Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان شمالی از انعقاد قرار ساخت ۶ پل در جاده‌های روستایی استان به کمک بسیج سازندگی و بنیاد علوی خبر داد و گفت: این قرارداد به ارزش ۱۴ میلیارد تومان طی ۲ سال آینده اجرایی می‌شود.

جعفر شهامت در مصاحبه با خبرنگار فارس در بجنورد در حاشیه بازدید از این مجموعه خبرگزاری اظهار کرد: سیاست‌ها، هدایت‌ها و برنامه‌های مسئولان را خبرنگاران می‌توانند جهت‌دهی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر وضعیت سخت اقتصادی حاکم شده در کشور افزود: نقش خبرنگاران در برهه‌های مختلف و بحران‌ها همچون شیوع کرونا، حوادث مختلف، تحریم‌ها و سایر موضوعات حساس بسیار برجسته و حائز اهمیت است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان شمالی همچنین با تأکید بر لزوم ارتباط میان این مجموعه و جامعه هدف تصریح کرد: بسیاری از مردم با مجموعه راهداری به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم در ارتباط هستند و همواره نیازمند دریافت بازخورد عملکرد خود از سوی مردم و جامعه هدف خود هستیم.

وی همچنین در بخش دیگری به وضعیت راه‌های روستایی و شهری استان اشاره کرد و گفت: بالغ‌بر ۶ هزار کیلومتر راه خاکی و آسفالت در استان وجود دارد که ۴ هزار کیلومتر آن آسفالت شده است.

شهامت ادامه داد: بالغ‌بر ۲۰۰ کیلومتر از میانگین کشوری راه‌های روستایی آسفالته عقب‌تر هستیم و در صورت تأمین اعتبارات و زیرساخت‌ها کار انجام می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه خراسان شمالی ازنظر ترافیکی شاهد تردد مسافران زیارتی و سیاحتی گسترده است، ادامه داد: بهره‌برداران راه‌های استان با توجه به نوع ترافیک، غیربومی محسوب می‌شوند.

شهامت همچنین ارتقا وضعیت راه‌های استان را مستلزم تخصیص اعتبار بسیار زیادی دانست و افزود: ۲۲ پل روستایی در استان باید اجرا شود که قرارداد اجرای ۶ مورد از این پل‌ها به ارزش ۱۴ میلیارد تومان طی ۲ سال آینده با همکاری بسیج سازندگی و بنیاد علوی به امضا رسیده است.

وی در انتها از با اشاره به سامانه ارتباط مردمی ۱۴۱ نیز اشاره کرد و گفت: ماهانه بالغ‌بر ۶ هزار تماس با این سامانه انجام می‌شود که نشان از همراهی مردم با مجموعه راهداری در استان است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خراسان شمالی بسیج بنیاد علوی پل خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۴۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ویژه به روستاهای هدف گردشگری در استان اصفهان

به گزارش خبرآنلاین از اصفهان، غلامرضا اسماعیلی مدیرکل بنیاد مسکن استان اصفهان در آستانه سالروز ایجاد حساب ۱۰۰ حضرت امام خمینی (ره) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی پیش از هر ارگان دیگری در کشور تاسیس شده است که نشان از اهمیت موضوع ساخت مسکن در هر همان زمان بوده است.

وی با اشاره به اینکه طرح هادی به منظور قانونمند کردن فعالیت های عمرانی در سطح روستاها مورد استفاده بوده است، تاکید کرد: تمام اقداماتی که در راستای طرح اقدام ملی مسکن توسط این نهاد دنبال می شود در حوزه مسکن روستایی است.

اسماعیلی ادامه داد: همه روستاهای استان اصفهان دارای طرح هادی هستند و نقشه و برنامه برای ساخت مدرسه یا مسکن در مناطق مختلف روستایی و پیاده روسازی. ساخت معابر برای ما کاملا مشخص است.

در ادامه این نشست محمود فقیه نیا معاون عمرانی بنیاد مسکن استان اصفهان اظهار کرد: در استان اصفهان تعداد ۹۳۵ روستای بیش از ۲۰ خانوار و دو هزار و ۵۶۲ روستای کمتر از ۲۰ خانوار داریم که از این تعداد ۳۵۶ روستا دارای جمعیت هستند.

وی با اشاره به اینکه یکی از وظایف بنیاد مسکن روستایی تهیه طرح هادی است، تاکید کرد: طرح هادی برای تمامی روستاهای بیش از۲۰ خانوار تهیه شده است و از ۳۵۶ روستای دارای جمعیت زیر ۲۰ خانوار، ۱۵۲ مورد تعیین محدوده و طرح هادی آنها تعیین تکلیف شده است.

معاون عمرانی بنیاد مسکن استان اصفهان تاکید کرد: صدور اسناد اماکن روستایی و شهرهایی با جمعیت کمتر از ۲۵ هزار نفر، از دیگر وظایف بنیاد مسکن روستایی است که از طرف راه و شهرسازی در این راستا نمایندگی داریم که با همکاری اداره ثبت اسناد صادر می شود.

فقیه نیا گفت: در تیرماه سال گذشته در راستای انجام نهضت ملی روستاها یک هزار و ۸۳۳ هکتار زمین در ۱۶۹ روستا شناسایی شد که ۸۰۳ هکتار از آنها در شورای مسکن استان برای ۸۷ روستا مصوبه دریافت کرد و مصوبات کمیته تصویب بنیاد مسکن استان اصفهان نیز ۷۳۳ هکتار برای ۵۱ روستا بوده است که تملکات در حال انجام است.

وی اضافه کرد: ۱۷ هزار و ۲۳۲ قطعه پلاک را در سامانه راه و شهرسازی ثبت و یک ‌سوم تا یک ‌دوم این زمین‌ها را در اختیار روستاهای زمین تملک شده قرار می گیرد؛ ثبت‌نام در این راستا آغاز شده است و زمین ها به شکل ۹۰ ساله واگذار می شود.

معاون عمرانی بنیاد مسکن استان اصفهان تاکید کرد: ۱۹ هزار و ۸۹۷ تن قیر در سال گذشته به شکل یارانه ای در اختیار این بنیاد قرار گرفته است و از طریق اعتبارات ملی، استانی و هم همچنین اعتبارات داخلی بنیاد مسکن نیز سال گذشته دو میلیون و ۹۸۴ هزار متر مربع در ۳۴۸ روستا اجرای آسفالت انجام شد.

تعریف ۱۲ روستای دارای بافت با ارزش و ۹ روستای هدف گردشگری

فقیه نیا اضافه کرد: در استان اصفهان ۱۲ روستای دارای بافت با ارزش و ۹ روستا با هدف گردشگری داریم که به شکل ویژه به آنها پرداخته می شود تا بافت آن به شکل سنتی حفظ شود چراکه بومگردی در این مناطق برای مردم روستا درآمدزایی به همراه دارد.

معاون عمرانی بنیاد مسکن استان اصفهان گفت: ۹ روستای دیگر در این راستا تعریف و کارگروه های مربوطه تشکیل شده است که از این تعداد دو مورد دارای بافت با ارزش وهفت مورد روستای با هدف گردشگری تعریف شده است.

وی ادامه داد: مصوبات اولیه در ارتباط با این روستاها، با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه و میراث فرهنگی طی شده و به شورای عالی در پایتخت ارسال شده است که در صورت تصویب هر ساله برای آنها اعتبارتی در راستای بهسازی در نظر گرفته می شود.

فقیه نیا تاکید کرد: از دیگر اقدامات بنیاد اصفهان، صدور اسناد است که سال گذشته در زمینه قانون الحاق سال گذشته ۱۰ هزار جلد سند در حوزه روستایی وشهری با هماهنگی اداره ثبت صادر و تحویل مردم شده است که در حوزه روستایی پنج هزار و ۴۳۵ و شهری چهار هزار ۵۷۳ جلد سند تحویل شده است، به طور کلی از سال ۱۳۸۵ تا کنون ۲۸۰ هزار و ۱۸۱ جلد سند تحویل مردم شده است.

تحویل ۲۸۷ پلاک زمین در قالب قانون «جوانی جمعیت»

وی گفت: همچنین در قالب قانون «جوانی جمعیت» سال گذشته ۲۸۷ پلاک زمین تحویل جوانان دارای فرزند سوم و چهارم در روستاها شده است.

در ادامه معاون امور مسکن شهری بنیاد مسکن اصفهان با بیان اینکه این بنیاد را در حوزه معاونت مسکن شهری در دو جبهه فعالیت دارد، اظهار کرد: تعدادی از پروژه‌ها از جمله مسکن مهر توسط دولت‌های مختلف به بنیاد تکلیف می‌شود که در این راستا ۲۷ هزار واحد مسکونی مهر را تکمیل و به متقاضیان تحویل دادیم.

محمد اصفهانی افزود: در طرح نهضت ملی مسکن نیز ۱۵ هزار واحد در دست اقدام داریم که برخی از آنها توسط بنیاد مسکن و با تسهیلات دریافتی توسط ما ساخته می‌شود (بنیاد ساخت ) و برخی از این واحدها در زیرمجموعه گروه ساخت محسوب شده و زمین تحویل مرم شده تسهیلات و متولی ساخت مسکن خود مردم هستند.

وی ابراز کرد: در پروژه بنیاد ساخت هشت هزار و ۹۵ واحد در دست احداث داریم که در قالب ۳۶ پروژه در شهرستان‌های مختلف سطح استان اجرا می‌شود و میانگین پیشرفت ۴۸ درصدی در کل استان دارد.

تحویل ۷۰۰۴ واحد زمین روستایی در قالب «گروه ساخت»

معاون امور مسکن شهری بنیاد مسکن اصفهان گفت: هفت هزار و چهار واحد زمین نیز در قالب گروه ساخت به مردم تحویل شده که به صورت واحدهای یک، دو و سه طبقه در قالب پنج هزار و ۱۷۳ پروژه مجزا در سطح استان اصفهان توسط مردم در حال ساخت است.

وی با تاکید بر اینکه برخی زمین ها در شهرهای مختلف متعلق به خود بنیاد مسکن هستند که در سال جدید دو هزار ۱۰۲ واحد در قالب ۶۱ پروژه مجزا در برنامه بودجه سال جدید قرار گرفته است، اظهار کرد: برخی از این پروژه‌ها در بودجه سال ۱۴۰۲ بوده که هنوز به اتمام نرسیده که شامل دو هزار و ۵۹۱ واحد می‌شود.

اصفهانی با بیان اینکه جمع پروژه های در حال ساخت توسط بنیاد مسکن در اراضی مربوط به خود بنیاد در مجموع چهارهزار و ۶۹۳ واحد است، بیان کرد: در زمینه آماده‌سازی اراضی در پروژه نهضت ملی مسکن نیز آماده سازی ۲۸ سایت با بنیاد است که هم اکنون مساحتی معادل ۲۷۸ هکتار در حال آماده سازی است.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896019

دیگر خبرها

  • پرداخت ویژه به روستاهای هدف گردشگری در استان اصفهان
  • ۷۰۰ واحد مسکن روستایی خراسان شمالی بهره برداری شد
  • ۶ هزار مسکن روستایی در استان ایلام ساخته شده
  • رویکرد سپاه گره‌‌گشایی از مشکلات جامعه و مردم است
  • افزایش تسهیلات بنیاد مسکن برای مددجویان خراسان شمالی
  • خانه دار شدن مددجویان در خراسان شمالی
  • ۱۱۰۰۰ مسکن شهری و روستایی در مازندران احداث شد
  • ساخت ۱۷ هزار واحد مسکونی نهضت ملی در فارس
  • ۲ هزار واحد مسکن روستایی در مازندران افتتاح شد
  • ساخت ۱۱ هزار مسکن روستایی مازندران در دولت سیزدهم