Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محققان دانشگاه فناوری نانیانگ سنگاپور و آژانس علمی، فناوری و تحقیق این کشور موفق به ابداع روشی برای تزریق دارو از طریق پوست شدند.

بر این اساس، در این روش محققان با استفاده از دو آهنربا، روی بافت پوست فشار ایجاد می‌کنند و با این کار باعث کم شدن مقاومت پوست و باز شدن منافذ سطح پوست می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این آزمایش دانشمندان مشاهده کردند منافذ ریز پوست، که تقریباً ۳ میکرومتر هستند، به دارو اجازه می‌دهند به راحتی  عبور کرده و وارد بدن شوند.

دانشمندان می‌گویند تحقیقات روی موش نشان می‌دهد میزان ورود دارو از طریق پوست به بدن از این روش ۶ برابر بیشتر از زمانی است که پوست موش را با آهنربا تحت فشار قرار ندهیم.

دکتر دانیل لیو، مدیر این پروژه می‌گوید: شاهد آن هستیم که استفاده از سرنگ برای تزریقات در افراد باعث ایجاد آسیب به پوست می‌شود. ریز منافذ پوست می‌تواند مسیر را برای تزریق بدون درد و راحت دارو به بدن بیمار هموار کند. به خصوص این روش برای بیماران مبتلا به دیابت که باید به طور مداوم انسولین تزریق کنند، بسیار مناسب است.

بیشتر بخوانید

همه آنچه که درباره دیابت باید بدانید +علائم دیابت نوع یک

وی بیان کرد: تحقیقات در این زمینه براساس یک روش درمانی کهن چینی صورت گرفت که در آن اطبا از فشار روی پوست و عضلات برای جذب پماد استفاده می‌کردند.

چند موسسه دارویی و پزشکی سنگاپور از آزمایش موفقیت آمیز این روش در تزریق انسولین به موش‌ها خبر دادند. نتایج نشان داد ذراتی در اندازه نانو و نیز انسولین به صورت موثر از طریق پوست جذب بدن موش شده است. این روش نسبت به آخرین متد موجود برای ورود دارو از طریق پوست به بدن، ۴۰ برابر موثرتر عمل کرد.

محققان امیدوارند از این روش برای تزریق دارو به بدن بیماران به خصوص افراد مبتلا به دیابت که باید به طور مستمر انسولین تزریق کنند، استفاده کنند. دانشمندان در حال انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه هستند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تزریق انسولین تزریق دارو تزریق بدون درد طریق پوست برای تزریق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۹۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار درباره تزریق بوتاکس‌های خارجی

حسین وطن‌پور، عضو اتاق بازرگانی ایران، درباره واردات دارو‌های خارجی به کشور اظهار داشت: درباره واردات دارو‌های خارجی تا حد قابل توجهی شبکه و سامانه «تیتک» جلوی قاچاق و تقلب را گرفته، اما نمی‌توان گفت اثر صد درصدی در جلوگیری از قاچاق را داشته و امکان دارد داروی خارجی همچنان از مسیر و شبکه‌های مسافری و مرزی وارد کشور شود. اگر در داروخانه‌ای هم داروی خارجی به فروش می‌رود کاملا فروش پنهانی است.

به گزارش ایلنا، عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی شهید بهشتی ادامه داد: اگر مسیر و نحوه واردات داروی خارجی رصد نشود مصرف آن بسیار خطرناک خواهد بود چراکه نمی‌دانیم در چه شرایطی و در چه دمایی وارد کشور شده است. باید توجه داشت برخی از دارو‌ها باید در زنجیره سرد تامین شوند.

این عضو فدراسیون اقتصاد سلامت ایران با بیان اینکه حدود ۵ درصد دارو‌ها از مسیر قاچاق وارد بازار می‌شوند، گفت: البته قیمت این دارو‌ها بسیار بالا است و ارزبری زیادی دارند و مدام شاهد ورود داروی قاچاق هستیم و نمی‌توانیم از آن خلاص شویم چراکه هر روز در دنیا یک داروی جدید معرفی می‌شود و این دارو‌های جدید در مدت زمان طولانی وارد لیست دارویی کشورمان می‌شوند. پزشکان هم این دارو‌ها را برای بیماران تجویز می‌کنند و بیمار هم وقتی می‌بیند این دارو در داروخانه‌ها موجود نیست درخواست تک نسخه‌ای می‌دهد و روند بوروکراتیک دارد تا بتواند دارو را دریافت کند.

وطن‌پور درباره نحوه فروش دارو‌های خارجی افزود: تبلیغات و فروش دارو در فضای مجازی ممنوع است و ظاهرا نظارتی هم بر روی خرید و فروش دارو در فضای مجازی ندارد و صفحات در پلت فرم‌هایی مانند اینستاگرام و سایت‌هایی به صورت علنی دارو می‌فروشند. متاسفانه برخی از این دارو‌ها هم تاریخ مصرف گذشته هستند که تاریخ انقضای آن‌ها را تغییر داده‌اند و تاریخ انقضای اغلب این دارو‌ها به صورت کاملا حرفه‌ای دستکاری شده است. همچنین برخی از محصولات هم در ایران پّر می‌کنند و با برند خارجی به مردم می‌فروشند.

وی تاکید کرد: این دارو‌ها و مکمل‌ها اغلب از طریق شوتی‌ها و بدون رعایت زنجیره سرد دارو وارد کشور می‌شوند. حال اینکه برخی از این دارو‌ها به شکل قرص هستند که مقاوم‌تر هستند، اما برخی دیگر از جمله دارو‌ها و مکمل‌ها و محصولات زیبایی به ویژه ویال‌های بوتاکس تاریخ دار هستند که متاسفانه منقضی می‌شوند.

عضو اتاق بازرگانی ایران با اشاره به استفاده از بوتاکس‌های خارجی با توجه به نیاز این محصول به زنجیره سرد گفت: درباره بوتاکس در ایران تولید مشابه داریم و به محض تولید مشابه و تامین نیاز داخل از طریق تولیدات داخلی واردات به حداقل رسید. اما برند‌های خارجی بوتاکس تبلیغات قوی دارند و برخی از افراد هم تنها به دنبال برند‌های خارجی هستند و به همین دلیل این برند‌های خارجی به کشور نفوذ می‌کنند و در فضای مجازی هم به راحتی این محصولات به فروش می‌رسد.

وی ادامه داد: موارد و گزارش‌های متعدد داریم که مردم در استفاده از این برند‌های خارجی دچار مشکل شده‌اند و با تزریق این بوتاکس تمامی عضلات چشمی افراد فلج شده و شکایت‌های زیادی در این باره به دستمان رسیده‌است، باید توجه داشت برخی از این محصولات اثر فوری و آنی ندارند و در دراز مدت فرد متوجه عوارض آن می‌شود، در حالی که پول زیادی هم بابت آن پرداخت می‌کنند.

دیگر خبرها

  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • کلاهبرداری مرگبار با داروی آلزایمر
  • کلاهبرداری مرگ‌آلود با داروی درمان آلزایمر
  • شایع‌ترین بیماریهای متقاضیان حج تمتع خراسان رضوی فشارخون و دیابت است
  • فشارخون و دیابت، بیماری شایع متقاضیان حج تمتع
  • خطر ابتلا به دیابت چه کسانی را تهدید می‌کند؟/ آب آشامیدنی قاتل دیابت
  • هشدار درباره تزریق بوتاکس‌های خارجی
  • معرفی و مزایای شامپو بدون سولفات
  • کلاهبرداری با داروی مرگ
  • جفت در بروز دیابت بارداری نقش دارد