Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، حسین ذوالفقاری روز چهارشنبه در بیست ونهمین نشست کمیته امنیتی، انتظامی و اجتماعی که با حضور ایرج حریرچی و علیرضا رئیسی معاونان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشور و سایر نمایندگان دستگاه های عضو کمیته در محل وزارت کشور برگزار شد، با تبریک عید سعید غدیر خم و روز خبرنگار، گفت: کرونا تهدید بزرگی برای سلامت جامعه است و باید با اتخاذ راه حل ها و رعایت پروتکل های بهداشتی، از خطر این بیماری رهایی یابیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس کمیته امنیتی، اجتماعی و امنیتی مدیریت بیماری کرونا با اشاره به اینکه یکی از کارهای مهم ما در این جلسات، باید هم اندیشی و بررسی طرح های نو و ابتکاری باشد، گفت: باید با فکر مشترک و جمعی روی این محور تمرکز کنیم که با چه مکانیسم هایی بهتر می توانیم به مقابله با این بیماری بپردازیم.
وی در این خصوص پیشنهاد داد: ضرورت دارد همه دستگاه ها و نهادهای رسمی کشوری طرح یک ساله همزیستی با کرونا را ارائه دهند.
معاون وزیر کشور با تاکید بر اینکه نباید دچار روزمرگی شویم، گفت: برنامه محوری دستگاهها در امر مبارزه با کرونا سه مزیت صیانت از کارکنان، مراجعه کنندگان و همچنین بایدها و نباید هایی که در هر دستگاهی متناسب با کارکرد خودش باید اتفاق بیفتد، همراه دارد.

برنامه یک ساله همزیستی با کرونا تدوین شود
ذوالفقاری تصریح کرد: باید برنامه یک سال همزیستی با کرونا که بتواند حداکثر صیانت از جان مردم را داشته باشد هرچه سریعتر از سوی هر کدام از دستگاه ها تهیه و مورد بررسی کارشناسی قرار گیرد و برای تصویب به ستاد ملی کرونا ارائه شود.

لغو طرح ترافیک یک هفته دیگر تمدبد می شود
معاون وزیر کشور در بخش دیگری از صحبت هایش به تمدید لغو طرح ترافیک به مدت یک هفته دیگر اشاره کرد و گفت: پس از این مدت، از طریق قرارگاه مبارزه با کرونا در تهران بررسی شود که لغو این طرح چه تاثیری در کاهش اپیدمی کرونا گذاشته است.
وی اضافه کرد: موضوع مورد بررسی دیگر در نشست امروز ضمانت اجرای عدم رعایت پروتکل های بهداشتی بود.
ذوالفقاری با اشاره به پروتکل های بهداشتی که از سوی ستاد ملی کرونا برای مردم، دستگاه های دولتی و اصناف ارائه شده است، افزود: این پروتکل ها با هدف حفظ سلامت جان مردم بوده و همه موظف به رعایت آن هستند.
وی  با تاکید بر اینکه در نشست امروز برای دستگاههای دولتی مشمول خدمات کشوری، اصناف و مردم تصمیمات مهمی در خصوص عدم رعایت اصول بهداشتی اتخاذ شده است، گفت:  این تصمیمات پس از تصویب در ستاد ملی کرونا ابلاغ و اجرا خواهد شد.
ذوالفقاری همچنین به مساله تشکیل کمیته عالی نظارت از سوی وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: انتظار می رود وزارت بهداشت این کمیته را که مصوب ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا است را تشکیل دهد و در بعد نظارت بر روند اجرای پروتکل ها  با جدیت اقدام و تصمیمات عملیاتی شود.
رییس کمیته اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا درباره چگونگی برگزاری مراسم ماه محرم، گفت: دستورالعمل برگزاری ماه محرم که با همکاری وزارت بهداشت و سازمان تبلیغات اسلامی تهیه شده در این جلسه نهایی  شد و امروز به کلیه استانها ابلاغ می شود.

برچسب‌ها ویروس کرونا وزارت کشور سازمان تبلیغات اسلامی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا وزارت کشور سازمان تبلیغات اسلامی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ویروس کرونا وزارت کشور سازمان تبلیغات اسلامی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی وزارت بهداشت پروتکل ها دستگاه ها ستاد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۶۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس عبادی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت است .

 


وی با بیان اینکه تعداد محدودی از پرستارانی که در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند ، افزود: در حال حاضر، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول خدمت هستند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.
عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یکی از چالش‌های جهانی است، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • واکنش شورای‌رقابت به افزایش ۱۵۰میلیونی قیمت پرشیا
  • واکنش شورای رقابت به افزایش ۱۵۰ میلیونی قیمت پرشیا
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی ابلاغ شد
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد
  • فعالیت مجامع اجلاسیه بین المللی پیرغلامان حسینی
  • اُفت ۴۰ سانتی متری آب از سفره‌های زیرزمینی خراسان شمالی/ ابلاغ دستورالعمل مهار اضافه برداشت آب از چاه‌های کشاورزی
  • واکنش شورای رقابت به افزایش ۱۵۰ میلیونی قیمت پژو پارس
  • ابلاغ دستورالعمل بهره‌برداری و نگهداری بوستان‌ها و سایت‌های بانوان در مشهد
  • شورای رقابت قیمت گذار خودرو نیست