Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-04-24@05:49:45 GMT

بازده سهام ۲۵ شرکت بیمه در ۴ پرده نمایش

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۷۹۳۵۶

بازده سهام ۲۵ شرکت بیمه در ۴ پرده نمایش

امتداد - با پایان هفته دوم مردادماه، این سوال مهم است که سهامداران کدامیک از ۲۵ شرکت بیمه‌ای حاضر در بورس و فرابورس بیشتر سود کردند و کدام شرکت با بالاترین بازده سهام مواجه شده است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، دنیای بانک و بیمه در پایان هفته دوم مرداد ۱۳۹۹ به ارزیابی بازده سهام ۲۵ شرکت بیمه‌ای در ۴ مقطع زمانی یک‌ساله، ۹ ماهه، ۶ ماهه و ۳ ماهه می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیمه آسیا صدرنشین بازده سالانه
سهام بیمه آسیا با ثبت بازده حدود ۱۳۸۰ درصدی در یک سال به تنهایی در صدر جدول بالاترین بازده سالانه در گروه بیمه‌ای قرار گرفته و پس از آن شرکت بیمه البرز، بیمه سینا، بیمه دی، بیمه پاسارگاد و بیمه حکمت صبا در رتبه‌های دوم تا ششم قرار دارند که بازدهی این شرکت‌ها هم بالای ۱۰۰۰ درصد در بازه زمانی یکساله بوده است.
سهام بیمه پارسیان با ثبت بازده سالانه ۹۴۵ درصدی و پس از آن بیمه نوین با بازده ۸۷۱ درصدی و بیمه سامان هم با بازده ۷۰۱ درصد در رده‌های بعدی و بالای جدول قرار دارند. سهامداران شرکت‌های بیمه ما، بیمه اتکایی ایرانیان، بیمه میهن، بیمه اتکایی امین و بیمه رازی هم به ترتیب در رده‌های بعدی جا گرفته‌اند که بازدهی سهام سالانه این شرکت‌ها هم بالای ۶۰۰ درصد برآورد شده است.
شرکت‌هایی که بالاترین بازده سالانه را در کانال بالای ۵۰۰ درصدی به ثبت رسانده‌اند به ترتیب عبارتند از بیمه زندگی خاورمیانه، بیمه تجارت نو، بیمه کوثر، بیمه ملت و سرانجام بیمه معلم. پس از این شرکت‌ها هم بیمه تعاون، بیمه کارآفرین، بیمه دانا، بیمه سرمد، بیمه حافظ و در آخر بیمه آرمان قرار می‌گیرند.


قد کشیدن سهام بیمه سینا در ۹ ماه
در بازه زمانی ۹ ماهه منتهی به هفته دوم مردادماه سال جاری بالاترین بازده را سهامداران شرکت بیمه سینا شاهد بودند که به تنهایی با بازده ۱۴۲۶ درصدی در صدر ایستاد و پس از آن سهام بیمه حکمت صبا و بیمه دی با ثبت بازده بالای ۱۰۰ درصد در رتبه‌های دوم و چهارم قرار گرفتند. نتیجه داد و ستد سهام در گروه بیمه‌های تجاری در ۹ ماهه گذشته نشان می‌دهد که بیمه پاسارگاد، بیمه تجارت نو، بیمه رازی، بیمه البرز، بیمه سامان، بیمه نوین، بیمه پارسیان، بیه زندگی خاورمیانه به ترتیب بالاترین بازده را پس از شرکت‌های بیمه سینا، بیمه حکمت صبا و بیه دی تجربه کرده‌اند. در پایین جدول بازدهی ۹ ماهه سهام بیمه‌ها هم بیمه اتکایی امین، بیمه آرمان و بیمه تعاون قرار دارند.
 


رقابت سنگین ۳ شرکت در ۶ ماه
ارزیابی دنیای بانک و بیمه از بازدهی ۲۵ شرکت بیمه‌ای در بازار سهام ایران منتهی به هفته دوم مرداد ۱۳۹۹ هم نشان از رقابت سنگین بر سر بازدهی سه شرکت بیمه سینا با ثبت رکورد بازده ۶۸۷ درصد، بیمه پاسارگاد با بازدهی ۶۱۴ درصد و بیمه آسیا با بازدهی ۴۴۰ درصدی دارد. پس از این ۳ شرکت، شرکت‌های بیمه رازی، البرز، سامان، دی، نوین و تجارت نو و در پایین جدول هم به ترتیب شرکت‌های بیمه آرمان، حکمت صبا و کارآفرین قرار دارند.
 


رضایت سهامداران بیمه رازی
بالاترین بازده سهام در سه ماهه اخیر نصیب سهامداران بیمه رازی شده‌است چرا که ارزش سهام این شرکت ۳۷۴ درصد رشد کرده است. پس از آن بالاترین رشد قیمت سهام نصیب سهامداران بیمه پاسارگاد، بیمه تجارت نو، بیمه سامان و بیمه سینا شده است. پایین‌ترین رشد قیمت سهام در ۹۰ روز گذشته را سهام بیمه سرمد و پس از آن سهام شرکت‌های بیمه دانا، اتکایی امین و آرمان تجربه کرده است.
 

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: بیمه پاسارگاد شرکت های بیمه ۲۵ شرکت بیمه بازده سهام قرار دارند سهام بیمه پس از آن بیمه سینا بیمه رازی حکمت صبا تجارت نو هفته دوم بیمه ای شرکت ها ۹ ماهه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۹۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم استقلال - پرسپولیس چند؟

  پس از تأیید‌صلاحیت خریداران استقلال و پرسپولیس از سوی سازمان خصوصی‌سازی، مزایده رسمی برای واگذاری ۸۵ درصد از سهام این دو باشگاه از صبح دیروز (دوشنبه) در فرابورس آغاز شد و در نهایت سهام سرخابی‌ها به فروش رفت.قرار بود در این مزایده ۸۵ درصد از سهام پرسپولیس به شش بانک شهر،ملت، تجارت، صادرات، رفاه و اقتصاد نوین و ۸۵ درصد از سهام باشگاه استقلال به شرکت پتروشیمی خلیج‌فارس و چهار شرکت زیرمجموعه آن واگذار شود. در همین راستا بلوک ۸۵ درصدی استقلال و پرسپولیس معامله شدند.
محمود قامت، معاون نظارت و واگذاری سازمان خصوصی‌سازی در مورد مزایده سرخابی‌ها و معامله آن، اظهار کرد: امروز متقاضیان خرید دو باشگاه از طرف شرکت فرابورس اجازه حضور در رقابت پیدا کردند به‌طوری که توسط کنسرسیومی متشکل از شرکت‌های پتروشیمی هلدینگ خلیج‌فارس، پتروشیمی پارس، پتروشیمی بوعلی، پتروشیمی شهید تندگویان و پتروشیمی بندر امام درخواست خود را برای خرید ۸۵ درصد سهام شرکت استقلال ارائه کردند و این معامله انجام شد.وی افزود: کارگزار خریدار قیمت خرید هر سهم پایه باشگاه استقلال ۳۰۴۶ ریال در سامانه معاملات وارد کرده بود که کارگزاری بانک صنعت و معدن برای فروش سهام این باشگاه از طرف دولت بود و مطابق رویه‌ها و مقررات معاملات فرابورس، این معامله در سامانه معاملات قطعی شد که ارزش کل آن ۲۷۹۳ میلیارد تومان است.
معاون سازمان خصوصی‌سازی در مورد واگذاری باشگاه پرسپولیس نیز گفت: برای خرید ۸۵ درصد سهام باشگاه پرسپولیس نیز کنسرسیومی متشکل از بانک‌های شهر، ملت، صادرات، اقتصاد نوین و بانک رفاه، پس از اخذ مجوزهای لازم از مراجع ذی‌صلاح و ذی‌ربط، به‌صورت مشترک درخواست خرید سهام شرکت پرسپولیس را ارائه کردند.وی افزود: این شش بانک از طرف کارگزار خریدارشان قیمت هر سهم معادل را ۳۵۸۰ ریال در سامانه معاملات درج کردند که کارگزار فروشنده سهام به نمایندگی از طرف دولت، کارگزاری بانک ملی ایران بود و این معامله هم مطابق رویه قطعی شد. قامت کل ارزش معامله ۸۵ درصد سهام باشگاه پرسپولیس را حدود ۳۲۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد.
   
جزئیات معامله ۶۰۰۰ میلیاردی سرخ‌آبی‌ها 
سید‌احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد درخصوص واگذاری استقلال و پرسپولیس گفت: امروز ۸۵ درصد سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش غیردولتی واگذار شد. سال ۱۴۰۰ دولت سیزدهم در شرایطی روی کار آمد که هر دو باشگاه به‌جهت عدم رعایت ضوابط AFC دچار محرومیت شده بودند، در همان سال ستادی برای هماهنگی واگذاری دو باشگاه بین وزارت ورزش و سازمان خصوصی‌سازی و سازمان بورس به ‌نمایندگی از وزارت اقتصاد دراین ستاد حضور داشتند.وی افزود: دراسفند ۱۴۰۰ اولین گام در این حوزه برداشته شد. این اتفاق در‌حالی انجام شد که در طول سه دولت گذشته و ازسال۱۳۷۶ شاهد تلاشی ناکام بودیم. درسال۱۴۰۰وباحضور۴۰۰هزارنفرازطرفداران افزایش سرمایه دو باشگاه انجام شد.خاندوزی با بیان این‌که در سال ۱۴۰۱ سه مرتبه تلاش شد تا از طریق عرضه به بخش خصوصی انتقال مالکیت دو باشگاه انجام شود، گفت: با وجود این، این مزایده‌ها با اقبال خوبی از سوی بخش خصوصی و تعاونی‌ها روبه‌رو نشد. با توجه به پایان مهلت AFC مقرر شد که با مشارکت طلبیدن مجموعه‌های اقتصادی یعنی کنسرسیومی از بانک‌های غیردولتی و کنسرسیومی از صنایع پتروشیمی ذیل عنوان پتروشیمی خلیج‌فارس این اتفاق رخ دهد و این اتفاق امروز صبح در فرابورس ایران محقق شد.وی ادامه داد: تلاش دولت این بود که هم‌زمان با این‌که یک بار برای همیشه موضوع مالکیت را حل می‌کند، بحث شفافیت مالی، اقتصادی و مدیریت را حل‌وفصل کند، به همین دلیل مقرر شده است تا زمانی که مسأله درآمد پایدارناشی ازحق پخش به سرانجام برسد (که مسأله را به‌شکل اساسی‌تری حل خواهد کرد) جریمه آسیایی را به فرصتی برای اصلاح ساختار مدیریت باشگاه‌ها تبدیل کنیم.

دیگر خبرها

  • پرده جدیدی از شبکه نمایش‌های خانگی؛ آیا حرف اول و آخر را پول می‌زند؟
  • انقلاب چین در صنعت ترانزیت: ارتقای بازدهی موتور دیزلی به بالای ۵۳ درصد
  • کارگران اخراجی کاغذپارس به کار برگشتند/ برچیدن بساط قرارداد‌های یک ماهه کارگری
  • برتری استان یزد در کسب جایگاه بالاترین ضریب نفوذ بیمه در کشور
  • سهم استقلال - پرسپولیس چند؟
  • پشت پرده بحران اقتصادی ونزوئلا / تاراج منابع نفتی توسط مدیران حکومتی
  • پشت پرده بحران اقتصادی ونزوئلا
  • تکلیف «شهریه» مدارس و «حقوق و بیمه» معلمان مشخص شد/ بالاترین شهریه ۶۵ میلیون تومان
  • سکه های حراجی با دلار چند هزار تومان فروخته شدند/ عمیدی: پیام دولت با فروش سکه ها با دلار افزایشی چیست! انتظار سه ماه پر بازده در بازار سرمایه وجود دارد/ دولت مشوق سرمایه گذاری در بازار بورس نیست؟
  • درخشش طلا در سبد سرمایه‌گذاران ایرانی