Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@03:36:30 GMT

بانک مرکزی چین ۱۰ میلیارد یوان به بازار تزریق کرد

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۸۹۴۵۵

بانک مرکزی چین ۱۰ میلیارد یوان به بازار تزریق کرد

بانک مرکزی چین به منظور حفظ نقدینگی به سیستم بانکی این کشور از طریق توافقنامه‌های بازخرید معکوس پول تزریق کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از شینهوا، بانک مرکزی چین امروز (جمعه) به منظور حفظ نقدینگی به سیستم بانکی این کشور از طریق توافقنامه‌های بازخرید معکوس پول تزریق کرد.

براساس بیانیه ای که در وب سایت بانک مرکزی چین منتشر شد، این بانک از طریق توافقنامه‌های بازخرید معکوس هفت روزه با نرخ سود 2.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

2 درصد، 10 میلیارد یوان (حدود 1.44 میلیارد دلار آمریکا) به بازار تزریق کرد.

تجارت خارجی چین 6.5 درصد افزایش یافتبهبود اقتصاد چین پس از تجربه یک سقوط بزرگ

بانک مرکزی چین اعلام کرد که این اقدام به منظور حفظ نقدینگی مناسب و کافی در سیستم بانکی صورت گرفته است.

در مجموع 20 میلیارد یوان از طریق توافقنامه‌های بازخرید معکوس تا روز جمعه تامین شده است.

توافقنامه بازخرید معکوس فرآیندی است که در آن بانک مرکزی از طریق مناقصه، اوراق بهادار را از بانکهای تجاری خریداری و توافق می‌کند که در آینده مجدداً همان اوراق را به آن‌ها بفروشد.

بر اساس گزارش کار دولت چین در سال جاری، این کشور یک سیاست پولی دقیق با روشی انعطاف پذیرتر و مناسب‌تر را دنبال خواهد کرد.

انتهای پیام/

 

R1016170/P/S7,79,85/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "چین" قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان واژه های کاربردی مرتبط اخبار "چین" پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی ۱ تذکر یک نماینده مجلس به وزیر اقتصاد برای واریز سود سهام شرکتها از طریق سجام ۲ قیمت جهانی طلا امروز ۹۹/۰۵/۱۷| قیمت طلا همچنان رکورد می‌زند ۳ میانگین پرتفوی سهام عدالت ۳۰ برابر شد/طرح ارائه سهام به جاماندگان به زودی نهایی می‌شود ۴ قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز امروز ۹۹/۰۵/۱۶|افزایش قیمت طلا و سکه در بازار/ سکه ۱۱ میلیون و ۵۵۰ هزار تومان شد ۵ بزرگ‌ترین مجتمع پتروشیمی متانول ‌جهان ‌به دستور رئیس جمهور ‌افتتاح شد / تولید روزانه ۷ هزار تن متانول با گرید AA در ایران ۶ ماجرای ادعای توزیع سهام عدالت بین ۲۰ میلیون ثروتمند/وزارت اقتصاد شفاف‌سازی کند ۷ هواشناسی ایران ۹۹/۵/۱۷| پیش بینی رگبار ۴ روزه باران در برخی استان‌ها/ هوا ۸ درجه گرم می‌شود ۸ مرز میلک پس‌از یک هفته تعطیلی بازگشایی شد/پایان اعتصاب کامیون داران افغانستانی مهمترین اخبار اقتصادی ماجرای ادعای توزیع سهام عدالت بین ۲۰ میلیون ثروتمند/وزارت اقتصاد شفاف‌سازی کند تقویت سیاست لیبرال-فئودالیسم با راه‌اندازی بورس مسکن/ عقبایی: آقایان فقط می‌خواهند اسم خود را در کتاب گینس ثبت کنند تذکر یک نماینده مجلس به وزیر اقتصاد برای واریز سود سهام شرکتها از طریق سجام میانگین پرتفوی سهام عدالت ۳۰ برابر شد/طرح ارائه سهام به جاماندگان به زودی نهایی می‌شود مهمترین اخبار تسنیم جامعه مدرسین: شواهد بی‌شماری از دست‌های پشت‌پرده آمریکا و رژیم صهیونیستی در انفجار خون‌بار بیروت خبر می‌دهد واعظی: در روز‌های پایانی تحریم قرار داریم/ ماه‌های آینده وضع به مراتب بهتر می‌شود میانگین پرتفوی سهام عدالت ۳۰ برابر شد/طرح ارائه سهام به جاماندگان به زودی نهایی می‌شود دولت از عمل به قانون اساسی تخطی کرده است/" آخوندی" باید بازخواست شود علیزاده: آمریکا مهمترین دشمن روابط ایران و چین است/ هیچکس به دنبال بستن قرارداد یک طرفه با چین نیست درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار چین اخبار چین بانک مرکزی چین سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۹۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری پرسپولیس به بانک ها قانونی نیست | فروش سرخ پوش ها به بانک ها چه آثاری دارد؟

به گزارش همشهری آنلاین، امروز قرار است ۸۵درصد از سهام استقلال و پرسپولیس در قالب مزایده از طریق فرابورس به مشتریان عرضه شود. بر همین اساس روز شنبه جلسه کارگروه تأیید اهلیت و صلاحیت سازمان خصوصی‌سازی‌ برای واگذاری سهام این باشگاه برگزار و مقرر شد۶بانک؛ بانک شهر، تجارت، ملت، صادرات، اقتصاد نوین و رفاه سهام پرسپولیس و شرکت پتروشیمی خلیج‌فارس، سهام استقلال را خریداری کنند.

۲ سال پیش ۱۰درصد از سهام این ۲ باشگاه در فرابورس به عموم مردم واگذار شده بود و حالا قرار است بلوک‌های مدیریتی این ۲ باشگاه به سهامداران بزرگ واگذار شود.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که در مورد واگذاری بلوک مدیریتی سهام استقلال به شرکت پتروشیمی خلیج‌فارس منع قانونی وجود ندارد، اما در مورد فروش سهام پرسپولیس به بانک‌ها موانع قانونی جدی وجود دارد. با این حال این واگذاری با رایزنی وزارت اقتصاد در حال انجام است؛ موضوعی که دیروز واکنش سازمان بورس را نیز در پی داشت.

سازمان بورس: واگذاری غیرقانونی است

به‌دنبال جدی شدن واگذاری سهام پرسپولیس به ۶ بانک غیردولتی روز یک‌شنبه سازمان بورس این موضوع را غیرقانونی دانست و با ارسال نامه‌ای به بانک‌ها از آنها خواست در این‌باره توضیح دهند.

سازمان بورس در نامه خود به بانک‌ها اعلام کرد:خرید سهام پرسپولیس مغایر با مفاد مواد ۱۶ و ۱۷قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور و حتی اساسنامه بانک‌هاست به همین دلیل بانک‌ها باید توضیح دهند که چرا قصد خرید سهام پرسپولیس را دارند.

پس از اینکه سازمان بورس در این‌باره از بانک‌ها توضیح خواست تا لحظه تنظیم این گزارش فقط یک بانک، یعنی بانک شهر دراین‌باره توضیح داد و اعلام کرد: پیرو تصمیمات دولت برای حل مشکلات باشگاه پرسپولیس، مذاکرات وزارت اقتصاد، شورای پول و اعتبار و بانک مرکزی و تأکید معاون اول رئیس‌جمهور درخصوص واگذاری سهام پرسپولیس به بانک‌ها، ۲۱ فروردین جلسه‌ای توسط شورای پول و اعتبار تشکیل و مصوب شد کنسرسیومی متشکل از بانک‌های غیردولتی در چارچوب شرایط اعلامی با هدف کمک به این باشگاه تشکیل تا به خرید سهام و سرمایه‌گذاری در آن اقدام شود. بانک شهر همچنین اعلام کرد: درنظر دارد از اولویت رد دیون دولتی برای تهاتر بدهی و مطالبات از شهرداری‌ها به‌عنوان سهامدار باشگاه استفاده کند.

بیشتر بخوانید

هواداران نگران نباشند؛ مالک جدید پرسپولیس از استقلال پولدارتر است آخرین جزئیات درباره مالکیت دو تیم پرطرفدار | زمان اعلام نام خریداران پرسپولیس و استقلال مشخص شد + فیلم قانون چه می‌گوید؟

بررسی‌ها از مفاد قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور،‌که در سال ۱۳۹۴به تصویب رسید و یک سال بعد به اجرا درآمد نشان می‌دهد که این قانون توجه جدی به خروج بانک‌ها از بنگاه‌داری دارد و آنها را از خرید سهام و نگهداری شرکت‌هایی که موضوع فعالیت‌شان مطابق با نظام بانکداری نیست منع کرده است. ضمن اینکه در ماده ۱۶ این قانون تأکید شده که کلیه بانک‌ها و مؤسسات اعتباری باید سالانه حداقل ۳۳درصد از اموال منقول و غیرمنقول و همچنین سهام شرکت‌هایی را، که فعالیت‌های غیربانکی انجام می‌دهند واگذار کنند.

همچنین طبق ماده ۱۷ این قانون برای بانک‌هایی که به قانون برای خروج از بنگاه‌داری عمل نکنند، مجازات‌های مختلفی درنظر گرفته شده است به‌طور مثال مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره بانک‌هایی که قانون را اجرا نکنند به‌مدت ۵سال از عضویت در هیأت مدیره و نیز تصدی سمت مدیرعاملی بانک‌ها و مؤسسات مالی و یا اعتباری محروم می‌شوند. همچنین سود شرکت‌های زیرمجموعه بانک‌ها که مشمول این قانون می‌شوند از سال ۱۳۹۵(زمان اجرای قانون) مشمول مالیات ۲۸درصدی و پس از آن، هر سال ۳ واحد درصد به این مالیات اضافه می‌شود تا به ۵۵ درصد برسد. عایدی املاک غیرمنقول مازاد بانک‌ها نیز مشمول همین میزان مالیات است. همه اینها به‌معنای آن است که طبق این قانون بانک‌ها اجازه بنگاه‌داری درفعالیت‌های غیرمرتبط را ندارند.

سکوت بانک مرکزی

به غیر از مغایرت‌های قانونی آشکار در واگذاری سهام پرسپولیس به ۶ بانک غیردولتی، این واگذاری حتی ضد ‌سیاست‌های راهبردی بانک مرکزی برای کنترل تورم است.

به‌زعم کارشناسان یکی از دلایل ناترازی بانک‌ها ورود بانک‌ها به بنگاه‌داری است که این موضوع به تورم عمومی دامن زده است. این موضوعی است که بانک مرکزی هم آن را قبول دارد. محمدرضا فرزین، رئیس‌کل بانک مرکزی، بارها بر این موضوع تأکید کرده و گفته است: موضوع بنگاهداری بانک‌ها یکی از مشکلات شبکه بانکی است. در این زمینه فعالیت بنگاه‌داری بانک‎های تجاری قابل‌قبول نیست و این بانک‌ها باید با فروش بنگاه‎ها، از بنگاه‌داری خارج شوند. با وجود چنین مواضعی مشخص نیست که علت سکوت بانک مرکزی در واگذاری سهام پرسپولیس و استقلال به ۶ بانک غیردولتی چیست.

این، اما همه ماجرا نیست. بررسی‌های صورت‌های مالی ۲ باشگاه پرسپولیس و استقلال نشان می‌دهد که در حال حاضر زیان انباشته باشگاه استقلال در حدود ۷۷۰ و پرسپولیس۷۱۵ میلیارد تومان است. این به‌معنای آن است که بانک‌هایی که امروز قرار است سهام پرسپولیس را خریداری کنند باید سالانه صدها میلیارد تومان برای اداره این باشگاه از جیب سهامداران هزینه کنند.

نکته مهم‌تر، اما این است که هنوز هیچ برنامه‌ای برای درآمدزایی این دو باشگاه از طریق حق پخش تلویزیونی وجود ندارد.‌

کد خبر 846161 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها بخش خصوصی واگذاری خصوصی‌ سازی سازمان خصوصی سازی بانک بانک خصوصی باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس

دیگر خبرها

  • حراج شمش طلا در مرکز مبادله توانسته به قیمت بازار آزاد کمک کند؟
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • ۱۶۱ میلیارد تومان نقدینگی به بازار سهام تزریق شد
  • مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی
  • اشتباه در راهبرد بانک مرکزی؛ رئیس کل بازار آزاد را به رسمیت نمی‌شناسد | رابطه زایش تورم و نرخ دلار چگونه است؟
  • قالیباف: تا هفته آینده گزارش جمع‌بندی موضوع ارز را به صحن می‌آوریم
  • راهبرد بانک مرکزی اشتباه است / زایش چهار درصد تورم با افزایش ۱۰ درصدی قیمت دلار
  • زایش ۴ درصد تورم با افزایش ۱۰ درصدی قیمت دلار
  • پیش‌بینی جدید کیهان از نرخ ارز در بازار/ سقوط آزاد قیمت دلار چه زمانی اتفاق می‌افتد؟
  • واگذاری پرسپولیس به بانک ها قانونی نیست | فروش سرخ پوش ها به بانک ها چه آثاری دارد؟