Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-19@21:58:15 GMT

کاهش بهای نفت برنت

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۹۱۳۲۱

بهای نفت خام سبک ‏برنت دریای شمال‏، سبد نفتی اروپا، در معاملات روز جمعه کاهش یافت. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،  از سرگیری دور جدید تنش میان چین و آمریکا و موج دوم شیوع «ویروس کرونای جدید» موسوم به ویروس کووید- ۱۹ (Covid-۱۹)، در کاهش قیمت نفت در بازار جهانی تاثیر داشته است.  به گزارش خبرگزاری فرانسه از لندن، در پایان معاملات روز کاری لندن‏‏، بهای نفت خام سبک ‏برنت دریای شمال‏، که ‏از آن به عنوان ‏یکی از مهمترین مراجع قیمت گذاری ‏ نفت داد و ستد شده در ‏‏بازار اروپا ‏استفاده می‌شود برای تحویل در ماه اکتبر با ۷۳ صدم درصد کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین‏، به ۴۴ دلار و ۷۶ سنت رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در معاملات الکترونیک بازار نیویورک هم بهای هر بشکه نفت خام سبک و ‏‏شیرین (وست تگزاس اینترمدییت‏)، ‏برای تحویل ‏در ماه سپتامبر با ۸۶ صدم درصد کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین‏، به ۴۱ دلار و ۵۹ سنت رسید.  این در حالی است که قیمت دو شاخص عمده نفتی جهان، یعنی ‏‏نفت خام سبک و شیرین شاخص ‏‏نیویورک و ‏نفت ‏خام سبک ‏‏برنت دریای شمال ‏، در پایان معاملات روز گذشته به ترتیب به ۴۳ دلار و ۴۶ دلار نیز رسیده بود.   اوژن واینبرگ، کارشناس بخش کارگزاری امور مالی و خدمات مشاوره سرمایه‌ای ‏‏کومرتسبانک آلمان‏، در ‏‏تحلیل ‏‏نوسانات معاملات امروز می‌گوید بازار نفت به نظر هر روز تغییر مسیر می‌دهد.    این کارشناس افزود کارگزاران و سرمایه گذاران بازار نفتی با توجه به از سرگیری دور جدید تنش میان چین و آمریکا در معاملات و پیش بینی سمت و سوی این بازار جانب احتیاط را در پیش گرفته اند.   دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، روز پنجشنبه دستور ممنوعیت هر گونه معامله شهروندان آمریکایی با بیت دانس، مادر شرکت چینی اپلیکشن تیک تاک و وی چت شبکه اجتماعی متعلق به شرکت تنسنت چین امضاء کرد.  چین نیز در پاسخ این اقدام دولت آمریکا را سو استفاده سیاسی دانست و اعلام کرد پاسخ مناسبی به آمریکا خواهد داد.  از سوی دیگر کارگزاران و سرمایه گذاران بازار نفتی نگران شیوع بیماری کرونا نیز هستند که اکنون آمریکا، بزرگترین مصرف کننده نفت در جهان، را به شدت درگیر کرده است.  بر اساس آمار و ارقامی که دانشگاه جانز هاپکینز Johns Hopkins منتشر کرده است طی ۲۴ ساعت گذشته دو هزار و ۶۰ نفر دیگر در آمریکا جان خود را به علت ابتلا به ویروس کووید-۱۹، از دست دادند.  روند افزایشی ابتلا به ویروس کووید-۱۹، در آمریکا از سه ماه پیش تاکنون ادامه دارد.  شمار مرگ و میر‌های ناشی از ابتلا به بیماری کرونا، در آمریکا نیز تاکنون به ۱۶۰ هزار نفر رسیده است. آمریکا از نظر شمار مبتلایان به ویروس کووید-۱۹ و شمار مرگ و میر‌های ناشی از ابتلا به بیماری کرونا، در جایگاه نخست جهان و بعد از آن برزیل قرار دارد. برچسب ها: کاهش ، بهای نفت ، برنت دریای شمال ، کرونا

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: کاهش بهای نفت برنت دریای شمال کرونا پایان معاملات روز برنت دریای شمال ویروس کووید نفت خام سبک بهای نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۱۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان افزایش قیمت خودرو با شروع بهار؛ به طور میانگین چقدر گرانی داشتیم؟

«دنیای اقتصاد» نوشت: نگاهی به روند قیمت‌ها در این بازه زمانی نشان می‌دهد که از ابتدای سال جاری تاکنون بهای خودروهای داخلی در بازار به طور میانگین ۴۷میلیون تومان، معادل ۷.۱درصد، رشد داشته است. محصولات مونتاژی اما در همین مدت زمان کمتر تحت‌تاثیر رشد قیمت بوده‌اند و بهای آنها به طور میانگین ۲۸.۸میلیون تومان افزایش یافته تا رشدی ۱.۸درصدی را ثبت کند.

فروردین، ماه پرتلاطمی برای بازار خودروی ایران بود. طی تعطیلات نوروزی قیمت خودرو رو به رشد رفت اما شیب چندان شدیدی نداشت. با این وجود بعد از ۲۵ فروردین و اوج‌گیری چالش‌های منطقه‌ای، بهای خودرو گام بلندی برداشت و به سقف خود رسید. با این وجود طی چهار روز اخیر قیمت خودرو مسیر کاهشی را پیش گرفته، البته این کاهش به قدری نبوده که رشد قیمتی را که از ابتدای فروردین یا حتی پس از تعطیلات نوروزی اتفاق افتاده بود جبران کند.

رشد قیمت خودرو در فروردین‌ماه امسال را می‌توان متاثر از سه عامل اساسی تورم انتظاری، اتفاقات سیاسی و رشد نرخ ارز دید که البته چندان هم از یکدیگر منفک نیستند. البته تورم انتظاری عاملی بود که از اسفندماه سال گذشته تاثیر زیادی روی بازار گذاشت. با گذشت نزدیک به یک سال از آخرین قیمت‌گذاری رسمی خودرو، بسیاری انتظار داشتند که سال نو با اعلام قیمت‌های جدید آغاز شود. بنابراین از همان اسفندماه رشد قیمت‌ها تحت‌تاثیر انتظارات تورمی کلید خورد، موضوعی که در تعطیلات نوروزی همچنان نقش مهمی را ایفا می‌کرد و شیب نمودار قیمت خودرو را مثبت نگه داشته بود. همین انتظارات تورمی ناشی از نزدیک شدن به قیمت‌گذاری است که باعث شده بهای خودروهای داخلی با شیب بسیار تندتری نسبت به محصولات خودروسازان خصوصی پیش برود.

همچنین نرخ ارز بر بهای خودرو به‌شدت موثر بوده است، موضوعی که البته در بیشتر مواقع صادق است، چراکه نمودارهای قیمت خودرو همیشه وفاداری خود را نسبت به نوسانات نرخ ارز به اثبات رسانده‌اند. بهای ارز در بازار آزاد از ابتدای فروردین رو به رشد بوده، که باعث شده قیمت خودرو نیز همان نوسانات را در پیش بگیرد. اتفاقات سیاسی‌ و چالش‌های منطقه‌ای نیز عاملی بود که نقش مهمی در بازار فروردین‌ماه خودرو ایفا کرد، به طوری که ۲۶فروردین بسیاری از خودروها قله قیمتی خود را لمس کردند. البته همان‌طور که اشاره شد، طی چهار روز گذشته شاهد افت جزئی قیمت خودرو بودیم.

اگر اتفاق سیاسی غافلگیرکننده‌ای رخ ندهد و فعلا خبری از رشد قیمت کارخانه‌ای خودرو نباشد، می‌توان گفت روند کاهشی قیمت خودرو ادامه خواهد داشت؛ سناریویی که البته چندان محتمل به نظر نمی‌رسد، چراکه سه‌شنبه بعدازظهر وزیر صمت جلسه‌ای با شورای رقابت داشت که این موضوع احتمال رشد قریب‌الوقوع قیمت رسمی خودرو را تقویت کرده است. بنابراین اگر سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان که زیرمجموعه وزارت صمت است، در آینده‌ای نزدیک دست به اعلام قیمت‌های جدید خودرو بزند احتمالا باز هم شاهد موج دیگری در رشد قیمت‌های بازار خواهیم بود. همچنین اگر باز هم در زمین روابط بین‌المللی کشور، اتفاق غافلگیرکننده‌ای رخ دهد، سایه خود را روی بازار خودرو نیز خواهند انداخت. به‌هرصورت پیش‌بینی این مورد چندان آسان نیست و باید منتظر ماند و دید آیا بازار خودرو می‌تواند روند رو به کاهش قیمت‌ها را حفظ کند؟

دیگر خبرها

  • رکورد تاریخی قیمت جهانی طلا
  • تداوم کاهش قیمت سکه در بازار
  • برنت ۸۹ دلار و ۴۲ سنت شد
  • میزان افزایش قیمت خودرو با شروع بهار؛ به طور میانگین چقدر گرانی داشتیم؟
  • سقوط بیش از یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی
  • ثبات قیمت دلار و سکه در معاملات امروز بازار
  • چشم انداز تاریک تقاضا مانع افزایش قیمت نفت شد
  • قیمت طلا به ۲۳۸۳ دلار رسید
  • قیمت جهانی طلا به ۲۳۸۳ دلار و ۱۴ سنت رسید
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۱/۲۹ |برنت ۸۹ دلار و ۶۱ سنت شد