Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد دهقانی فیروزآبادی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این افراد که در بیمارستان‌ها، خانه‌های بهداشت، فوریت‌های پزشکی و در بخش‌های خصوصی مانند داروخانه‌ها و سایر فعالیت دارند مبتلا به بیماری کرونا شدند که خوشبختانه هیچ مورد فوتی نداشته‌ایم.

وی بیان کرد: بر اساس آمار تحلیلی که توسط کمیته اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تهیه شده است در استان به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت حدود ۱۳ نفر به دلیل ابتلا به کرونا فوت کرده‌اند که این آمار در کشور ۲۰ فوت بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند بیان کرد: درصد مبتلایان به کرونا بین زنان و مردان که در گذشته ارجحیت مشخص با مردان بود اکنون تقریبا به تساوی نزدیک می‌شود و در استان ۴۷.۵ درصد مبتلایان زن و ۵۲.۵ درصد مرد هستند.

وی اظهار داشت: از جهت گروه سنی تا مدتی مبتلای زیر ۲۰ یا ۳۰ نداشتیم اما اکنون ۱.۱ درصد مجموع مبتلایان زیر ۹ سال، ۲.۵ درصد بین ۱۰ تا ۱۹ سال، ۱۰.۵ درصد بین ۲۰ تا ۲۹ سال و ۱۸ درصد بین ۳۰ تا ۳۹ سال سن دارند.

دهقانی ادامه داد: همچنین ۱۵.۳ درصد مبتلایان به کرونا بین ۴۰ تا ۴۹ سال، ۱۶.۸ بین ۵۰ تا ۵۹ سال، ۱۳.۷ درصد بین ۶۰ تا ۶۹ سال، ۱۱.۸ درصد بین ۷۰ تا ۷۹ درصد و ۱۰.۳ درصد بین ۸۰ سال و بالاتر بوده است.

وی میانگین سنی مبتلایان به کرونا در استان را حدود ۵۱ سال سن اعلام کرد و گفت: همچنین ۵۲.۶ دهم درصد ۵۰ سال و بالاتر سن داشتند و میانگین سنی فوت شدگان نیز ۷۲ سال بوده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند با بیان اینکه ۸۸.۹ دهم درصد از مجموع مرگ و میر در استان در سن ۵۰ سال به بالا بوده است تصریح کرد: در حال حاضر میانگین سنی موارد ابتلا و مرگ در حال کاهش است و حداقل سن افراد فوت شده ۳۴ و حداکثر ۹۷ سال بوده است.

وی عنوان کرد: میزان مرگ  میر در افرادی که دارای حداقل یک بیماری زمینه‌ای بوده اند ۱۳.۴ دهم درصد و در افراد بدون بیماری زمینه‌ای نیز ۴.۵ درصد بوده است.

دهقانی یادآور شد: نسبت شانس احتمال مرگ در افرادی که دارای حداقل یک بیماری زمینه‌ای بوده‌اند ۲.۹ دهم برابر افراد فاقد بیماری زمینه‌ای بوده است.

وی تاکید کرد: بیشترین بیماری‌های زمینه‌ای که احتمال مرگ و میر را در بیماران مبتلا به کرونا افزایش داد بیماری‌ها مزمن ریوی و قلبی و عروقی بوده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند گفت افزود: روش انتقال بیماری در تحلیل جدید به طور مشخص و عمده با ۵۸.۸ درصد مربوط به تجمات خانوادگی و سپس با ۱۴.۷ درصد در مسافرت‌های شهرستانی و استانی و ۱۴.۹ در حوزه شغلی بوده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا خراسان جنوبی بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا خراسان جنوبی بهداشت و سلامت ویروس کرونا خراسان جنوبی بهداشت و سلامت دانشگاه علوم پزشکی بیماری زمینه ای درصد بین ۵ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۲۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بالای ۸۰ درصد از تشخیص بیماری‌ها در ایران وابسته به آزمایشگاه‌ها است

دکتر منیره رحیم خانی دکترای علوم آزمایشگاهی، PhD میکروب شناسی بالینی و عضو هیئت علمی (دانشیار) دانشگاه علوم پزشکی تهران با تشریح اهمیت نقش آزمایشگاه‌ها گفت: آزمایشگاه‌ها خط مقدم در تشخیص و درمان بیماری‌ها هستند و اگر آزمایشگاهی وجود نداشته باشد، هیچ پزشکی نمی‌تواند به تشخیص قطعی درباره بیمار خود برسد.

وی افزود: با وجود آزمایشگاه‌ها، یک دکتر می‌تواند بیماری را تشخیص دهد؛ ساده‌ترین بیماری‌ها با علائم بالینی زیاد، با وجود آزمایشگاه‌ها تشخیص داده می‌شوند.

این دکتر بیان کرد: بالای ۸۰ درصد از تشخیص بیماری‌ها در ایران وابسته به آزمایشگاه‌ها است؛ من این روز را به تمام آزمایشگاهیان، سفیدپوشان و افرادی که در خط مقدم تشخیص بیماری هستند، تبریک می‌گویم.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • نمایش «واپسین نفس» به جشنواره سراسری تئاتر ایثار راه یافت
  • افزایش بیش از ۵ درصدی شاخص اهدای عضو در خراسان جنوبی
  • بالای ۸۰ درصد از تشخیص بیماری‌ها در ایران وابسته به آزمایشگاه‌ها است
  • شاخص اهدای عضو در خراسان جنوبی بالاتر از میانگین کشوری
  • علت ۷۰ درصد مرگ‌ها بیماری‌های قلبی و عروقی است
  • معدوم ۱۲ تن مواد غذایی فاسد در طرح نوروزی غرب خراسان
  • افزایش بیماران ام اس در خراسان شمالی
  • مبتلایان به دیابت در نیشابور ۳ برابر شد
  • سه برابر شدن مبتلایان به دیابت در نیشابور
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد