Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش رویترز، این خبر را با استناد به بخشنامه بانک مرکزی لبنان که این خبرگزاری از آن مطلع شده و به تأیید این مؤسسه مالی رسیده است، منتشر کرده است.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، در این بخشنامه که روز پنجشنبه از سوی کمیته حقیقت‌یاب ویژه در بانک مرکزی در خصوص پولشویی و مبارزه با تروریسم صادر شده، آمده که این تصمیم به کلیه بانکها و مؤسسات مالی لبنان، دادستان کل در دادگاه تجدید نظر و رییس مرجع بانکی ارسال خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این گزارش، حساب بانکی "حسن قریطم" مدیرکل بندر بیروت، "بدری ظاهر" مدیرکل گمرک لبنان به همراه پنج تن دیگر که مسؤولان کنونی و پیشین در بنادر و گمرکات این کشور هستند، مشمول مسدود و علنی شدن حساب‌های بانکی به صورت مستقیم و غیر مستقیم خواهند شد.

شبکه المیادین لبنان نیز گزارش داد، قاضی "غسان عویدات" دادستان کل دادگاه های تجدید نظر لبنان پنجشنبه شب افراد مرتبط با انفجار بیروت را ممنوع الخروج کرد.

براساس این حکم، بدری ظاهر مدیرکنونی گمرک لبنان و "شفیق مرعی" مدیر پیشین شامل این حکم شدند.

همچنین قریطم، مدیر اسکله و مسؤولان دیگری شامل "مصطفی فرشوخ"، "نایلا الحاج"، "فوزی البراکس" و "میشل نحول" افرادی هستند که اجازه سفر به خارج از لبنان را نخواهند داشت. 

پیش از این نیز دولت لبنان اعلام کرد که تمام مسؤولان مربوط به اسکله بندر بیروت تا زمان مشخص شدن ابعاد انفجار و عوامل آن،‌ در بازداشت خانگی قرار گیرند.

همچنین مقرر شد کمیته حقیقت‌یاب برای کشف دلایل انفجار بیروت تشکیل و نتایج آن تا ۵ روز دیگر ارائه شود.

غاده شریم وزیر امور مهاجرت لبنان نیز اعلام کرد: مقرر شد، هر کس از سال ۲۰۱۴ تاکنون اداره انبار و نگهبانی سیلوها در بندر بیروت را به عهده‌ داشته در بازداشت خانگی قرار گیرد.

عصر روز سه‌شنبه در پی وقوع آتش‌سوزی گسترده‌ در یکی از انبارهای مواد آتش زا واقع در اسکله بندر بیروت، انفجار مهیبی رخ داد که در اثر آن، تاکنون ۱۳۷ نفر کشته و بیش از ۵ هزار نفر زخمی شدند.

این انفجار به قدری سهمگین بود که تاکنون ۲۵۰ هزار نفر از ساکنان بیروت را نیز آواره کرده است.

کشورهای مختلف جهان روز چهارشنبه با ارسال پیام‌هایی، با مردم و دولت لبنان ابراز همدردی و آمادگی خود را برای کمک به این کشور اعلام کردند.

"مروان عبود" استاندار بیروت خسارت ناشی از انفجار این شهر را  ۱۰ تا ۱۵ میلیارد دلار برآورد کرد.

مروان گفته بود که اگر جامعه جهانی در این زمینه کمک به لبنان اقدام نکند، شاید این کشور با بحران رو به رو شود.​

پربیننده ترین تجارت پرسود ریال و دلار در سلیمانیه رونق بازار املاک ترکیه به خاطر خریداران ایرانی! سقوط قیمت دلار نزدیک است واکنش ترامپ به انفجار بیروت نخست وزیر لبنان عاملان انفجار بیروت را تهدید کرد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مبارزه با تروریسم لبنان لبنان مبارزه با تروریسم حساب بانکی بانک مرکزی لبنان انفجار بیروت بندر بیروت قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت انفجار بیروت بندر بیروت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۶۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیم جدید درباره سقف برداشت از حساب‌های بانکی

سقف برداشت از حساب‌های بانکی که بصورت حضوری و غیرحضوری با تصمیم بانک مرکزی تا پایان فروردین ماه افزایش یافته بود به حالت قبل بازگشته است.

به گزارش تسنیم، با تصمیم بانک مرکزی و در راستای مصوبات شورای پول و اعتبار، آستانه‌های برداشت مقرر در دستورالعمل شفاف‌سازی تراکنش‌های بانکی اشخاص همزمان با آغاز سال جدید افزایش یافت.

بانک مرکزی همزمان با ابلاغ این تصمیم تأکید کرده بود که این اقدام پس از تمهید اقدامات فنی لازم با هماهنگی شبکه بانکی و شبکه پرداخت کشور، تا انتهای فروردین ماه ۱۴۰۳ اجرایی می‌شوند.

برهمین اساس نیز در هفته‌های گذشته، سقف مجموع تراکنش‌های خرید کارتی هر مشتری حقیقی در کل شبکه بانکی از مبلغ یک میلیارد ریال، به دو میلیارد ریال افزایش یافته بود.

همچنین هر مشتری حقیقی مجاز بود از کلیه حساب‌های خود در هر موسسه اعتباری، روزانه مبلغ دو میلیارد ریال را بصورت غیرحضوری برداشت نماید. این آستانه پیش‌تر معادل یک میلیارد ریال تعیین گردیده بود.

بر همین اساس، مشتریان حقیقی که متقاضی برداشت مبالغ بیش از دو میلیارد ریال از حساب‌های خود می‌باشند، مجاز بود تا سقف چهار میلیارد ریال از حساب را بصورت حضوری از طریق شعب بانکی برداشت نموده و برداشت مبالغ بالاتر از چهار میلیارد ریال نیز صرفاً بصورت حضوری از طریق شعب بانکی و پس از ارائه مدارک مثبته مجاز بود.

باتوجه به اتمام مهلت تعیین شده توسط بانک مرکزی برای افزایش سقف برداشت از حساب‌های بانکی افراد به صورت حضوری و غیرحضوری، از ابتدای اردیبهشت ماه این سقف به حالت قبل بازگشته است؛ بنابراین سقف مجموع تراکنش‌های خرید کارتی هر مشتری حقیقی در کل شبکه بانکی مبلغ یک میلیارد ریال خواهد بود. ضمن اینکه هر مشتری حقیقی مجاز خواهد بود از کلیه حساب‌های خود در هر موسسه اعتباری، روزانه مبلغ یک میلیارد ریال برداشت کند.

همچنین سقف برداشت مشتریان حقیقی بصورت حضوری از طریق شعب نیز ۲۰۰ میلیون تومان خواهد بود، این رقم در ماه نخست سال جدید به ۴۰۰ میلیون تومان افزایش یافته بود. برداشت مبالغ بالاتر از رقم تعیین شده صرفاً بصورت حضوری از طریق شعب بانکی و پس از ارائه مدارک مثبته مجاز خواهد بود.

tags # بانک مرکزی سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ چرا نئاندرتال‌ها محتویات معده حیوانات را می‌خوردند؟ (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • فردا: مصاف نخست شهرداری گرگان در خانه الریاضی
  • اتهام بزرگ: پیکه از عربستان رشوه گرفت!‏
  • سقف برداشت از حساب‌های بانکی تغییر کرد
  • سقف برداشت از حساب های بانکی دوباره تغییر کرد
  • سقف برداشت از حساب های بانکی چقدر شد؟
  • وزیر دفاع اسبق لبنان: اسرائیل عامل انفجار بندر بیروت بود
  • سقف برداشت از حساب‌های بانکی دوباره تغییر کرد
  • کاهش سقف برداشت از حساب‌های بانکی
  • سقف برداشت از حساب بانکی کاهش یافت
  • تصمیم جدید درباره سقف برداشت از حساب‌های بانکی