Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-23@16:12:03 GMT

نقش چشمگیر ورزش در پیشگیری از ابتلا به کرونا

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۹۴۸۹۸

نقش چشمگیر ورزش در پیشگیری از ابتلا به کرونا

رویداد۲۴ این پزشک عمومی بیان کرد: نقش ورزش در بروز بسیاری از بیماری‌ها غیرقابل انکار بوده است و ضمن تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با انواع و اقسام بیماری‌ها کمک کننده است.

امینی اظهار کرد: انجام حرکات ورزشی در شرایط فعلی که بیماری کرونا همه گیر شده است  با ورزش کردن پیش از آن تفاوت‌هایی دارد و مهمترین آن انجام ورزش‌های سبک و غیر گروهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ضمن تاکید بر تفاوت انجام حرکات ورزشی از طرف ورزشکاران و کسانی که به طور حرفه‌ای ورزش می‌کنند، گفت: در شرایط فعلی که بیماری ویروسی تنفسی کرونا  بسیاری از افراد را درگیر کرده است و احتمال ابتلای سایرین وجود دارد، افرادی که ورزش را به طور حرفه‌ای در رشته‌ای خاص دنبال نمی‌کنند، باید از انجام حرکات ورزشی سنگین پرهیز کنند.

این پزشک عمومی در ادامه گفت: عموم افراد جامعه که به طور عادی به انجام حرکات سبک ورزشی می‌پردازند، باید در دوران بیماری کرونا از حضور در هر گونه جمعی که ازدحام جمعیت وجود دارد پرهیز و در جمع‌های خلوت و کم جمعیت نیز باید ضمن استفاده از ماسک نکاتی را رعایت کنند.

بیشتر بخوانید: ریزش مو در بازماندگان ویروس کرونا

امینی در تشریح نکات انجام ورزش‌هایی چون پیاده روی و دو میدانی تاکید کرد: بر اساس استانداردهای بین المللی در ورزش پیاده روی  افراد ورزشکار باید فاصله ۵ متری داشته باشند  همچنین در انجام ورزش‌هایی مثل دو میدانی فاصله ۱۰ متری را با سایر ورزشکاران رعایت کنند.

او بیان کرد: بهتر است افراد ورزش‌های سبک را در دوران شیوع بیماری کرونا در خانه انجام بدهند و  اگر مجبور به خروج از خانه برای انجام ورزش هستند، بهتر است نزدیکترین مکان را انتخاب و با رعایت تمام دستورالعمل‌های بهداشتی به آن مبادرت کنند.

این پزشک عمومی یادآور شد: انجام ورزش‌های گروهی در این روزها به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود همچنین استفاده از زمین‌های ورزشی مشترک نیز در انتقال ویروس بیماری کرونا  غیرقابل انکار است.

امینی تصریح کرد: افرادی که به هر دلیل در فضاهای عمومی به انجام حرکات ورزشی می‌پردازند، باید ضمن استفاده از ماسک، ماسک یدک نیز به همراه داشته باشند تا در صورت تعریق و مرطوب شدن آن را تعویض کنند.

او اضافه کرد: در شرایط فعلی که سوخت و ساز فیزیکی و تحرک جسمی افراد به دلیل شیوع بیماری کرونا در جامعه کاهش پیدا کرده است، انجام ورزش‌های سبک ضمن متعادل نگهداشتن وزن بدن، به کاهش استرس و اضطراب افراد کمک می‌کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک برچسب ها: رویداد24 ، اخبار سلامت ، ویروس کرونا سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 اخبار سلامت ویروس کرونا انجام حرکات ورزشی انجام ورزش بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۴۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلانتری: اقدامات انجام شده در حوزه همگانی خانواده محور است

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، صبح امروز دومین جلسه برنامه ریزی و هماهنگی با مسئولین کمیته ورزش همگانی فدراسیون های ورزشی به منظور بررسی برنامه ملی ورزش کشور، توسعه و تعمیم ورزش همگانی، برنامه ملی ورزش و مردم و آزادسازی اماکن ورزشی جهت تحقق ورزش ارزان و در دسترس همه با حضور علیرضا کلانتری مدیرکل دفتر توسعه ورزش همگانی در وزارت ورزش و جوانان برگزار شد.

کلانتری در آغاز جلسه ضمن قدردانی از حضور و مشارکت مسئولین کمیته ورزش همگانی فدراسیون‌های ورزشی در این نشست بیان کرد: خوشبختانه طبق آمار اعلام شده از سوی وزیر ورزش و جوانان فدراسیون ها در سالجاری با مشکل منابع مالی در حوزه برنامه ریزی بخش ورزش همگانی مواجه نخواهند شد و امیدوارم ما نیز بتوانیم در چهارچوب برنامه مشخصی که تدوین شده یک حرکت روبه جلو در این حوزه داشته باشیم.

وی در ادامه خاطرنشان ساخت: برنامه پیشرفت ورزش کشور در شورای عالی ورزش با حضور ریاست محترم جمهور تشکیل، تدوین و تصویب شد و در ادامه اقدامات اجرایی آن درحال تدوین است و بخش فدراسیونی آن نهایتا تا ۲ هفته آینده تصویب و در اختیار فدراسیون ها قرار خوهند گرفت. همچنین در راستای توسعه و تعمیم ورزش همگانی یک برنامه ملی تدوین شد و برنامه‌های گذشته در دل آن قرار گرفت که در نهایت برنامه ملی ورزش و مردم بعنوان برنامه محوری بخش ورزش همگانی کشور معرفی شد.

مدیرکل دفتر توسعه ورزش همگانی ادامه داد: طبق نظرسنجی مردمی و نظرسنجی که از بخشی از فدراسیون ها و ادارات کل استانی در راستای برنامه‌های بخش ورزش همگانی انجام دادیم، تعدد برنامه‌ها یکی از مشکلات اصلی در بخش استان ها بود که با توجه به بودجه و منابع محدودی که در اختیار داشتند موفق به اتمام و تولید محتوای قابل قبول برای برنامه‌های اجرایی نشدند که همین موضوع باعث کمبود مخاطب برای برنامه‌های همگانی شد.

کلانتری با تاکید بر اینکه رواج زندگی ماشینی یکی از معضلات اصلی مردم است، افزود: همچنین در نظرسنجی دیگری که از مردم گرفته شد سعی کردیم میزان اهمیت بخش های مختلف برای مردم را بررسی کنیم که کارمان را براساس ذائقه مردم بعنوان مخاطبان اصلی ورزش همگانی، پیش ببریم که خوشبختانه اطلاعات خوبی در دستمان قرار گرفت که براساس آن به سمتی حرکت می‌کنیم که بتوانیم بیشترین فعالیت بدنی و حرکتی در جامعه را ایجاد کنیم.

وی در ادامه با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر توسعه ورزش همگانی گفت: تمام اقدامات صورت گرفته این حوزه کاملا خانواده محور با اولویت قرار دادن بانوان و دسترسی آسان، ارزان و رایگان خدمات ورزشی به مردم است، همچنین ما باید برای پاسخگویی به ذینفعان، یک نظام مدیریتی خلاق، حرفه ای و پویا و نظام ارزیابی کارا از برنامه ها در بخش ورزش همگانی داشته باشیم که بتوانیم شاهد رشد و توسعه ورزش همگانی در سطح کشور باشیم.

کد خبر 6085470

دیگر خبرها

  • آموزش‌های ورزشی و پیامدهای قانونی ناشی از تعلل
  • کم‌تحرکی عامل بسیاری از بیماری‌ها
  • ورزش عصرگاهی برای افراد چاق مفیدتر است
  • کلانتری: اقدامات انجام شده در حوزه همگانی خانواده محور است
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • مصرف کدام کره از ابتلا به سرطان پیشگیری می‌کند؟
  • علت رشد فزاینده بیماری‌های غیرواگیر در کشور چیست؟
  • چرا بیماری‌های غیرواگیر در کشور افزایش چشمگیر داشته است؟
  • علت رشد فزاینده بیماری‌های غیرواگیر در کشور
  • نمره مثبت در پیشگیری از بیماری‌ها و منفی در ارتقای سلامت