Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا ، کندی ترخیص نهاده های دامی دپو شده در بنادر مازندران موضوع مطرح شده در نشست گفت و گوی بخش خصوصی مازندران با دولت بود که امروز پنجشنبه در استانداری برگزار شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران در این نشست خواهان تسریع در ترخیص نهاده های دامی موجود در بنادر استان شد و گفت : براساس آمار گمرکات استان، مقادیر زیادی نهاده های دامی اعم از جو و ذرت در بنادر استان دپو شده که مشکلاتی را ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حسن خیریانپور اضافه کرد : در حالی نهاده های دامی در بنادر استان دپو شده که در داخل تولیدکنندگان مرغ ما در تامین نهاده های دامی با مشکل مواجهند و باید هر چه سریعتر نسبت به ترخیص این نهاده ها به خصوص از سوی وارد کنندگان بخش خصوصی اقدام شود.
دپوی بیش از ۴۰۰ هزار تن نهاده های دامی  
مدیرکل شرکت پشتیبانی امور دام استان مازندران هم در این نشست گفت : هم اکنون ۴۱۶ هزار تن نهاده های دامی شامل جو و ذرت در بنادر استان وجود دارد .
سید محمد جعفری افزود : در شرایط فعلی اکثر نهاده های دامی از انبارهای بنادر استان از جمله بندر امیرآباد که حجم زیادی از نهاده ها در این بندر دپو شده بود، خارج و در انبارهای بیرون ذخیره سازی شده است.
وی گفت : تاکنون حدود ۵۰ هزار تن از نهاده ها ترخیص و در اختیار تولیدکنندگان قرار گرفت و حدود ۳۰ هزار تن دیگر نیز مجوز ترخیص دریافت کرده و بزودی در اختیار تولید کنندگان استان قرار می گیرد.
جعفری افزود : در چهار ماهه سال جاری حدود ۹۰ هزار تن نهاده های دامی با نرخ ارز دولتی در اختیار تولید کنندگان قرار گرفت و بقیه نیز طبق قانون پس از ترخیص سایر نهاده ها نیز در در بین تولیدکنندگان توزیع خواهد شد.
مدیرکل پشتیبانی امور دام استان مازندران دلیل اصلی کندی در ترخیص نهاده های دامی از بنادر استان را مشکل تامین ارز دانست و خواهان مساعدت گمرکات برای ترخیص نهاده های دامی شده است.
تامین ارز
مدیرکل گمرکات مازندران هم از کندی ترخیص نهاده های دامی از بنادر استان انتقاد کرد و خواهان تسریع در ترخیص این نهاده ها شد.
یوسفی منش  طولانی شدن ترخیص را باعث بروز مشکلاتی در ذخیره سازی این نهاده ها در داخل بنادر و گفت : در حالی بخش خصوصی نسبت به ترخیص این نهاده ها اقدام نمی کند که در بازار کمبودهایی وجود دارد.
رییس اتاق بازرگانی ، صنایع و معادن و کشاورزی استان مازندران خواهان ساماندهی بخش توزیع نهاده های دامی از جمله سامانه بازار گاه شد و گفت : بررسی کارشناسی نشان می دهد که برای رفع مشکل توزیع نهاده های دامی، باید این نهاده ها در اختیار کارخانجات قرار گیرد.
عبدالله مهاجر افزود  : هم اکنون حدود ۵۰ کارخانه خوراک دام در استان مازندران با ظرفیت تولیدی ۲ میلیون تن وجود دارد که با نیمی از ظرفیتشان فعالیت می کنند و در اختیار قراردادن نهاده ها دامی به این واحدها می تواند ظرفیت تولیدی آنها را افزایش دهد.
وی دلیل کندی ترخیص نهاده ها از بنادر استان را عدم تامین به موقع ارز اعلام کرد.
در استان مازندران دو هزار و ۲۰۰ واجد مرغداری دارای مجوز و ۵۰۰ واحد غیرمجاز با ظرفیت بیش از ۲۰۰ هزار تن در سال فعالیت دارد و حدود چهار هزار نفر نیز در این واحدها اشتغال دارند.

برچسب‌ها ساری اتاق بازرگانی ایران مازندران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساری اتاق بازرگانی ایران مازندران ساری اتاق بازرگانی ایران مازندران ترخیص نهاده های دامی نهاده های دامی استان مازندران بنادر استان نهاده ها بخش خصوصی هزار تن دپو شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۷۹۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی

به گزارش خبرگزاری مهر، جواد شمسایی، با اشاره به آمار بررسی پرونده جامع محصولات CTD، افزود: میزان بررسی پرونده‌ها از ۹۳ مورد در سال ۱۴۰۱ به ۱۲۸ مورد در سال ۱۴۰۲ رسیده و بیش از ۳۷ درصد رشد داشته و مدت زمان بررسی پرونده‌های حوزه نیز از ۴ ماه به زیر یک ماه کاهش یافته است.

رئیس اداره ملزومات دارویی سازمان غذا و دارو ادامه داد: میزان مصاحبه و ارزیابی صلاحیت مسئول فنی نیز ۳۴ درصد، رسیدگی و پاسخگویی به امور ترخیص بیش از ۱۴۰۰ درصد، صدور مجوز ترخیص با حداقل اسناد بیش از ۳۳۰ درصد در سال ۱۴۰۲ به نسبت سال ۱۴۰۱ رشد داشته است.

وی با تاکید بر لزوم برگزاری کلاس‌های آموزشی مخصوص مسئولان فنی شرکت‌های تولید کننده و وارد کننده ملزومات دارویی، گفت: در سال گذشته ۷ دوره آموزشی شامل ۴ جلسه ۲ GMP، جلسه CTD و یک دوره آموزش رگولاتوری برگزار شد و در سال جاری نیز نسبت به این موضوع اهتمام ویژه خواهیم داشت.

کد خبر 6087128 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان
  • ۸۰۰ هزار تن روغن و گندم از بنادر مازندران وارد شد
  • توسعه زیرساخت‌ها در بنادر امری ضروری است
  • ترخیص کالا از گمرک؛ مراحل ترخیص + هزینه ها
  • استقبال مازندرانی ها از طرح « نور» مطلوب است/ دستگیری تعداد اندک
  • ترخیص پنج مصدوم حادثه برخورد اتوبوس با تریلر در محور مهریز
  • ترخیص ۵ مصدوم حادثه برخورد اتوبوس با تریلر در یزد
  • آغاز توزیع تخم نوغان در مازندران
  • رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای بر ۲۳ هزار تن نهاده دامی سیستان و بلوچستان انجام شد