Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-03-28@16:41:13 GMT

احیای ۴۳۰ واحد صنعتی از ابتدای امسال

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۸۱۹۸۸

احیای ۴۳۰ واحد صنعتی از ابتدای امسال

به گزارش خبرنگار مهر، حسین مدرس خیابانی ظهر امروز در حاشیه افتتاح پروژه‌های تولیدی در نیشابور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سال جهش تولید شاهد هستیم که واحدهای تولیدی به تناسب، افزایش ارقام تولید را دارند و همچنین در حال توسعه واحدهایشان هستند.

سرپرست وزارت صمت با بیان اینکه سیاست وزارت صمت حمایت از تولیدکنندگان و ممنوعیت واردات است و جلوی واردات کالاهایی که در داخل تولید داریم را می‌گیریم، افزود: تولید به سرعت در کشور در حال حرکت است و تصورم این است که واحدهای تولیدی و صنعتی را فراتر از قبل ببینیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه واحدهای تولیدی زیادی داریم که در کشور متوقف شده‌اند، ادامه داد: همه با هم در تلاش هستیم تا این واحدها مجدد فعال شود که در چهار ماهه اول سال نیز ۴۳۰ واحد صنعتی احیا شده است.

مدرس خیابانی گفت: به دنبال آن هستیم تا در قالب یک خط ویژه، مواد اولیه را به تولیدکنندگان شناسنامه دار معتبر و بزرگ کشور تخصیص دهیم و همچنین مالیات ارزش افزوده‌شان را بازگشت داده و ترخیص کالاها از گمرک را سرعت بخشیم.

سرپرست وزارت صمت با اشاره به دستور ریاست جمهوری مبنی بر اینکه نباید هیچ مواد اولیه و ماشین‌آلاتی در گمرکات بماند، اظهار کرد: تولیدکنندگانی که مواد اولیه‌شان در گمرکات کشور هستند به وزارت صمت مراجعه کنند.

مدرس خیابانی، تنها و مطمئن‌ترین مسیر عبور از تحریم و ویروس کرونا را بخش تولید عنوان کرد و گفت: عزم دولت و حاکمیت، این است که با انسجام ملی نگذارند دشمنان نظام به خواسته‌های خود برسند.

وی بیان کرد: ۷۰ هزار پروژه در کشور داریم که از این میزان، ۱۳ هزار پروژه حدود ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و چهار هزار پروژه بالای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند.

سرپرست وزارت صمت ادامه داد: وزارت صمت با همکاری تمام دستگاه‌ها در راستای تخصیص منابع ارزی، تأمین مواد اولیه و همچنین در حال تدوین ساز و کار جدید در بورس است تا قیمت عرضه مواد اولیه خودمان را بالاتر از قیمت جهانی نداشته باشیم.

وی با بیان اینکه ساز و کار جدیدی در عرضه فلزات اساسی به بورس ابلاغ شده است، گفت: حد نهایت قیمت عرضه شده در بورس باید معادل قیمت جهانی ضرب در ارز نیما باشد.‌

کد خبر 4992620

منبع: مهر

کلیدواژه: نیشابور وزارت صنعت معدن و تجارت بورس واحدهای صنعتی حسین مدرس خیابانی ویروس کرونا شیراز بوشهر شیوع کرونا گرگان عید سعید قربان قزوین شهرکرد روز خبرنگار ماه محرم ستاد ملی مقابله با کرونا کمک مومنانه بیرجند عید غدیر خم مواد اولیه وزارت صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۱۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید قطعات صنعتی با چاپگر‌های سه بعدی فلزی در کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از  مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، یک شرکت دانش بنیان با تولید چاپگر‌های سه بعدی فلزی با فن آوری که در انحصار معدودی کشور خارجی بوده امکان تولید مستقیم پیچیده‌ترین قطعات از فایل‌های سه‌بعدی را با بالاترین دقت فراهم کرده که تحولی بزرگ در زمینه تولید قطعات مورد نیاز صنایع نیروگاهی، خودرو، هوافضا و ... در کشور رقم زده است.

بر اساس این گزارش، این شرکت، نخستین سازنده چاپگر سه بعدی فلزی (SLM) در کشور که ساخت آن تا پیش از این تنها در انحصار کشورهای آمریکا، انگلیس، آلمان و فرانسه بوده و به دلیل تحریم‌ها، واردات این تجهیزات امکان‌پذیر نبوده است.

به گفته احمد فروزمهر، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در توضییح عملکرد این چاپگر‌ها، فن آوری SLM که از پودر آلیاژ به عنوان ماده اولیه و لیزر به عنوان ابزار ساخت استفاده می‌کند، امکان تولید قطعات با هر پیچیدگی را به طور مستقیم از فایل سه‌بعدی آنها فراهم می‌کند.

در این روش، محصول فلزی نهایی با هرگونه پیچیدگی، مستقیما بدون نیاز به عملیات ثانویه خاصی از فایل سه بعدی آن ساخته می‌شود.

در این فرآیند لیزر توان بالا برای ذوب پودر فلزی و آمیختن آنها به هم استفاده می‌شود. زمانی که یک لایه تشکیل می‌شود، یک لایه پودر جدید بر روی سطح ساخت گسترده می‌شود. ضخامت لایه‌های از حداقل ۲۰ تا ۱۰۰ میکرون متقاوت است.

وی خاطرنشان کرد: از جمله موادی که در فرآیند مورد استفاده قرار می‌گیرند فولاد ابزار، فولاد زنگ نزن، کبالت کروم و تیتانیوم هستند.

زمانی که مواد واکنش زا مانند تیتانیوم یا آلومینیوم مورد استفاده قرار می‌گیرند، میزان اکسیژن در محفظه مهر و موم شده باید به حداقل برسد تا از اکسید شدن ماده و نقص‌های بعدی جلوگیری کند. برای کاهش اکسیژن کافی است که محفظه با گاز آرگون خلوص بالا پر شود.

مدیرعامل این شرکت گفت: این دستگاه برای ساخت قطعات مورد نیاز صنایع نیروگاهی، هوافضا، خودرو، ساخت قالب‌های صنعتی، پزشکی و دندانپزشکی کاربرد دارد. این دستگاه همچنین در زمینه تحقیقات در حوزه علوم مهندسی مکانیک و متالورژی نیز قابلیت‌های متعددی دارد.

وی تصریح کرد: ما در این شرکت، متعهد به ارائه این فن آوری پیشرفته به تمامی نقاط ایران هستیم تا سهم خود را در ارتقای صنعت کشور و رفع نیاز‌های مختلف صنایع مختلف ایفا کنیم.

به همین منظور، دانشگاه‌های سراسر کشور، حتی دانشگاه‌های واقع در مناطق دور افتاده، می‌توانند از طریق ارسال فایل و ایمیل، از خدمات ما بهره‌مند شوند. همچنین، با حضور فعال در نمایشگاه ساخت ایران، فرصتی را برای معرفی این تکنولوژی به طیف وسیع‌تری از مخاطبان فراهم کرده‌ایم.

فروزمهر افزود: علاوه بر این، از آنجا که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یارانه‌های مناسبی برای حضور در این نمایشگاه ارائه می‌دهد، دانشگاه‌های مناطق کم‌برخوردار نیز می‌توانند از این فرصت برای آشنایی با این فناوری و استفاده از خدمات ما بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به صادرات موفق این دستگاه‌ها به بازار‌های بین‌المللی گفت: تلاش بی‌وقفه ما برای توسعه و ارتقای این محصولات، منجر به دریافت جایزه طراحی صنعتی ایران در سال ۱۴۰۱ شد که افتخاری دیگر برای مجموعه ما به شمار می‌رود.

مدیرعامل  این شرکت دانش بنیان با بیان این که در این مجموعه ۴۰ نفر به صورت مستقیم فعالیت داشته و چند صد نفر نیز به صورت غیرمستقیم از طریق فعالیت‌های این شرکت مشغول به کار شده‌اند، اظهار داشت: دستیابی به این محصول با حمایت هشت ساله معاونت علمی از این شرکت حاصل شده و با توجه به کمبود نقدینگی که بخش‌های دولتی با آن روبرو هستند درخواست دارم در کنار حمایت از نمایشگاه ایران ساخت، امکان استفاده از تسهیلات لیزینگ صندوق نوآوری و شکوفایی را هم برای این شرکت فراهم کنند.

استفاده از این تسهیلات، به ما امکان می‌دهد تا با سرمایه‌گذاری اولیه کمتر، به تولید انبوه محصول خود دست پیدا کنیم و سهم خود را در ارتقای سطح فناوری کشور ایفا کنیم

دیگر خبرها

  • تحقق شعار سال و اجرای منویات مقام معظم رهبری، با حمایت از سرمایه‌گذاران امکان پذیر است
  • امسال هم تولید تجهیزات و تسلیحات جدید را با قدرت ادامه می‌دهیم
  • ۴۱ واحد تولیدی و صنعتی سیستان و بلوچستان به مدار تولید بازگشت
  • یک سال از فرمان طالبان درباره ممنوعیت کشت خشخاش می‌گذرد/ ۷ کیلوگرم گوجه ۳۰ سنت، هر کیلوگرم تریاک حدود ۳۶۰ دلار
  • افشاگری ظریف در خصوص عدم احیای برجام در تابستان + فیلم
  • تولید قطعات صنعتی با چاپگر‌های سه بعدی فلزی در کشور
  • بازفعال‌سازی ۱۸۴۰ واحد صنعتی راکد از ابتدای امسال
  • مراجعه ۲۲ هزار خودرو به مراکز معاینه فنی تهران از ابتدای سال جدید
  • ایجاد اشتغال برای بیش از ۹۲ هزار نفر در شهرک‌های صنعتی کشور طی سال ۱۴۰۲
  • حل مشکلات ثبتی بیش از هزار واحد صنعتی در استان تهران با پیگیری ستاد اقتصاد مقاومتی