، اما مصوبات دور اول سفر باید عملیاتی و پروژه‌ها اجرایی شده است و به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با بیان اینکه مدیران باید به جزئیات پروژه‌های مرتبط با سفر اشراف کامل داشته باشند، تاکید کرد: مدیران پیگیر دریافت تخصیص، فعال شدن پروژه و اتمام آن‌ها باشند و نسبت به رفع موانع تحقق مصوبات اقدام کنند.

در این جلسه آخرین وضعیت مصوبات و پروژه‌های امور عشایری، راه و شهرسازی، اداره زندان‌ها، ورزش و جوانان، بنیاد شهید، جهاد کشاورزی، دانشگاه ایلام، دانشگاه پیام نور، آب منطقه‌ای، فنی و حرفه‌ای، راهداری، آبفا، دانشگاه علوم پزشکی و کمیته امداد بررسی و تصمیمات لازم برای پیشبرد این پروژه‌ها اتخاذ شد.

کد خبر 747124

دیگر خبرها

  • مسئولان استان متناسب با "تحقق شعار سال" برنامه‌ریزی کنند
  • افزایش پرورش مرغ گوشتی در استان تهران
  • تامین سوخت، مهمترین دغدغه مدیران واحد‌های صنعتی است
  • تأکید معاون وزیر نفت بر وصول بدهی‌ ابربدهکاران صنعت گاز
  • معاون وزیر ارتباطات : شبکه اپراتور مدعی نارضایتی مردم از کیفیت شبکه به دلیل استفاده از مودم بومی قابل بررسی است
  • معرفی مدیرکل جدید ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد
  • هیئت اقتصادی و تجاری هرمزگان عازم چین می‌شود 
  • تاکید معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر خارجه بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید
  • سفر اول رئیس‌جمهور به استان ایلام ۱۴۵ مصوبه داشته است
  • پذیرش دانشجوی دکتری به شیوه استادمحور برای اولین بار کلید خورد