Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان گفت: استادان این دانشگاه در عرصه تولید بذر هیبرید فعل خواستن را صرف و پس از تحقیقات طولانی‌مدت، این طرح را اجرایی کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اصفهان، مراسم انعقاد تفاهم‌نامه سه‌جانبه بین مرکز تحقیقات کشاورزی استان اصفهان، سازمان جهاد کشاورزی استان و دانشگاه آزاد اسلامی در تالار امیرکبیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در این مراسم گفت: امروز با عقد این تفاهم‌نامه، فصل نوینی در عرصه فعالیت‌های کشاورزی استان اصفهان آغاز می‌شود، به طوری که دانشگاه در رفع مسائل و مشکلات کشاورزی، مسئله‌محور و فعال‌تر عمل خواهد کرد؛ همچنین سازمان جهاد کشاورزی و مرکز تحقیقات کشاورزی استان اصفهان بسترهای لازم برای پژوهش‌های دانشجویان، استادان و محققان کشاورزی را فراهم می‌سازند.

بیشتر بخوانید:

همکاری دانشگاه‌ آزاد شاهین‌شهر و علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

پیام نجفی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) در حوزه کشاورزی سالیان متمادی فعالیت دارد و فارغ‌التحصیلان و نخبگان بسیاری را در این حوزه تربیت کرده و اکنون با این تفاهم‌نامه درصدد ساماندهی ظرفیت‌های علمی در خدمت اجرا در عرصه کشاورزی هستیم.

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان با اشاره به توانمندی این دانشگاه در عرصه تولید بذر هیبرید و ورود این استان به طرح ملی خودکفایی بذر کشور خاطرنشان کرد: استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) در عرصه تولید بذر هیبرید فعل خواستن را صرف و پس از تحقیقات طولانی‌مدت، این طرح را با حمایت مسئولان کشوری و دکتر طهرانچی اجرایی کردند.

وی ادامه داد: استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) همچنین در عرصه اشتغال، صادرات، کارآفرینی و درآمدزایی گام بلندی را برداشتند و با رونمایی از بذر زعفران و تولید سایر محصولات کشاورزی در راستای امنیت پایدار غذایی کشور گام برمی‌دارند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان یادآور شد: دشمنان در جنگ اقتصادی علیه ایران، امنیت غذایی و کشاورزی را نشانه گرفته‌اند، از این رو تولید بذر هیبرید و توجه به مسائل کشاورزی تأمین‌کننده امنیت غذایی کشور است و هیچ تحریمی نمی‌تواند استقلال کشور در حوزه کشاورزی و تولید مایحتاج غذایی مردم را به مخاطره بیندازد.

نجفی تصریح کرد: باید رشته‌های کشاورزی را برای علاقه‌مندان ورود به دانشگاه تبیین کنیم، چراکه کشاورزی یکی از ستون‌های سلامت، تغذیه، اشتغال و امنیت کشور است و دانشجویان امروز می‌توانند مدیران توانمند فردای ایران اسلامی باشند.

کم‌آبی ارتباطی به حوزه کشاورزی ندارد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان نیز در این نشست گفت: امیدوارم با انعقاد تفاهم‌نامه سه‌جانبه بین مرکز تحقیقات کشاورزی استان اصفهان، سازمان جهاد کشاورزی استان و دانشگاه آزاد اسلامی بتوانیم از ظرفیت‌های گسترده حوزه کشاورزی بهره‌مند شده و در کنار استفاده از توان علمی دانشگاه، شرایط را برای استفاده محققان دانشگاهی از امکانات جهاد کشاورزی فراهم کنیم.

مهرداد مرادمند افزود: متأسفانه حوزه کشاورزی بسیار مظلوم واقع شده و در بسیاری مواقع کم‌آبی را ناشی از کشاورزی می‌دانند، در حالی که کشاورزی یعنی تأمین سلامت و امنیت غذایی مردم، بنابراین در صورتی که در حوزه امنیت غذایی یک کشور دغدغه نباشد، آن کشور می‌تواند نگاه خود را به سایر حوزه‌ها معطوف کند.

وی بیان کرد: باید با استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه‌هایی مانند واحد اصفهان(خوراسگان)، کشاورزی را از حالت سنتی خارج و به روش‌های به‌روز علمی نزدیک کنیم، چراکه با تکیه بر مباحث علمی می‌توانیم با کمترین هزینه به بیشترین محصول دست یابیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان تصریح کرد: شناسایی نیازها و دسته بندی اولویت‌ها سبب می شود که این تعامل به رفع مشکلات کشاورزی استان کمک شایان توجهی کند.

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان اصفهان نیز در این مراسم گفت: تأمین امنیت غذایی در شرایط تحریم یک چالش جدی است و برای تحقق امنیت پایدار باید بر محور دانایی و دانش حرکت کنیم.

علی اصغر شهابی افزود: این تفاهم‌نامه نمونه بارز استفاده از ظرفیت‌های علمی و دانشگاهی برای رسیدن به امنیت غذایی است، چراکه استفاده از یافته‌های علمی به‌روز موجب می‌شود تا بتوانیم در سریع‌ترین زمان ممکن و با کمترین هزینه به محصول برسیم.

وی اظهار کرد: در بخش کشاورزی، کمترین وابستگی به خارج از کشور را داریم و این بخش در راستای بی‌اثر کردن تحریم‌ها سرافراز بوده و در این دوران سخت تحریم‌ها با تکیه بر دانش بومی و اعتماد به جوانان این مرز و بوم توانسته‌ایم امنیت پایدار غذایی را تضمین کنیم.

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان اصفهان یادآور شد: داشتن درک مشترک میان نهادهای علمی و اجرایی در حوزه کشاورزی موجب می‌شود تا به بسیاری از شبهات پاسخ داده شود و در نتیجه به نگرش درستی در عرصه کشاورزی دست یابیم.

انتهای پیام/4078/

منبع: آنا

کلیدواژه: پیام نجفی کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان سازمان جهاد کشاورزی استان کشاورزی استان اصفهان تولید بذر هیبرید حوزه کشاورزی مرکز تحقیقات امنیت غذایی تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۸۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنگره بین‌المللی نهج‌البلاغه تیرماه 1403 در دانشگاه آزاد اصفهان برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام علی‌اصغر بیگی مدیر مؤسسه نهج‌البلاغه استان اصفهان در نشست خبری اظهار کرد: سومین کنگره بین‌المللی نهج‌البلاغه با عنوان «نهج‌البلاغه و زیست شرافتمندانه» به مناسبت عید سعید غدیر خم چهارم تیرماه سال ۱۴۰۳ در دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به فعالیت کمیته‌های سیاسی، اقتصاد، مدنی و حقوق، فرهنگی و اجتماعی، روانشناسی، زن و خانواده و جهاد و مقاومت، افزود: کارگروه‌های علمی هرکدام از کمیته‌ها راه‌اندازی شده و در حال فعالیت هستند، همچنین پیش‌نشست‌هایی در راستای برگزاری این کنگره در دانشگاه و حوزه علمیه اصفهان و برخی دانشگاه‌ها داشته‌ایم که آثار و نتایج امیدوارکننده‌ای به همراه داشته است.

مدیر مؤسسه نهج‌البلاغه استان اصفهان از راه‌اندازی قرارگاه نهج‌البلاغه در آموزش و پرورش استان اصفهان خبر داد و افزود: تاکنون برای حدود یک‌هزار معلم استان اصفهان و ۴۰۰ استاد دانشگاه دوره‌های آشنایی با نهج‌البلاغه یا کارگاه آموزشی برگزار کرده‌ایم، همچنین ۸۰ رابط از سوی سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف معرفی شده‌اند و جلساتی با آنها برگزار شده است.

بیگی متذکر شد: دو بخش ویژه دانش‌آموزی و علمی در کنگره پیش‌بینی شده که تاکنون ۸۰۰ اثر در بخش دانش‌آموزی و ۲۸۰ مقاله در بخش علمی از داخل و خارج از کشور به دبیرخانه این کنگره رسیده که این مقالات به «۱۲۰ زبانِ زنده دنیا» ترجمه شده و در اختیار محققان قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه سومین کنگره بین‌المللی نهج‌البلاغه با عنوان «نهج‌البلاغه و زیست شرافتمندانه» به مناسبت عید غدیر چهارم تیرماه سال ۱۴۰۳ در دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان (خوراسگان) برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: براساس نظر‌سنجی‌های انجام شده کمتر از ۱۰ درصد از عموم مردم یا حتی جامعه نخبگانی ما با این کتاب انسان‌ساز آشنایی لازم را دارند و باید سعی‌مان بر این باشد که با مبحث مخاطب‌شناسی و تولید محتوای مناسب برای عموم مردم، مقدمات لازم برای انس بیشتر همگانی و جاری و ساری شدن تعالیم این کتاب در زندگی عادی عموم، مهیا شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عملیات «وعده صادق» شکل دهنده ساختار نظام بین‌الملل آینده است
  • استادان دانشگاه عنصر مهمی برای حل مشکلات فرهنگی هستند
  • عملیات«وعده صادق» شکل دهنده ساختار نظام بین‌الملل آینده است
  • دانشگاه علوم و تحقیقات دارای ظرفیت توسعه ملی دانش رباتیک است
  • خودکفایی ایران در تولید بذر اصلاح شده گندم دیم
  • آغاز به کار جنبش تحریم علمی اسرائیل در اصفهان
  • آغاز به کار جنبش تحریم علمی اسرائیل از اصفهان
  • کنگره بین‌المللی نهج‌البلاغه تیرماه 1403 در دانشگاه آزاد اصفهان برگزار می‌شود
  • جزئیات سومین کنگره بین‌المللی نهج‌البلاغه در دانشگاه آزاد اصفهان
  • تلاش ارتش در حوزه خودکفایی و ارتقا امنیت کشور ستودنی است