Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیرکل زندان‌های استان فارس گفت: انجمن حمایت زندانیان در استان فارس جمعیتی بالغ بر ۱۲هزار نفر از خانواده‌های زندانیان را زیر چتر حمایتی خود قرار داده است. تاریخ انتشار: 03:00 - 17 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۴۳۶۹

خبرگزاری میزان - اسحاق ابراهیمی، مدیرکل زندان‌های استان فارس بیان کرد: افرادی که در زندان محبوس هستند در مسیر زندگی مرتکب جرم و خطا شده اند و هدف قانونگذار نیز از اجرای مجازات حبس، اصلاح و تربیت آنان است بنابراین نیاز است با هم افزایی همه دستگاه‌ها برای اصلاح آنان و بازگشت سعادتمندانه به جامعه تلاش و همکاری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: اولویت ما در زندان‌ها حرفه آموزی و اشتغال و محور همه برنامه ها، فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی است.

مدیرکل زندان‌های فارس گفت: اجرای برنامه‌های اصلاحی و تربیتی در زندان‌ها به گونه‌ای است که زندانیان علاوه بر اینکه آموزش می‌بینند پس از آموزش و توانمندی به عنوان مربی دیگر زندانیان را آموزش می‌دهند.

ابراهیمی ادامه داد: حدود ۴۷ روحانی به صورت مستمر در برگزاری نماز‌های جماعت، مراسم مذهبی، آموزش احکام، امر به معروف و نهی از منکر فعالیت دارند و حدود ۸۰ درصد زندانیان زیر پوشش برنامه‌های فرهنگی و قرآنی قرار دارند.   بیشتر بخوانید: ۲۴ درصد زندانیان خراسان جنوبی اشتغال مولد دارند وی یادآور شد: زندانیان برای توانمندی خود باید حرفه‌ای را یاد بگیرند تا بتوانند به صورت عملی در کارگاه‌های داخل زندان مشغول شوند و سال گذشته با همکاری سازمان فنی و حرفه ای، جهاد کشاورزی و معاونت صنایع دستی میراث فرهنگی، تعداد سه هزار و ۳۴۸ نفر از زندانیان گواهینامه مهارت دریافت کرده اند.

مدیرکل زندان‌های فارس خاطرنشان کرد: دو نهاد حمایتی مرکز خدمات اجتماعی برای زندانیان آزاد شده و انجمن حمایت زندانیان برای خانواده‌های بی بضاعت زندانیان، وابسته به سازمان زندان‌ها وجود دارد و از محل منابع سازمانی، کمک‌های خیرین و فعالیت‌های اقتصادی محدود به خانواده‌های زیر پوشش کمک می‌کنند.

ابراهیمی گفت: انجمن حمایت زندانیان در استان فارس جمعیتی بالغ بر ۱۲هزار نفر از خانواده‌های زندانیان را زیر چتر حمایتی خود قرار داده است.

وی ادامه داد: دیدگاه رییس سازمان زندان‌ها بر توسعه فعالیت‌های اصلاحی و تربیتی و استفاده از ظرفیت‌های گروه‌های جهادی است و سیره نبوی و علوی را در حیطه مدیریت خود عملی می‌کنند و ما نیز باید این مسیر را دنبال کنیم.

مدیرکل زندان‌های فارس انعقاد تفاهم نامه همکاری بین اداره کل زندان‌های استان فارس در راستای اشتغال زندانیان بعد از آزادی، استفاده از گروه‌های جهادی برای ارائه خدمات پزشکی به زندانیان، خدمات حقوقی و مشاوره‌ای به زندانیان و خانواده‌های آنان را خواستار شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: زندان حمایت از زندانیان زندان های فارس انجمن حمایت زندانیان مدیرکل زندان استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۷۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از پابندالکترونیکی برای زندانیان خوزستان۲۱درصدافزایش یافت

به گزارش خبرنکار مهر، علی دهقانی ظهر امروز دوشنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای بیان کرد: در سال ۱۴۰۱، تعداد ۷۱۰ نفر از زندانیان واجدالشرایط در استان خوزستان از پابند الکترونیکی بهره‌مند شدند که این رقم در سال گذشته به ۸۶۵ فقره رسید.

وی با اشاره به اهمیت کاهش جمعیت کیفری خوزستان در ایجاد فضای مناسب اصلاح و بازپروری مجرمان در ندامتگاه‌ها، گفت: با استفاده صحیح از مجازات‌های جایگزین حبس و نهادهای ارفاقی قانونی از جمله نظام نیمه آزادی، فرصت و فضای بیشتری برای اصلاح مجرمان حرفه‌ای که بیرون بودن آنان از زندان برای جامعه خطرناک است، فراهم می‌شود.

دهقانی با بیان اینکه افرادی می‌توانند از این ارفاقات بهره‌مند شوند که در برنامه‌های اصلاحی زندان شرکت داشته و به تعهدات خود در زندان عمل کنند، ادامه داد: در همین راستا جمعیت زندان‌ها باید به صورت مرتب رصد و پالایش و افراد واجد شرایط احصا شود.

رئیس کل دادگستری خوزستان تصریح کرد: استفاده از پابند الکترونیک در نظام نیمه‌آزادی فرصتی را برای مرتکبان فراهم می‌کند که مجازات حبس خود را در کنار خانواده و در محل اشتغال خود بگذرانند و چنانچه فردی شرایط استفاده از این فرصت را قبل از انتقال به زندان داشته باشد، باید این موضوع مورد توجه قرار گیرد.

دهقانی در خصوص ضرورت ایجاد ساز و کار مناسب در خصوص کاهش بازداشت‌های موقت کوتاه مدت تاکید کرد و گفت: اقامت کوتاه متهمان در زندان‌ها، نه تنها فرصت اصلاح آنان و استفاده از شرایط مفیدی همچون حرفه‌آموزی را برای آنان فراهم نمی‌کند بلکه موجب ناهمگونی جمعیت مددجویان می‌شود.

رئیس کل دادگستری خوزستان با اشاره به ماده ۵۱۳ قانون آئین دادرسی کیفری در خصوص انتقال زندانی به محل سکونت خودش اظهار کرد: طبق تبصره سه این ماده، در صورتی که محل اقامت محکوم به حبس، خارج از حوزه دادگاه صادرکننده حکم باشد، نامبرده برای تحمل ادامه حبس به زندان محل اقامت خود منتقل می‌شود مگر اینکه این امر موجب مفسده باشد که در این صورت با تشخیص قاضی صادر کننده رأی قطعی، به نزدیک‌ترین زندان به محل اقامت خود منتقل می‌شود و هزینه انتقال از محل اعتبارات قوه قضائیه پرداخت می‌شود.

وی گفت: سال گذشته ۱۸۴ زندانی در استان خوزستان زندان محل سکونت خود منتقل شدند و برای باقی زندانیان مشمول این ماده قانونی به زودی تصمیم‌گیری خواهد شد.

کد خبر 6085538

دیگر خبرها

  • زندانی جرایم غیرعمد با حمایت دادستان اردبیل آزاد شد
  • کمک ۱۷۰ میلیون تومانی نیرو‌های یگان حفاظت زندان‌های فارس به جشن گلریزان
  • ضرورت کارآفرینی برای زندانیان و خانواده آن ها
  • بارش شدید تگرگ در شیراز /آمادگی تمام دستگاه‌های خدمات‌رسان
  • (ویدئو) غافلگیری زندانیان هنگام فرار از تونل حفر شده در زندان
  • حمایت از بیماران سلیاکی با بسته‌های حمایتی
  • هدیه تولد، آزادی زندانی در جهرم
  • ۳هزار زندانی ندامتگاه قزلحصار کرج از تسهیلات حمایتی بهره مند شدند
  • هزینه آزادی زندانیان جرایم غیرعمد گرمسار چقدر است
  • استفاده از پابندالکترونیکی برای زندانیان خوزستان۲۱درصدافزایش یافت