Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاون آموزشی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور ضمن تشویق به گسترش کار خیر و نذر سلامت در ماه محرم بیان کرد: به طور قطع بهبود وضعیت سلامتی مردم با سلامت معنوی آنها ارتباط مستقیم دارد.

امین رفیعی‌پور در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه در حال حاضر شیوع ویروس کرونا همه جهان را تحت تاثیر قرار داده و باعث شده کشور نیز از نظر اقتصادی با مشکلاتی مواجه شود، افزود: با بروز کرونا افراد جامعه به ویژه افرادی مانند کارگران فصلی و نیروهای خدماتی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

... از نظر اقتصادی آسیب دیده‌اند و از نظر معیشتی و تامین اقلام بهداشتی برای پیشگیری از ابتلا به بیماری دچار مشکل شده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه در خصوص جلوگیری از انتقال ویروس کرونا باید سه کار اساسی «رعایت فاصله فیزیکی، استفاده از ماسک و شستن مداوم دست‌ها» را جدی گرفت، گفت: در عین حال باید برای رعایت نکات بهداشتی مذکور زیرساخت‌هایی هم وجود داشته باشد، به طور مثال به کارگران توصیه کنیم که به طور مرتب دست‌هایشان را بشویند و از ماسک استفاده کنند، اما سوال این است که این افراد این اقلام را چطور تهیه کنند؟.

این متخصص روانشناسی سلامت ادامه داد: امروز مفهوم سلامت، بودن یا نبودن بیماری نیست، بلکه سلامت شامل سلامت جسمی، سلامت روانی و سلامت معنوی است و اگر تمامی این ابعاد سلامت را در نظر بگیریم، در آن زمان تمامی مشکلات ساختاری جامعه در بعد سلامت اجتماعی و پیشگیری برطرف می‌شود، اما ساختار دولت نیز باید به این موضوع نیز کمک کند که مردم جامعه به این اقلام بهداشتی نیز دسترسی داشته باشند.

رفیعی‌پور ضمن تشویق به گسترش کار خیر، به موضوع نذر سلامت در ماه محرم اشاره کرد و یادآور شد: باتوجه به اینکه یکی از ابعاد سلامت، سلامت معنوی است؛ پخش نذری‌ها (غذا) چه هنگام پخت و چه هنگام توزیع و چه در زمانی که صف‌های طولانی تشکیل می‌شود می‌تواند موجب انتقال بیماری کرونا شود. از طرفی دیگر نیز افرادی که نذری پخش می‌کنند هم نیت‌شان خیر است و می‌خواهند برای مردم کاری کنند، لذا باتوجه به شرایط، می‌توان کارهایی انجام داد، البته به طور حتم مراجع و متخصصان در این حیطه نکاتی را ارائه داده‌اند.

سرپرست معاون آموزشی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور افزود: اما باتوجه به بعد معنویت سلامت و همچنین شرایط موجود، می‌توان نذری‌ها را به شکل‌های دیگری مانند بسته‌بندی مواد غذایی یا خشک و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی توزیع کرد. حتی ممکن است برخی افراد جامعه توان خرید مواد غذایی، ماسک و موادضدعفونی‌کننده را نداشته باشند، پس چه بهتر که این نذورات را به سمتی سوق دهیم که مشکل افراد نیازمند برطرف شود. 

این متخصص روانشناسی سلامت معتقد است که به طور قطع بهبود وضعیت سلامتی مردم با سلامت معنوی آنها ارتباط مستقیم دارد، زیرا زمانی که افراد جامعه، به هم‌نوعشان کمک می‌کنند این نوعی سلامت معنوی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نذر سلامت سلامت معنوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۰۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل بخش درمان چهارمحال و بختیاری عدم ماندگاری پزشکان است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: مردم در ماندگاری پزشکان در مراکز درمانی کمک کنند, ما در برخی از مراکز کمبود پزشک عمومی داریم، برای ماندگاری پزشکان بحث ترمیم حقوق در نظر گرفته شد اما این مشکل کشوری است و همچنان وجود دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، محمدحسین اعرابی امروز در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان با اشاره به هفته سلامت اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی متولی سلامت است، اما اگر همه افراد نخواهند در جهت سلامت عمل کنند اتفاقی نمی‌افتد، مردم باید در جهت خودمراقبتی و سلامت تلاش داشته باشند.

وی افزود: سطح سواد سلامت جامعه باید بیشتر شود، بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در حوزه بهداشت و درمان زیاد فعالیت شده، اما عمل نسبت به داشته‌ها خوب نیست، باید هر چند وقت یکبار رسانه‌ها تذکرات لازم را به مردم در جهت خود مراقبتی بدهند. شعار امسال هفته سلامت، سلامت خانواده و مردم‌سازی سلامت است، هر کجا کار به مردم واگذار شد به نحو أحسن انجام شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به ظرفیت خیرین عنوان کرد: ظرفیت خیرین بی پایان است و اکثر مراکز درمانی خیرساز است، پاییز امسال جشن خیرین برگزار می‌شود و لیست نیازهای ما از تجهیزات و پروژه‌های عمرانی احصا شده و در قالب کتابچه به خیرین ارایه می‌شود تا در راستای نیاز سلامت جامعه کمک شود و اهداف خیرین به صورت هدفمند و در راستای حل مشکلات مردم باشد. این دانشگاه از سازمان‌های بیمه‌‌گر طلبکار است که اگر پرداخت شود موجب رضایتمندی و ارایه خدمات بیشتر می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سرانه تخت بیمارستان‌های استان نسبت به متوسط سرانه کشور مناسب است، گفت: تکمیل بخش الحاقی بیمارستان هاجر از نظر عمرانی و درمانی در اولویت است و سعی می‌کنیم در نیمه اول سال فاز یک این پروژه راه‌اندازی شود و فازهای بعدی تا پایان سال جاری یا سال آینده تکمیل شود، یکی از مشکلات ما اورژانس بیمارستان هاجر است که باید جابه‌جا شود و با راه‌اندازی بخش الحاقی انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: مردم در ماندگاری پزشکان در مراکز درمانی کمک کنند، ما در برخی از مراکز کمبود پزشک عمومی داریم، برای ماندگاری پزشکان بحث ترمیم حقوق در نظر گرفته شد، اما این مشکل کشوری است و همچنان وجود دارد.

اعرابی تشریح کرد: نگاه دانشگاه علوم‌پزشکی توسعه دانشگاه و رشته‌های مبتنی بر نیاز جامعه است که دانشجویان بعد از پایان تحصیلات بیکار نباشند. همچنین در بحث نصب دستگاه‌ها نگاه دولت سیزدهم تجهیز بیمارستان‌ها با تجهیزات خوب است و بالغ بر 1500 میلیارد تومان دستگاه در استان نصب و راه‌اندازی شده است.

 وی افزود: برخی از دستگاه‌ها به دلیل نبود فضای فیزیکی لازم هنوز راه‌اندازی نشده است، علی‌رغم وجود مشکل نقدینگی و نبود اعتبارات، اولویت ما راه‌اندازی دستگاه‌ها سیتو انژیوگرافی حداکثر تا نیمه اول سال است و برخی دستگاه‌های دیگر که راه‌اندازی نشده تا پایان سال بهره‌برداری می‌شود و دستگاه‌های دیگر استان فعال و در حال کار است.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • آیت‌الله گرامی در گفت و گو با جماران: یکی از عوامل مهم لغو رفراندوم اصلاحات ارضی از سوی شاه اعتراض آیت الله بروجردی بود/ مقام ایشان در بُعد معنوی بسیار بالا بود ولی مثل بسیاری از مدعیان امروزی نبود که خود را مطرح کند
  • برپایی ایستگاه سلامت در شهرک سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • حل مشکل جمع آوری و حمل زباله از منطقه گردشگری امامزاده شیخان علی آباد کتول
  • اعزام ۵۵ ایثارگر زنجانی به سفر معنوی حج تمتع
  • اعزام ۵۵ ایثارگر زنجانی به سفر معنوی حج
  • ۵۵ ایثارگر زنجانی به سفر معنوی حج تمتع اعزام می‌شوند
  • به صدا درآمدن زنگ زمین پاک و آوای سلامت در گیلان
  • مشکل بخش درمان چهارمحال و بختیاری عدم ماندگاری پزشکان است
  • نامناسب بودن معابر، مشکل آزار دهنده معلولان کردستانی
  • لزوم اجرایی شدن مصوبات ستاد امر به معروف و نهی از منکر بافق