Web Analytics Made Easy - Statcounter

رخشانی از نوسازی سیستم گرمایشی مدارس در سراسر کشور خبرداد و گفت: امسال بالغ بر۶۳۰ میلیارد تومان اعتبار برای استانداردسازی سیستم‌های گرمایشی ۱۰۰ هزار کلاس درس کشور اختصاص داده شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، «مهرالله رخشانی مهر» امروز(16 مرداد) در سفر به شهرستان دلفان، اظهار داشت: نوسازی و بهسازی مدارس و نوسازی سیستم های گرمایشی مدارس در سراسر کشور در صدر برنامه ها قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور از اختصاص ۶۳۰ میلیارد تومان اعتبار برای نوسازی سیستم های گرمایشی مدارس خبر داد و افزود: از محل اعتبارات نفت و گاز برای استاندارد سازی سیستم‌های گرمایشی ۱۰۰ هزار کلاس درس اختصاص داده شد.

 

وی ادامه داد: در کشور حدود ۳۰ درصد از مدارس تخریبی، ۱۲ درصد مدارس نیازمند به بازسازی و حدود ۱۸ درصد نیازمند به مقاوم سازی هستند.

 

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به وضعیت فضاهای آموزشی لرستان، اظهار کرد: فضاهای آموزشی استان لرستان نیازمند توجه بیشتری است که بتوانیم پروژه‌های نیمه کاره و مدارس احداثی را به سرانجام برسانیم.

 

27 میلیارد تومان به سیستم گرمایشی مدارس لرستان اختصاص یافت

 

رخشانی مهر با اشاره به حوزه گرمایشی مدارس بیان کرد: در استان لرستان سال گذشته حدود ۲۷ میلیارد تومان بابت تجهیز مدارس به سیستم گرمایشی اختصاص داده شده است.

 

وی افزود:  با توجه به مدارس نفتی خیلی زیادی که در استان بخصوص شهر خرم آباد و مناطق محروم شهر دلفان وجود دارد با اختصاص ۲۷ میلیارد تومان بیشتر مدارس استاندارد شدند.

 

رخشانی مهر اظهارکرد: برای حل مشکلات گرمایشی ظرفیت مناسبی داریم و یک ظرفیت در قانون بودجه فراهم شده که حدود ۶۳۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات وزارت نفت و گاز برای استاندارد سازی سیستم‌های گرمایشی به ۱۰۰ هزار کلاس درس اختصاص داده شده است.

پایان پیام/599

منبع: شبستان

کلیدواژه: سیستم گرمایشی مدارس فضای آموزشی نوسازی مدارس سیستم های گرمایشی میلیارد تومان گرمایشی مدارس اختصاص داده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۰۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نوسازی ۲۶۰ هزار واحد مسکونی در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد آئینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران از تکمیل ۲۵ هزار واحد نوسازی شده در بافت‌های فرسوده کشور خبر داد و افزود: هم‌اکنون نوسازی بیش از ۲۶۰ هزار واحد در کشور شروع شده و بیش از ۸۲ هزار واحد در کشور بهره برداری شده است.

وی با یادآوری اینکه برنامه امسال این شرکت، آغاز نوسازی ۱۵۰ هزار واحد جدید و بهره برداری از ۱۰۰ هزار واحد نوسازی در سطح کشور است، گفت: با بهره‌برداری از ۲۵ هزار واحد نوسازی شده جدید، ۷۵ هزار واحد دیگر در برنامه تحویل در سال جاری قرار می‌گیرند که انتظار می‌رود تا این رقم افزایش بیشتری یابد.

اجرای بسته تشویقی در ۸۲ درصد مساحت بافت‌های فرسوده شهرها

معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه مشوق‌های شهرسازی که امکان بومی‌شدن دارند در تسریع نوسازی‌ها نقش عمده‌ای ایفا کرده‌اند، توضیح داد: بسته تشویقی شهرسازی برای نوسازی واحدهای مسکونی بافت‌های فرسوده در ۵۲۹ شهر اجرا شده است که اجرای این طرح ۸۲ درصد سطح بافت‌های ناکارآمد و یک چهارم مساحت کشور را پوشش می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: همچنین ۲۴۴ شهر بسته تشویقی بومی خود را تدوین کرده‌اند و این بسته‌ها در این شهرها در حال اجراست.

آئینی با یادآوری اینکه در سال گذشته آمار صدور پروانه در ۲۰۳ شهر کشور نسبت به سال پیش از آن افزایشی بود، گفت: بالاترین آمار صدور پروانه در ۱۰ سال گذشته در سال ۱۴۰۲ ثبت شد که این رقم در شهر تهران معادل ۲۳ هزار واحد بوده است.

وی ادامه داد: سهم بافت‌های فرسوده در کل ساخت و سازهای شهری کشور با ۲.۸ درصد رشد به ۲۱.۸ درصد رسیده است.

این مقام مسؤول با اشاره به اینکه استان‌های تهران، خراسان رضوی و اصفهان رتبه نخست تا سوم را در سال گذشته در زمینه نوسازی به خود اختصاص دادند، گفت: از نظر تحقق برنامه بازآفرینی شهری شهرهای تهران، مشهد و کرمانشاه رتبه‌های نخست تا سوم را داشتند.

کد خبر 6080087 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • مدارس پنجشنبه و جمعه آخر هفته‌ها به خانواده‌ها اختصاص می‌یابد؟
  • صادرات خاویار طلایی از مبدا چهارمحال و بختیاری به کشور‌های مقصد
  • رویکرد نوسازی مدارس تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است
  • بهره برداری از دو مدرسه شش کلاسه در میناب/ساخت مدرسه روستای شَمجُو نیز از محل مولدسازی و فروش املاک مازاد دولتی
  • راه اندازی مدرسه اوتیسم در اردبیل
  • کسری ۳۳۱ هزار متر مربعی فضای آموزشی در کردستان
  • ساخت ۳۴۴ مدرسه در سیستان و بلوچستان
  • ساخت مدرسه ۶ کلاسه در صالح شهر گتوند
  • آغاز نوسازی بیش از ۲۶۰ هزار واحد در کشور
  • آغاز نوسازی ۲۶۰ هزار واحد مسکونی در کشور