Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این مراسم خط تولید سیم و کابل شرکت مهر افلاک، تولید قطعات خودرو شرکت نفیس پارت و خط جدید تولید یخچال و فریزر شرکت کِلِوِر به ترتیب با هزینه ‌هزار میلیارد ریال، ۳۰۰ میلیارد ریال و ۱۳۵ هزار میلیارد ریال مورد بهره‌برداری قرار گرفت.
همچنین سیلوی گندم شهرستان فیروزه با ظرفیت ۵۰ هزار تُن و هزینه ۱۸۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت در مراسم بهره‌برداری از خط تولید سیم و کابل شرکت مهر افلاک گفت: این چهلمین طرح تولیدی است که طی ۹ هفته گذشته در قالب پویش ملی تولید و تدوام امید به بهره برداری می‌رسد.

وی افزود: این واحدهای تولیدی زمینه اشتغال برای هفت ‌هزار نفر به صورت مستقیم و حدود پنج برابر این میزان را به صورت غیرمستقیم فراهم آورده و نتیجه آن بهبود معیشت مردم است.
حسین مدرس خیابانی ادامه داد: بالغ بر ۲۰۰ طرح مهم تولیدی، صنعتی و لجستیک با ۱۷۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در قالب پویش تولید و تداوم امید به بهره‌برداری می‌رسد و این پویش تا پایان دولت دوازدهم‌ ادامه دارد.
هاجر چنارانی نماینده مردم نیشابور، فیروزه و زبرخان در مجلس شورای اسلامی نیز در جلسه مدیران صنایع تولیدی نیشابور، فیروزه و زبرخان گفت: زبرخان به تازگی به شهرستان ارتقا یافته و ‌شهرک صنعتی خیام اشباع شده و زمینی برای واگذاری ندارد.
وی با بیان اینکه ۳۰۸ واحد صنعتی در این شهرک فعال است افزود: اداره صنعت و معدن زبرخان ظرفیت مستقل شدن را دارد و در جنوب زبرخان هم منطقه کویری است که درخواست داریم مجوز دومین شهرک صنعتی زبرخان برای این منطقه داده شود.
سرپرست‌ وزارت صنعت، معدن و تجارت در مراسم بهره‌برداری از سیلوی گندم ۵۰ هزار تنی شهید شوشتری فیروزه نیز گفت: این سیلو جزو زیرساخت‌های لجستیکی است که بخش عمده‌ای از فراهم نبودن امکان تجارت و صادرات در کشور به خاطر فقدان همین زیرساختها بود.
وی افزود: پیش از انقلاب ظرفیت سیلوهای گندم کشور ۷۰۰ هزار تن بود در حالی ‌که امروز ۲۲ میلیون تن ظرفیت ذخیره گندم در کشور داریم.
یزدانی سیف معاون وزارت صنعت نیز گفت: عملیات احداث این سیلو از سال ۱۳۸۷ آغاز شد و دلیل طولانی شدن این طرح به دلیل اختلاف بین اعتبارات استانی و ملی بود.
وی افزود: از سال ۹۶ در این حوزه ۱۵ طرح در کل کشور وجود داشت که مجموع ارزش این طرح‌ها بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان است و امروز ۵۰ هزار تن به ظرفیت سیلوهای غلات کشور افزوده شد.
سیف ادامه داد: طرح هوشمندسازی سیلوها در دو بخش در حال اجراست و با اجرای سیستم مانیتورینگ امکان نظارت و کنترل به طور کامل و دقیق فراهم می‌گردد.
مرکز شهرستان ۴۲ هزار نفری فیروزه در ۱۶۲ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.

برچسب‌ها فیروزه حسین مدرس خیابانی صمت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فیروزه حسین مدرس خیابانی صمت فیروزه حسین مدرس خیابانی صمت بهره برداری میلیارد ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۶۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴۷ طرح کشاورزی استان اردبیل امسال به بهره‌برداری می‌رسد

نوبخت اژدری عزم سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل برای تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم را جدی ذکر کرد و گفت: این طرح‌ها در حال حاضر با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در دست اجراست که به تدریج تکمیل شده و در چند مرحله تا پایان سال بهره‌برداری می‌شود.

او افزود: با بهره‌برداری از این طرح‌ها برای ۴۵۰ نفر به صورت مستقیم و برای ۹۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم زمینه اشتغال ایجاد شده و ۱۲ هزار و ۶۰۰ تن نیز به توان تولید بخش استان اضافه خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل افزایش ظرفیت واحد‌های تولید کشاورزی استان را رویکرد جدید سازمان تحت مدیریت خود اعلام و اضافه کرد: بررسی کارشناسی نشان می‌‍دهد که ۲۹ طرح مهم کشاورزی استان شرایط فنی و کارشناسی لازم برای تحقق این هدف را دارند.

اژدری اظهار کرد: با افزایش ظرفیت این طرح‌ها نیز برای تعداد ۹۰ نفر به صورت مستقیم زمینه اشتغال ایجاد شده و توان تولید بخش نیز به میزان ۱۰ هزار و ۲۰۰ تن افزایش خواهد یافت.

او همچنین افزود: برنامه‌ریزی‌های لازم در خصوص تکمیل و بهره‌برداری از پایاب سد خدا آفرین در سطح ۲۹ هزار هکتار صورت گرفته که پس از بهره‌برداری از این پروژه کلیدی و مهم، به میزان یک میلیون تن به مجموع تولیدات کشاورزی استان اردبیل اضافه خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل ایجاد زمینه اشتغال مستقیم برای ۱۵ هزار نفر را از جمله مزیت‌های این طرح ذکر کرد و گفت: عملیات تکمیل این طرح نیز با اختصاص بودجه مورد نیاز آغاز شده است.

اژدری در ادامه توسعه کشت متراکم گلخانه‌ای را از جمله رویکرد‌های جدید توسعه بخش کشاورزی در این استان طی سال جاری اعلام کرد و افزود: در این زمینه تکمیل و آغاز بهره‌برداری از ۴۱۲ هکتار واحد گلخانه در دستور کار قرار گرفته است.

او بیان کرد: با بهره‌برداری از این طرح‌های گلخانه‌ای در سال جاری ۵۶ هزار تن به میزان تولیدات کشاورزی استان افزوده شده و برای تعداد یک هزار و ۳۷۰ نفر به صورت مستقیم فرصت اشتغال ایجاد می‌شود.

اژدری فعال سازی ۳۸ واحد راکد و نیمه‌فعال، توسعه زیرساخت‌های شهرک‌های کشاورزی، احداث باشگاه ورزشی، توسعه کشت متراکم گلخانه‌ای و ایجاد فرصت‌های جدید سرمایه‌گذاری برای جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی را از دیگر برنامه‌های اولویت‌‍دار سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل برای نیل به اهداف شعار سال عنوان کرد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • بهره برداری از روشنایی بلوار شهید یبلویی
  • ۱۴۷ طرح کشاورزی استان اردبیل امسال به بهره‌برداری می‌رسد
  • خراسان رضوی رکورددار طرح‌های عمرانی در کشور
  • خیز بلند سازمان جهاد کشاورزی اردبیل برای تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم
  • بهره برداری از 147 طرح کشاورزی در سال جهش تولید
  • اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام با بهره‌گیری از توان خراسان رضوی
  • ایجاد اشتغال مستقیم هزار و ۲۰۱ در چهارمحال و بختیاری
  • ضرورت بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های خراسان رضوی برای اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام
  • بزودی: بهره برداری از مرکزمعاینه فنی خودرو‌های سبک در اسدآباد
  • بهره برداری از مرکزمعاینه فنی خودرو‌های سبک در اسدآباد