Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-19@18:24:51 GMT

لوکا دست بردار گارد ضدکرونا نیست

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۹۲۹۲۵

سرمربی کروات ذوب آهن یکی از مربیان سرسخت در خصوص مبارزه با کرونا در لیگ برتر محسوب می‌شود.

به گزارش “ورزش سه”، لوکا بوناچیچ که در اواسط نیم فصل دوم به نیمکت ذوب رسید و در سودای دستیابی به امتیاز لازم برای بقای این تیم است، یکی از مربیانی است که به شدت پروتکل های بهداشتی در خصوص کرونا را رعایت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سرمربی کروات ذوب آهن با شیلید و ماسک تمام دقایق بازی را در محوطه فنی حضور یافته و تدابیر لازم برای هدایت تیمش را دنبال می‌کند.

 

 

بوناچیچ با تیمش در نیمه اول موفق شد با گلی که محمدزاده به ثمر رساند، پیروز راهی رختکن شود و ۴۵ دقیقه تا سه امتیاز طلایی که می‌تواند آنها را به بقا امیدوار کند، دست یابد.

ذوب آهن اصفهان لوکا بوناچیچ (سرمربی)

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: ذوب آهن اصفهان لوکا بوناچیچ سرمربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۲۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۹ فروردین در دنیای علم چه خبر؟

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، تاریخ علم مملو از رویدادهای مهمی است که نوآوری‌ها، کشف‌ها و حتی زادروزها و درگذشت‌های دانشمندان و مخترعان تاثیرگذار جهان را در برمی‌گیرد. در این تقویم علم، وقایع مهم مصادف با امروز ۲۹ فروردین برابر ۱۷ آوریل را ورق می‌زنیم.

***

لاستیک مصنوعی

۱۷ آوریل ۱۹۳۰ میلادی برابر با ۲۹ فروردین ۱۳۰۹ خورشیدی، دکتر آرنولد کالینز در دفترچه یادداشت آزمایشگاهی‌اش گزارش کشف یک ترکیب لاستیک‌مانند جدید را ثبت کرد. او متوجه شده بود مخلوطی که از چند هفته قبل باقی مانده بود، به‌دلیل پلیمریزاسیون مونوینیل استیلن مخلوط با هیدروکلراید غلیظ، به توده‌های سفید و تا حدودی شبه‌لاستیکی جامد شده بود. او این ترکیب جدید را 2-کلرو-1،3-بوتادین درنظر گرفت. گروه تحقیقاتی او در شرکت دوپون، طی چند هفته بعد، اما به‌تدریج، پتانسیل ترکیب جدید را به‌عنوان اولین لاستیک مصنوعی تشخیص دادند. والاس کاروترز آن را کلروپرن نامید و ۲ نوامبر ۱۹۳۱ با نام «دوپرِن» معرفی شد. پس‌از توسعه بیشتر، به‌عنوان ماده‌ای مفید برای محصولات غیرقابل نفوذ در برابر روغن و برای عایق سیم‌های الکتریکی و به‌عنوان یک ترکیب پوششی فروخته شد. این لاستیک مصنوعی از سال ۱۹۳۶ با نام نئوپرن شناخته می‌شود.

اولین پرواز انفرادی یک خلبان زن دور دنیا

۱۷ آوریل ۱۹۶۴ میلادی برابر با ۲۹ فروردین ۱۳۴۳ خورشیدی، جرالدین (جری) ماک در کلمبوس، اوهایو فرود آمد و به اولین زنی تبدیل شد که یک پرواز انفرادی با هواپیما را دور دنیا انجام داده است. او زنی خانه‌دار اهل کلمبوس با کمتر از ۸۰۰ ساعت تجربه پرواز طی ۷.۵ سال بود. او با هواپیمای تک‌موتوره سِسِنا 180 با نام «روح کلمبوس» و با نام مستعار «چارلی» پرواز کرد. این سفر در 19 مارس 1964 در کلمبوس، اوهایو آغاز شد و در 17 آوریل 1964 در کلمبوس، اوهایو به پایان رسید و درمجموع 29 روز، 11 ساعت و 59 دقیقه، با 21 توقف و پیمودن حدود ۳۶هزارو۷۹۰ کیلومتر به‌طول انجامید.

نقشه‌بردار ۳

۱۷ آوریل ۱۹۶۷ میلادی برابر با ۲۹ فروردین ۱۳۴۶ خورشیدی، نقشه‌بردار ۳ یا Surveyor 3 سومین سطح‌نشین برنامه فضایی نقشه‌بردار بدون سرنشین ناسا، برای کاوش سطح ماه پرتاب شد. این اولین مأموریتی بود که قاشک نمونه‌برداری خاک سطحی را حمل می‌کرد.  فضانوردان آپولو ۱۲ پیت کنراد و آلن بین در نوامبر ۱۹۶۹ از نقشه‌بردار ۳ بازدید کردند و این‌گونه این کاوشگر فضایی به تنها کاوشگری تبدیل شد که انسان‌ها در دنیای دیگری از آن بازدید کرده‌اند. فضانوردان آپولو ۱۲ چند بخش نقشه‌بردار ۳ ازجمله دوربین تلویزیونی‌اش را جدا کردند و آنها را برای مطالعه به زمین بازگرداندند. نقشه بردار۳ یک دوربین تلویزیونی پیمایش، آزمایش‌های مکانیک خاک و دستگاه‌هایی برای اندازه‌گیری دما داشت. جرم آن هنگام پرتاب هزارو۲۶ کیلوگرم و هنگام فرود ۲۹۶ کیلوگرم بود.

جووانی ریچولی

۱۷ آوریل ۱۵۹۸ میلادی برابر با ۲۹ فروردین ۹۷۷ خورشیدی، جووانی باتیستا ریچولی منجم ایتالیایی به‌دنیا آمد. سال ۱۶۵۰ او به اولین کسی تبدیل شد که یک ستاره دوتایی را رصد کرد. ستاره دوتایی به دو ستاره‌ای گفته می‌شود که آنقدر به هم نزدیک‌اند که به‌نظر می‌رسد یکی هستند. این ستاره دوتایی، میزار در میانه دب اکبر بود. ریچولی همچنین سایه‌های قمرهای مشتری کشف کرد. او همچنین به‌دلیل آزمایش‌هایی که با آونگ‌ها و اجسام در حال سقوط انجام داد و بحث درباره ۱۲۶ استدلال درباره حرکت زمین و برای معرفی الگوی کنونی نام‌گذاری ماه شناخته می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تقدیر از تصویربردار خبرگزاری مهر در مراسم شکرانه خدمت زائران
  • نتیجه ۳ بر صفر عالی است/ کارمان را انجام دادیم!
  • سرمربی پرسپولیس: نتیجه ۳ بر صفر عالی است/ کارمان را انجام دادیم
  • سرمربی پرسپولیس: نتیجه ۳ بر صفر عالی است
  • دعوت از چهار وزنه بردار فارسی به اردوی تیم ملی
  • دعوت به اردوی تیم ملی وزنه برداری بزرگسالان
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • دستگیری ادمین کانال «گارد جاویدان»
  • عضو اصلی گارد جاویدان دستگیر شد + اعترافات تکان دهنده «دکتر»
  • ۲۹ فروردین در دنیای علم چه خبر؟