Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@03:47:16 GMT

شهرستان سقز نیازمند راه اندازی شهرک صنعتی شماره دو است

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۷۸۵۶۴

شهرستان سقز نیازمند راه اندازی شهرک صنعتی شماره دو است

به گزارش خبرنگار مهر، کامیل کریمیان شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای برنامه‌ریزی شهرستان سقز که با حضور رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و شماری از مدیران کل برگزار شد، اظهار داشت: امسال اراده دولت بر اتمام طرح‌های نیمه تمام است و تمام توان خود را در راستای تکمیل و تجهیز طرح‌های عمرانی به کار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به بهره‌برداری از سینمای سقز در سال ۹۹، بر اتمام طرح‌های ورزشی در صاحب و ایران خواه و سالن ورزشی شهید ترکمن همچنین طرح‌های عمرانی این شهرستان تاکید کرد.

فرماندار ویژه سقز بر تسریع در آماده سازی زیرساخت‌های ناحیه صنعتی صاحب تاکید کرد و با اشاره به کمبود زمین برای سرمایه گذاران خارجی و داخلی در این ناحیه صنعتی، خواستار راه اندازی شهرک صنعتی شماره دو سقز شد.

کریمیان، هتل ورزش سقز را طرحی ارزشمند برای ورزش کردستان دانست و افزود: با استفاده از این طرح، برگزاری مسابقات استانی، منطقه‌ای و ملی در این شهرستان آسان‌تر می‌شود لذا از مسئولان استان می‌خواهیم اعتبار لازم برای اتمام آنها را تأمین کنند.

مدیرکل راه و شهرسازی کردستان نیز در این جلسه گفت: ۹۸۹ کیلومتر راه روستایی در سقز وجود دارد که از این تعداد ۴۰۰ کلیومتر آن آسفالت شده است و امیدواریم با آسفالت راه‌های روستایی شاهد توسعه چشم‌گیری در این شهرستان شویم. محمد صادقی، رئیس دانشگاه کردستان هم به نیاز مبرم شهرستان سقز به دانشکده پرستاری و دانشگاه علوم و فنون اشاره کرد و گفت: دانشگاه علوم و فنون سقز بعد از بیجار می‌تواند ظرفیت مناسبی برای سقز و شهرهای همجوار باشد ولی متأسفانه با وجود اینکه عملیات ساخت این طرح از سال ۸۷ آغاز شده است، هنوز به بهره برداری نرسیده است.

کد خبر 4992346

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرستان سقز فرمانداری سقز شهرک صنعتی ویروس کرونا شیراز بوشهر شیوع کرونا گرگان عید سعید قربان قزوین شهرکرد ماه محرم ستاد ملی مقابله با کرونا روز خبرنگار بیرجند کمک مومنانه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۸۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی کشتکار ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه حداقل حمایت مورد انتظار سرمایه‌گذاران صنعتی تأمین امکانات زیربنایی سرمایه‌گذاری از قبیل آب، برق و گاز است، اظهار داشت: برای تحقق شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) باید دستگاه‌های اجرایی مرتبط تعامل و همکاری بیشتری نظیر تکمیل ملزومات و بسترهای لازم در سطح شهرستان را مدنظر قرار دهند.

وی اضافه کرد: در راستای کمک به افزایش واحدهای صنعتی دشتستان اقدامات مهم و مؤثری نظیر اولویت قرار دادن پیگیری روند اجرایی طرح‌های با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد و غیره در حال پیگیری و اقدام است.

کشتکار با اشاره به تکمیل و راه‌اندازی واحدهای صنعتی عنوان کرد: حمایت ویژه از واحدهای تولیدی، توجه به فعال‌سازی بنگاه‌های صنعتی راکد در شهرک‌‏ها و نواحی صنعتی شهرستان از دیگراولویت‌های مهم اداره صمت دشتستان است.

وی با بیان اینکه شهرستان دشتستان دارای یک شهرک صنعتی در برازجان و ۲ ناحیه صنعتی در گزبلند و خوشاب است، ابراز داشت: در دولت سیزدهم شاهد افزایش بیش از ۲ برابری اراضی صنعتی در شهرستان بودیم و مجموعاً ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی این شهرستان طی این مدت اضافه شده است که توانسته زمینه سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش‌های مختلف این شهرستان را فراهم نماید.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت دشتستان با اشاره به اهمیت الحاق ۷۵ هکتار زمین به شهرک صنعتی برازجان گفت: ایجاد ناحیه‌های صنعتی تخصصی سیلیکا، وحدتیه و شبانکاره در این شهرستان نقش بسزایی در اشتغال و افزایش تولید خواهد داشت.

وی با اشاره به احیا یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان تشریح کرد: پروانه بهره‌برداری این واحد تولیدی شن و ماسه در سال ۱۳۹۰ با سرمایه گذاری هفت هزار و ,۳۰۰ میلیون ریال و اشتغال ۱۲ نفر به دلیل عوامل مختلف راکد شده بود، که با پیگیری و اقدامات متعدد مجدد فعال سازی شد.

کشتکار در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم با توجه به حمایت‌های مسئولان به‌صورت ویژه در بخش تولید و اشتغال، شاهد رشد و شکوفایی اقتصادی در استان باشیم.

کد خبر 6086638

دیگر خبرها

  • احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال
  • راه اندازی ایستگاه سنجش آلودگی هوا در قزوین
  • شهرک‌های صنعتی فیروزآباد روی ریل توسعه
  • شهرک‌های صنعتی در باوی احداث می‌شوند
  • راه اندازی ایستگاه سنجش آلودگی هوا در قزوین + فیلم
  • جاده شهرک صنعتی سلیمان صباحی بیدگلی ایمن نیست
  • یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد
  • احداث چند شهرک صنعتی در باوی
  • بانه ، قطب تولید گوشت مرغ در استان
  • ◄ قتل یک راننده کامیون توسط اشرار مسلح