Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل «نادر پرستار» از پیشکسوتان حوزه اطلاع رسانی استان اردبیل است که گرمی و سردی بیشتری در حوزه اطلاع رسانی کشیده است چرا که با دولت های مختلف و در شرایط و اتمسفرهای متعددی در عرصه خبر و اطلاع رسانی بوده است.

روز خبرنگار سبب شد تا بار دیگر پای صحبت های یکی از پیشکسوتان رسانه ای استان اردبیل بنشینیم:

اگر دوباره به روز اول کارتان برگردید خبرنگار می شوید؟ مطمئنا در هر شرایطی باز به کار خبری روی می آورم چرا که عشق به این حرفه چیزی است که نمی توان آن را دور انداخت و به آن فکر نکرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کدام رخداد در طول دوره کاریتان شما را تکان داده است؟ بدون شک واقعه تلخ زلزله اردبیل در سال 75 یکی از حوادثی است که از یاد و ذهن کسانی که آن روزها در صحنه بوده اند، فراموش نخواهد شد.

کدام کار همیشه در ذهنتان ماندگار شده است؟ در شرایط جوی بسیار سختی که بعد از زلزله در سطح منطقه حاکم شد، پوشش کامل خبری و چاپ و انتشار آن حادثه در روزنامه سراسری کیهان و بیان واقعیت های موجود در منطقه از اقدامات و کار خبری تأثیرگذار آن ایام بود.

آیا شده خانواده تان بگوید ما به شما حقوق می دهیم اما از این کار بسیار سخت و استرس زا در تمام ابعاد زندگیتان دست بکشید؟ آیا به خاطر کارتان با خانواده درگیر شده اید؟ به دلیل شرایط خاص فعالیت در حورزه خبر، خانواده همیشه در قبال آن موضع گیری می کنند چرا که آنها سختی و مشکلات کار در این عرصه برای یک خبرنگار را از نزدیک حس و لمس می کنند. بارها پیشنهاد ترک فعالیت در این عرصه از سوی خانواده داده شده است ولی عشق به کار و علاقه به فعالیت در کار خبری و نوشتن، عاملی برای استمرار فعالیت های خبری بوده است.

خودسانسوری در خبر انجام می دهید؟ باید اعتراف کرد که در برخی از موارد خودسانسوری در خبر اتفاق می افتد و این اجتناب ناپذیر است. خبرنگار با استفاده از هوش و استعداد و شرایط حاکم بر جامعه و محیط در انتخاب کلمات و چگونگی انتشار وقایع دقت کرده و وسواس نشان می دهد.

به نظر شما خبرنگاری در ایران در دوره های تاریخی چه تغییری کرده است؟ فضای رسانه ای در حال حاضر یک فضای کامل برای تنفس و بیان واقعیت ها است. فضائی که امروز برای فعالیت در عرصه خبر وجود دارد در تاریخ رسانه ای کشور بی سابقه است.

کدام موضوع خبرنگاران را خیلی ازار می دهد؟ نداشتن امنیت شغلی و بی توجهی به نیازهای فعالین عرصه خبری برای خبرنگاران می تواند آزار دهنده باشد.

کدام موضوع خوشحالتان می کند؟ بدون شک بیان مشکلات مردم و نقش قلم در تأمین نیازها و خواسته های جامعه می تواند خبرنگاران را خشنود نماید.

چند درصد مسئولان در پاسخ به سوژه شما طفره می روند یا شما را بی جواب می گذارند یا شعاری حرف می زنند؟ متأسفانه امروز شعاری حرف زدن و در زیر پرچم آمارسازی مدیریت کردن به یک امر طبیعی تبدیل شده است. این روزها مدیران و مسئولان چندان از پاسخگویی استقبال نمی کنند. خبرنگار برای رسیدن به اطلاعات مورد نیاز باید بیشتر دوندگی بکند و انرژی بالائی صرف کند.

معمولا چه گروه هایی از جامعه بیشتر حرف حقیقت را به شما زده اند؟ مردم و آن هایی که هر روز با مشکلات جامعه دست و پنجه نرم می کنند حقیقت را بر زبان ها جاری می کنند.

تاکنون شده است که فکر کنید میرزا بنویس روابط عمومی ها شده اید؟ این چنین ادعایی صحت دارد؟ من در 45 سال فعالیت خبری احساس میرزا بنویسی برای روابط عمومی ها نکرده ام. اگر خبرنگاری استقلال در کار خبری را حفظ بکند مکانی برای طرح چنین مسائلی وجود خواهد داشت.

حال خبرنگار ۸۰ ساله و ۹۰ ساله شهرتان چطور است؟ اصلا خبرنگار با این سال و سن دوام می آورد؟ اگر اشتباه نکنم مسن ترین خبرنگار منطقه بنده با 65 سال سن هستم. این که به 80 سالگی برسی و بتوانی بنویسی کار سختی است. در هر حال اگر فعال عرصه خبری روحیه خدمتگزاری داشته باشد سال های سال به ادامه فعالیت در این عرصه قادر خواهد بود.

نظر مردم درباره کار شما چیست؟ مردم قدرخبرنگاران متعهد را می دانند. اگر فردی به صرف درآمد بیشتر و بهره برداری از موقعیت به این حرفه روی بیاورد، نمی تواند در دل مردم برای خود جایی باز بکند. خبرنگاران عاشق و متعهد همیشه مورد احترام جامعه و مردم بوده اند و خواهند بود.

 فکر می کنید عمرتان را در عرصه خبرنگاری هدر داده اید؟ خبرنگاری عشق من است و فعالیت در این عرصه را فرصتی بزرگ برای خدمت به جامعه تلقی می کنم. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری روز خبرنگار آمار سازی عرصه خبر کار خبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۷۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال تبدیل دریاچه نمک قم به کانون جدید گرد و غبار کشور​

تین نیوز

مدیرکل محیط زیست استان قم با بیان اینکه اکوسیستم دریاچه نمک قم به شدت شکننده شده است، گفت: ستاد ملی مدیریت گردوغبار کشور اعلام کرده اگر دریاچه نمک آسیب ببیند، فلات بخش مرکزی نیز آسیب خواهد دید و کانون گرد و غبار و ریزگردها در منطقه فعال خواهد شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، محمدحسین بازگیر در پاسخ به شرایط فعلی دریاچه نمک و وجود ریزگردها در این منطقه اظهار داشت: دریاچه نمک، یکی از فرصت های خوب استان قم است که بین سه استان قم، اصفهان و سمنان قرار گرفته و وسعتی حدود 200 هزار هکتار دارد و از دشت مسیله پشتیبانی می کند و خوشبختانه هنوز به وضعیتی که گرد و غبار و ریزگرد ایجاد کند نرسیده است.

بازگیر افزود: بخشی از آن به دلیل قرار گرفتن در محیط مناسب است که در سمت استان سمنان، کویر مرکزی ایران واقع شده و وجود پارک ملی، خود یک زون حفاظتی برای دریاچه به حساب می آید، در سمت استان اصفهان هم پناهگاه حیات وحش یخاب وجود دارد و در سطح استان قم، شرایط مناسب تری از لحاظ میزان رطوبت و آب دریاچه را داریم.

وی با بیان اینکه متأسفانه به دلیل قطع حقابه ها و خشکسالی گسترده، اکوسیستم این منطقه به شدت شکننده شده است، گفت: متأسفانه کم کم با تهدید این فرصت گرانبها روبه رو می شویم و حق آبه هایی که باید به تالاب های اقماری دریاچه، مثل؛ تالاب مُرّه، تالاب حوض سلطان، تالاب بند علی خان در استان تهران و ...  برسد، نرسیده و رودخانه ها، ورودی و آوردهای گذشته را ندارد، در بالادست، هم سدهای زیادی و هم برداشت های زیادی داشتیم.

بازگیر عنوان کرد: آبی که هم اکنون در رودخانه شور، تالاب مُرّه به استان می رسد، با خودش آلودگی همراه دارد و آب سالمی نیست، اما کارهای خوبی هم در دست اقدام است، از جمله؛ دریاچه نمک که در پایین دست یک حوزه آبخیز بزرگ قرار گرفته، یکی از زیرحوزه های فلات مرکزی ایران است که 9 استان در این حوزه آبخیز مشترک و سهیم هستند که به دریاچه نمک منتهی می شود.

وی تصریح کرد: لازمه مدیریت و ساماندهی آن کارهای فرااستانی است که در سفر قبلی رئیس جمهور به استان قم، موضوع دریاچه نمک در یک کارگروه ملی به تصویب رسید و بیش از یک سال کار انجام شد و یک برنامه جامعی برای مدیریت این حوزه تهیه و با دستگاه های مختلفی که مرتبط با این حوزه اند، همچون وزارت کشور، وزارت نیرو و جهاد کشاورزی، وزارت صمت و ... تبادل اطلاعات صورت گرفت و در این راستا طرحی نوشته شد که در ششمین جلسه ستاد ملی تالاب های کشور به تصویب رسید.

مدیرکل محیط زیست استان قم اظهار داشت: جایگاه این ستاد در ذیل قانون حفاظت و مدیریت تالاب های کشور است و با حضور 10 عضو کابینه به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار می شود و شأن مصوبات این ستاد شبیه مصوبات ستاد هیئت دولت است.

بازگیر درباره پروژه های الویت دار طرح جامع دریاچه نمک گفت: کارهایی که باید در سطح کل حوزه صورت پذیرد، مشخص شده و برنامه 5 ساله برای آن تصویب و از اسفند ماه ابلاغ شده که در دستور کار همه دستگاه ها باید قرار گیرد.

 وی افزود: برای تحقق پیدا کردن این اقدامات، یک کارگروه ویژه تخصصی باید شکل گیرد که ستاد، مسئولیت این کارگروه را به استاندار محترم قم داده و استانداران سایر استان های حوزه و دستگاه های مرتبط هم در این کارگروه حضور دارند.

مدیرکل محیط زیست استان قم تصریح کرد: ستاد ملی مدیریت گرد و غبار کشور  اعلام کرده اگر دریاچه نمک آسیب ببیند، فلات بخش مرکزی نیز آسیب خواهد دید و کانون گردوغبار و ریزگردها در منطقه فعال خواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • شهر هوشمند را تبدیل به تجربه عملیاتی کردیم
  • ۱۰ رسانه جدید به جمع پایگاه‌های خبری ایلام پیوستند
  • اولین فرزندان مرکز ناباروری ساوه پا به عرصه هستی گذاشتند
  • احتمال تبدیل دریاچه نمک قم به کانون جدید گرد و غبار کشور​
  • نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی‌بدیل است
  • گام اساسی دولت سیزدهم در عرصه دیپلماسی اقتصادی
  • فعالیت ۴۰دستگاه انواع پهپاد در عرصه‌های کشاورزی استان قزوین
  • رفع تصرف ۴ هزار مترمربع از اراضی ملی سوادکوه
  • جزییات حمله مسلحانه به منزل جنگل‌بانان آملی
  • رفع تصرف پنج هکتار عرصه ملی شهرستان بویراحمد از سودجویان