Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون استاندار تهران گفت: شهرستان ری ظرفیت تاریخی زیادی دارد که فرصت خوبی برای جذب گردشگر است لذا به دنبال این هستیم که اعتبار ویژه‌ای در بودجه برای احیای آثار تاریخی ری در نظر گرفته شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرری، حسین توکلی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری در دیدار با اصحاب رسانه که ظهر امروز به مناسبت روز خبرنگار در محل فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: خبرنگارانی که دلسوزانه و در راستای اخلاق مداری قلم می‌زنند، در توسعه شهرستان تأثیرگذار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به فراز و نشیب‌های خبرنگاری و حوزه رسانه ادامه داد: حضور پررنگ خبرنگاران در شهرستان ری که در زمینه‌های مختلف فضای مجازی، نشریات مکتوب و خبرگزاری‌ها فعالیت می‌کنند، پتانسیل خوبی برای ارتقای ظرفیت‌های ری است لذا باید تلاش کنیم با انتقادهای سازنده و اطلاع رسانی صحیح امید و آرامش را در جامعه افزایش دهیم.

مطالبه‌گری برای رسیدن به اهداف شخصی نباید باشد

معاون استاندار تهران با تأکید بر اینکه مطالبه‌گری برای رسیدن به اهداف شخصی نباید باشد، اضافه کرد: مطالبه‌گری و پیگیری مشکلات مردم از مسؤولان با قلم انتقادی خبرنگاران بسیار کارساز و ارزشمند است و باعث ایجاد امید در دل مردم می‌شود و این پیگیری‌ها باید ادامه‌دار باشد اما نباید طوری مطرح شود که باعث تخریب و آسیب به نظام،  مسؤولان و ایجاد ناامیدی مردم شود و هیچ گاه اهداف شخصی دخیل نباشد.

توکلی در ادامه این نشست بیان کرد: شهرستان ری با ۲هزار و ۲۰۰ کیلومتر مربع وسعت، در همه حوزه‌ها پیشران اقتصادی استان تهران است که با وجود ۱۷ لکه صنعتی و شهرک‌های صنعتی و صنفی متعدد ظرفیت‌های اقتصادی خوبی دارد.

وی خاطرنشان کرد: بنا به دلایل مختلف از جمله وجود اراضی مستعد و نزدیکی به پایتخت، سرمایه گذاران استان تهران برای کار خود شهرستان ری را انتخاب می‌کنند و این موضوع مسؤولیت ما را روز به روز بیشتر می‌کند.

فرماندار ویژه شهرستان ری با اشاره به آلودگی هوای شهرری که به خاطر بارگذاری‌های سالهای گذشته اتفاق افتاده است، گفت: اولویت ما رعایت اصول زیست محیطی و ساماندهی صنایع مزاحم است و اگر بخواهیم صنایع جدیدی در شهرری ایجاد شود ابتدا باید به مسائل محیط زیستی آن توجه می‌کنیم که طی ماه‌های اخیر اتفاق خوبی در این حوزه داشتیم و برای این منظور دستگاه‌های برخط کنترل آلودگی در شهرک انرژی که شامل چند شرکت نفتی است، نصب کردیم.

مجموعه ویژه اقتصادی ری احداث می‌شود

توکلی در رابطه با مصوبه مجموعه ویژه اقتصادی ری تصریح کرد: طبق مصوبه انجام گرفته ۲هزار هکتار زمین در کنار شهر فرودگاهی حضرت امام خمینی(ره) به عنوان مجموعه ویژه اقتصادی ری احداث می‌شود که امورات اجرایی آن توسط ستاد اجرایی فرمان امام(ره) انجام می‌شود و هم اکنون بیش از ۵۰۰ نفر برای احداث این مجموعه در حال فعالیت هستند.

وی یادآور شد: مجموعه ویژه اقتصادی برای توسعه ری در آینده بسیار تأثیرگذار است و سرمایه گذاران می‌توانند بدون پرداخت عوارض و با استفاده از کارگران ایرانی در این مجموعه به تولید و فعالیت بپردازند.

معاون استاندار تهران با اشاره به اقدامات انجام گرفته در دوران کرونایی گفت: رزمایش کمک مؤمنانه با مشارکت همه نهادها به خوبی در سطح شهرستان انجام شد که به عنوان یکی از کارهای مهم توزیع یک میلیون بسته معیشتی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره) نیز به دلیل جایگاه ری از جوار حرم حضرت عبدالعظیم(ع)  آغاز شد.

توکلی عنوان کرد: اقدامات خوبی در تجهیز بیمارستان‌های شهرری انجام گرفت و در این زمینه ۶۰ تخت جدید اضافه شد، ۱۳ دستگاه ونتیلاتور خریداری شد و ۱۵ تخت جراحی نیز برای بستری بیماران تجهیز می‌شود.

تست کرونا از ۸هزار معتاد متجاهر

وی با اشاره به موقعیت مهم شهرستان ری اذعان کرد: غربالگری مسافران ورودی و خروجی در فرودگاه بین المللی امام خمینی(ره)، انجام تست کرونا از ۸هزار معتاد متجاهر، مدیریت زندان‌هایی که در ری واقع شده است، نظارت بر وضعیت آسایشگاه کهریزک و سایر موارد با تلاش مضاعف در حال انجام است لذا باید انتقادها و اطلاع رسانی‌ها به نحوی باشد که جایگاه قبله تهران را زیر سوأل نبریم.

معاون استاندار تهران تأکید کرد: در راستای تحقق جهش تولید اقدامات خوبی انجام گرفته و باید تلاش کنیم از ظرفیت‌های تولیدی و اقتصادی شهرستان بیشترین بازدهی را برای بحث معیشت مردم داشته باشیم.

توکلی تصریح کرد: استاندار تهران باتوجه به ظرفیت‌های ری که در سطح استان و کشور پتانسیل بالایی دارد، دستور داده است رؤسای ادارات شهرستان ری سِمت معاون مدیرکل را داشته باشند که بسیار موضوع مهم و تأثیرگذاری است و می‌تواند در پیشبرد اهداف شهرستان نقش بسزایی ایفا کند.

احیای آثار تاریخی ری نیاز به ردیف بودجه/ ۱۵ روستا به آب شرب تهران متصل می‌شوند

وی در پاسخ به انتقاد خبرنگار فارس مبنی از حراست نامناسب و استفاده نکردن درست از گنجینه آثار تاریخی در ری، بیان کرد: به دنبال این هستیم که اعتبار ویژه‌ای در بودجه برای احیای آثار تاریخی ری در نظر گرفته شود تا بتوانیم با آثار باستانی متعددی که در سطح شهرستان داریم گامی برای توسعه گردشگری برداریم.

معاون استاندار تهران ابراز کرد: ادغام آب وفاضلاب شهری و روستایی اتفاق خوبی بود که به واسطه آن طی روزهای آینده حدود ۱۵ روستا در سطح شهرستان به آب شرب تهران متصل می‌شوند همچنین برای روستاهای گلحصار، قمصر، درسن آباد و عظیم آباد نیز خط انتقال آب با هزینه ۱۹میلیارد تومان وصل می‌شود.

توکلی در پایان با اشاره به اینکه سال آخر دولت است، خاطرنشان کرد: تا لحظه آخر که مسؤولیت داریم پای کار هستیم و به عنوان خادم مردم تا روز آخر برای رضایت مردم از هیچ تلاش و کوششی کوتاهی نمی‌کنیم.

به گزارش فارس، فرماندار ویژه شهرستان ری در آستانه روز خبرنگار با توجه به شرایط ویژه کرونایی دیدار با اصحاب رسانه را در گروه‌های پنج نفره در دستور کار خود قرار داد و با اختصاص زمان زیادی از تلاش‌های خبرنگاران تقدیر و تشکر کرد و ضمن شنیدن نقطه نظرات حاضران در جلسه ابراز امیدواری کرد با تلاش همگانی ری به جایگاه واقعی خود برسد.

انتهای پیام/۶۷۰۶۲/پ/س

منبع: فارس

کلیدواژه: ری بودجه استاندار تهران تهران فرماندار ویژه شهرستان ری حسین توکلی روز خبرنگار 17 مرداد معاون استاندار تهران شهرستان ری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۶۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل تامین ارز دارو داریم؛ اما وعده درمان سرطان رایگان می دهند! بودجه 1403 برای تامین دارو چه می گوید؟

گروه اقتصاد و درآمد : محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس، امروز در جلسه علنی مجلس در پاسخ به تذکر حسینعلی حاجی دلیگانی، نماینده شاهین شهر، درباره گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در خصوص کمبود دارو گفت: علاوه بر جلسات صحن علنی مجلس، برای بررسی علل کمبود دارو جلسات جداگانه‌ای با بانک مرکزی و وزارت بهداشت و درمان داشته است، بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت و درمان درباره دارو مسئولیت دارند و مجلس چهار جلسه نظارتی درباره دارو برگزار کرده، اما هنوز مشکل گرانی و کمبود دارو حل نشده است.

به گزارش جماران، قالیباف در نشست علنی مجلس تاکید کرد: آخرین جلسه در ۱۹ دی‌ماه ۱۴۰۲ بود که فرصت دو ماهه‌ای به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه داده شد. بانک مرکزی منابع ارزی را برای دارو تامین نکرد. سازمان برنامه و بودجه هم ۷۰ همت طلب دارو را پرداخت نکرده، سازمان تامین اجتماعی هم طلب دانشگاه علوم پزشکی را نپرداخته است؛ علی‌رغم اقدام معقول مجلس شورای اسلامی همچنان مشکلات مردم حل نشده و باید چاره‌ای اندیشید.

 

انتقادات نمایندگان مجلس از عدم اجرای تعهدات در تامین نیازهای دارویی کشور تا جایی پیش رفت که نمایندگان کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی را ناشی از استنکاف از اجرای جزء (۱) بند (س) تبصره ۱ قانون بودجه ۱۴۰۱ و ردیف ۱۶ جدول مصارف تبصره ۱۴ قانون بودجه ۱۴۰۲ دانستند و ارجاع گزارش دلیل کمبود دارو به قوه قضائیه را به رای گذاشتند.

این اظهارات ریس مجلس در حالی مطرح شد که در آخرین روز فروردین ماه، بهرام عین الهی، وزیر بهداشت، در جریان بازدید از مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان بیمارستان «کوثر سمنان»، خبر خوشی برای بیماران مبتلا به سرطان و خانواده های آنها داشت. او با بیان اینکه درمان رایگان انواع سرطان‌ها در دست برنامه ریزی است، گفته بود در حال حاضر دارو و درمان سرطان‌ها بار مالی گزافی بر دوش خانوار‌ها تحمیل می‌کند که به دنبال کاستن از این درد و رنج برای خانواده‌ها هستیم. به زودی با اجرای پویش ملی غربالگری بیماران سرطانی، افراد مشکوک به این بیماری، رایگان تحت مراقبت‌های درمانی قرار می‌گیرند.

با اینکه جامعه و نظام سلامت کشور نیاز فراوانی به تحقق این وعده ها دارد و اجرایی شدن آن خصوصا برای اقشار محروم که بعضا به دلیل ناتوانی در تامین داروی مناسب که با قیمتهای گزافی به فروش می رسند، جان خود را از دست می دهند، اهمیت زیادی دارد، اما انتقاد از وضعیت بغرنج تامین دارو و هزینه درمان در ماه ها و هفته های پیش، پرتکرارتر از گذشته مطرح می شود.

حتی حسینعلی حاجی دلیگانی، عضو کمیسیون حقوقی مجلس در ماه های گذشته گفت: در برخی از بیمارستان‌ها تا وقتی از بیمار سکه و دلار نگیرند بیمار را عمل و درمان نمی‌کنند، باید وزارت بهداشت فکری کند چون این موضوع مشکل اساسی در کشور است.

علاوه بر این، گزارشها حاکی از این است که در هفته های گذشته، قیمت داروهای مورد نیاز بیماران سرطانی رشد چند برابری داشته و تامین آن با مشکلات متعددی برای خانواده ها همراه است.

رایگان شدن درمان انواع سرطان ها در حالی نوید داده می شود که بررسی ردیف های بودجه ای سال 1403 که در جریان لایحه ای به مجلس تقدیم شده، نشان می دهد ردیف های بودجه ای مرتبط با تامین دارو و امور بیماریهای خاص هم حال و روز خوشی ندارند.

هر چند که بودجه قابل توجهی برای توسعه و تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی و تجهیزات پزشکی کشور درنظر گرفته شده است، اما این بودجه در راستای تامین تجهیزات است و نه کمک به تامین ارز واردات دارو یا درمان بیماران خاص و صعبت العلاج، همچنان که ردیف بودجه کاهش نرخ داروهای ساخته شده، مواد اولیه دارو، واکسن، یرخشک، کیت و کیسه خون و مواد مصرفی پزشکی رد 3درصدی داشته و به سازمان بیمه سلامت مرتبط با اجرای برنامه نظام ارجاع و پزشک خانواده با پوشش بیمه درمان، هیچ بودجه ای تعلق نگرفته است.

علاوه بر اینها، رشد بودجه کمک به انواع خیریه های مرتبط با درمان بیماریهای خاص، سرطانی و ام. اس. که اسامی آنها در ردیف بودجه ای ذکر شده، منفی بوده است. براساس اعلام مرکز پژوهشهای مجلس ، در شرایطی که کشور با تورم رسمی بالای 40درصد روبرو است، رشد بودجه 23 درصدی برای وزارت بهداشت تخصیص داده شده است.

         

دیگر خبرها

  • سعدآباد پر حاشیه
  • سعدآباد پرحاشیه
  • سراب هنام الشتر؛ چشمه‌ای در دل یک خانه تاریخی
  • حمید سهیلی سرباز سینما بود/ راش‌هایی که اسناد تاریخی مهمی هستند
  • پیش‌بینی ردیف جداگانه بودجه برای قانون معلولان
  • حمید سهیلی خود را سرباز سینما می‌دانست/ آثار سهیلی اسناد تاریخی معتبری است
  • مشکل تامین ارز دارو داریم؛ اما وعده درمان سرطان رایگان می دهند! بودجه 1403 برای تامین دارو چه می گوید؟
  • گره تخصیص بودجه برای «رفع فقر سه دهک اول» باز نشد!؟
  • بودجه ویژه‌ای برای فرهنگ قزوین لحاظ کردیم
  • انقلاب صنعتی استان کرمان و آثار ملی آن/ حذف بن‌بست اقتصادی رفسنجان با احداث خط ریلی