Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مراسم اختتامیه این رویداد رسانه ای با عنوان « تب کرونا با همدلی می ریزد» روز پنجشنبه با رعایت پروتکل های بهداشتی با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، خانه مطبوعات و دانشگاه علوم پزشکی تبریز در سالن خاقانی برگزار و از جمعی از کادر پزشکی، درمانی و پرستاری بیمارستان های تبریز و برگزیدگان این جشنواره تجلیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این رویداد رسانه ای «پرویز بابائی» خبرنگار ایرنا با عنوان اثر « بار کرونا بر دوش کامیون داران» در بخش تیتر رتبه سوم را و «سیدکاظم یوسفی» و «سیده مریم یوسفی» در بخش عکس به ترتیب رتبه های دوم و سوم را کسب کردند.

در بخش تیتر این جشنواره اثری حایز رتبه اول نشد و «نسرین سوار» از خبرگزاری ایسنا رتبه دوم را به خود اختصاص داد و در بخش عکس نیز «مریم ابراهیمه» از همین خبرگزاری رتبه اول را کسب کرد.

در بخش یادداشت این رویداد «سویل محدث» از روزنامه پیام آذربایجان با عنوان اثر « نگاهی به ۳ ماه همزیستی با کرونا»، «سینا برزگر» از پایگاه خبری شهریاران نیوز با عنوان اثر « بعد از کرونا، مردمان خوبی خواهیم شد» و «ناصر دبیر» از هفته نامه فیروزه شرق به عنوان اثر « بدگمانی شورای شهر مراغه به حمله کرونا به صحن علنی» به ترتیب حایز رتبه های اول تا سوم شدند.

در بخش گزارش،«الهه مهدوی» از پایگاه خبری تبریز بیدار به عنوان اثر « صفای بک یاااله بر بالین مضطر»، «آناهیتا رحیمی» از خبرگزاری مهر با عنوان اثر « حمایت مردمانی که در خاموشی خدمت می کنند» و «کتایون حمیدی» از خبرگزاری فارس با عنوان اثر « کنار کرونا زامبی نشویم» به ترتیب مقاوم های اول تا سوم را کسب کردند.

در بخش مصاحبه، هیچ اثری رتبه اول و سوم را کسب نکرد و «صابر عیسی پور» از پایگاه خبری تبریز بیدار با عنوان اثر « روایتی از قهرمان کوچک قراملک در روزهای غبارآلود کرونا» رتبه سوم را از آن خود کرد.

در بخش چند رسانه ای نیز هیات داوران از «مهرداد خوشکار مقدم» خبرنگار پایگاه خبری ترجمان صبح به دلیل فعالیت های ارزشمند در دوران کرونا تجلیل کردند.  

برچسب‌ها ویروس کرونا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی ویروس کرونا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی عنوان اثر پایگاه خبری رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۴۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور تهیه می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه ۱۹۶ شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور به ریاست حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

دکتر ایمان افتخاری، دبیر ستاد علم، فناوری و نوآوری شورای عالی انقلاب فرهنگی، پس از این جلسه در خصوص گزارش وضعیت رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش‌عالی در کشور بیان کرد: اخیراً خبری با عنوان «نتایج ضعیف دانشگاه‌های ایران در رتبه‌بندی موضوعی کیو- اس ۲۰۲۴» منتشر شده که در آن به گزارشی از جدیدترین نتایج نظام رتبه‌بندی موضوعی «کیو-اس» پرداخته شده است.

وی افزود: در این تحلیل صرفا به جنبه‌های منفی این گزارش، مبنی بر کاهش رتبه موضوعی برخی دانشگاه‌های برتر ایران در تعدادی از حوزه‌ها و رشته‌های علمی دانشگاهی اشاره شده است. این در حالی است که طبق همین گزارش، رتبه کلی همه دانشگاه‌های برتر ایران طی چهار سال گذشته به طور مستمر بهبود یافته و تنزل جایگاه دانشگاه‌های کشور تنها در رشته‌ها و حوزه‌های اشاره‌ شده است، که البته نیاز به بررسی علل و عوامل و توجه جدی دارد.

دبیر شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور بیان کرد: در این جلسه برخی عوامل اثرگذار بر وضعیت دانشگاه‌های ایران در نظام‌رتبه‌بندی «کیو-اس» از جمله تأثیر حوزه‌های علوم داده و هوش مصنوعی که به تازگی در این رتبه‌بندی مورد توجه قرار گرفته‌اند، سیاست‌های دانشگاه‌های رقیب در منطقه و جهان و تأثیر کاهش اقبال دانش‌آموزان به حوزه‌های علوم پایه و مهندسی بر تنزل جایگاه دانشگاه‌ها در این حوزه‌ها، و مشکلاتی که دانشگاه‌های کشور در حوزه‌های زیرساختی، تأمین منابع و ارتباطات بین‌المللی با آنها مواجه هستند، مورد بررسی قرار گرفت.

وی ادامه داد: در پایان، ضمن تأکید بر ضرورت حضور دانشگاه‌های برتر کشور در رقابت‌های بین‌المللی و بالاخص حفظ و ارتقاء جایگاه آنها در رتبه‌بندی‌های مهم، مقرر شد با توجه به اهمیت رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در داخل کشور در ارتقای کیفیت علمی و فرهنگی آنها و ایجاد امکان حمایت ویژه از دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی برتر، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موظف شود تا بر اساس ماده ۴ سیاست‌ها و ضوابط اجرایی حاکم بر آمایش آموزش عالی در جمهوری اسلامی مصوب جلسه ۷۷۶ مورخ ۲۷/۱۲/۱۳۹۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی نسبت به تهیه طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور، با ملاحظه نقش تمامی بازیگران اصلی این عرصه تسهیل کند و این طرح را برای تصویب به ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور ارسال کند.

کد خبر 6080815

دیگر خبرها

  • فولاد خوزستان ۰ - ۱ مس رفسنجان/ شاگردان نویدکیا با دست پر به خانه برگشتند + فیلم
  • نساجی ۱ - ۰ تراکتور/ شاگردان الهامی از قعر جدول گریختند + فیلم
  • نمایش «واپسین نفس» به جشنواره سراسری تئاتر ایثار راه یافت
  • نساجی ۱ - ۰ تراکتور/ شاگردان الهامی از قعر جدول گریختند
  • خبرگزاری مهر در پویش رسانه‌ای ققنوس قلم برگزیده بیشترین مشارکت شد
  • آخرین مهلت ارسال اثر به جشنواره طنز و رسانه
  • رتبه برتر خبرنگار ایمنا در جشنواره مطبوعاتی «قاصد آب»
  • خبرنگار مهر اصفهان رتبه برتر دومین جشنواره قاصد آب را کسب کرد
  • طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور تهیه می شود
  •  آذربايجان‌غربى در اجراى طرح شهيد سليمانى در رتبه‌هاى برتر كشور قرار دارد