Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@06:56:07 GMT

ابتلای یک هزار و ۹۰۰ نفر از نیروهای اورژانس به کرونا

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۸۶۸۰۸

ابتلای یک هزار و ۹۰۰ نفر از نیروهای اورژانس به کرونا

به گزارش خبرنگار سلامت ایرنا، پیرحسین کولیوند پنجشنبه شب در یک گفت‌وگوی تلویزیونی افزود: کار اصلی اورژانس، فوریت‌های پزشکی است. یعنی وقتی فوریتی از نظر درمان و پزشکی نیاز باشد،‌ مردم با تلفن ۱۱۵ تماس می‌گیرند. وقتی کرونا شایع شد، میزان تماس‌های ۱۱۵ حدود ۴ برابر شد و حتی مجبور شدیم مرکز دیسپچ دیگری ایجاد کرده و به افرادی که سوالات کرونایی داشتند هم پاسخگو باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تقریبا ۷۵ درصد بیماران کرونایی سرپایی توسط اورژانس منتقل شده و آن ۲۵ درصد باقیمانده هم ممکن است مشکوک به ابتلا باشند که خودشان به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند. صد در صد بیماران مثبت کرونایی در مراکز درمانی توسط اورژانس و تیم عملیات ویژه اورژانس ۱۱۵ منتقل می‌شوند و این کار از اسفند ماه شروع شده است. شیفت‌های همکاران ما به ۲۴ ساعت کار و ۱۲ ساعت استراحت رسیده است.

پاسخ به سوالات کرونایی در ۴۰۳۰ و ۱۱۵

رییس سازمان اورژانس کشور گفت: سامانه ۴۰۳۰ در حال حاضر به پرسش‌های کرونایی مردم پاسخ می‌دهد و با این حال، سامانه ۱۱۵ هم به سوالات مردم پاسخ می‌دهد. در حال حاضر اطلاعات مردم در زمینه کرونا بالاتر رفته است.

وی ادامه داد: آنچه اهمیت دارد، بحث پیشگیری از ابتلا به کروناست. در این زمینه هزینه پیشگیری کمتر و انجام آن راحت‌تر است. استفاده از ماسک، شست‌وشوی دست‌ها، رعایت فاصله گذاری و بهداشت فردی و اجتماعی بسیار اهمیت دارد. در این صورت می‌توان پیشگیری راحت‌تری انجام داد.

بیشترین نشانه‌های فعلی بیماران کرونایی

کولیوند درباره نشانه‌های فعلی بیماران کرونا که به اورژانس گفته می‌شود نیز بیان کرد: نشانه‌های بیماران در حال حاضر از دردهای عضلانی تا مشکلات گوارشی، تنگی نفس، سرفه‌ها و تب است. خستگی و کوفتگی نیز از نشانه‌هایی است که مورد سوال واقع می‌شود. آنچه بیش از همه چیز سوال می‌شود، مباحث گوارشی و تنفسی و تب است.

وی اظهار کرد: مردم در صورت مشکوک بودن ابتدا با سامانه ۴۰۳۰ یا ۱۱۵ تماس بگیرند و سپس در ابتدا باید به درمانگاه‌ها مراجعه کنند. اگر پزشک تشخیص بدهد که بیمار به درمان بیشتری نیاز دارد توسط تیم عملیات ویژه اورژانس به مراکز درمانی منتقل می‌شوند. حتی اگر انتقال بین بیمارستانی لازم باشد هم توسط تیم عملیات ویژه انجام می‌شود.

برچسب‌ها کرونا ویروس کرونا سازمان اورژانس کشور فاصله گذاری اجتماعی پیرحسین کولیوند پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا سازمان اورژانس کشور فاصله گذاری اجتماعی پیرحسین کولیوند کرونا ویروس کرونا سازمان اورژانس کشور فاصله گذاری اجتماعی پیرحسین کولیوند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۶۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا موسیقی درمانی برای همه مردم مناسب است؟

آفتاب‌‌نیوز :

برای بهره‌مندی از موسیقی درمانی، داشتن پیشینه موسیقی ضروری نیست. افراد در هر سنی از کودکان تا بزرگسالان می‌توانند آن را برای نیازهای درمانی خود مناسب بدانند.

موسیقی درمانی چه زمانی استفاده می شود؟

موسیقی درمانی اغلب به صورت تک به تک انجام می‌شود اما می‌توان از آن در محیط‌های گروهی مانند بیمارستان، مرکز اصلاح و تربیت یا خانه سالمندان نیز استفاده کرد. به طور کلی موسیقی درمانی زمانی موثرتر است که در ترکیب با سایر درمان‌ها و یا داروها استفاده شود.

موسیقی درمانی می‌تواند به افراد در مدیریت درد فیزیکی کمک کند و در درمان انواع بیماری‌ها از جمله عوارض قلبی، سرطان، دیابت و زوال عقل موثر باشد. از دیگر مزایای موسیقی درمانی می‌توان به این موارد اشاره کرد:

ـ‌ کاهش ضربان قلب و فشار خون

ـ کاهش استرس

 ـ بهبود فرآیند خواب

ـ تقویت حافظه و عملکرد شناختی

موسیقی همچنین می‌تواند تأثیرات قدرتمندی بر سلامت روانی افراد داشته باشد و  بر خلق و خوی افراد تأثیر بگذارد. همچنین طیف وسیعی از تأثیرات را از ایجاد آرامش گرفته تا تسکین درد جسمی و افزایش انرژی ایجاد کند. مطالعات نشان داده است که موسیقی درمانی می‌تواند به ویژه برای افرادی که دارای اختلال طیف اوتیسم یا افسردگی هستند، مفید باشد.

موسیقی درمانی چگونه انجام می‌شود؟

انسان‌ها مدت‌هاست که از قدرت شفابخش موسیقی استفاده کرده‌اند. به گفته انجمن موسیقی درمانی آمریکا، موسیقی درمانی مدرن پس از جنگ جهانی دوم آغاز شد. زمانی که نوازندگان جامعه از بیمارستان‌ها بازدید می‌کردند تا برای آسیب‌دیدگان جنگ اجرا کنند؛ به نظر می‌رسید که سربازان هم از نظر جسمی و هم از نظر روحی بهبود می‌یابند و در نهایت مؤسسات را بر آن داشت تا افراد حرفه‌ای را برای این کار استخدام کنند.

موسیقی درمانی در واقع یک لایه درمانی برای بیماران بستری شده در بیمارستان به دلیل بیماری یا جراحت است و می‌تواند به بیماران کمک کند تا با آسیب‌های عاطفی و درد فیزیکی کنار بیایند یا احساس اعتماد به نفس و شادی بیشتری داشته باشند. خارج از یک محیط بالینی، مردم هنوز هم می‌توانند از این مزایا لذت ببرند، زیرا موسیقی می‌تواند احساسات را تحریک، بیان را تسهیل و استرس را کاهش دهد.

هنگامی که زوال عقل یا آسیب مغزی رخ می‌دهد، این قدرت همچنان پابرجاست. موسیقی از طریق مسیری متفاوت از گفتار کلامی پردازش و تولید می‌شود. دور زدن این مسیر به بیماران این امکان را می‌دهد که خود را ابراز کنند، با عزیزان خود ارتباط برقرار کنند و جهان را زنده‌تر تجربه کنند.

از موسیقی درمانی باید چه انتظاری داشته باشیم؟

پس از ارزیابی اولیه، یک درمانگر تکنیک‌هایی را متناسب با توانایی، علایق و نیازهای خاص مراجعه‌کننده تنظیم می‌کند. یکی از رویکردها ایجاد موسیقی است؛ مثلا زمزمه یک آهنگ نوستالژیک از دوران کودکی خود، آواز خواندن به عنوان بخشی از گروه کر یا بداهه‌نوازی بر روی سازهایی مانند درام، پیانو، گیتار و ...

اگر مراجعه‌کننده بتواند در مورد تجربه‌اش صحبت کند، درمانگر ممکن است بپرسد که صداها چه خاطراتی را در او بیدار می‌کنند؟ حتی ممکن است مراجعه‌کننده آهنگی بنویسد که می‌تواند شخصیت یا درگیری را در زندگی او روشن کند یا یک تصویر دلخراش ارائه دهد. درمانگر می‌تواند درمانجو را در تمرینات تنفسی، با یا بدون موسیقی، برای رهایی از تنش و آرامش مشارکت دهد.

همه این تمرین‌ها به درمانگر و مراجعه‌کننده اجازه می‌دهد تا مؤلفه‌های روان‌شناختی، خانوادگی، اجتماعی، فرهنگی و معنوی دنیای درونی فرد را کشف کند. و هیچ نیازی به آموزش یا استعداد موسیقی ندارند. این تمرین بر مهارت های فنی تمرکز نمی‌کند؛ بلکه از موسیقی به عنوان ابزاری برای تأمل و ارتباط استفاده می‌کند.

آیا موسیقی درمانی برای همه مفید است؟

در حالی که ممکن است موسیقی درمانی برای همه روش مفیدی نباشد، بسیاری از مردم آن را مفید می‌دانند. در ایالات متحده، فرآیند صدور گواهینامه از درمانگران می‌خواهد که مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشد موسیقی درمانی را در یک موسسه مورد تایید، همراه با آموزش بالینی و یک دوره کارآموزی تحت نظارت تکمیل کنند. سپس درمانگران باید آزمون گواهینامه هیئت‌مدیره را تکمیل کنند. هیئت صدور گواهینامه برای موسیقی درمانگران نیز به پزشکان اعتبار MT-BC اعطا می‌کند.

بهتر است قبل از شروع چند سوال از موسیقی درمانگر خود بپرسید:

چگونه به نگرانی‌های خاص شما کمک کند؟

آیا قبلاً با این نوع مشکلات برخورد کرده است؟

روند کارش چگونه است؟

جدول زمان‌بندی‌اش برای درمان چیست؟

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • نگاهی به قاب‌های ماندگار ارتش و مردم در سال 57 + عکس ها
  • عملیات «وعده صادق» نشانه اقتدار نیروهای مسلح است
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • بازگشت نسخ کاغذی به بیمه سلامت با اختلال در سامانه نسخه الکترونیک
  • ابتلای ۱۳ هزار نفر به هموفیلی در ایران 
  • «وعده صادق» نشانه قدرت نیروهای نظامی و انتظامی ایران است
  • عامل افزایش ابتلای جوانان به سرطان چیست؟
  • برگه تقلب رئیس جمهور آمریکا لو رفت | سندی برای ابتلای جو بایدن به ‌آلزایمر! | عکس
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • آیا موسیقی درمانی برای همه مردم مناسب است؟