Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@13:39:09 GMT

راز سکوت دولت برابر تخریب‌ها

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۸۱۰۸۹

راز سکوت دولت برابر تخریب‌ها

دولت در سال پایانی خود و بعد از تلاش‌های هفت ساله، تمام توان خود را متمرکز کرده تا در میانه دو بحران کرونا و تحریم بتواند کشور را در شرایط مطلوبی اداره کند. از این رو «حسن روحانی» به عنوان رئیس دولت بارها در ماه‌های اخیر اعلام کرده که راهبرد دولت همراهی و هم‌افزایی با همه نهادها و دوری از حاشیه سازی‌ها و جدال‌ها است؛ رویکردی که دولت در عمل هم به آن پایبند بوده و با وجود همه تخریب‌ها و حمله‌هایی که به دولت صورت می‌گیرد سکوت کرده و به رفع مشکلات مردم مشغول است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دلیل سکوت دولت مقابل تخریب‌ها

طرح بحث استیضاح و سوال از رئیس جمهور، هیاهوی تعدادی از نمایندگان در هنگام سخنرانی و حضور «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه در مجلس و حمله از تریبون‌های مختلف که در بسیاری مواقع با ارائه اطلاعات غلط و خلاف واقع هم همراه است نتوانسته سکوت دولت را بشکند و دولت مشغول رفع و رجوع پیامدهای تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران است.

حمله به راهبردهای دولت در سیاست خارجی و طرح مسائلی همانند خروج از NPT که جز هزینه برای کشور آورده دیگری ندارد و همچنین حمله به رویکرد دولت در قبال کشورهای مختلف همانند چین هم با سکوت دولت همراه بوده، این در حالی است که به عنوان مثال در مسئله همکاری‌های جامع با چین منتقدان اعلام کرده بودند با انعقاد برجام و توجه صرف به غرب، دولت دیگر کشورها و از جمله چین را رها کرده است. با وجود این مدعا بررسی‌ها نشان می‌دهد که تجارت بین ایران و چین در سال‌های بعد از برجام در حجم بالایی در جریان بوده و کاهش روابط با چین ادعایی است که بدون سند مدام تکرار می‌شود. معلوم نیست جز کلی گویی‌ها مرسوم منتقدان و تخریب کنندگان کدام اسناد و شواهد بر این مدعاها صحه می‌گذارد.

بررسی مختصر سفرها و رایزنی‌ها ظریف در طول سال‌های بعد از برجام نشان می‌دهد که همسایگان و کشورهای همراه با ایران همانند چون چین و روسیه در ابتدای فهرست سفرهای دیپلماتیک وزیر امور خارجه بوده‌اند. با این حال منتقدان علاقه‌ای به دیدن واقعیت‌ها ندارند و واقعیت‌ها هر چه باشد آنان حرف خود را تکرار می‌کنند. این حمله ها در حالی هر روز شدت بیشتری پیدا می کند که دولت ترجیح داده سکوت کند.

البته این سکوت به معنای نداشتن پاسخ‌های متقن و روشن نیست بلکه ریشه در راهبردی دارد که روحانی اعلام کرده و دولت را ملکف به دوری از حاشیه سازی‌ها کرده است. در واقع دولت ترجیح داده از حق خود بگذرد تا کشور آسیب نبیند. رئیس جمهور در تاکید بر این راهبرد در روزهایی که تندترین حمله‌ها از بهارستان به پاستور می‌شد اعلام کرد: چنان که از ابتدای شروع مجلس یازدهم گفته‌ایم، دولت آماده تفاهم، همکاری و تعامل سازنده با مجلس شورای اسلامی جهت پیشرفت و آبادانی و مقابله با نقشه‌های شوم دشمنان قسم‌خورده کشور است. دولت از اکنون دست دوستی خود را به سمت مجلس جدید دراز می‌کند.

دورخیز زود هنگام مخالفان دولت برای تسخیر پاستور

رویکرد منتقدان و تخریب کنندگان دولت که با ارائه اطلاعات غلط هم همراه است این شائبه‌ها را به وجود آورده که آنگونه که در سیاست‌های اعلامی این طیف‌ها گفته می‌شود، مسئله مشکلات مردم و نگرانی برای گرفتارهای آنان نیست بلکه به چشم دوختن طیف‌هایی به پاستور مرتبط است. در واقع تخریب دولت با اهداف جناحی و سیاسی صورت می‌گیرد و از این رو علاوه بر تخریب دولت و آلترناتیوسازی برای آن، به اعضای تاثیرگذار و شاخص دولت هم حمله می‌شود تا خیالی برای حضور در انتخابات سال آینده و ایستادن مقابل آنان در سر نداشته باشند.

تلاش‌های انتخاباتی زودهنگام این طیف در شرایطی شروع شده که رهبر انقلاب همواره نسبت به شروع زودهنگام بحث‌های انتخاباتی هشدار داده و در سال‌های گذشته هم تکرار کرده‌اند که این امر منجر به از دست رفتن فرصت‌ها برای اداره بهتر کشور می‌شود و همه جریانات باید به دولت مستقر کمک کنند. بنابراین تخریب دولت با اهداف انتخاباتی قطعا نمی‌تواند کمک به دولت مستقر تلقی شود.

همانطور که دولت و شخص روحانی در انتخابات مجلس هم اعلام کرد بنای دولت بر اداره مطلوب کشور و ایستادن مقابل دشمنان ملت است و علاقه‌ای به ورود به مسائل جناحی و سیاسی ندارد و در مقام قوه اجرایی کشور تنها دغدغه رفع مشکلات  و کمک به مردم در شرایط سخت کشور را دارد. در نتیجه دولت فرصتی برای دورهمی‌های انتخاباتی نمی‌جوید. اگر طیف‌هایی از این مقطع زمانی خود را برنده انتخابات ریاست جمهوری دوره سیزدهم می‌دانند و سکان دولت سیزدهم را در دستان خود می‌بینند پس نیازی نیست که به تخریب دولت بپردازد بلکه شایسته است با کمک به دولت حسن نیت خود را در ترجیح منافع مردم و منافع ملی به منافع شخصی نشان دهد.

اما با وجود حرف‌ و حدیث‌های محفلی و حتی گاه رسانه‌ای درباره اطمینان از پیروزی در بهار ۱۴۰۰ به نظر می‌رسد طیف تخریب کنندگان دولت از اعتماد به نفس کافی هم برخوردار نیست و با کوچکترین اتفافی دولت احتمالی آینده خود را در خطر می‌بیند و دست به پرخاش می‌زند. ادعای دستاورد نداشتن دولت از یک سو و تخریب آن از سوی دیگر برای رسیدن به پاستور رویکرد متناقضی است که نشان می‌هد که منتقدان دولت هم به خوبی آگاهند که دولت در شرایط سخت کشور چه خدماتی ارائه کرده اما نان انتخابات در تنور دیگری پخته می‌شود و آن تنور تخریب دولت است.

البته تجربه بزنگاه‌های سیاسی در کشور نشان داده که مردم معمولا اقبالی به اقدامات سیاسی این طیف‌ها نشان نمی‌دهند و واقعیت‌ها را با وضوح مشاهده می‌کنند. همین طیف در سال ۹۶ از رئیس جمهور یک دوره‌ای سخن می گفت اما با وجود گردآوردن همه توان و امکانات خود نتوانست کاری از پیش ببرد.

برچسب‌ها مجلس یازدهم انتخابات ریاست جمهوری حسن روحانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس یازدهم انتخابات ریاست جمهوری حسن روحانی مجلس یازدهم انتخابات ریاست جمهوری حسن روحانی تخریب دولت سکوت دولت دولت هم طیف ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۱۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله اسنوکر باز انگلیسی به حسین وفایی: دیگر به اینجا برنگرد!

حسین وفایی، اسنوکر باز ایرانی که در رده نوزدهم جهان قرار دارد، در رقابت‌های جدول اصلی اسنوکر قهرمانی جهان برابر جاد ترامپ شکست خورد و از دور رقابت‌ها کنار رفت.

بعد از این رقابت‌ها وفایی از شرایط میزبانی و بوی بدی که در محل برگزاری رقابت‌ها یعنی تئاتر کروسیبل وجود داشت انتقاد کرد. این سالن تاریخی در شفیلد قرار دارد و علاوه بر اجرا‌های تئاتر، این سالن میزبان مسابقات جهانی اسنوکر است.

شان مورفی، اسنوکر باز انگلیسی در واکنش به صحبت‌های حسین وفایی گفت: وفایی! خودت را آموزش بده و دیگر این‌جا برنگرد. او مجبور نیست که به این‌جا بیاید. این زمین مقدس است و برای من به عنوان یک اسنوکرباز حرفه‌ای تقریباً توهین‌آمیز است که او صراحتاً در مورد خانه ما این‌طور اظهار نظر کند. همیشه مادرم به من یاد داده است، اگر حرف خوبی برای گفتن ندارید، چیزی نگویید. شاید این مکان آن‌طور که برای ما خاص است، برای حسین خاص نباشد، اما این زمین برای بازیکنان اسنوکر مقدس است و حسین باید این را به خاطر داشته باشد.

وفایی درباره سالن کروسیبل چه گفت؟

حسین وفایی با انتقاد شدید از کروسیبل گفت که سالن نمادین اسنوکر جهان بوی بد می‌دهد و نیاز به رنگ آمیزی دارد. وفایی هم‌چنین اعلام کرد ترجیح می‌دهد دیگر در این سالن بازی نکند. او در صحبت‌هایش گفت: وقتی در کنار این سالن قدم می‌زنیم بوی بد به مشام می‌رسد. من صادق هستم وقتی در هر کشور می‌رویم و امکانات و رفتار خوبی می‌بینیم انتظار داریم در اینجا نیز شرایط خوب باشد، ولی این‌طور نبود.

رقابت‌های اسنوکر قهرمانی جهان تا ۱۷ اردیبهشت در شفیلد انگلیس برگزار خواهد شد. حسین وفایی و امیر سرخوش ۲ نماینده ایران در رقابت‌های انتخابی قهرمانی جهان بودند که سرخوش در دور مقدماتی حذف شد و وفایی نیز بعد از برتری برابر حریفانش در دور مقدماتی به جدول اصلی رسید و برابر جاد ترامپ قهرمان پیشین جهان شکست خورد.

دیگر خبرها

  • درخواست آرژانتین از پاکستان و سریلانکا : احمد وحیدی وزیر ایران را بازداشت کنید
  • ادعای تخریب رادار اس ۳۰۰ پایگاه شکاری اصفهان واقعیت دارد؟
  • بررسی ادعای تخریب رادار اس ۳۰۰ پایگاه هشتم شکاری اصفهان
  • حمله اسنوکر باز انگلیسی به وفایی: دیگر به اینجا برنگرد!
  • حمله روزنامه دولت به کریمی قدوسی: همین افراد دستمایه ایران هراسی و تحریم می‌شوند
  • حمله اسنوکر باز انگلیسی به حسین وفایی: دیگر به اینجا برنگرد!
  • تخریب گسترده مساجد غزه، گواه جنگ دینی اسرائیل علیه اسلام + عکس
  • عملیات زمینی گسترده ترکیه علیه گروه‌های کُرد در عراق؛ زمان حمله مشخص شد
  • ویلیام برنز: اگر ما نبودیم‌، اسرائیل در مقابل ایران قادر به دفاع از خود نبود/ رسانه‌های صهیونیستی: سکوت کامل نتانیاهو نشان دهنده دردسری استراتژیک است که حمله ایران برای او ایجاد کرده است/ کمبود آب شرب غزه را در آستانه فاجعه قرار داده است +عکس و فیلم
  • همکاری ۲۰ کشور منطقه و غربی برای رهگیری موشک‌ها و پهپادهای ایران در حمله به اسرائیل