Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-23@18:31:02 GMT

۳۶ هزار تن شیر در مشگین‌شهر تولید شد

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۸۱۲۰۵

۳۶ هزار تن شیر در مشگین‌شهر تولید شد

یوسف جهانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این مقدار شیر از بیش از ۳۰۰ واحد پرورش گاو شیری روستایی دارای پروانه با ظرفیت ۲۰ هزار راس و ۱۴ واحد گاوداری شیری صنعتی با ظرفیت ۵۰۰ راس تولید می‌شود.

وی افزود: تولید این واحدهای تولید شیر در مجموع موجب اشتغال‌زایی ۳۰ نفر در واحدهای صنعتی و بیش از ۲ هزار نفر در واحدهای روستایی این شهرستان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: یک مرکز جمع‌آوری شیر به صورت ثابت و سیار در این شهرستان فعالیت داشته که روزانه بیش از سه تن شیر و سالانه بیش از هزار تن شیر با اشتغال‌زایی برای پنج نفر در شهرستان مشغول کار بوده و این شهرستان از نظر تولید شیر رتبه سوم را در استان دارد.

ترکیب اصلی شیر را موادی مانند آب ، پروتئین‌ها ، قند و موادمعدنی تشکیل می‌دهد و فرآورده‌های شیر شامل شیر کامل ، شیر بدون چربی ، شیر استاندارد شده و انواع خامه است. فرآورده‌های تخمیری شیر با استفاده از کشت باکتری‌های مخصوص تهیه می‌شود و به نام فرآورده‌های تخمیری شیر نامگذاری می‌کنند.

مشگین‌شهر در شمال غربی اردبیل قرار دارد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی مشگین شهر رونق تولید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی مشگین شهر رونق تولید وزارت جهاد کشاورزی مشگین شهر رونق تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۱۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح «نفوذ دانش در واحدهای تولیدی کشاورزی» در استان فارس

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: طرح افزایش نفوذ دانش در واحد‌های تولیدی برای اولین بار در کشور در مهرماه سال ۱۴۰۰ در استان فارس آغاز شد و در راستای آن از ظرفیت تمامی کنشگران بخش کشاورزی استفاده می‌کنیم.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مجتبی دهقان‌پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس در آئین تجلیل از ۱۵ گندمکار، آسیابان و نانوای برتر و پیشکسوت حوزه نان استان فارس در روز ملی گندم و نان به تبیین دستاورد‌های این سازمان در حوزه آرد و نان پرداخت و گفت: شعار سال مدنظر رهبر معظم انقلاب یعنی «جهش تولید با مشارکت مردم» با استفاده از تمام ظرفیت‌های علمی، فنی، آموزشی و ترویجی و با مشارکت تولیدکنندگان و با رویکرد حفظ منابع پایه به محقق خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس به اجرای طرح افزایش نفوذ دانش در واحد‌های تولیدی اشاره کرد و یادآور شد: این طرح برای اولین بار در کشور در مهرماه سال ۱۴۰۰ در استان فارس آغاز شد و در راستای آن از ظرفیت تمامی کنشگران بخش کشاورزی اعم از بخش خصوصی، تعاونی‌ها و مراکز تحقیقاتی و بخش دولتی استفاده می‌کنیم.

وی تصریح کرد: رویکرد این طرح بحث مسئله‌یابی و مسئله گشایی است و اینکه کمک کنیم تولید در واحد سطح افزایش پیدا کند و در کنار آن به این موضوع توجه کنیم که با توجه به محدودیت منابع آب و خاک در استان فارس تلاش کنیم روش‌های کاشت، داشت و برداشت ما به سمت بهبود و بهسازی حرکت کند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس به توفیقات این استان در زمینه تولید گندم نیز اشاره کرد و افزود: سال گذشته با همت تولیدکنندگان و همکاران عزیزمان بعد از ۱۳ سال موفق به تولید بالغ بر یک میلیون تن گندم شدیم و حدود ۱۰ درصد از میزان گندم تولیدی کشور را به خود اختصاص دادیم.

وی گفت: در راستای اقدامات علمی، تحقیقاتی و آموزشی نیز اقدامات شاخصی انجام دادیم و سعی ما بر این است که میزان تولید را طوری مدیریت کنیم که متناسب با آن بتوانیم نقش آفرینی در اقتصاد کشور داشته باشیم.

دهقان‌پور خاطر نشان کرد: در پی آن هستیم که با بهره‌گیری از روش‌های به زراعی، از طریق تغذیه و بازنگری در روش‌های کاشت و استفاده از ارقام پرمحصول و مقاوم به شرایط خشکسالی و در بحث برداشت گندم استفاده از کمباین‌های تنظیم شده و ارائه آموزش‌های لازم به بهره برداران، تولید در واحد سطح را افزایش بدهیم.

دهقانپور در پایان گفت: میزان گندم مصرفی استان فارس در هر ماه حدود ۵۰ هزار تن گندم است که حدود ۴۲ هزار تن آن تبدیل به آرد می‌شود و از این میزان نیز حدود ۳۲ هزار تن به مصرف خبازی‌ها می‌رسد و مابقی برای مصارف روستایی و عشایری و سایر صنوف مربوط به حوزه نان استفاده می‌شود.

دیگر خبرها

  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • ساخت و ساز ویلایی از طریق مشارکت‌های مردمی رشد پیدا کرد
  • ۱.۵ میلیارد دلار صادرات واحد‌های صنعتی استان تهران در سال گذشته
  • سهم ۱۷ درصدی تهران از صادرات کشور/ ۲۰۰ واحد راکد احیا شد
  • ابتکار جدید یک هسته فناور در سوددهی واحدهای صنعتی
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است
  • نیروگاه اتمی بوشهر بیش از ۶۵ میلیون مگاوات ساعت برق تولید کرد
  • اجرای طرح «نفوذ دانش در واحدهای تولیدی کشاورزی» در استان فارس
  • ۱.۵ میلیون تن شیرخام به بازار‌های هدف صادر می‌شود
  • بررسی گواهی بهداشتی بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ محموله دام و طیور در طبس