Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر انستیتو ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا اعلام کرد که وی و خانواده‌اش تهدید به مرگ شده‌اند چرا که مردم صحبت‌هایی را که وی درباره کووید ۱۹ می‌کند، دوست ندارند.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری هیل، دکتر آنتونی فائوچی، مدیر انستیتو ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا در جریان مصاحبه‌ای با شبکه سی‌ان‌ان گفت: تهدید به مرگ برای من و خانواده‌ام و آزار و اذیت دخترانم تا جایی که مجبور شدم برای امنیت خودم و خانواده‌ام نیروهای امنیتی استخدام کنم حیرت‌آور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در بدترین کابوس‌هایم نیز تصور نمی‌کردم که مردمی که به چیزهایی که اصول بهداشت عمومی محض هستند، اعتراض دارند، آنقدر جبهه گرفته‌اند و آنچه را که من و شما که مسائل علمی در جهان هستند، می‌گوییم، دوست ندارند که شما را تهدید می‌کنند.

فائوچی در ادامه گفت: بحران‌هایی چون کوید ۱۹ بهترین و بدترین مردم را مشخص می‌کند.

در پی شیوع ویروس کرونا، وجهه و جایگاه فائوچی ارتقا یافته و وی اغلب در تلویزیون در حالی که وضعیت صریح و واقعی پاندمی کرونا درآمریکا را به تصویر می‌کشد، دیده می‌شود.

فائوچی ۷۹ ساله یکی از کارشناسان بیماری‌های عفونی در جهان است و به شش رئیس جمهور درباره ایدز، ابولا، زیکا و دیگر بحران‌های بهداشتی مشاوره داده است. وی به خاطر صراحتش و تمایلش برای تصحیح رئیس جمهور مشهور است.

وی گفت: حجمی از احساسات ضد علمی در آمریکا وجود دارد و فکر می‌کنم که این فقط به علم مربوط نمی‌شود. این مساله بیشتر به اقتدار و قدرت حاکم و بی‌اعتمادی به آن مربوط می‌شود. جامعه علمی باید شفاف‌تر باشد و برای مردم اهمیت علم و سیاست بر مبنای اسناد و مدرک را مشخص کند.

لینک کوتاه: asriran.com/0036pF

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: آمریکا کرونا بیماری های عفونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۰۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار جهانی کرونا؛ آمریکا رکورددار مبتلایان روزانه

بنابر تازه‌ترین به‌روزرسانیِ «ورلداُمتر» از آمار جهانی کرونا (کووید ۱۹)، روز گذشته در کشورهای مختلف در مجموع بیش از ۱۸۰۰ مورد جدید ابتلا به کروناویروس شناسایی و ۱۰ فوتی گزارش شده است.

به گزارش ایسنا، همچنین آمریکا با ثبت هفت فوتی و با ۱۰۷۰ مورد جدید ابتلا به ترتیب بالاترین آمار تلفات و مبتلایان کرونایی را در شبانه‌روز گذشته در جهان گزارش کرده‌ است.

طبق آمار جهانی در مجموع موارد ابتلا در کشورهای مختلف تاکنون به ۷۰۴ میلیون و ۲۳۷ هزار و ۳۱۱ نفر رسیده و مرگ بیش از ۷ میلیون بیمار نیز تأیید شده است.

داده‌های ورلداُمتر همچنین حاکی از آن است که بیش از ۶۷۵ میلیون و ۱۱۰ هزار پرونده پزشکی (۹۹ درصد) از کل ابتلاهایی که نتایج آن مشخص شده، به بهبود مبتلایان (شامل بیماران تحت درمان در منزل یا بیمارستان) منتهی شده است.

پایگاه داده‌های جهانی ورلداُمتر از تاریخ ۲۹ ژانویه سال ۲۰۲۰ میلادی، ثبت آمار رسمی مرتبط با کرونا را آغاز کرده است.

در میان ۱۰ کشوری که به عنوان مناطقی با بالاترین آمار ابتلا در بالای جدول ورلداُمتر جای گرفته‌اند، آمریکا همچنان با ثبت بیش از ۱۱۱ میلیون ابتلا و بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار فوتی به ترتیب رکورد ابتلا و مرگ‌های کرونایی را در کل دنیا دارد.

پس از آمریکا، دو کشور هند و فرانسه با عبور از ۴۰ میلیون ابتلا به ترتیب جایگاه دوم و سوم را به لحاظ آمار کل مبتلایان اشغال کرده‌اند.

همچنین در فهرست آمار فوتی‌های این بیماری در حال حاضر بعد از آمریکا، برزیل با بیش از ۷۰۰ هزار فوتی و هند با بیش از ۵۰۰ هزار فوتی، بیشترین مرگ‌ و میر کرونایی را به ثبت رسانده‌اند.

بر همین اساس، فرانسه در حال حاضر رکورددار ابتلا در قاره سبز (اروپا) است و روسیه نیز با ثبت بیش از ۴۰۲ هزار فوتی، بالاترین آمار مرگ‌های کرونایی را تاکنون در این قاره گزارش کرده است.

تازه‌ترین آمار کرونا در نقاط مختلف دنیا به تفکیک کشورها و با تقسیم‌بندی‌های قاره‌ای، زمانی و موضوعی در جدول جهانی ورلداُمتر به‌روزرسانی می‌شود.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) در تاریخ جمعه ۵ مه ۲۰۲۳ به‌ طور رسمی پایان وضعیت اضطراری کووید ۱۹ در جهان را اعلام کرد. این سازمان در ژانویه ۲۰۲۰، شیوع ویروس کرونا را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی و نگرانی بین‌المللی اعلام کرده بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیماری‌های حاد تنفسی، کرونا و آنفلوآنزا را شوخی نگیرید
  • آخرین آمار جهانی کرونا؛ فقط ۲ کشور در روز گذشته ابتلای جدید داشتند
  • شهروندان ابتلا به بیماری‌های حاد تنفسی، کرونا و آنفلوآنزا را شوخی نگیرند
  • آخرین آمار قربانیان کرونا، ۷ میلیون و ۶ هزار و ۱۴۹ نفر
  • آمار جهانی کرونا؛ فقط ۲ کشور در روز گذشته ابتلای جدید داشتند
  • طراحی دستگاه تشخیص بیماری‌های عفونی آبزیان
  • دستیابی به روش نوین تشخیص بیماری‌های عفونی آبزیان
  • آمار جهانی کرونا؛ آمریکا رکورددار مبتلایان روزانه
  • میزان شیوع آنفلوانزا و کرونا در کشور / از مصرف خودسرانه دارو و آنتی‌بیوتیک خودداری کنید
  • قدردانی از آفریقای جنوبی به خاطر طرح دعوی علیه رژیم صهیونیستی