Web Analytics Made Easy - Statcounter

کامیل کریمیان عصر پنجشنبه در گرامیداشت روز خبرنگاران از تلاش و زحمات آنها در طول یک سال گذشته قدردانی کرد و اظهار داشت: خبرنگاران در ایام کرونا بدون هیچ چشم داشتی در آگاهی و اطلاع رسانی به شهروندان، بی نظیر و جهادی عمل کردند.

وی با بیان اینکه فرهنگ خبری و خبرنگاری در سقز به نحوی ایجاد شده است که اصحاب رسانه در مصلحت مردم قلم به دست گرفته‌اند و این به جوهر خبرنگاری و نحوه ارایه مطالبه مردم کمک شایانی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه استاندار کردستان در تسریع اتمام فرودگاه سقز پیگیر و نقش جدی ایفا کرد، افزود: بخش زیادی از قسمت های مختلف فرودگاه (ترمینال، ساختمان پلیس، محوطه سازی، تاسیسات، خاکبرداری و جاده جایگزین ) تمام یا در حال اتمام است لذا تمام تلاش دولت بر این است که فرودگاه سقز در سال ۹۹ به بهره‌برداری برسد.

کریمیان به ظرفیت ها و پتانسیل توسعه سقز در حوزه ورزشی اشاره کرد و گفت: اتمام سالن سرپوشیده و چمن مصنوعی صاحب، ایرانخواه و هتل ورزش سقز باعث پیشرفت و بالاتر از میانگین کشوری و استانی می‌شود.

فرماندار ویژه سقز به تخلفات و یکسری گران فروشی و کم فروشی در سطح بازار اشاره کرد و گفت: کسانی هستند با سواستفاده از شرایط کنونی اقدام به گران فروشی و کم فروشی می‌کنند، این رویه با تقویت و تشدید بازرسان اداره صنعت، معدن و تجارت سقز کمتر خواهد شد.

مسوول نمایندگی خانه مطبوعات سقز نیز در این نشست اظهار داشت: رسانه ها رکن چهارم دمکراسی و ارتباطات زیربنای توسعه است لذا توجه به توسعه دانایی محور امری ضروریست.

فردین مصطفایی با بیان اینکه ۲۱ نفر از خبرنگاران در سقز عضو خانه مطبوعات و ۶ نفر در صف عضویت هستند، اضافه کرد: برای به روز رسانی و اطلاع از آخرین تکنیک‌های روزنامه نگاری و خبرنگاری، چند سمینار و همایش در طول یک سال گذشته برای خبرنگاران و اصحاب رسانه سقز برگزار شده است.

وی به طرح شکایات و اعمال فشار بر خبرنگاران اشاره کرد و گفت: لازم است این رویه اصلاح و پایان داده شود.

فعال رسانه ای نیز در این نشست، با اشاره به اهمیت مدیریت رسانه به دلیل تغییرات محیطی، خواستار تدوین استراتژی های مناسب جهت رسانه داری و روزنامه داری شد.

ابراهیم محمدحسینی اضافه کرد: ضروری است که خبرنگاران مطالب بیشتری به ویژه در بحث گزارش نویسی توسعه و پیگیرانه تولید کنند.

وی با اشاره به برخورداری خبرنگاران سایر شهرستان‌ها و مراکز استان از مسکن، خواستار تلاش دولت در شهرستان برای بهره مندی از این موضوع شد.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود، تلاش اصحاب رسانه در ایام کرونا را ستود و یادآور شد: بدون خبرنگاران در بحث اطلاع رسانی کرونا، این بحران در سقز کنترل نمی شد و کرونا، فروکش نمی کرد.

سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان پس از سنندج است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.

برچسب‌ها ویروس کرونا کردستان روز خبرنگار سقز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کردستان روز خبرنگار سقز ویروس کرونا کردستان روز خبرنگار سقز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۶۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد

زی‌سان: این مرد ۷۲ ساله ناشناس زمانی که در سال ۲۰۲۲ و پس از دریافت چندین واکسن کووید، به نوع اومیکرون (Omicron) ویروس کرونا مبتلا شد، دچار نقص ایمنی شدید بود.

به گزارش زی‌سان، از آن زمان، وی در مجموع ۶۱۳ روز تا زمان مرگش در اکتبر سال گذشته، به طور مداوم تستش به ویروس کرونا مثبت بود.
اگرچه موارد بسیار طولانی کووید-۱۹ در گذشته گزارش شده، اما این طولانی‌ترین موردی است که تاکنون وجود داشته است.

در طول ۲۰ ماه عفونت، پزشکان تمام تلاش خود را برای کمک به مرد مسن انجام دادند، اما هیچ نتیجه‌ای حاصل نشد. بدن او حتی با کمک دارو‌های آنتی‌بادی نمی‌توانست پاسخ ایمنی کافی برای مبارزه با ویروس داشته باشد و سال گذشته به دلیل تشدید یک بیماری زمینه‌ای درگذشت.

بیماران مبتلا به “SARS-CoV-۲” معمولاً ویروس را ظرف چندروز یا چند هفته از بین می‌برند، اما در این حالت شدید، عفونت تقریباً دو سال ادامه داشت.

در طول دوره عفونت، پزشکان مکرراً از مرد نمونه‌برداری کردند تا مواد ژنتیکی ویروس کرونا را تجزیه و تحلیل کنند و دریافتند که نوع اصلی Omicron BA۱ در بدن او بیش از ۵۰ جهش داشته است؛ جهش‌هایی که می‌توانستند از سیستم ایمنی بدن انسان فرار کنند.

خوشبختانه، «هیچ انتقال مستندی» از این مرد به سایر اعضای جامعه وجود نداشت، اما این مورد بر خطرات طولانی‌مدت عفونت SARS-CoV-۲ تاکید دارد.

محققان نوشتند: «این مورد بر خطر عفونت‌های پایدار SARS-CoV-۲ در افراد دارای نقص ایمنی تاکید می‌کند، زیرا ممکن است انواع منحصر به فرد ویروس کووید به دلیل تکامل گسترده، درون میزبان ظاهر شود.»

tags # کرونا سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • نظم و انضباط اجتماعی بر پایه نظام آموزشی و تربیتی یک جامعه شکل می‌گیرد
  • فیلم | تلاش راه آهن برای حمایت از بخش خصوصی
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • رسانه عبری زبان: کشورهای عربی مانع تلاش ترکیه برای ورود به پرونده غزه شدند
  • وضعیت خودروهای لوکس در نمایندگی های اتومبیل دبی بعد از فروکش کردن سیل بی سابقه (عکس)
  • عصبانیت شدید ارگان دولت از مطرح شدن نام رئیسی در برخورد با بی‌حجابی
  • عصبانیت رسانه دولت از مطرح شدن نام رئیسی به عنوان عامل برخورد پلیس با بی‌حجابی
  • عصبانیت رسانه دولت از مطرح شدن نام رئیسی به عنوان عامل برخورد پلیس با بی حجابی
  • عصبانی رسانه دولت از مطرح شدن نام رئیسی به عنوان عامل برخورد پلیسی با بی حجابی
  • طنز رسمی در حال عقب افتادن از طنز غیررسمی است/هزار و ۱۲۹ اثر به طنز پهلو رسید