Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-25@19:09:23 GMT

آیا این فیلم سینما را نجات خواهد داد؟

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۸۴۵۳۳

آیا این فیلم سینما را نجات خواهد داد؟

فرزاد مظفری: سینمای جهان چند ماهی است که در کما به سر می‌برد. اکران تعطیل است، تولید متوقف شده است، و همچنان خبری از روزهای پررونق نیست. 

در این روزها خبری از روی پرده رفتن فیلم‌های تازه نیست. ستاره‌های مشهور روی فرش قرمز افتتاحیه نمی‌روند و از همه مهمتر مردم از جمع شدن زیر سقف سالن‌های سینما می‌ترسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در مجموع سینمای جهان حال و روز خوشی ندارد.

در این باره بیشتر بخوانید:  کرونا بزرگترین بازار سینمای جهان را نابود می‌کند؟ خسارت کرونا به گیشه‌ سینمای جهان

در این روزهای دشوار خبرهای امیدوارکننده‌ای هم به گوش می‌رسد. چندی پیش جشنواره ونیز اعلام کرد که بر خلاف دیگر رویدادهای بزرگ سینمایی تسلیم کرونا نشده است و اواخر تابستان با فیلم‌های متنوع از کشورهای مختلف که «خورشید» مجید مجیدی هم یکی از آن‌ها است، درهایش را به روی سینمادوستان باز خواهد کرد. 

در این میان خبرهای خوبی دیگری هم وجود دارد. در حالی که بسیاری از بلاک‌باسترها در دوران کرونا بی‌خیال پرده نقره‌ای شده‌اند و از سرویس‌های آنلاین سر درآورده‌اند، مورد انتظارترین فیلم سال به کارگردانی کریستوفر نولان از اوایل شهریور در سینماهای جهان روی پرده خواهد رفت. 

نولان وارد می‌شود؟ اکنون نگاه تمام فیلمسازان و استودیوهای بزرگ فیلمسازی به «تنت/ Tenet» است. فیلم جدید کریستوفر نولان طبق برنامه قرار بود از ابتدای تابستان روی پرده برود اما شیوع گسترده کرونا در جهان اکرانش را چند بار به تعویق انداخت. تا حدی که پس از اعلام پنجم شهریور به عنوان تاریخ قطعی اکران جهانی فیلم هنوز هم بسیاری در به واقعیت پیوستن آن شک دارند. 

 این یکه‌سوار به نظر نمی‌رسد که در دنیای واقعی به مانند رویدادهای سینمایی قادر باشد به ناگهان به سینما حیات دوباره بخشد. همانطور که قرار نیست وقتی واکسن پیدا شد، در چشم به هم زدنی همه چیز را به روال عادی برگرداند

آن طور که مجله تایم نوشته است، اگر قرار باشد چیزی در این دوران بتواند تماشاگران را به سالن‌های سینما برگرداند، آن چیز فیلم جدید کارگردان آثاری چون «تلقین»، «شوالیه تاریکی» و «میان‌ستاره‌ای» خواهد بود. 

فیلمی که نولان می‌گوید، ۵ سال صرف نوشتن فیلمنامه پیچیده‌اش کرده است. داستانی جاسوسی با طعم عناصر علمی تخیلی و بازی با مفهوم زمان که پوستر منتشرشده از آن تا حدی یادآور دنیای عجیب «تلقین» است. 

ساخت «تنت» به بودجه‌ای عظیم نیاز داشت که بر اساس ارقام اعلام شده بیش از ۲۰۰ میلیون دلار است. با این بودجه عظیم نقش اصلی فیلم را به جان دیویدواشنگتن سپرده‌اند. واشنگتن نقش ماموری را بازی می‌کند که در سازمانی با عنوان «تنت» وظیفه نجات جهان و پیشگیری از جنگ جهانی سوم را به عهده دارد. 

در فیلم جدید نولان، مفهوم زمان نقشی کلیدی دارد. رابرت پتینسون در فیلم نقش فردی را بازی می‌کند که می‌تواند با آینده ارتباط برقرار کند اما نه مثل فیلم‌های تخیلی دیگر. در «تنت» صحبت از سفر در زمان نیست صحبت از وارونگی زمان است. به غیر از واشنگتن و پتینسون از دیگر بازیگران فیلم می‌توان به الیزابت دبیکی، مایکل کین و کنت برانا اشاره کرد. 

علاقه نولان به فیلم‌های ۷۰ میلیمتری، اینجا هم پابرجا مانده است. او در «تنت» کار فیلمبرداری را به هویته ون هویتما سپرده است که در فیلم‌ «دانکرک» هنرش را به رخ کشید و نامزد دریافت اسکار هم شد. 

اکران «تنت» راه‌گشا است؟

تصمیم نولان و کمپانی برادران وارنر برای اکران فیلمی با این بودجه عظیم که البته در حالت عادی می‌تواند از پرفروش‌های بازار سینما باشد، ریسک بسیار بزرگی است. ست روگن بازیگر سرشناس هالیوودی در این باره اظهارنظر جالبی کرده است. او به شوخی می‌گوید، همه منتظر هستند تا ببینند نولان چه می‌کند.

بر اساس نوشته تایم، بحثی که درباره اکران فیلم جدید نولان به راه افتاده است، بیشتر به این می‌ماند که این کارگردان در قامت یکی از قهرمانان فیلم‌های خود به میدان آمده است تا سینمای رو به مرگ را احیا کند. 

البته نباید از حق گذشت نولان از معدود فیلمسازان جهان است که فیلم ارژینال می‌سازد و در عین حال گیشه را به مانند یک فیلم ابرقهرمانی شلوغ می‌کند. حتی قبل از همه‌گیری کرونا هم امید هالیوود به فیلم نولان بود تا در زمانی که فقط دنباله‌های سینمایی و فیلم‌های ابرقهرمانی گیشه داشتند، تلنگری به تولیدات اصیل بزند. 

اما این یکه‌سوار به نظر نمی‌رسد که در دنیای واقعی به مانند رویدادهای سینمایی قادر باشد به ناگهان به سینما حیات دوباره بخشد. همانطور که قرار نیست وقتی واکسن پیدا شد، در چشم به هم زدنی همه چیز را به روال عادی برگرداند. 

بیشتر بخوانید: وقتی خانه‌ها سینما می‌شوند

نجات سینما مثل هر واقعیت دیگری که دچار بحران شده است به جای معجزه، نیاز به حمایتی سیستماتیک دارد. فقط در نظر بگیرید که پیش از کرونا هم پیشرفت تکنولوژی و امکان دسترسی به محتوای سینمایی در نمایشگرهایی که هر در خانه‌ها عریض‌تر و باکیفیت‌تر از قبل می‌شوند، سالن‌های سینما را تهدید می‌کرد. حالا که دیگر کرونا هم مردم را متقاعد کرده است که در خانه نشستن کار بهتری است. پس برای بازگرداندن تماشاگران به سالن‌های سینما، اکران فیلمی چون «تنت» مثل شوک عمل می‌کند و برای احیای بیمار کارهای بسیار دیگری لازم است. 

۲۴۱۲۴۱

کد خبر 1418760

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سینمای جهان کریستوفر نولان کارگردانان سینمای جهان سالن های سینما سینمای جهان فیلم جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۴۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا

به گزارش همشهری آنلاین، شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت هفته سلامت درباره بیماری‌های واگیرداری که در سال گذشته شیوع ببشتری داشتند، گفت: یکی از مهم‌ترین بیماری‌های واگیرداری که سال گذشته با آن مواجه بودیم، بیماری آنفلوآنزا در نیمه دوم سال بود. شیوع این بیماری از اوایل مهرماه آغاز شد و در اسفند به حدی کمتر از اپیدمی رسید. ما هر ساله انتظار داریم آنفلوآنزا از اواسط آبان آغاز و به تدریج در آذر به پیک برسد و در اواخر بهمن ماه فرو بنشیند اما سال گذشته هم شیوع این بیماری زودتر شروع شد و هم دیرتر پایان یافت.

وی با بیان اینکه در سال گذشته به طور همزمان علاوه بر آنفلوآنزا با کرونا که همان تظاهرات بالینی را دارد نیز رو به رو بودیم و این مسئله کار را برای ما تا حدودی مشکل کرده بود، ادامه داد: خوشبختانه افرادی که واکسن آنفلوآنزا را دریافت کرده بودند، مشکل کمتری داشتند، امیدواریم امسال با تزریق بیشتر این واکسن به گروه‌های هدف شاهد بروز مشکل‌های کمتری در مبتلایان به این بیماری باشیم.

۳ راه برای تشخیص کرونا از آنفلوآنزا و سرماخوردگی | چرا افراد جوان براثر کرونا فوت می‌کنند؟ افزایش ابتلای کودکان به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به گرم شدن هوا و لزوم توجه به بیماری‌های فصلی افزود: خوشبختانه سال گذشته چندان بیماری گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) از نوع التور را نداشتیم چراکه دانشگاه‌های مختلف وارد عمل شدند و موارد تکثیر را شناسایی کردند.

عرشی با اشاره به اینکه سال گذشته بیماری آبله مرغان و ویرس RSV را نیز در کودکان داشتیم، بیان کرد: یکی از دلایل افزایش شیوع این بیماری‌ها در سال گذشته این بود که طی ۳ سال گذشته به دلیل شیوع کرونا تماس کودکان با یکدیگر کاهش یافته بود و مدارس غیرحضوری بودند و همین امر موجب کاهش موارد ابتلا به این بیماری‌ها در آن سال‌ها شده بود و به همین دلیل موارد ابتلا به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته نسبت به سال‌های قبلش با افزایش همراه شده بود.

وی توضیح داد: خدا را شکر بعد از سال‌ها که از تصویب ورود واکسن پنوموکوک و روتاویروس به سیستم بهداشتی کشور می‌گذشت و موفق به خرید این واکسن‌ها نشده بودیم، در اواخر سال گذشته تامین اعتبار صورت گرفت و واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس وارد کشور شد، امیدواریم طی روزها و هفته‌های آینده حداقل در تعدادی از استان‌ها واکسیناسیون این بیماری‌ها به صورت فراگیر انجام شود.

حجاج این دو توصیه را جدی بگیرند

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به آغاز ایام حج گفت: مهم‌ترین مسئله برای حجاج این است که به کم آبی بدن توجه و حتما در طول روز آب کافی مصرف کنند به ویژه اینکه ممکن است با توجه گرمای هوا شاهد گرمازدگی فراوان در حجاج باشیم.

وی تاکید کرد: به همین دلیل لازم است حجاج به توصیه‌های بهداشتی که توسط روسای کاروان‌ها به آن‌ها گفته می‌شود، توجه داشته باشند. همچنین حجاج از مواد خوراکی بسته بندی شده و بهداشتی استفاده کنند تا دچار گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) نشوند،

شیوع سویه JN۱ کرونا در کشور

عرشی درباره وضعیت شیوع کرونا در کشور عنوان کرد: شیوع این بیماری در حال حاضر نسبت به فصل زمستان کاهش پیدا کرده هر چند موارد خفیف کووید همچنان در سطح دنیا وجود دارد و این بیماری بخش عمدهای از سرماخوردگی‌ها را به خود اختصاص می‌دهد.

وی گفت: آخرین سویه‌ای که هم اکنون در جریان است همان سویه JN۱ است که بسیار واگیردار است، اما شدت بیماری آن زیاد نیست و در افراد عادی با قدرت ایمنی طبیعی شاهد بروز علائم شدید نیستیم، به طور کلی این بیماری همچنان وجود دارد، اما سویه جدیدی شیوع پیدا نکرده است.

کد خبر 846548 منبع: میزان برچسب‌ها کرونا حج عمره وزارت بهداشت و درمان خبر مهم بیماری - آنفلوآنزا بیماری - سرما خوردگی

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان