Web Analytics Made Easy - Statcounter

24 عضو هیئت علمی دانشگاه ییل می‌گویند تمرکز مجدد روی «هیدروکسی کلروکین» علاوه‌بر اتلاف زمان موجب به خطر افتادن جان انسان‌ها می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از سی ان ان، 24 عضو هیئت‌علمی دانشگاه ییل اعلام کردند تمرکز تازه در مورد استفاده احتمالی داروی هیدروکسی کلروکین زمان و منابع را هدر می‌دهد و مانع تحقیقات برای درمان بیماران کرونا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این امر ممکن است جان آنها را به خطر بیندازد.

هاروی ریش، یک اپیدمیولوژیست سرطان از دانشگاه ییل، ماه گذشته مطلبی را در هفته‌نامه نیوزویک نوشت و برخلاف نظرات و نتایج مطالعات، سازمان غذا و دارو، مؤسسه ملی سلامت و سازمان جهانی بهداشت که معتقدند هیدروکسی کلروکین کمکی به بیماران نمی‌کند و حتی ممکن است به آنها آسیب برساند، خواستار تحقیق مجدد درباره این دارو شد.

کاخ سفید که این دارو را تبلیغ کرده بود، ترغیب شد لابی خود را برای مصرف این دارو تجدید کند. درحالی‌که سایر اعضای کارگروه مبارزه با کرونا ازجمله آنتونی فائوچی، دبورا بیرکس و برت ژیریر همگی بارها گفته‌اند این دارو تأثیر ندارد و باید کنار گذاشته شود.

ازاین‌رو 24 عضو هیئت‌علمی دانشگاه ییل در نامه‌ای سرگشاده که در وب‌سایت Medium منتشر شد نگرانی جدی خود را ابراز کردند. آنها نوشتند دکتر هاروی ریش متخصص بیماری‌های اپیدمیولوژیک مسری نیست و او تحت تأثیر مدارک علمی و آزمایش‌های بالینی که به‌طور دقیق انجام شده، قرار نگرفته است.

آنها همچنین نوشتند همگی خواهان یک درمان مؤثر برای ویروس کرونا هستند اما داروی هیدروکسی کلروکین کاربردش در جای دیگری است. ادامه حمایت از این دارو، ما را از پیشرفت علمی در مورد Covid-19 و جستجوی داروهای مؤثرتر دور می‌کند، آن‌هم درزمانی که روزانه بیش از هزار نفر براثر کرونا جان خود را از دست می‌دهند.

انتهای پیام/4112/

منبع: آنا

کلیدواژه: محققان دانشگاه ییل هیدروکسی کلروکین هیدروکسی کلروکین دانشگاه ییل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۱۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کمیته اقتصادی با تمرکز بر درآمدزایی غیرشهریه‌ای استان تهران

به گزارش خبرنگار گروه  دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، بیژن رنجبر، قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور استان تهران در جلسه معارفه مدیر کل جدید حوزه ریاست استان تهران گفت: برای ساماندهی مسائل دانشگاه آزاد اسلامی در این استان بر تشکیل هرچه سریعتر کمیته اقتصادی و برگزاری جلسات مستمر و منظم این استان تأکید کرد.

شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با حضور بیژن رنجبر قائم مقام ریاست عالیه دانشگاه در امور دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، محمد علی اکبری معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، ایمان عطارزاده معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، حجت الاسلام مرتضی جلیلی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری استان تهران، حامد حسن پور رئیس باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی، جمعی از مدیران و رؤسای واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار شد.

بیژن رنجبر قائم مقام ریاست عالیه دانشگاه در امور دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در این جلسه، بر التزام اهمیت و جدیت رؤسای واحد‌ها در کلیه امور جاری و حضور پررنگ و اثرگذار آن‌ها بخصوص در بزنگاه‌های مهم تأکید داشت.

رنجبر با اشاره به اهمیت ساماندهی دانشجویان غیر ایرانی تاکید کرد؛ استفاده بهینه از ظرفیت حداکثری واحد‌های استان در این خصوص لازم است.

حجت الاسلام مرتضی جلیلی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد استان تهران در ادامه جلسه گفت: امیرالمونین در خطبه شقشقیه دلایل پذیرش مدیریت جامعه را اینگونه بیان می‌کنند و روشن مى سازد که اگر این اهداف بزرگ نبود، کمترین ارزشى براى زمامدارى بر مردم قائل نبود: «آگاه باشید! به خدایى که دانه را شکافته و انسان را آفریده سوگند! اگر به خاطر حضور حاضران (توده هاى مشتاق بیعت کننده) و اتمام حجّت بر من به خاطر وجود یار و یاور نبود و نیز به خاطر عهد و پیمانى که خداوند از دانشمندان و علماى هر امّت گرفته که: «در برابر پرخورى ستمگر و گرسنگى ستمدیده و مظلوم سکوت نکنند»، مهار شتر خلافت را بر پشتش مى افکندم (و رهایش می‌نمودم) و آخرینش را به همان جام اوّلینش سیراب مى کردم.

وی ادامه داد: حضرت می‌فرمایند «به سه دلیل خود را ملزم به پذیرش و قیام کردم، زیرا از یکسو اقبال مردمی و درخواست توده مردم در کنار وجود آن همه ناصر و یاور، حجّت بر من تمام بود و از سوى دیگر خداوند از دانشمندان هر امّتى پیمان گرفته که وقتى بى عدالتى را در جامعه مشاهده مى کنند تا آن حدّ که ظالمان از پرخورى بیمار شده و مظلومان از گرسنگى، سکوت روا ندارند، برخیزند و دست ظالم را از گریبان مظلوم قطع کنند و عدل الهى را در جامعه پیاده کنند.»

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد استان تهران گفت: این سخن امام (علیه السلام) هشدارى است به همه اندیشمندان که وقتى امکانات تشکیل حکومت و پذیرش مسئولیت و اجراى عدل و قسط الهى فراهم گردد، سکوتشان مسئولیّت آفرین است، باید بپاخیزند و براى بسط عدالت و اجراى فرمان خدا مبارزه با ظالمان را شروع نمایند. آنها که مى‌پندارند، تنها با انجام فرایضى همچون نماز و روزه و حج و پاره اى از مستحبّات، وظیفه خود را انجام داده اند، سخت در اشتباهند. اجراى عدالت و حمایت از مظلوم و مبارزه با ظلم ظالم نیز در متن وظایف اسلامى آنان قرار دارد. امام (علیه السلام) در ادامه این سخن و در آخرین جمله این خطبه داغ سیاسى اجتماعى پرمعنا، مى فرماید: «آرى اگر به خاطر دلایل فوق نبود هرگز تن به پذیرش این بیعت نمى دادم و در آن هنگام (درمى یافتید که) ارزش این دنیاى شما (با همه زرق و برقش که براى آن سر و دست مى شکنید) در نظر من از آب بینى یک بز کمتر است» این سخن روشن میسازد که تا چه حدّ دنیاى مادّى با این اهمیّت و عظمتى که در نظر دیگران دارد، در برابر روح بزرگ على (علیه السلام) کوچک و بى ارزش است.

ایمان عطارزاده معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در این جلسه، با اشاره به برنامه ریزی برگزاری مراسم کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و تعداد ۷۰ شهیدی که در این استان وجود دارد، بر مشارکت فعال واحد‌های این استان تاکید کرد.

معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی با افتخار برنامه دارد که بالغ بر ۲۶۰ مرکز نیکوکاری را در واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی کشور فعال نماید که تا کنون ۳ مرکز نیکوکاری در واحد‌های استان تهران فعال و سایر واحد‌ها نیز در حال برنامه ریزی اجرا می‌باشند که این نشان از توجه دانشگاه آزاد اسلامی به نقش اجتماعی خود در جامعه دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود در بحث مولد سازی منابع واحد‌های دانشگاهی با توجه به شعار سال بیان کرد: فعالیت‌هایی که در واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در خصوص حمایت از تولید، ارایه روش‌های نوین برای کاهش هزینه‌های تولید، گسترش و چابک سازی فرآیند تولید و درآمدزایی غیر شهریه‌ای در حال انجام است، خلاقیت‌های بیشتری را می‌طلبد و جامعه دانشگاهی باید در تحقق شعار سال حضور موثرتری داشته باشد.

در ادامه این جلسه ملماسی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، با اشاره به در پیش بودن مراسم کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، در خصوص چگونگی برگزاری این مراسم و همچنین اطلاع رسانی مطلوب از طریق نصب بیلبورد‌های خیابانی و سایت واحد‌های این استان، توضیحاتی ارائه داد.

درپایان این جلسه، معارفه و حکم مهندس مصطفی ملکی به عنوان مدیر کل جدید حوزه ریاست دانشگاه ازاد اسلامی استان تهران به وی اهدا شد.

وی پیش این مسئولیت معاون دفتر انتصابات دانشگاه آزاد اسلامی را برعهده داشته است که با حفظ سمت در استان تهران نیز ادامه فعالیت می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصویب مبلغ منابع ارزی دارو و کالا‌های اساسی
  • وقوع بارش‌های پرحجم بهاری | لزوم توجه به هشدارها
  • وقوع بارش‌های پرحجم بهاری / لزوم توجه به هشدارها
  • اعتراض دانشجویان دانشگاه سیستان به انتصاب مجدد مدیر متخلف
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • دانشگاهیان با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان موجب خودکفایی کشور می‌شوند
  • تشکیل کمیته اقتصادی با تمرکز بر درآمدزایی غیرشهریه‌ای استان تهران
  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان 
  • تشکیل کمیته اقتصادی با تمرکز بر درآمدزایی غیر شهریه‌ای استان تهران
  • نام بیماری ترانه علیدوستی اعلام شد