Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه کرج و نماینده ولی فقیه در استان البرز گفت: رئیس‌جمهور فرانسه زودتر از همه خباثت خودش را نشان داد و رسماً در امور لبنان دخالت کرد و زمان قرار داد و بعد هم آمریکا پلیدی خودش را نشان داد و درخواست تعویض دولت همسو با حزب‌الله شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج،  آیت الله سید محمدمهدی حسینی همدانی در متن بیست و سومین خطبه مکتوب جمعه، اظهار کرد: در ایام پر خیروبرکت دهه امامت و ولایت هستیم و متأسفانه به خاطر مخاطراتی که ویروس کرونا برای اجتماعات ایجاد می‌کند بیست‌وچهار هفته است که نتوانستیم نماز جمعه کرج را برگزار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لذا مطالب را به‌صورت مکتوب ارائه می‌کنم و از خدای تعالی در این روز جمعه و ایام مبارک طلب می‌کنم که از خطاهای ما چشم‌پوشی کند و به‌حق اولیائش نواقص و کمبودها و ندانم‌کاری‌های ما را ببخشد و بلا را مرتفع بگرداند.

واقعه غدیر یکی از مهم‌ترین حوادث تاریخ اسلام است

یکی از روزهای بسیار مهم و حماسی، بلکه مهم‌ترین پدیده و حادثه در تاریخ اسلام؛ واقعه غدیر خم است. که رسول خدا صلی‌الله علیه و آله امیرالمؤمنین علیه‌السلام را رسماً جانشین خود قرار داد و کفار را در امواج یأس و ناامیدی فروبرد. و قرآن فرمود: «الیَومَ یَئِسَ الَّذینَ کَفَروا مِن دینِکُم.»

رسول خدا فرمودند: «روز غدیر خم برترین عیدهای امت من است و آن روزی است که خداوند بزرگ دستور داد برادرم علی بن ابی‌طالب را به‌عنوان پرچم‌دار (و فرمانده) امتم منصوب کنم، تا بعد از من مردم توسط او هدایت شوند، و آن روزی است که خداوند در آن روز دین را تکمیل و نعمت را بر امت من تمام کرد و اسلام را به‌عنوان دین برای آنان پسندید.»

اگر ابعاد گوناگون این رخداد به‌خوبی معرفی شود، مسیر همه افراد بشر برای ادامه حیات مادی و معنوی تا رسیدن به مقصد نهایی مشخص خواهد شد. زیرا کرامت و بزرگواری، عدالت و برابری، اخوت و برادری، طهارت نفس و مکارم اخلاق و همه خوبی‌ها در سایه‌سار ولایت تحقق پیدا می‌کند.

از مباحث مهمی که باید در ایام غدیر به آن پرداخت و بسیار سرنوشت‌ساز است بحث ولایت و رهبری جامعه و فلسفه حکومت است. بحث اینکه چه کسی صلاحیت حکومت بر مسلمانان را دارد بحث ضرورت وجود امام و ولیّ در جامعه اسلامی، بحث ویژگی‌های امام و رهبر در جامعه دینی، مباحثی است که مربوط به امروز و فردا نیست. باید توجه داشت که مسأله‌ی غدیر بحث حکومت اسلامی است نه‌فقط مسأله‌ی امامت.

حضرت امام (ره) دربیانی فرمودند: «ولایتی که در حدیث غدیر است به معنای حکومت است نه به معنای مقام معنوی… مسأله مسأله حکومت است. مسأله مسأله سیاست است. خدای تبارک‌وتعالی این حکومت را و این سیاست را امر کرد که پیغمبر به حضرت امیر واگذار کنند. چنانچه خود رسول خدا سیاست داشت.» بنابراین باید دهه ولایت را دهه روشنگری و تبیین واقعه غدیر و تقویت و تحکیم مبانی حکومت دینی و اثبات بطلان نظریه جدایی دین از سیاست دانست.

خدای تعالی به‌عنوان تنها قانون‌گذاری که با شناخت کامل از مخلوق خودش یعنی انسان دارد، پیامبران الهی را فرستاد تا برنامه‌های سعادت‌بخش (دین) را به آنان ابلاغ نماید، برای ادامه این مسیر توسط پیامبرش افرادی را به‌عنوان امام انتخاب فرمود تا بعد از رسول خدا رهبری جامعه را از جهات گوناگون به عهده بگیرند.

هیچ انسانی اهمیت زندگی اجتماعی و ضرورت قانون برای اداره جامعه را انکار نمی‌کند. اما آنچه موجب اختلاف و انحراف جوامع بشری شده، اصلِ قانون‌گذاری برای اداره جامعه است. بشر با فتور و نقصی که دارد و می‌داند توان قانون‌گذاری کامل و جامع را ندارد اما با پیروی از هوا و هوس و خودخواهی‌هایی که دارد به گمان رسیدن به سعادت بدون شناخت دقیق از ابعاد گوناگونی که دارد برای خوشبختی دنیا و آخرت خود برنامه ریخته و البته در مسیر انحراف قدم برداشته و خود را نابود کرده است. لذا غیر از خدا کسی نمی‌تواند قانونی بریزد که به همه ابعاد بشر آگاه باشد و نیازهای او را هم بداند.

بعد از قانون‌گذاری، مجریِ قانون هم باید کسی باشد که کاملاً بر آن قانون و بر تمایلات خودش مسلط باشد. تا با جلوگیری از تخلفات، بتواند با حسن تدبیر، شجاعانه جامعه را مدیریت کند. که ازنظر شیعه رسول خدا و امامان معصوم بعد از او این وظیفه خطیر را دارند. و وقتی معصوم به دلایل مختلف غایب است، دین‌شناسان باتقوا این مسؤولیت گران‌سنگ را بر عهده‌دارند.

مسئله غدیر بسیار مهم است و باید آن را زنده نگه‌داریم اما نه‌فقط با جشن و شیرینی. ببینید امام (ره) دراین‌باره چه فرمودند: «زنده نگه‌داشتن این عید نه برای این است که چراغانی بشود و قصیده خوانی بشود و مداحی بشود، این‌ها خوب است اما مسأله این نیست. مسأله این است که به ما یاد بدهند که چطور باید تبعیت کنیم، به ما یاد بدهند که غدیر منحصر به آن زمان نیست، غدیر در همه اعصار باید باشد و روشی که حضرت امیر در این حکومت پیش‌گرفته است باید روش ملت‌ها و دست‌اندرکاران باشد. قضیه غدیر قضیه جعل حکومت است، این است که قابل‌نصب است و الا مقامات معنوی قابل‌نصب نیست، یک‌چیزی نیست که با نصب، آن مقام پیدا بشود لکن آن مقامات معنوی که بوده است و آن جامعیتی که برای آن بزرگوار بوده است، اسباب این شده است که او را به حکومت نصب کنند و لهذا می‌بینیم که در عرض صوم و صلوه و امثال این‌ها می‌آورد، ولایت مجری این‌هاست.»

غدیر را با خطبه غدیر می‌شناسیم. خطبه غدیر، یادگار واقعه غدیر است. این خطبه گنج بی‌پایانی از علم و معرفت و حکمت است که متأسفانه مهجور مانده و کمتر به آن اهمیت داده می‌شود. و بر همه ما لازم است به هر وسیله که می‌توانیم آن را از غربت درآوریم.

در آن روز جمعیت کم‌نظیری که بالغ‌بر ۱۲۰ هزار نفر می‌شدند، شنونده کلمات رسول خدا و شاهد نصب امیرالمؤمنین علیه‌السلام بودند، اما چه شد که این جمعیت، بعد از ۷۰ روز ولیّ خدا را تنها گذاشتند؟ بحث دقیقی است که باید با دقت ابعاد آن بررسی شود، وضعیت فکری و رفتاری مردم آن دوره و آن منطقه را باید دقت کرد.

گروهی از مردم، اعراب تازه‌مسلمان شده‌ای بودند که از سنت‌های گذشته خود هنوز فاصله چندانی نگرفته بودند. و اساساً چیزی به اسم رسالت و نبوت و جانشینی شخص معصوم را متوجه نمی‌شدند و فقط ریاست‌های ظاهری و قدرت‌طلبی را درک می‌کردند، لذا بلافاصله بعد از ارتحال رسول خدا، مساله خلافت را در مسیر دیگری انداختند.

گروه دیگر، منافقان بودند که با ظاهری آراسته در دل کینه‌های عمیق با مولا داشتند، لذا هرگز با او بیعت نمی‌کردند. دسته دیگر عده‌ی کمی بودند که به دفاع از ولایت باقی ماندند. بحث مفصل است ان‌شاءالله خود عزیزان دنبال کنند.

بار دیگر این روز عظیم را تبریک گفته و از خدای تعالی طلب می‌کنم که به‌زودی همه ما شاهد تحقق ثمره غدیر که دولت حقه مهدوی ارواحنا فداه است باشیم. ان‌شاءالله.

فلسفه تشکیل حکومت اسلامی اجرای حدود و برقراری عدالت است

بعد از غصب امامت و انحراف غدیر یکی از وظایفی که اهل‌بیت علیهم‌السلام در زمان‌های مختلف و در دوران امامت خودشان بهروش‌های گوناگون دنبال می‌کردند بحث برگرداندن خلافت پیامبر و امامت به جایگاه اصلی و تشکیل حکومت اسلامی بود که بحث مفصلی دارد و ما در مناسبت‌ها به گوشه‌هایی اشاره‌کرده‌ایم. چون ۲۰ ذی‌الحجه سال ۱۲۸ قمری ولادت مولانا امام کاظم علیه‌السلام واقع شد و آن‌چنان برای امام صادق علیه‌السلام خوش‌آیند و شادی‌بخش بود که سه روز مردم مدینه را اطعام دادند.

مشهورترین لقب امام؛ صابر و کاظم و معروف‌ترین کنیه حضرت ابوالحسن و نقش نگین انگشتری‌اش حسبی الله بود. مکارم اخلاق همراه با علم و حلم بسیار او را محبوب قلوب کرده بود. انسانی کاملی که بدکرداران و بداندیشان را با عفو و گذشت بی‌کران خود تربیت می‌فرمود.

شب‌ها در کوچه‌های مدینه می‌گشت و به مستمندان کمک می‌کرد درحالی‌که ناشناس بود. کیسه‌های موسی بن جعفر سلام‌الله‌علیه که مبالغی در آن‌ها بود که اگر به نیازمندی می‌رسید بی‌نیاز می‌شد در مدینه معروف بود. این شیوه امام برای امروز ما که مشغول کمک مؤمنانه و رزمایش مواسات هستیم درس و الگوست. لذت‌بخش‌ترین و زیباترین لحظات عمر امام زمانی بود که مشغول بندگی و خلوت باخدای تعالی بود.

یادآوری می‌کنم که موسی بن جعفر هم مثل پدران بزرگوارش یکی از وظایف اصلی خود را تشکیل حکومت اسلامی و اجرای حدود الهی بدون هیچ کم‌وکاست می‌دانست. اساساً فلسفه تشکیل حکومت اسلامی، اجرای حدود و برقراری عدالت است.

لذا اگر در نظام اسلامی، قوانین نسبت به آحاد مردم به‌دقت و سخت‌گیرانه جاری شود اما وقتی نوبت به دانه‌درشت‌ها و اصحاب قدرت می‌رسد با فشار و سیاسی بازی و ده‌ها ترفند و حیله در مجازات تخفیف داده شود و یا تسهیلات ویژه در نظر گرفته شود قطعاً این روش اسلامی نیست. به حمدالله با رویکرد جدیدی که در دستگاه قضاء در حال پیگیری است، امیدواریم اشتباهات گذشته به‌سرعت و دقت و عدالت جبران شود.

امام کاظم علیه‌السلام درباره اجرای حدود فرمودند: «منفعت اقامه حد برای خداوند درروی زمین از بارش چهل روز باران بیشتر است. و این‌که در قرآن آمده است: «یُحْیِ الْأَرْضَ بَعْدَ مَوْتِها؛ خداوند زمین مرده را زنده می‌کند»، منظور زنده کردن به‌وسیله قطرات باران نیست، بلکه منظور این است که خداوند مردانی را درروی زمین برمی‌گزیند تا عدالت را برپا دارند و با اقامه عدل، زمین را زنده کنند.» یا مثلاً دربیانی اسحاق بن عمار می‌گوید: «از امام موسی بن جعفر در مورد چگونگی و کیفیت اجرای حد بر شخص زناکار پرسیدم، فرمود: شدیدترین نوع تازیانه بر او زده شود.»

خلفای معاصر امام مثل هارون می‌دانست که امام و پیروانش، وی را غاصب خلافت پیامبر و شخصی ستمگر می‌دانند و اگر فرصت پیدا کنند در نابودی حکومت او لحظه‌ای درنگ نخواهند کرد. و می‌دانست که امام قصد تشکیل حکومت دارد و آن را حق خود می‌داند. لذا در همه حال مواظب امام بودند و دنبال فرصت برای از بین بردن.

در مقابل، حضرت هم از راه‌های مختلف سعی می‌کرد تا با گفتمان سازی، فرهنگ تشکیل حکومت اسلامی را در بین مردم رواج دهد. که دریکی از جلسات به گفتگوی هارون و امام علیه‌السلام راجع به برگرداندن فدک مطالبی عرض شد.

امام کاظم اسوه مقاومت است

آنچه امروز از روش امام علیه‌السلام در مسیر مبارزه با مستکبران عالم درس می‌گیریم، روش مقاومت است که بحمدالله بحث مقاومت اسلامی در کشورهای اسلامی جاافتاده و این شیوه جواب داده است. اتفاقاً همین ایام از حسن تقارن روز مقاومت اسلامی نامیده شده است به‌هرتقدیر امام اسوه مقاومت است.

امروز دنیای اسلام به‌خوبی به این مطلب رسیده است که برای رسیدن به اهداف عالیه‌اش راهی جز مقاومت ندارد. و البته مستکبرین عالم ممانعت می‌کنند و سرداران و افسران این مسیر را به شهادت می‌رسانند. شهید بزرگوار سردار سلیمانی که شهید مقاومت است و شهید حججی که ۱۸ مرداد سالگشت شهادت مظلومانه و مقتدرانه اوست، شهید مقاومت است. شهیدی که با آرامش و شجاعت، صلابت و اقتدار، تمام درس‌های مکتب علوی و فاطمی و حسینی و کاظمی و اهل‌بیت را به رخ جهان کشید. با شهادت خود به واداده‌های داخلی که از این فرهنگ فاصله‌دارند فهماند که گسست نسل‌ها، تراوش ذهن بیمار خودشان است.

کمال‌جوئی و درخواست مکرر امضا جواز شهادت از امام رضا علیه‌السلام که در نامه ایشان موجود است نشانه تکامل عقلی و تجسم حماسه حسینی در جوان نسل سوم انقلاب است. عظمت شهادت شهید حججی، حقانیت گفتمان شیعه در غدیر و عاشوراست و خبر می‌دهد که به‌زودی ریشه تفکر و روش آمریکایی و اساس حکومت پلید صهیونیستی، و ارتجاع تکفیری توسط محور مقاومت کنده و نابود خواهند شد. رشادت، مجاهدت و شهادت مدافعان حرم، راه روشن آینده جبهه مقاومت را ترسیم کرد.

بهره‌برداری سیاسی از فاجعه لبنان نشان از عجز و استیصال جبهه استکبار است

عجز و استیصال جبهه استکباری وقتی معلوم می‌شود که می‌بینید چگونه از فاجعه عظیم و مصیبت بزرگی که برای مردم لبنان به وجود آمده (که خدای تعالی به آن‌ها صبر عنایت فرماید) بهره‌برداری سیاسی می‌کنند و به‌جای همدردی و کمک، حزب‌الله لبنان و محور مقاومت را که در این جریان هیچ نقشی نداشته را می‌کوبند.

رئیس‌جمهور فرانسه زودتر از همه خباثت خودش را نشان داد و رسماً در امور لبنان دخالت کرد و زمان قرار داد و بعد هم آمریکا پلیدی خودش را نشان داد و درخواست تعویض دولت همسو با حزب‌الله شد. همه این شرارت‌ها حکایت از این دارد که مقاومت در مسیر درستی حرکت می‌کند. خدای تعالی شهدا مقاومت را با اولیا خودش محشور بگرداند.

واکنش به اتفاقات اخیر شورای شهر فردیس

در این ایام لازم است که همه دستگاه‌ها و مردم با همدلی و همکاری کارها را پیش ببرند، بنابراین اگر کسی و یا کسانی در مسیر دیگری حرکت کنند به خود و جامعه ضرر زده‌اند. اینکه شنیده می‌شود که مثلاً فلان شورای شهر چند ماه است شهردار را به هر دلیل انتخاب نکرده، کار غلطی است. آیا این خدمت به مردم است؟

در ایامی که ابتلاء به ویروس قسمتی از کارها را مختل و خدمت‌رسانی را دشوار کرده، ببینیم شهری با کثرت جمعیت و کارهای فراوان روی زمین‌مانده شهردار ندارد و عده‌ای در شورا آبستراکسیون کنند و شورا را از نصاب بیاندازند تا مثلاً فلان کس نشود فلانی بشود. آیا این حرکت در مسیر خدمت‌رسانی به شهروندان است؟

اگر دلسوزی دارید نباید بگذارید یک روز هم جایگاه بی‌مسؤولیت بماند و بعد با نظارت و پیگیری مواظب باشید تخلفی صورت نگیرد، نه اینکه اصل صورت‌ مسئله را پاک‌کنید. قطعاً این امور خلاف و ضمان آور است. لذا لازم است هرچه زودتر در ترمیمم این کمبود اقدام کنید و دستگاه‌های غیر مرتبط هم دخالتی درروند کار نداشته باشند مگر تخلفی صورت گرفته باشد. خداوند به همه خدمتگزاران صدیق و امین خیر کثیر عنایت فرماید.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: فرانسه لبنان غدیر نماینده ولی فقیه تشکیل حکومت اسلامی خودش را نشان علیه السلام قانون گذاری خدای تعالی واقعه غدیر اجرای حدود رسول خدا آن روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۱۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میز مذاکره را ترک نکرده و مقابل فشارها مقاومت کردیم

رئیس‌جمهور با اعلام شکست سیاست فشار حداکثری علیه ایران گفت: جمهوری اسلامی از سویی دیپلماسی و میز مذاکره را ترک نکرد و از سوی دیگر برابر فشارها و تحریم‌های آمریکایی‌ها گزینه مقاومت و ایستادگی را برگزید و از حقوق خود کوتاه نیامد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی عصر امروز _دوشنبه سوم اردیبهشت_ به وقت محلی، در ادامه برنامه‌های سفر رسمی به پاکستان، در دیدار «سردار ایاز صادق» رئیس مجلس ملی پاکستان که در محل اقامت رئیس جمهور انجام شد، با اظهار امیدواری نسبت به اینکه این سفر گامی در جهت توسعه روابط باشد، نقش مجالس دو کشور در تسهیل و تسریع ارتقای روابط فیمابین مهم و مؤثر عنوان کرد.

وی با بیان اینکه در برابر دشمنی‌های دشمنان ۲ راه تسلیم یا مقاومت وجود دارد، افزود: در فلسطین نیز عده‌ای راه سازش را در پیش گرفتند و عده‌ای راه مقاومت که هزینه سازش به مراتب از مقاومت بیشتر است؛ جمهوری اسلامی ایران از سویی دیپلماسی و میز مذاکره را ترک نکرد و از سوی دیگر در برابر فشارها و تحریم‌های آمریکایی‌ها گزینه مقاومت و ایستادگی را برگزید و از حقوق خود کوتاه نیامد، در نتیجه امروز شاهد رشد ۶ درصدی اقتصاد ایران هستیم و مقامات رسمی آمریکایی اعتراف می‌کنند که سیاست فشار حداکثری علیه ایران شکست خورده است.

رئیس‌جمهور با برشمردن برخی توانمندی‌های کشورمان از جمله در حوزه تولید خودرو، فعالیت بیش از ۱۰۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان و نظایر آن، از آمادگی ایران برای به اشتراک گذاشتن توانمندی‌ها و دستاوردهای خود در حوزه‌های مختلف با کشور دوست و برادر پاکستان و ارتقای روابط در عرصه‌های مختلف خبر داد.

هیچکدام از احزاب پاکستانی مخالف روابط دوستانه با ایران نیستند

سردار ایاز صادق رئیس مجلس ملی پاکستان نیز در این دیدار از طرف خود و احزاب مختلف پاکستانی به دکتر رئیسی خوش‌آمد گفت و اظهار کرد: هیچکدام از احزاب پاکستانی چه احزاب همسوی دولت و چه احزاب اپوزیسیون، مخالف روابط دوستانه با جمهوری اسلامی ایران نیستند.

وی همکاری، تفاهم و اشتراک نظر میان مقامات دو کشور را کم‌نظیر توصیف و با بیان اینکه گروه دوستی ایران بیشترین عضو را در مجلس پاکستان دارد، افزود: پاکستان هم علاقه‌مند به گسترش روابط و هم نیازمند توسعه همکاری‌ها در حوزه‌های انرژی، توسعه بازارچه‌های مرزی، همکاری‌های اقتصادی و تعاملات تجاری با جمهوری اسلامی ایران است و مجلس پاکستان آمادگی دارد در جهت رفع هر گونه مانع یا مشکلی در مسیر تقویت روابط فیمابین گام‌های عملی و مؤثر بردارد.

منبع: ایرنا کد خبر 747024

دیگر خبرها

  • طلاب نسبت به تبیین تاریخ دفاع مقدس اهتمام داشته باشند
  • رئیس‌جمهور: مقامات آمریکایی به شکست فشار حداکثری علیه ایران اعتراف کردند
  • میز مذاکره را ترک نکرده و مقابل فشارها مقاومت کردیم
  • رئیس‌جمهور: میز مذاکره را ترک نکرده و مقابل فشارها مقاومت کردیم
  • رئیس‌جمهور: میز مذاکره را ترک نکرده و مقابل فشارها مقاومت کردیم | شاهد رشد ۶ درصدی اقتصاد ایران هستیم
  • تماس تلفنی ماکرون و نتانیاهو درباره وضعیت منطقه
  • مخبر: کسی بدون نظر جمهوری اسلامی توان تصمیم‌گیری در منطقه را ندارد
  • کسی بدون نظر جمهوری اسلامی توان تصمیم‌گیری در منطقه را ندارد
  • مخبر: کشور در وضعیتی است که چشم انداز روشنی برای توسعه دارد
  • طرح‌های گرافیکی سالروز شکست آمریکا در واقعه طبس منتشر شد