Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اسکای نیوز، «جمال عیتانی» شهردار بیروت درباره حادثه انفجار بندر بیروت اعلام کرد که برخی از بنا‌های تاریخی این شهر تخریب شده‌اند.

او در گفتگو با شبکه خبری اسکای نیوز عربی اعلام کرد: در برآورد اولیه خسارت بیش از ۴ میلیارد دلار است.

عیتانی با اشاره به اینکه بر اثر انفجار بیروت، ساختمان‌های تاریخی را از دست دادیم و برخی دیگر نیز صدمه دیده‌اند، افزود: لبنان به کمک‌های متنوعی نظیر اقلام پزشکی، غذایی و تجهیزات آتش نشانی نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شهردار بیروت گفت: برای برخی از افرادی که بر اثر انفجار بی خانمان شده اند، مسکن موقت تهیه شده است.

این در حالی است که استاندار بیروت دیروز (چهارشنبه) اعلام کرد که در آخرین برآوردها، حجم خسارت‌های وارد شده به پایتخت لبنان به ۱۵ میلیارد دلار می‌رسد.

عصر روز سه‌شنبه انفجاری مهیب در بندر بیروت به وقوع پیوست که ناشی از وجود مقادیر بسیار زیادی نیترات آمونیوم ذخیره شده در این بندر بود.

«محمد فهمی» وزیر کشور لبنان اعلام کرد که تحقیق درمورد انفجار بندر بیروت شفاف خواهد بود و ۵ روز زمان خواهد برد و عاملان آن مجازات می‌شوند.

«عباس ابراهیم» رئیس دستگاه امنیتی لبنان پیش از این اعلام کرد که تحقیقات اولیه حاکی از انفجار بیش از ۲۷۰۰ تن نیترات آمونیوم در انبار بندر بیروت است.

همچنین خبرگزاری رویترز به نقل از برخی منابع آگاه در لبنان گزارش داده بود که تحقیقات اولیه حاکی از آن است اهمال کاری در انبار این مواد منفجره سبب به وقوع پیوستن چنین انفجار‌هایی شده است.

وزیر بهداشت لبنان نیز اعلام کرد که تعداد کشته شدگان انفجار مهیب روز گذشته بیروت تاکنون ۱۳۷ نفر و زخمی‌ها بیش از ۵۰۰۰ نفر هستند.

پس از این انفجار تعداد زیادی از کشور‌ها کمک‌های انسان دوستانه پزشکی به لبنان ارسال کردند و ایران نیز تاکنون دو محموله کمک‌های انسان دوستانه به این کشور ارسال کرده است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: شهردار بیروت ساختمان های تاریخی پارسی خبر بناهای تاریخی لبنان بندر بیروت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۴۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکیه تاریخی سادات اخوی احیا و بازسازی می‌شود

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا،  وحیدرضا انارکی محمدی شهردار منطقه با اشاره به اینکه این حسینیه قدمتی بیش از ۲۰۰ سال دارد ومتعلق به دوران قاجار است،گفت: طرح بازسازی این حسینیه توسط سازمان نوسازی تصویب شده بود و مقررشد تا در ده روز آتی با برگزاری مناقصه و انتخاب پیمانکار، بازسازی این حسینیه در سه مرحله انجام شود.

شهردار منطقه ۱۲ با اشاره به اینکه این حسینیه جزو آثار ثبت ملی کشور است، افزود: این حسینیه توسط حاج سید ابراهیم تقوی معروف به «اخوی» در زمان فتحعلی شاه قاجار در محله عودلاجان تهران احداث شد که به مرور زمان به تکیه «سادات اخوی» معروف شده است و وارثان این حسینیه طی چند نسل متوالی تلاش کرده‌اند که میراث نیاکان به همان شکل و شمایل با سنت‌های باقیمانده بدون کم و کاست برگزار شود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه این  تکیه تاریخی که علاوه بر ظرفیت مذهبی جزوی از تاریخ کشور نیز محسوب می‌شود،  گفت : در این نشست مقرر شد بازسازی این حسینیه  در سه فاز ، اجرای کانال زه کش، مقاوم سازی ایوان شرقی و مرمت های جزئی و تاسیاساتی توسط سازمان نوسازی شهر تهران اجرایی شود.

محله امامزاده یحیی با آغاز به کار مجدد دفتر نوسازی ، جانی دوباره خواهد گرفت

شهردار منطقه ۱۲ با اشاره به آغاز به کار مجدد دفتر نوسازی در محله تاریخی امام زاده یحیی، از بازسازی و احیای این محله خبر داد.

به گزارش روابط‌عمومی شهرداری منطقه۱۲، وحیدرضا انارکی محمدی شهردار منطقه گفت: بافت میراثی محله امامزاده یحیی در منطقه ۱۲ که می‌توانست فرصت بزرگی برای توسعه و سرمایه گذاری و جذب گردشگر باشد، متأسفانه تبدیل به یکی از عوامل عقب ماندگی و آسیب‌های اجتماعی این محله شده است که با آغاز به کار مجدد دفتر نوسازی شهر تهران،  اتفاقات خوبی در احیای این محله خواهد افتاد.

شهردار منطقه ۱۲ همچنین از انعقاد تفاهم نامه ای میان منطقه با سازمان نوسازی شهر تهران در راستای کف سازی چند معبر محله امامزاده یحیی به طور پایلوت خبر داد وافزود: ۸۵ درصد از محله امامزاده یحیی را بافت فرسوده تشکیل می‌دهد  که بر اساس آمار و ارقامی که وجود دارد جمعیت ساکن در این محله رو به کاهش است به طوری که بر اساس سرشماری سال ۹۰، جمعیت امامزاده ۱۴ هزار نفر بوده و در ادامه بر اساس سرشماری سال ۹۵ جمعیت در این محله به ۱۱ هزار نفر کاهش پیدا کرده است و به همین اندازه اتباع در این محله سکونت داشته‌اند.

وی به روند کند نوسازی بافت فرسوده محله امامزاده یحیی اشاره کرد و گفت: از ۲۳۵۹ پارسل محله ۲۶۹ پارسل نوسازی شده است.

وحید رضا انارکی محمدی گفت: افزایش ارتفاع و تراکم بهترین راهکار برای حل مشکلات محله امامزاده یحیی محسوب می‌شود.

شهردار منطقه ۱۲ با قدردانی از تلاش های شبانه روزی همکاران منطقه به خصوص معاونت اجتماعی وفرهنگی و خدمات شهری و محیط زیست منطقه در سامان بخشی آسیب های اجتماعی و نگهداشت شهر گفت : اقدامات بسیار خوبی در کاهش آسیب‌های اجتماعی انجام شده که نیاز به حمایت معتمدین محله دارد و این سامان بخشی نقش مهمی در کاهش مهاجرت ساکنان محله و ترغیب ایشان به ساخت وساز و احیای محله نیز دارد.

وحیدرضا انارکی محمدی از اقدامات مطلوب منطقه در این محله به احداث یک مجموعه ورزشی توپی و‌ آبی در محله امامزاده یحیی اشاره و بیان کرد:  ان‌شاءالله تا اواخر سال جاری این مجموعه به بهره‌برداری خواهد رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فردا: مصاف نخست شهرداری گرگان در خانه الریاضی
  • خسارت ۱۸۴ میلیاردی باران به بناهای تاریخی سیستان وبلوچستان
  • مرمت بخش تخریب شده شهر تاریخی بلقیس؛ بزودی
  • تکیه تاریخی سادات اخوی بازسازی می‌شود
  • حمله پهپادی سنگین حزب الله به بندر حیفا اسرائیل+ فیلم/افزایش شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۱۸۳ تن
  • شهردار بندر دیر معرفی شد
  • وزیر دفاع اسبق لبنان: اسرائیل عامل انفجار بندر بیروت بود
  • عمارت تاریخی فکری در بندر لنگه
  • تکیه تاریخی سادات اخوی احیا و بازسازی می‌شود
  • معبر اطراف میدان توحید در کرمان پیاده‌راه می‌شود