Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-16@04:40:56 GMT

معلمان بازنشسته هم رتبه‌بندی می‌شوند؟

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۷۹۷۴۵

معلمان بازنشسته هم رتبه‌بندی می‌شوند؟

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، افرادی که  تا اول مهر سال ۹۸ بازنشسته شدند، مشمول رتبه‌بندی معلمان نشدند و حالا یکی از سوالات اصلی آنها این است چرا گروهی از معلمانی که احکام بازنشستگی آنها تا اول مهر ۹۸ صادر شده است به ویژه آنهایی که در روز اول مهر۹۸ بازنشسته شدند باید از رتبه‌بندی معلمان حذف شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از فرهنگیان بازنشسته که در تاریخ اول مهر ۹۸ بازنشسته شده است، در این رابطه می‌گوید: در تصویب نامه هیئت وزیران آمده است که تاریخ اجرای رتبه بندی از اول مهر ۹۸ است و بسیاری از معلمان نیز در این تاریخ بازنشسته شدند که عملاً باید مشمول رتبه‌بندی شوند اما هنگام اجرا، رتبه‌بندی را از دوم مهر اعمال کردند که عملا تعداد زیادی از معلمان بازنشسته حذف شدند و این یک ظلم بزرگ است.

او می‌گوید: همکاران بازنشسته ۹۸ در سال ۶۸ وارد تربیت معلم شدیم باهم دوره تربیت معلم را تمام کردیم باهم وارد کلاس شدیم و باهم بازنشسته شدیم چرا حکم یکی را اول مهر زدند و حکم دیگری را دوم مهر زدند و حالا با حذف رتبه‌بندی برای گروهی که قبل از دوم مهر بازنشسته شدند این همه تفاوت در حکم و پاداش وجود دارد. چه کسی مقصر است؟ پاداش افرادی که سابقه خدمت بیشتر از ۳۰ تا ۳۵ سال داشتند و به صورت منظم خدمت کردند اول مهر ۹۸ بازنشسته شدند از افرادی که ۳۰ سال سابقه داشته به هر دلیل دیگری بعد از دوم مهر تا ۲۹ اسفند بازنشسته شدند بسیار کمتر محاسبه خواهد شد که قطعاً عادلانه نیست.

همین موضوع باعث شد گروهی از فرهنگیان بازنشسته سال ۹۸ برای پیگیری وضعیت خود به ویژه پرداخت پاداش پایان خدمت و مشمول شدن رتبه بندی مقابل وزارت آموزش و پرورش حضور یابند.

اما و اگرهای دولت برای رتبه بندی معلمان بازنشسته

علی اللهیار ترکمن، معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این سوال که برای معلمانی که تا اول مهر ۹۸ بازنشسته شدند و نسبت به عدم شمول رتبه‌بندی گلایه دارند، آیا پیگیری خاصی انجام شده است، اظهار کرد: مصوبه دولت برای رتبه‌بندی از اول مهر ۹۸ است، در این روز کارمندان یا شاغل هستند یا بازنشسته، تمام افرادی که شاغل بودند مشمول رتبه‌بندی شده‌اند و گروهی از افراد نیز اول مهر ۹۸ بازنشسته شدند و حکم بازنشستگی آنها از آن روز صادر شده است که مشمول رتبه‌بندی نشدند.

وی افزود: برای این گروه از بازنشستگان از بخش‌های مختلف استعلام می‌گیریم و از مراجع حقوقی مختلف کمک می‌خواهیم تا بتوانیم رتبه‌بندی را به بازنشسته‌ها تسری دهیم ولی تا اسناد حقوقی محکم پیدا نکنیم از نظر قانونی مجاز نیستیم رتبه‌بندی را برای آنها اعمال کنیم.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش گفت: به همین دلیل ما در حال بررسی حقوقی موضوع هستیم، اگر پاسخ حقوقی محکم بگیریم که رتبه‌بندی شامل بازنشستگان اول مهر ۹۸ هم می‌شود، آن را اجرا می‌کنیم که اثرات خود را به شکل‌های مختلف دارد اما اگر پاسخی نگیریم، قانون به ما اجازه نمی‌دهد رتبه‌بندی را برای بازنشسته‌ها اعمال کنیم.

اللهیار ترکمن ادامه داد: خواهش من از معلمان بازنشسته این است موضوع را از چارچوب اختیارات حقوقی آموزش و پرورش تحلیل کنند، این وزارتخانه در کنار آنها بوده و تمایل دارد مشکل حل شود. پیگیری بازنشستگان این باشد که وزارت آموزش و پرورش چه اختیار حقوقی دارد و بر آن اساس از ما مطالبه کنند.

وی بیان کرد: ما برای رتبه بندی معلمان بازنشسته با مراجع حقوقی که بتوانند نظر بدهند و نظر آنها فصل‌الخطاب باشد وارد مذاکره شده‌ایم.

کد خبر 537944 برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش معلمان بازنشستگی رتبه‌بندي معلمان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش معلمان بازنشستگی رتبه بندي معلمان وزارت آموزش و پرورش رتبه بندی معلمان معلمان بازنشسته مشمول رتبه بندی رتبه بندی دوم مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۹۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این دانشگاه ایرانی در جمع ۱۰ دانشگاه برتر خاورمیانه

جایگاه ملی دانشگاه تهران در ویرایش ۲۰۲۴ میلادی «سکیمگو» بدون تغییر، در برابر ویرایش پیشین این نظام رتبه‌بندی، مانده و پس از دانشگاه علوم پزشکی تهران، دوم شده است.

به گزارش ایسنا، نخستین هدف آزمایشگاه «سکیمگو» از انتشار سیاهة دانشگاه‌های برتر، نه رتبه بندی مؤسسه ها، بلکه ارائۀ یک ابزار فراگیرِ علم سنجی برای سیاست‌گذاران، مؤسسه ها، و مدیران پژوهشی است. از این رو، آن‌ها می‌توانند برون‌داد‌های پژوهشی خود را تحلیل و ارزیابی کنند و راه‌هایی برای بهبود بیابند.

رتبه بندی «سکیمگو» از فراگیرترین نظام‌های رتبه بندی جهانی مؤسسه‌های آموزشی، پژوهشی، و بهداشتیِ دولتی، و خصوصی در جهان به شمار می‌رود. پژوهش، نوآوری، و تأثیر اجتماعی سه بُعدی هستند که ۲۰ سنجۀ کلیدیِ ارزیابی مؤسسه‌ها را در این نظام پوشش می‌دهند.

بهترین امتیاز دانشگاه تهران در ابعاد گوناگون ارزیابی این نظام رتبه‌بندی در بعد «پژوهش» به دست آمده که در آن در جایگاه ۲۹۰ جهان جای گرفته است. بعد «پژوهش» در این نظام رتبه‌بندی به دنبال سنجش برون‌داد‌های پژوهشی دانشگاه است. شمار انتشارات دانشگاه (که یکی از پژوهشگران دانشگاه در اثری پدیدآور نخست باشد)، شمار انتشارات در پایگاه «اسکوپوس»، همکاری بین‌المللی، انتشارات با کیفیت، میزان استنادها، و انتشارات دسترسی آزاد از سنجه‌های کلیدی برای اندازه‌گیری این بعد هستند.

افزون بر رتبه‌بندی کلی/ فراگیر، «سکیمگو» مؤسسه‌ها و دانشگاه‌های جهان را از دیدگاه موضوعی نیز ارزیابی و رتبه‌بندی می‌کند. بر پایۀ ویرایش تازۀ نظام رتبه‌بندی موضوعی «سکیمگو» در سال ۲۰۲۴ میلادی، دانشگاه تهران در زمینه‌های «بازرگانی، مدیریت، و حسابداری»، «علوم جوی» و «مهندسی معماری» جایگاه نخست خاورمیانه، در زمینه‌های «جنگلداریم، «زمین‌شناسی»، «مهندسی عمران و سازه»، «مهندسی صنایع و تولید»، «مهندسی مکانیک» و «جغرافیا، برنامه‌ریزی و توسعه» رتبه دوم خاورمیانه و در زمینه‌های «علوم فضا و سیاره‌شناسی»، «اقتصاد، اقتصادسنجی و امور مالی» و «ساختمان و ساخت‌وساز» رتبه سوم خاورمیانه را به دست آورده است.

بر اساس ویرایش ۲۰۲۴ این رتبه‌بندی، دانشگاه تهران در دو زمینه علمی «بازرگانی، مدیریت و حسابداری» و «مهندسی معماری» جزو ۵۰ دانشگاه اول جهان قرار دارد.

آزمایشگاه «سکیمگو» در ویرایش سال ۲۰۲۴ میلادی نام ۱۹۷ مؤسسۀ ایرانی (از بخش‌های دولتی، بهداشت، آموزش عالی، و خصوصی) را در میان مؤسسه‌های برتر جهان آورده است. بر پایه این سیاهه، دانشگاه «علوم پزشکی تهران» در جایگاه نخست ملی و ۴۵۲ جهان جای گرفته است. در ویرایش پیشین این نظام، ۱۹۴ مؤسسة ایرانی در میان برترین‌های جهان جای گرفته بودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، بر پایۀ گزارش سال ۲۰۲۴ میلادی نظام رتبه‌بندی جهانی «سکیمگو» «Chinese Academy of Sciences» پیشتاز است و «Ministry of Education of the People's Republic of China»، «Centre National de la Recherche Scientifique»، «Harvard University»، «University of Chinese Academy of Sciences»، «Tsinghua University»، «Harvard Medical School»، «Zhejiang University»، «Helmholtz Gemeinschaft»، و «Google International LLC» در جایگاه دوم تا دهم جهان هستند.

دیگر خبرها

  • دانشگاه تهران در میان ۱۰ دانشگاه اول خاورمیانه
  • این دانشگاه ایرانی در جمع ۱۰ دانشگاه برتر خاورمیانه
  • دانشگاه تهران در میان ۱۰ دانشگاه اول خاورمیانه قرار گرفت
  • ایران در انتهای جدول جذابیت محیط کسب و کار
  • جدیدترین رتبه دانشگاه‌ها در رتبه بندی موضوعی کیو اس ۲۰۲۴
  • حضور ۶۸ گروه آموزشی از دانشگاه‌های کشور در رتبه‌بندی موضوعی کیو اس ۲۰۲۴
  • دانشگاه های علوم پزشکی و شیراز در رتبه بندی موضوعی کیو اس ۲۰۲۴
  • رئیس دانشگاه آزاد علیه دانشگاه آزاد
  • دانشگاه صنعت نفت میان برترین‌ها
  • ایران قعر جدول جذابیتِ شغلی!