Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرویس بین المللی خرداد_رامتین لطیفی: برنی سندرز، سناتور ارشد حزب دموکرات و رهبر جنبش ترقی‌خواهان و عدالت‌خواهان آمریکا که به جنبش برنی سندرز موسوم است همواره دغدغه کاهش اختلاف طبقاتی فاحش در آمریکا و توزیع عادلانه ثروت را در سر داشته است. به علاوه سندرز چه در این انتخابات و چه در انتخابات گذشته که به عنوان نامزد حزب دموکرات در حال رقابت با هم حزبی‌های خود بود درباره ناکارامدی سیستم خدمات درمان و پزشکی و همچنین بیمه‌ها هشدار می‌داد و طرح‌هایی نیز برای بیمه همگانی و رایگان کردن خدمات درمانی در سر داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا که بحران کرونا آمریکا را زیر پا گذاشته است و معضلی به نام عدم وجود بیمه‌های موثر و نیز بیکاری مفرط و عدم اشتغال گریبان حداقل یک سوم از آمریکایی‌ها را گرفته است می‌توان ارزش و اعتبار دغدغه‌های سندرز برای اقشار آسیب‌پذیر آمریکا را درک کرد.

سندرز در ابتدای ورود کرونا به خاک آمریکا با انتقاد از بودجه هنگفت ۳۰ هزار میلیارد دلاری نظامی آمریکا که روانه پنتاگون می‌شود به سنایی که اکثریت آن با جمهوری‌خواهان است تاخت و گفت چرا همیشه برای ماجراجویی‌های نظامی پول هست اما برای بیمه‌های خدمات درمانی و بیمه‌های بیکاری و برطرف کردن نیازهای اولیه معاش اقشار آسیب‌پذیر پولی وجود ندارد؟

همچنین او با انتقاد از ثروت‌اندوزی تعدادی از میلیاردرهای آمریکایی در زمان سختی و عسرت مردم گفت: "ثروتمندان آمریکا ثروتمندتر شده‌اند و در مقابل بیش از نیمی از جمعیت آمریکا شغل و درآمد خود را در جریان شیوع و همه‌گیری ویروس کرونا از دست داده‌اند. این در حالی است که ۴۹۱میلیاردر، ثروت خود را ۷۴۳ میلیارد دلار بیشتر کرده‌اند و این اتفاقی بسیار شوم و ناپسند است. ما به اقتصادی نیاز داریم که نیازهای همه مردم را برطرف کند، نه اقتصاد متقلبانه‌ای که تنها برای ثروتمندان و قدرتمندان کار می‌کند”.

حالا سندرز طرحی را به سنا برده است که بر اساس آن صاحبان شرکت‌های بزرگ تکنولوژی و میلیاردرهای معروف آمریکا موظف خواهند بود که در دوران شیوع و همه‌گیری ویروس کرونا، میلیاردها دلار از ثروت خود را به عنوان مالیات برای تخصیص به جبران خسارت‌های این بحران را پرداخت کنند. ثروتمندان آمریکایی بر اساس این طرح باید ۶۰ درصد از سود خود در حد فاصل ماه مارس ۲۰۲۰ تا ژانویه ۲۰۲۱ را به عنوان مالیات بحران کرونا به دولت پرداخت کنند. این مبلغ در صندوقی برای تامین بودجه پوشش بیمه‌ درمانی برای تمام آمریکایی‌ها به مدت یک سال و کمک هزینه‌های دیگر جمع‌آوری خواهد شد.

این طرح می‌تواند زنگ خطری برای صاحبان مشاغل و شرکت‌های بزرگی مثل آمازون و فروشگاه‌های زنجیره‌ای والمارت باشد که در دوره بحران کرونا سود هنگفتی نصیبشان شد. برای مثال جف بزوس مدیر اجرایی آمازون باید حدود ۴۳ میلیارد دلار و ایلان ماسک مدیر اجرایی شرکت‌های تسلا و اسپیس ایکس نیز باید حدود ۲۷ میلیارد دلار مالیات بپردازند. پس از این دو نفر مارک زاکربرگ، مدیر اجرایی فیسبوک در رده سوم ایستاده است که باید مالیاتی در حدود ۲۳ میلیارد دلار بپردازد و خانواده والتون که صاحبان فروشگاه‌های زنجیره‌ای والمارت هستند نیز باید ۱۳ میلیارد دلار مالیات بپردازند.

اگر این طرح تصویب شود نه تنها یک پیروزی بزرگ برای برنی سندرز و جنبش او به شمار خواهد رفت بلکه روند اتفاقات کشور در سایه بحران کرونا را نیز تغییر خواهد داد.

برچسب ها: برنی سندرز ، جف بزوس ، ایلان ماسک ، مارک زاکربرگ ، کرونا ، آمریکا

منبع: خرداد

کلیدواژه: برنی سندرز جف بزوس ایلان ماسک مارک زاکربرگ کرونا آمریکا میلیارد دلار بحران کرونا برنی سندرز بیمه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۴۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا موشک‌ های چند میلیون‌ دلاری غرب حریف پهپادهای ارزان قیمت یمنی نمی‌شوند؟

به گزارش جام جم آنلاین، نورنیوز نوشت: با گذشت قریب به ۷ ماه از آغاز جنایات رژیم کودک‌کش صهیونیستی، آنچه در کنار میدان جنگ نابرابر، توجه‌ها را به خود جلب کرده، حمایت‌ موثر انصارالله یمن از مقاومت اسلامی فلسطین است. ارتش و نیروهای مردمی یمن در چارچوب رسالت اسلامی، انسانی و حقوق بشری خود با همه توان  پشت فلسطین ایستاده‌اند و با محوریت استفاده از ظرفیت محدود سازی تردد کشتی هایی که به مقصد رژیم صهیونیستی حرکت می کنند یا از بنادر این رژیم بازمی‌گردانندگان قابل توجهی را به رژیم اسرائیل و حامیانش وارد کرده است. 

در این راستا، هر چند آمریکا و انگلیس با هدف مقابله  با انصارالله یمن اقدامات نظامی گسترده ای را بر علیه این کشور انجام داده اند اما ادامه قدرتمندانه عملیات‌ها توسط نیروهای مقاومت اسلامی یمن، شکست و سرافکندگی جهانی ائتلاف آمریکایی را بیش از پیش آشکار کرده است. 

اهمیت این موضع و ابعاد گسترده شکست ائتلاف مذکور زمانی روشن می‌شود که پای مقایسه میان هزینه‌ پهپادها و موشک‌های یمنی با هزینه‌ موشکهای آمریکا و متحدانش به میان می‌آید. مسئله‌ای که حتی رسانه‌های غربی نیز نتوانسته‌اند بر آن سرپوش بگذارند؛ بنا بر اذعان این رسانه‌ها، قیمت هر پهپاد حوثی‌ها بین ۲ تا ۲۰ هزار دلار تخمین زده می‌شود، این در حالی است که هزینه سیستم موشکی «سی‌وایپر» انگلیس که روی ناو «دایموند» سواراست برای هر شلیک بیش یک میلیون دلار برآورد می‌شود. آمریکا نیز از موشک‌های کروز نوع تاماهاک استفاده می‌کند که هزینه هر شلیک از آن بیش از دو میلیون دلار خرج برمی‌دارد. 

شکست سنگین غرب در برابر تسلیحات و اراده راسخ یمنی‌ها در نبردی نابرابر، اکنون ابعاد جهانی به خود گرفته است.

هزینه های سرسام آوری که آمریکا و انگلیس برای مقابله با جنگ افزارهای ارزان‌قیمت یمنی ها صرف می کنند اکنون به پاشنه آشیل آنها تبدیل شده و لاجرم برای کاهش این فشارها گزارش‌های نه چندان مستندی در زمینه دستیابی به سلاحهای جدید برای مواجهه ارزان با اقدامات تهاجمی یمنی ها منتشر می کنند 
اخیرا ارتش انگلیس مدعی شده‌ که  در ژانویه ۲۰۲۴، یک سلاح لیزری جدید به نام «دراگن فایر» را آزمایش نموده که می‌تواند در هدف گرفتن پهپادها، جایگزین ارزانی برای موشک باشد. گفته شده شلیک با این سلاح تنها حدود ۱۲ دلار خرج بر می‌دارد اما انتظار می‌رود چندین سال طول بکشد تا به بهره‌برداری برسد.

اگرچه هزینه های هنگفتی از سوی کشورهای غربی برای حمایت مستقیم و غیر مستقیم از رژیم صهیونیستی انجام می شود که سئوالات و اعتراضات زیادی در میان شهروندان این کشورها نیز بدنبال داشته ،لیکن این مخارج که از جیب مالیات دهندگان کشورهای غربی پرداخت می‌شود قابل مقایسه با هزینه های سیاسی،اجتماعی و اعتباری که حمایت از جنایتهای نتانیاهو برای کشورهای حامی این رژیم داشته، نیست.

رژیم صهیونیستی به عنوان اسب بازنده جنگ غزه، پول و آبروی حامیان خود را بدون دستیابی به هیچیک از دستاوردهایی که برای تحقق آن نزدیک به ۳۵ هزار نفر را به شهادت رساند به تاراج داده و با رفتارهای جنون آمیز خود شرایطی را رقم زده که حتی حامیان سنتی اش نیز دیگر انگیزه ای برای تداوم حمایت قمار گونه از این رژیم جنایت‌ کار را ندارند.

دیگر خبرها

  • تصمیم ایلان ماسک برای ایجاد تغییرات انقلابی در تسلا
  • خبر ناراحت‌کننده ایلان ماسک برای کاربران ایکس
  • بیکارتر از کیم کارداشیان، مرفه‌تر از ایلان ماسک!
  • تعدیل بیش‌ از ۱۰ درصد از کارمندان تسلا توسط ایلان ماسک
  • پیشنهاد غافلگیرکننده ایلان ماسک/ توییت زدن برای چه کسانی پولی می‌شود؟
  • پیش‌بینی‌ نفت ۱۰۰ دلاری با حمله رژیم صهیونیستی به ایران
  • بیش‌ از ۱۰ درصد کارمندان تسلا اخراج می‌شوند
  • چرا موشک‌ های چند میلیون‌ دلاری غرب حریف پهپادهای ارزان قیمت یمنی نمی‌شوند؟
  • جایزه جام گلف مسترز ۲۰ میلیون دلاری شد
  • جایزه ۲۰ میلیون دلاری جام گلف مسترز