Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفارت ایران در بیروت از ارسال حامل کمک‌های بشردوستانه ایران به لبنان خبر داد و گفت که چهارمین محموله طی روزهای آینده به بیروت خواهد رسید.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، منبعی در سفارت جمهوری اسلامی ایران در بیروت از ارسال کمک‌های بشر‌دوستانه کشورمان به لبتان خبر داد.

این منبع امروز در گفت‌وگو با وب‌سایت خبری «العهد» لبنان گفت که کمک‌های ایران برای مردم لبنان شامل سه هواپیما بود که طی دیروز و عصر امروز به بیروت رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع مذکور وزن کمک‌های بشر‌دوستانه ایران به لبنان را ۹۵ تن اعلام کرد و گفت که قرار است چهارمین هواپیمای حامل کمک‌های ایران از قبیل تجهیزات پزشکی، دارو و تجهیزات ویژه درمان فوری طی روزهای آینده در فرودگاه بیروت به زمین بنشیند.

منبع سفارت ایران در بیروت همچین افزود که سه هواپیمای مذکور تجهزات یک بیمارستان میدانی  از نوع «آر.دی.اچ» را نیز با خود حمل می‌کرد و قرار است به وسیله تیم پزشکی ایران که متشکل از جراحان و پرستاران است، آن را راه‌اندازی و مدیریت کنند.

به گفته این منبع، جمعیت هلال احمر ایران نیز با حضور «علی اصغر»، نماینده سفیر ایران در لبنان و «جواد فلاحی»، نماینده هلال احمر ایران در لبنان، هدیه بشردوستانه خود را به نماینده «حسین محیدلی»، وزیر بهداشت این کشور تقدیم کرده است.

به دنبال وقوع انفجار در بندر بیروت و جان باختن شمار زیادی از شهروندان لبنانی، وزارت خارجه ایران ضمن اعلام همبستگی با دولت و مردم لبنان از آمادگی تهران برای کمک به آن‌ها خبر داد.

سازمان ملل و صندوق بین‌المللی پول خسارت وارده بر شهر بیروت را میلیاردها دلار برآورد کرده‌اند و بر ضرورت کمک به لبنان برای بازسازی پایتختش تأکید داشته‌اند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سفارت ایران لبنان بیروت انفجار بیروت آمار تلفات بیروت ایران در بیروت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۵۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح نماینده مجلس برای FATF، برجام و سند ۲۰۳۰: آنها را بومی کنیم!

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: احزاب در ایران وارداتی هستند و بومی نیستند. FATF، برجام، سند ۲۰۳۰، طرح‌های یونسکو و … براساس فرهنگ غربی‌ها نوشته شده و ما باید این‌ها را در کشورمان بومی کنیم.

حجت‌الاسلام حسین جلالی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره کارکرد احزاب در کشور گفت: احزاب در ایران وارداتی هستند و بومی نیستند. FATF، برجام، سند ۲۰۳۰، طرح‌های یونسکو و … براساس فرهنگ غربی‌ها نوشته شده و ما باید این‌ها را در کشورمان بومی کنیم.

وی اظهار کرد: حزب و تشکیلات آن باید در کشورمان مردمی باشد لذا احزاب نباید تشکیلات یک جریان خاص باشند همچنین حزب در ایران نباید مثل غرب از راس هرم به کف هرم باشد بلکه باید از قاعده به هرم باشد یعنی خواست مردم در مدنظر باشد.

نماینده مردم رفسنجان در مجلس بیان کرد: حزب در غرب دستوری و از بالا به پایین عمل می‌کند یعنی به اعضایشان می‌گویند ما فلان کار را می‌کنیم و شما باید این کار را اتجام دهید.

 

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: حزب نباید افراد را مسلوب‌الاختیار کند مثلا می‌گویند اگر کسی طرفدار حزب دموکرات باشد در انتخابات باید فقط از دموکرا‌ت‌ها انتخاب کند، اما در ایران ممکن است من عضو یک حزب باشم، اما در انتخابات از حزب خودم به کسی رای ندهم.

حجت‌الاسلام جلالی گفت: حزب در ایران باید به صورت خوشه‌ای مثل درخت انگور باشد چراکه در درخت انگور خوشه‌ها به هم وصل هستند و هیچ راسی ندارند لذا گروه‌ها باید به هم وصل باشند.

وی افزود: در احزاب حالت دگماتیسمی می‌بینم مثل تحمیل، زور و اجبار که با اخلاق ایرانی‌ها سازگار نیست، چون ایرانی‌ها دوست دارند خودشان انتخاب کنند لذا اگر کسی بخواهد حزبی تاسیس کند باید ببیند خواست مردم چیست نه اینکه بگوید همان که ما می‌گوییم و جز این نباید باشد.

نماینده مردم رفسنجان در مجلس بیان کرد: احزاب در ایران تابع قانون همه و هیچ هستند یعنی بین سیاه و سفید فکر می‌کنند و می‌گویند یا لیست ما یا هیچ لیست دیگر که این درست نیست، چون ما حزب‌گرا نیستیم بلکه حق‌گرا هستیم.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار کرد: اگر حزب در ایران جواب می‌داد بهترین حزب، حزب جمهوری اسلامی بود که در راس آن شهید بهشتی، شهید باهنر، آیت‌الله موسوی اردبیلی و… بود که امام خمینی (ره) فرمودند جمعش کنید.

وی افزود: اینکه امام فرمودند حزب جمهوری اسلامی را جمع کنید به این دلیل بود که چینش، تشکیلات و سازوکار حزب غربی بود بنابراین باید از نو حزب را در ایران تعریف کنیم و تشکیلات حزب را سامان‌دهی کنیم.

حجت‌الاسلام جلالی بیان کرد: حزب‌هایی که شب انتخابات کرکره را بالا می‌کشند و بعد از انتخابات کرکره آن را پایین می‌کشند حزب نیستند و درواقع NGO‌هایی هستند که یک شبه می‌آیند و می‌روند و فرهنگ تحزب‌گرایی در کشور شکل نگرفته است.

دیگر خبرها

  • کشته شدن ۴ نفر از نیرو‌های حزب‌الله توسط اسرائیل
  • تاکید بر ضرورت تسریع در کمک‌رسانی به مردم غزه
  • یک نماینده: FATF و برجام بر اساس فرهنگ غربی‌هاست
  • رایزنی باقری با نماینده ویژه صدراعظم اتریش  در امور سیاست خارجی
  • طرح نماینده مجلس برای FATF، برجام و سند ۲۰۳۰: آنها را بومی کنیم!
  • غزه به نمایشگاه جنایات جنگی نوین در جهان تبدیل شده است
  • ضرورت تسریع در کمک‌رسانی به مردم غزه
  • بیروت ؛ ابراهیم معلوف
  • تلاش اردنی‌ها برای حمله به سفارت اسرائیل (فیلم)
  • تصاویر بازسازی ساختمان سفارت ایران در واشینگتن!