Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@12:47:43 GMT

میشل اوباما: به خاطر اقدامات ترامپ افسرده شده‌ام

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۸۰۱۲۲

میشل اوباما: به خاطر اقدامات ترامپ افسرده شده‌ام

بانوی اول سابق آمریکا قرنطینه ناشی از ویروس کرونا، تنش‌های نژادی به دنبال مرگ جورج فلوید و ریاکاری دولت کنونی را دلایل افسردگی کنونی‌ خود دانست.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، میشل اوباما، بانوی اول سابق آمریکا اعلام کرد که در حال حاضر از افسردگی رنج می‌برد.

وی گفت: می‌دانم که در حال حاضر دچار افسردگی شده‌ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نه تنها به خاطر قرنطینه ناشی از ویروس کرونا بلکه به خاطر تنش‌های نژادی و دیدن دورویی و ریاکاری دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور کنونی آمریکا مدتی است که روزها خسته‌کننده و افسرده‌کننده هستند.

میشل اوبامای ۵۶ ساله افزود: من با فعالیت‌های روزانه و خواب مشکل دارم. به خاطر اضطراب و نگرانی نیمه‌های شب از خواب بیدار می‌شوم و فشاری را تجربه می‌کنم که هرگز در زندگی‌ام تجربه نکرده‌ام.

وی تاکید کرد: از خواب بیدار می‌شوم و فکر می‌کنم که این دولت چطور می‌خواهد پاسخگو باشد، بیدار می‌شوم و نگران شنیدن داستان دیگری درباره یک مرد یا یک شخص سیاه پوست هستم که به نوعی تحقیر، زخمی یای کشته می‌شود یا به غلط به جرمی متهم می‌شود. همه اینها خسته‌کننده و طاقت‌فرسا هستند.

میشل اوباما تاکید کرد که تلاش کرده تا ورزش‌های روزانه‌اش را حفظ کند و هنگامی که دوستان و خانواده‌اش اطرافش هستند دلخوش می‌شود.  

انتهای پیام  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اوباما دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۰۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افسردگی پس از زایمان و ضرورت‌های درمانی و حمایتی 

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر سمیرا عبدالهی گفت: اختلالات رفتاری جزو شایعترین اختلالات همراه با بارداری هستند که در بین این اختلالات افسردگی شیوع بیشتری داشته به طوری که ممکن است در ۱۰ تا ۲۰ درصد از بارداری‌ها اتفاق بیفتد. زنانی که پیش از بارداری مبتلا به افسردگی بوده‌اند، احتمال بروز و عود علائم در آنها بعد از زایمان بیشتر است.

وی درباره علائم افسردگی گفت: احتمال عود افسردگی بعد از زایمان زیاد بوده و به خصوص در ۱۲ ماه بعد از زایمان ممکن است که اوج علائم افسردگی را داشته باشیم. شایعترین علامت‌های آن، اختلالات روحی و خلقی، کاهش اشتها، کاهش انگیزه و امید و اختلالات خواب است. در برخی مواقع ممکن است علائم شدید و به صورت افکار خودکشی و یا دگرکشی ظاهر شود.

وی در ادامه افزود: چنانچه هر کدام از این علائم به صورت طولانی مدت و مزمن در زنان باردار و شیرده وجود داشته باشد به عنوان اختلالات رفتاری یا مود شناخته شده و باید تحت نظر روانپزشک درمان شود.

دکتر عبدالهی در مورد عوارض داروها برای جنین اظهار کرد: برخی از این داروها ممکن است در بارداری برای جنین مشکلاتی ایجاد کند که با نظر پزشک متخصص تغییر داده می‌شوند، اما اغلب داروهایی که برای درمان اختلالات افسردگی تجویز می‌شود، برای جنین عارضه‌ای ندارند، اما باید از نظر تنظیم دوز تحت نظر پزشک تجویز شود.

این متخصص زنان و زایمان بیان کرد: داروهایی که در درمان این اختلال در زنان استفاده می‌شوند داروهای مهار کننده بازجذب سروتونین هستند که وضعیت روحی و روانی را بهتر می‌کنند. در این بین دارویی به نام پاروکستین وجود دارد که ممکن است برای جنین عارضه ایجاد کرده و باعث اختلالات صرعی شود. بنابراین اگر زنان باردار تحت درمان با این دارو و نیز داروی لیتیوم هستند حتما باید تحت نظر روانپزشک دارو تغییر کند.

دکتر عبدالهی در ادامه بیان کرد: بعد از تشخیص و شروع ‌درمان، در طول بارداری مادر باید به صورت مرتب تحت نظر روانپزشک ویزیت شود و هر زمان که مادران باردار افکار خودکشی یا دگر کشی داشته باشند، باید به صورت اورژانسی بستری شده و تحت درمان‌های بیشتر قرار گیرد. حتی ممکن است لازم باشد که برای بیماران شوک هم در نظر گرفته شود.

اندوه بارداری با افسردگی متفاوت است

وی در خصوص اندوه بارداری گفت: موضوع مورد توجه در مورد اختلالات بارداری اندوه بارداری است که ممکن است در تشخیص افتراقی با افسردگی قرار گیرد. اندوه بارداری در روزهای ابتدایی بعد از زایمان تقریبا هفته اول زایمان بروز می‌کند و به دنبال آن مادر احساس غمگینی و عدم توانایی در نگهداری از فرزندش را دارد که در واقع با اختلالات جسمی همراه نیست و درمان آن هم اقدام حمایتی از طرف همسر و اطرافیان مادر است.

وی افزود: در حالی که شیوع افسردگی بعد از بارداری و تقریبا علائم آن از روز دهم یا دو هفته بعد از زایمان ظاهر می‌شود، نکته مهم این است که همراه علائم افسردگی ممکن است علائم توهم و یکسری اختلالات هذیان گویی وجود داشته باشد که نوع دیگری از اختلالات بارداری و رفتاری است و ممکن است بسیار خطرناک‌تر از علائم افسردگی بوده و به درمان بیشتری تحت نظر پزشک نیاز دارد.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی در ادامه تاکید کرد: نکته مهم همراهان و خانواده بیمار هستند که حتما باید حمایت لازم را برای مادر داشته باشند و به علائم بیمار توجه کنند، اگر علائم خطرناک بروز کند، حتما اورژانسی به پزشک مراجعه کنند و مصرف داروها، مشاوره‌های روانی و کاردرمانی به موقع انجام شود تا بیماری کنترل شود.

دیگر خبرها

  • والاس: روسیه بزرگترین تهدید کنونی علیه انگلیس است
  • قیمت پیاز با مدیریت صادرات متعادل می‌شود
  • چگونه افسردگی را از خود دور کنیم؟
  • پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغال‌زا در روستاهای دشتی
  • همدلی بین نخبگان و مدیران گره‌گشای مشکلات استان است
  • سخنگوی دولت: دهک‌های پایین را صاحب مسکن می‌کنیم
  • اعضای دولت به صورت شبانه‌روزی برای حل مشکلات و توسعه کشور می‌کوشند
  • حمله تند دولت به ایران خودرو به خاطر فیلم جنجالی پژو پارس
  • افسردگی پس از زایمان و ضرورت‌های درمانی و حمایتی 
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند