Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج این تحقیقات که از سوی دانشگاه لندن (یوسی‌ال) به‌دست آمده حاکیست که رفتار مشاور نخست وزیر سبب شد تا از آن پس، انگلیسی‌ها فاصله‌گذاری اجتماعی را کمتر رعایت کنند.

تحقیق یادشده محصول نظرسنجی از ۴۰ هزار شرکت‌کننده در فاصله زمانی ۲۴ آوریل (۵ اردیبهشت) تا ۱۱ ژوئن (۲۲ خرداد) است. در این نظرسنجی از پاسخ‌دهندگان درباره اعتماد آنها به نحوه مدیریت بحران کرونا توسط دولت سووال شد و نتایج نشان داد که اعتماد مردم نسبت به نظرسنجی دوره  قبل ۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴ درصد کاهش یافته است.

به گزارش ایرنا، کامینگز بعد از اینکه مشخص شد برخلاف مقررات فاصله‌گذاری اجتماعی و قرنطینه صدها کیلومتر رانندگی کرده و به شمال شرقی انگلستان رفته، با فشارهای روزافرونی برای استعفا روبه رو شده است.

گفته می‌شود که او پس از ابتلای همسرش به «ویروس کرونا»، فرزندانش را در اوج محدودیت های قرنطینه به والدینش در شهر «دورهام» سپرده است.         

او بعدا در نشستی با خبرنگاران گفت که از اقدامش "پشیمان" نیست و بر اساس شرایطی که با آن روبرو بوده بهترین تصمیم را گرفته است.

وی گزارش‌ و انتقادهای رسانه‌ها درباره خود را "نادرست" عنوان کرد و به خبرنگاران گفت که در سفر به دورهام از والدینش فاصله گرفته بوده و از زمان بازگشت به لندن در کنار همسرش بوده است.

در همین حال نخست وزیر انگلیس ضمن حمایت از مشاورش گفت؛ او "چاره‌ای" جز این سفر نداشته و کارش "قانونی" و در حمایت از خانواده‌اش بوده است. بوریس جانسون گفت: "او از هر نظر مسؤولانه، قانونی و سالم عمل کرده است".

کامینگز طراح اصلی سیاست بد نام و مثال زدنی ایمنی گله‌ای بود که در ابتدای شیوع کرونا با اعمال محدودیت‌های قرنطینه مخالفت می‌کرد. 

در این سیاست قرار بود با باز گذاشتن راه ویروس، زمینه ابتلای بین ۶۰ تا ۸۰ درصد جامعه فراهم شده تا بدین ترتیب ایمنی همگانی ایجاد شود.  

با این حال، زمانی که گروه مشاوره راهبردی دولت درباره افزایش آمار مرگ و میر در صورت عدم اجرای مقررات قرنطینه هشدار داد، کامینگز و به تبع او جانسون موضع خود را به کلی تغییر داده و مقررات قرنطینه با تأخیر نسبت به سایر کشورهای اروپایی به اجرا گذاشته شد.

جالب اینجاست که دولت انگلیس در حالی تمام قد از کامینگز حمایت کرده و می‌کند که مشاور علمی دولت و طراح اصلی قرنطینه در این کشور خرداد ماه گذشته به دلیل تخلف از محدودیت‌ها استعفا کرد و دولت واکنش چندانی نشان نداد؛ در واقع شاید بتوان گفت وزیر بهداشت انگلیس تنها مقام ارشد دولت بود که در واکنش به این رویداد عنوان کرد، پلیس مرجع تصمیم‌گیری درباره نحوه رسیدگی به تخلف «نیل فرگوسن» است

«فرگوسن» پس از گزارش روزنامه دیلی‌تلگراف در خصوص دیدار با نامزدش در دوران قرنطینه پذیرفت که کارش "اشتباه" بوده و کناره‌گیری کرد.

رفتار متناقض دولت جانسون تاکنون با واکنش‌های زیادی از جمله استعفای معاون وزیر امور اسکاتلند و هشدار جامعه کشیشان انگلیس مواجه شده است. نظرسنجی موسسه معتبر یوگوو (YouGov) هم خرداد ماه گذشته نشان داد که حزب حاکم محافظه کار پنج درصد از محبوبیت خود را در قیاس با حزب مخالف دولت (کارگر) از دست داده است.

با این اوصاف هنوز علت وابستگی جانسون به کامینگز یا به عبارت دیگر تسلط مرموزانه کامینگز بر جانسون برای کسی روشن نیست. این درحالیست که در آستانه موج دوم کرونا در انگلیس می‌توان رگه‌هایی از سیاست ایمنی گله‌ای کامینگز را در نحوه مدیریت این بحران مشاهده کرد.

دولت جانسون به تازگی نسبت به موج دوم شیوع کرونا در انگلیس و سراسر اروپا هشدار داده اما چندان رقبتی به احیای محدودیت‌های قرنطینه در کشور نشان نمی‌دهد. 

برچسب‌ها ویروس کرونا قرنطینه بوریس جانسون انگلستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا قرنطینه بوریس جانسون انگلستان ویروس کرونا قرنطینه بوریس جانسون انگلستان محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۹۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاور وزیر ورزش: همت و اراده دولت و رییس جمهور باعث واگذاری استقلال و پرسپولیس شد/ وزارت ورزش وظیفه نظارتی خواهد داشت

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،علی رغبتی مشاور وزیر ورزش در امور ورزش قهرمانی طی گفتگو با برنامه گفتگوی ویژه خبری درخصوص واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی و موضوع تعیین تکلیف مدیریتی دو باشگاه اظهار داشت: وقتی یک مجموعه واگذار می‌شود این مالکین هستند که درخصوص وضعیت مدیریتی آن تصمیم می‌گیرند. دوره مدیریتی آنها ممکن است تمام و یا تمدید شود و این تصمیم برعهده سهامداران است و ما نیز در وزارت ورزش آماده هرگونه همکاری هستیم.

 

وی در ادامه درپاسخ به این سوال که آیا وزارت ورزش بعد از واگذاری دو باشگاه در مجمع سرخابی‌ها حضور خواهد داشت یا خیر، گفت: ترکیب سهامداران مجمع را تشکیل می‌دهد. ما از بعد نظارتی و قوانینی که برای نظارت بر باشگاه‌ها برعهده وزارت ورزش گذاشته شده است وظیفه خود را انجام خواهیم داد چون باشگاه‌ها مجوز فعالیت خود را از وزارت ورزش و اداره کل ورزش استان متبوع دریافت می‌کنند‌. 

 

وی بیان کرد: باشگاه‌ها ملزم به رعایت استانداردهای فدراسیون متبوع هستند و دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به دلیل اینکه رشته اول آنها فوتبال است در یک سطح بالاتر استانداردهای مدنظر AFC را باید رعایت کنند‌. همچنین مدیرانی که انتخاب می‌شوند باید برنحوه عملکرد آنها نیز نظارت وجود داشته باشد و از این‌رو مبحث نظارتی وزارت ورزش بر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس ادامه خواهد داشت.

 

رغبتی درخصوص این موضوع که واگذاری دو باشگاه تا به الان چقدر موفقیت‌آمیز بوده است خاطرنشان کرد: ۴۵ سال است که وضعیت مالکیتی این دو باشگاه دستخوش تغییرات مختلفی شده و در یک دهه اخیر به این نتیجه رسیدند که سرخابی‌ها واگذار شوند. آن چیزی که در این بین بسیار مشهود است اراده و همت دولت سیزدهم و در راس آن رییس‌جمهور محترم بود که این دو باشگاه به نهاد غیردولتی سپرده شود. 

 

وی گفت: بزرگترین دغدغه‌ای که در این سال‌ها درخصوص دو باشگاه داشتیم بحث واگذاری نبود، بلکه موضوع اصلی ادامه حیات سرخابی‌ها بود. اینکه این دوباشگاه به چه کسانی واگذار شوند که اهلیت لازم را داشته باشند. خوشبختانه مسیری که برای واگذاری دو باشگاه آغاز شد و از فرابورس گذشت و در این راه سازمان خصوصی‌سازی و وزارت اقتصاد و دارایی زحمت زیادی کشیدند.

 

مشاور وزیر ورزش و جوانان اظهار داشت: الان بزرگترین خوشحالی ما این است کسانی که بیشترین سهام دو باشگاه را در اختیار گرفتند از توان و تجربه اقتصادی و مدیریتی در سطوح بالا برخوردار هستند. نقطه ضعفی که صنعت ورزش و به ویژه فوتبال داشت این بود که پیوند اقتصاد و ورزش را نمی‌توانست برقرار کند و بیشتر جنبه‌های ورزشی مطرح بود.

 

علی رغبتی افزود: این امیدواری وجود دارد که مجموعه‌های معتبری که مالکیت دو باشگاه را در اختیار گرفتند در روند ادامه حیات سرخابی‌ها تاثیرات مثبت داشته باشند و براساس برنامه به بنگاه‌هایی تبدیل شوند که در صنعت ورزش به مرز سوددهی نیز برسند.

 

رغبتی در ادامه خاطرنشان کرد: این مسئله واگذاری صرفا مختص به یک حوزه ورزش نیست. وقتی تمام باشگاه‌های بزرگ اروپا را نگاه می‌کنیم اکثر مالکین آنها سبقه ورزشی نداشته‌اند اما توانسته‌اند سرمایه‌گذاری هوشمندانه‌ای در مجموعه خود انجام دهند و طبیعتا برای اداره آن از افراد متخصص در ورزش نیز بهره‌مند می‌شوند.  خوشبختانه ما نیز مجموعه‌ای از پیشکسوتان و مدیران موفق را داریم که دست مالکین را برای حوزه مدیریت باز می‌گذارد.

 

مشاور وزیر ورزش و جوانان در امور قهرمانی اظهار داشت: این اتفاق بزرگ فرصت را به دو باشگاه می‌دهد که از روزمرگی خارج شوند و هر دو باشگاه ظرفیت‌های بسیار خوبی دارند که می‌توان بهترین استفاده را از آن برد.

 

وی در پاسخ به این سوال که آیا با واگذاری سرخابی‌ها مشکل AFC نیز حل خواهد شد یا خیر، گفت: بزرگترین مشکل AFC درخصوص این دو باشگاه مالکیت مشترک بود که خوشبختانه حل شد. طبیعتا با واگذاری به بخش غیردولتی ابهام درخصوص مدیریت دولتی سرخابی‌ها نیز برطرف خواهد شد.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشجویان، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را «هو» کردند
  • سخنگوی مجلس نمایندگان آمریکا به دانشگاه کلمبیا رفت
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • استقرار هزاران نظامی و یک جنگنده یوروفایتر تایفون انگلیسی در لهستان
  • تغییر اعتماد جامعه به اقشار مختلف
  • درگیری عوامل جناح راست افراطی در لندن با پلیس
  • اولین سفر وزیر انگلیسی به قرقیزستان با طعم دخالت
  • انگلیس طرح اخراج پناهجویان به رواندا را تصویب کرد
  • نخستین سفر وزیر انگلیسی به قرقیزستان با طعم دخالت
  • مشاور وزیر ورزش: همت و اراده دولت و رییس جمهور باعث واگذاری استقلال و پرسپولیس شد/ وزارت ورزش وظیفه نظارتی خواهد داشت